Clinique X Marimekko: Συνεργασία με … χρώμα!

 

 

 

Σε περίπτωση που δεν την γνωρίζετε, επιτρέψετε μου να σας συστήσω την Marimekko. Πρόκειται για μια Φινλανδική εταιρεία υφασμάτων, επίπλων και ρούχων με έδρα το Ελσίνκι.

 

Η Marimekko είναι γνωστή για την εκρηκτική χρήση χρώματος, για τα πολύχρωμα, χαρούμενα υφάσματα, για τα έντονα εμπριμέ prints.

 

Η Clinique από την άλλη δεν χρειάζεται συστάσεις αλλά μάλλον ένα μπράβο, γιατί μετά την ομολογουμένως υπέροχη συλλογή σε συνεργασία  με τον Jonathan Adler που είχαμε δει και εδώ μέσα, ξαναχτυπά και πάλι με άλλη μια juicy και oh so cute limited edition συλλογή από κραγιόν και gloss.

 

 

 

 

 

H ανοιξιάτικη limited edition συλλογή θα αποτελείται από τα Pop Splash Lip Gloss (es) σε 20 αποχρώσεις καθώς και από τα Pop Lip Colour + Primer κραγιόν σε 10 αποχρώσεις.

 

 

Pop Splash Lip Gloss

 

 

 

 

Pop Lip Colour + Primer

 

 

 

 

Ήδη βρίσκονται προς πώληση στο Clinique.com και στην αγορά θα τα βρούμε αρχές Φεβρουαρίου.

 

 

Σε  άλλα νέα,  τι ωραία που είναι τον Σεπτέμβριο να βλέπουμε σε preview x-mas συλλογές (προς τέρψη των χειμωνιάτικων bb girls) και τον Ιανουάριο να βλέπουμε ανοιξιάτικες και σύντομα και καλοκαιρινές συλλογές προς τέρψη των summer bb girls.

 

Αυτά.

 

 

 

20 Σχόλια
  1. Πόσο όμορφα και καθόλου εξωπραγματικά! Ωραίες είναι και οι εκκεντρικές προτάσεις, αλλά έχει ενδιφέρον και το να βλέπουμε κλασικές αποχρώσεις σε νέες υφές και συσκευασίες.
    Τα δύο πρώτα Pop Lip Colour + Primer τα θέλω…. Και ποτέ δεν ξέρεις. Και για τα L’ Oreal Paris X Balmain δεν είχα ελπίδα, αλλά το απέκτησα το πορτοκαλί, από τα λίγα εναπομείναντα που πέτυχα στην Αθήνα…

  2. Πολύ, πολύ όμορφες συσκευασίες! Θέλει και το μάτι την αλλαγή του… 🙂 Πάντως το Clinique Pop Liquid Matte είναι εκπληκτικό!

  3. @Amalia: Πορτοκαλί??? Πορτοκαλί???? Αλελούια!! Κάτι καλό κάνω εδώ μέσα!! Γιούπι!! (και να φανταστείς ότι σκεφτόμουν post με nude κραγιόν και μούσα εσένα…)

  4. @Stella: Δίκιο, δίκιο, από τα ωραία gloss της αγοράς, παρόλο που τα gloss όπως ξέρεις δεν είναι και από τα αγαπημένα μου προιόντα μακιγιάζ.

  5. @Julia Δεν μιλάω για το Gloss του ποστ. Μιλάω για το καινούργιο υγρο ματ lipstick της Clinique. Καταπληκτικό σε χρώμα και διάρκεια και δεν ξηραίνει τα χείλη.

  6. @Stella: Εγώ για το gloss του post μιλάω, γιατί το έχω δοκιμάσει. Το άλλο, δεν το έχω δοκιμάσει (δε με λες και του gloss όπως έγραψα)

  7. @Stella: Ααααα καλά.. ok, τώρα κατάλαβα.. ου γαρ έρχεται μόνο, έτσι μου έρχεται για πρώτη φορρά να λογοκρίνω και μάλιστα τον εαυτό μου.. κόψε τα σχόλια κυρά Τζούλια μας!!.

  8. Καλημέρα!!!!
    Φανταστικά ολα και απο συσκευασία ( που για εμένα μετράει πολυ) αλλα και απο αποχρώσεις! Παρολου
    που αγαπώ τα ροζοκερασοφουξια χρώματα αυτα τα κεφετοσομονοπορτοκαλι μου κέντρισαν το ενδιαφέρον!!!

  9. @Julia, είναι κάποιες φορές που οι περιστάσεις και οι καταστάσεις απαιτούν χρώμα, για να βελτιώνεται η διάθεση. Οι παλιές αγάπες, όμως, είναι πάντα στον Παράδεισο…

  10. @Amalia: περίμενε, μου έδωσες έμπνευση τώρα για άλλο βιωματικό και χρωματιστό post. Το “ψήνω” τώρα, το βγάζω από το φούρνο και το ποστάρω άμεσα! (μούσα μου, εσύ!)

  11. Τι ωραία! Το Καλοκαίρι μέσα στο Χειμώνα! Ωραία πάντως και αυτή η συλλογή της Clinique (θυμάμαι και την Καλοκαιρινή, Τζούλια)

  12. Οι συσκευασιες τους ειναι φανταστικες !! Το packaging σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο στο αν θα αγορασεις τελικα ενα προιον …

  13. Kαλημερα Μου αρεσαν περισσοτερο τα τρια τελευταια της πρωτης φωτογραφιας. Φυσικα και η συσκευασια που ειναι παιχνιδιαρικη

  14. Πω πω …. ειναι ονειρεμεναααα… Είναι τα κραγιόν που από μόνα τους είναι ικανά να κάνουν την εμφάνισή μας άκρως εντυπωσιακή !!!!!!

  15. Φανταστικά χρώματα και συσκευασία!Οτάν πρόκειται για τη συγκεκριμένη μάρκα,παντα αγοράζω ενα καινούργιο κραγιονακι.Μου αρέσουν όλα,ενυδατικα,ματ,εφέ πούδρας,αλλά και τα gloss δεν πάνε πίσω.

  16. Μύρισε καλοκαιράκι η είναι ιδέα μου; Αν και λίγο νωρίς για να μιλάμε για άνοιξη και καλοκαίρι(πέρσυ τέτοιο καιρό είχαμε αποκλειστεί μια βδομάδα από τα χιονια) νομίζω ότι φέτος δεν καταλάβαμε χειμώνα και ούτε Πρόκειται! Καλώς μας ήρθαν λοιπόν! Μου άρεσαν πολύ αυτά τα παιχνιδιάρικα σχέδια και χρώματα. Νομίζω ότι ειδικά μέσα στο Νεσεσέρ με τα κλασικά καλλυντικά σε μαύρο χρώμα θα δίνουν την τσαχπινιά τους και θα ξεχωρίζουν! Πολύ έξυπνη ιδέα γιατί πέφτει κατευθείαν σε αυτά το μάτι… τελεια!

  17. Παιχνιδιάρικα,σαν καραμελίτσες.Το πρώτο Lip Gloss νομίζω με φωνάζει 😉
    Μουτςς

  18. Οι πιο φυσικές αποχρώσεις φαίνονται υπέροχες κ σαν να μου φάνηκε ότι βλέπω κ μια μεταλλική απόχρωση στη δεύτερη φωτογραφία το τελευταίο γκλος χμμμ μμμ!!!!!

  19. Υπέροχη συσκευασία ωστόσο το κοντράστ με τις γήινες, πιο μουντες αποχρώσεις είναι κάπως περίεργο.
    Θα ηθελα περισσότερα ζωηρά χρώματα στη συλλογή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.