10 Αγαπημένα nude κραγιόν!

View Gallery
10 Photos
10 Αγαπημένα nude κραγιόν!
Giorgio Armani

Rouge Ecstasy σε απόχρωση Milano

10 Αγαπημένα nude κραγιόν!
Chanel

Rouge Coco σε απόχρωση Αntoinette

10 Αγαπημένα nude κραγιόν!
Dior

Couture lipstick σε απόχρωση Promenade

10 Αγαπημένα nude κραγιόν!
Laura Mercier

Velour σε απόχρωση Sensual

10 Αγαπημένα nude κραγιόν!
Mac

Lipstick σε απόχρωση Paramount

10 Αγαπημένα nude κραγιόν!
Maybelline

Vivid Matte Liquid No 305

10 Αγαπημένα nude κραγιόν!
Tom Ford

Nude Lipstick σε απόχρωση Sable

10 Αγαπημένα nude κραγιόν!
Smashbox

Be Legendary σε απόχρωση Famous

10 Αγαπημένα nude κραγιόν!
Urban Decay

Vice Lipstick σε απόχρωση Uptight

10 Αγαπημένα nude κραγιόν!
YSL

Rouge Pur Couture Lip Color σε απόχρωση Beige Promenade

 

 

Αν και το Νο 1 beauty trend στο red carpet των πρόσφατων Golden Globes ήταν το κόκκινο κραγιόν (εξ άλλου έδενε τέλεια και με τα μαύρα outfits) εν τούτοις όλες μας πρέπει να έχουμε στο beauty case μας και ένα κραγιόν σε nude απόχρωση.

 

Εσείς (και εγώ) που αγαπάμε το κόκκινο, καλό είναι να μην μπερδευόμαστε με τη λέξη «nude». Σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει βαρετό, άχρωμο και άνοστο χρώμα. Μιλάμε για πλούσια pigments για αποχρώσεις σέξι και κολακευτικές ιδανικές για να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ.

 

Επίσης είναι γνωστό ότι αυτές οι αποχρώσεις (αντίθετα με τις σκούρες και dramatic) κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο πλούσια και σαρκώδη.

 

At the end of the day τα nude κραγιόν τα βλέπουμε παντού,   απλά διότι τα χείλη που είναι βαμμένα σε αυτή την απόχρωση είναι classic (με την καλή έννοια) υπέροχα και ταιριάζουν σχεδόν σε όλες.

 

Από τις πολύ καλές σειρές σε nude κραγιόν είναι η Color Sensational Τhe Buffs Collection Nudes της Maybelline New York που βλέπετε παρακάτω. Εκεί αγοράζεις με κλειστά μάτια εύκολα και γρήγορα και σε πολύ friendly τιμή,  το nude της δικής σου προτίμησης.

 

 

 

 

Παρόλα αυτά ρίξτε και μια ματιά στη gallery παραπάνω,  έχουμε συγκεντρώσει 10 ακόμα  nude lipsticks και σήμερα μπορεί να βρείτε το δικό σας αγαπημένο.

 

Εξ άλλου λένε ότι η Δευτέρα που μας έρχεται , 15 Ιανουαρίου ονομάζεται “Black Monday” δηλαδή πρόκειται για την πιο μελαγχολική μέρα του χρόνου. (έχουν τελειώσει για τα καλά τα Χριστούγεννα και έχουμε μπροστά μας τον Χειμώνα) Οπότε τι καλύτερο pick me up από ένα καινούργιο λαχταριστό κραγιόν στο νεσεσέρ; Σαββατοκύριακο μπροστά μας, εκπτώσεις γαρ δεν είναι και κακή ιδέα.

 

 

(αφήστε που εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά για τον Ιανουάριο διότι ως κορίτσι του συγκεκριμένου μήνα- αγαπώ January!)

 

 

14 Σχόλια
  1. Αμαλίαααααααα!!!!! Πες αλεύρι…. 😉
    Υπέροχα τα nudes το δίχως άλλο. Και το λέω εγω που το κόκκινο το έχω του συρμού… Εβλεπα προχθές ταινία με τη JLO πόσο ωραία της πήγαινε το Nude, πόσο classy ήταν. Πλάκα, πλάκα, αν βρεις το σωστό Nude για σένα (κάτι το οποίο ειναι εξαιρετικά δύσκολη επιχείρηση… κατά τη γνώμη μου πιο δύσκολη απ΄το κόκκινο) έχεις το passe partout κραγιόν για όλες τις ώρες και όλες τις εποχές. Μία ένσταση μονο έχω για τα ματ nude. Μ΄αρέσει να είναι λίγο glossy, λίγο shimmering ίσως, γιατί και Nude και ματ…. 😉

  2. @Stella: Nude + Matte = Cakey, άρα μακριά.

    Όχι μωρέ, δε πιστεύω ότι είναι πιο δύσκολο να βρεις ένα nude από ένα κόκκινο. Εξ άλλου ένα nude φοριέται και πρωι πρωί ακόμα και χωρίς καθρέπτη και όσο να’ναι μια λάμψη τη δίνει στα χείλη. Το κόκκινο πρωί πρωί και χωρίς καθρέφτη μόνο καμμιά Τζούλια και καμμιά Στέλλα μπορεί να το κάνουν…

  3. Καλημέρα!!!
    Να πω οτι δεν αγαπω τα nude θα ήταν ψέμματα!!! Μαλλον ¨εχω βολευτεί με αυτο που είπες Τζουλια οτι φοριούνται απο το πρωί ως το βραδυ.Η αλήθεια ειναι οτι ακομα δεν ¨εχω βρει το κατάλληλο κόκκινο για εμένα!
    Ακομα το ψάχνω…
    Τον Ιανουάριο τον αγαπω και εγω μιας και ¨εχω πολλές φιλενάδες που εχουν τα γεννεθλια τους!!
    Φιλιαααα

  4. Λατρεύω το nude κραγιόν όσο λατρεύω και το κόκκινο και στην καθημερινότητα μου,λόγω δουλειάς σε τηλεφωνικό κέντρο όπου μιλάω σε όλη τη διάρκεια της βαρδιας, το nude κραγιόν με έχει βγάλει ασπροπροσωπη! Σίγουρα δείχνει πιο γεμάτα τα χείλη και είναι και μια safe επιλογή εκτός από κολακευτικη..

  5. Παρόλο που έχω γεννηθεί Ιανουάριο,όχι δεν μπορώ να πω ότι είναι ο αγαπημένος μου μήνας.. Από χειμώνα αγαπώ το Δεκέμβριο λόγω Χριστουγέννων, από άνοιξη τον Απρίλιο λόγω Πάσχα και βέβαια το καλοκαίρι τον Ιούλιο λόγω γενέθλια παιδιών και διακοπών.. Οπότε η αγάπη μου για τους παραπάνω μήνες είναι συνδεδεμένες με τις διακοπές και τη χαλαροτητα που μου λείπει από όλους τους υπόλοιπους ( δεν αναφέρω φθινοπωρινο μήνα γιατί είναι οι χειρότεροι μου)!

  6. Το espresso exposed ειναι τοσο λαχταριστο οσο το ονομα του !! 😀

  7. Kαλημερα. Ξεχωρισα το Νο 940 , 950 , 955 Ερχονται πιο κοντα σε αυτα που θελω να φορω Θελω πολυ το χρωμα και ειδικα λατρευω τα μπορντω Βεβαια εχω βαλει καλοκαιρι και πορτοκαλι σαν την @Αmalia γιατι ταιριαζε με τα ρουχα και το μαυρισμα. Οσο αφορα τον μνα Ιανουαριο ειναι ο αγαπημενος μου γιατι εχω γιορτη και γενεθλια αυτον τον μηνα Ειναι να μν τον αγαπω

  8. ….εγώ και το καλοκαίρι φοράω nude…η maybelline είναι μια καλή επιλογή …από τη gallery, TOM FORD και YSL=love at first sight!!!

  9. Υπέροχα ΟΛΑ τα nude κραγιόν!!!! Τα χρησιμοποιώ πολύ στην καθημερινότητα μου και τα λατρευω!!! ❤💜💛💚💙💚💛💜❤💜💛💚💙
    Από τα συγκεκριμένα ξεχωρισα το 915,το 935 και το 940!!!

  10. Μου αρέσουν τα nude είναι βολικά κι ευκολοφόρετα αρκεί να πετύχω τη σωστή απόχρωση.Πλέον δεν μου είναι δύσκολο γιατί ψάχνω την απόχρωση που μοιάζει με το φυσικό χρώμα των χειλιών μου και όχι του δέρματός μου.Νομίζω πως το έχω ξαναγράψει αυτό εκτός αν έπαθα deja vu 😛
    Μουτςς

  11. Μου αρεσουν τοσο πολυ τα nude κραγιον, ειναι τοσο βολικα στην καθημερινοτητα μου. Τα φοραω ολη μερα, μου αρεσει το διακριτικο τους αποτελεσμα! Παντα θα συμφωνησω κι εγω με τη Στελλα, τα προτιμω glossy.. H σειρα της Maybelline εχει ωραιες επιλογες, καποια σιγουρα θα ειναι η επομενη αγορα μου!

  12. Θα συμφωνήσω με τη STELLA αλλά με βάζει σε πειρασμό και η JULIA που λέει ότι δεν είναι δύσκολη επιχείρηση το nude lipstick.Τελικά,μπορεί η ΤΖΟΎΛΙΑ να αποδειχθεί σωστή αν βρούμε φυσικά αυτό που μας ταιριάζει.Γενικά,όποτε μου χάρισαν,γιατί δεν έχω αγοράσει nude,το έβαλα 2-3 φορές και γεια χαρά.Χθες,που πήγα για ψώνια,δοκίμαζε μια γνωστ ήμου ένα nude estee lauder,και για να πω την αλήθεια μου άρεσε πάνω της.Θα ήθελα,λοιπόν,ένα λαμπερό nude,;οχι ματ.Το σκούρο καφέ στη φωτό της maybelline θεωρείται nude?

  13. Tom Ford και YSL σε υπέροχες αποχρώσεις!!!!!!!!
    Ως λάτρης των nude κραγιόν, δεν κάνω καμία ιδιαίτερη προσπάθεια για να βρω την τέλεια απόχρωση για μένα. Δεν πιστέυω ότι υπάρχει ένα και μοναδικό που θα μπορούσε να αντικαταστήσει όλα τα υπόλοιπα. Έχω αρκετά κραγιόν τα οποία από έναν μη ακόλουθο του beautyblog θα θεωρούνταν ολόιδια. Εγώ, όμως, επιλέγω κάθε μέρα και άλλο, καθώς η απόχρωση της επιδερμίδας μου εκείνη την εποχή, μη σας πω και ημέρα, αλλά και το ντύσιμό μου, αλλάζουν το τελικό αποτέλεσμα.
    @Rania, δοκίμασε το πορτοκαλί κραγιόν σου και τώρα. Μπορεί να σου αρέσει και περισσότερο από το καλοκαίρι.
    @Julia και Stella, το post μου το αφιερώνω…

  14. Καλησπέρα bb girls!
    Αγαπώ & τα Nude κραγιόν, ειδικά όταν τα συνδυαζω με το αναλογο μολύβι χειλιών – πότε Nude, πότε πιο σκούρο – για το επιθυμητό αποτέλεσμα! Παρ’οτι αγαπώ και τις έντονες αποχρώσεις στα χείλη, το Nude, είναι all Day classic!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.