Lipton στιγμές ευεξίας: για σήμερα “Warming” με φιλύρα και ginger

 

 

To Σάββατο με τη βοήθεια της μαμάς μου και της Αντωνίας, ξεστόλισα.  Εξ άλλου είχε έρθει η ώρα. Το δέντρο και όλα τα παρελκόμενα ήταν στημένο από τις 10 Νοεμβρίου και άρα πάνω από δίμηνο (όπως πρέπει φυσικά)

 

Και επειδή το ξε στόλισμα δεν έχει φυσικά τη χαρά του στολίσματος (ούτε x-mas μουσικές, ούτε αίσθημα αδημονίας για τις γιορτές που έρχονται, ούτε φίλους τριγύρω να βοηθούν να γίνεται όλο αυτό ένα πάρτι) έκανα δυο τρία πραγματάκια για να νιώσω  καλύτερα.

 

Για αρχή άλλαξα λίγο τη διακόσμηση του σπιτιού. Στο σημείο που ήταν όλο αυτό το διάστημα το δέντρο έβαλα μια μπερζέρα που συνήθως την έχω στην κρεβατοκάμαρα και δίπλα ένα τραπεζάκι με ένα βάζο λουλούδια και ένα coffee table μεγάλο βιβλίο. Και έτσι εκείνο το σημείο γέμισε πάλι και δεν μου φαινόταν μελαγχολικό και άδειο. Αυτή είναι μια ωραία ιδέα και νομίζω είναι κάτι που από εδώ και στο εξής θα το κάνω κάθε χρόνο.

 

Μετά άναψα πολλά κεριά για να δημιουργήσω  χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα και  στη συσκευή διάχυσης αιθέριων ελαίων της Apivita, έβαλα το sweet home home fragrance με πορτοκάλι, κανέλα και γαρίφαλο. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτά τα συγκεκριμένα τα αιθέρια έλαια σώνει και καλά πρέπει να τα χρησιμοποιούμε μόνο την περίοδο των Χριστουγέννων. Είναι ιδανικά για όλη την περίοδο του Χειμώνα και το σπίτι απλά μύρισε υπέροχα.

 

 

Μετά, μπήκα στο google για να δω πότε ανοίγει το Τριώδιο και πήρα άλλη χαρά από κει γιατί φέτος ανοίγει την Κυραική στις 28 Ιανουαρίου την επόμενη των γενεθλίων μου άρα σε καμιά βδομάδα θα ξαναστολίσω για τις Απόκριες, μια χαρά!

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος το Σάββατο έβρεχε από τα ξημερώματα εδώ πάνω και η βροχή συνέχισε και το πρωί που ξεκινήσαμε το ξεστόλισμα και η θερμοκρασία είχε πέσει αισθητά και επιτέλους είχε έρθει η στιγμή να δοκιμάσω το τέταρτο από τα νέα αφεψήματα Lipton το “Warming” ιδανικό για τη μέρα και μάλιστα το ωραίο ήταν ότι δεν το δοκίμασα μόνη μου, έφτιαξα τρία αφεψήματα και για μένα και για την Αντωνία και για τη μαμά μου. Η μαμά μου δεν ήθελε και πολύ να το δοκιμάσει- δύσκολα να κάνει απιστίες στο μαύρο της τσάι. Τελικά την έπεισα και της άρεσε. Και έτσι όταν κάναμε διάλλειμα από τις δουλειές και το ξεστόλισμα ήπιαμε τα αφεψήματά μας και έχω να πω ότι το “Warming” είναι αυτό ακριβώς που λέει η λέξη: ένα warming αφέψημα με υπέροχη μυρωδιά και ακόμα πιο υπέροχη γεύση. «Ζεστή» αλλά και με μια δόση πικάντικης τσαχπινιάς, λόγω φυσικά της φιλύρας- το γνωστό μας τίλιο- αλλά περισσότερο του ginger.

 

 

 

 

 

Φεύγοντας από δω η Αντωνία, έκανε μια στάση στο SM που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σπίτι μου και αγόρασε ένα κουτί για την οικογένειά της.

 

Η Κυριακή ήταν μια χαλαρή μέρα, πήγα να δω τους γονείς μου στο πατρικό, γύρισα μαγειρέψαμε, φάγαμε και διάβαζα για πέντε ώρες- καιρό είχα να το κάνω αυτό και μου είχε λείψει.

 

Κάπως έτσι πέρασα το σαββατοκύριακο μου. Ελπίζω και εσείς να περάσατε όμορφα.

 

(post με έμπνευση από Έκθεση του κυρίου Ρωμανού με Θέμα: “Πως πέρασα το σαββατοκύριακο”, την οποία θα παραδώσει στη δασκάλα σήμερα)

 

 

Εσείς σε τι διάθεση είσαστε σήμερα;

 

 

27 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!!
    @Τζουλια μου εγώ το ξεστολισα οπως είπα εδω και μερες.Δεν ξέρω γιατι αλλα μόλις περάσει και η μερα των Φώτων με πιάνει μια μανία να το ξεστολισω…Απο την μια μελαγχολώ που πέρασαν οι γιορτες και απο την άλλη για να φτιάξω διάθεση κανω και εγώ μικρές αλλαγές στο σπίτι.Φετος ευτυχώς ολες οι γιορτες ειναι νωρίς!!Μην σου πω να κατεβάσεις τα πασχαλινά στολίδια!!χαχαχχα
    Το Σάββατο ειχα όρεξη για περπάτημα.Ετσι πήγα μαζι με την κουμπαρά μου βόλτα στο τεράστιο πάρκο/ βουνό που έχουμε.Ειναι ωραία που και που να βρίσκεσαι κοντα στην φύση! Πήραμε και ενα καφέ και αράξαμε χαζεύοντας το πράσινο.
    Σημερα πάντως εχω όρεξη για κουβεντούλα!!!Νομιζω οτι σημερα λένε ειναι και η πιο Μελανχολικη Δευτέρα του χρόνου!!!!!!Λες??? Εμένα πάντως δεν με εχει πιάσει κάτι!! Χαχαχαχα

  2. Ωραία ιδέα η έκθεση! Να γίνουμε λίγο παιδιά κι εμείς οι μαμάδες… Οι μαμάδες που ξεστολίσαμε, παρ΄όλη τη θλιβερή εικόνα (χωρίς μουσική, χωρίς προσμονή, όπως πολύ σωστά είπες beauty blog editor), ενώ τα καμάρια μας δεν ήθελαν να πάρουν μέρος στη διαδικασία – εντάξει, λίγο εκεί στο τύλιγμα των δεκάδων φώτων, είχε την καλοσύνη να εμφανιστεί ο εντεκάχρονος. Ευτυχώς κι εγώ είχα την μητέρα μου, για ψυχολογική βοήθεια, και φυσικά για το τσάι στο τέλος, για το οποίο έφερε παραδοσιακά petit four (ελληνιστί πτι-φουρ) με μαρμελάδα και επακάλυψη σοκολάτας! Εμείς βάλαμε στο τσαγιερό παραδοσιακό Lipton, και το απολαύσαμε με φέτες λεμονιού, δίπλα στο τζάκι, κάνοντας την, επίσης παραδοσιακή, επισκόπηση των Γιορτών. Και του χρόνου να’μαστε καλά,
    Καλή εβδομάδα girls

  3. @SofiaT: Εδώ είμαστε για κουβεντούλα, τι περιμένεις; Θα την κάνουμε εμείς τη “Black Monday” να γίνει “Warm Monday”! Πιάσε ένα θέμα και μαζί σου!

  4. @Lydia: Καλή εβδομάδα αγαπημένη! Λάθος, μεγάλο λάθος, κάναμε φέτος. Από του χρόνου και θα στολίζουμε και θα ξεστολίζουμε μαζί. Ειδικά το δεύτερο ακόμα πιο σημαντικό για ψυχολογική υποστήριξη εκατέρωθεν!

  5. Kalimera bbgirls!!! Emena to dentro stekei akomi ageroxo kai stolismeno, anavo kai ta fotakia to vrady gia atmosfaira. De vlepo na to ksestolizo akomi, mallon se 1.5 mina pou tha prepei na metakomisoume (giati o idioktitis thelei to spiti gia to gio tou) tha mpei sto kouti tou na metaferthei me ta ypoloipa pragmata. To Savvatokyriako perase me mena na doulevo kai na kanonizo taftoxrona rantevou me mesites kai pragmatika etsi pou mpike o neos xronos, den exo xrono oute gia ta vasika!!!
    Ena tsagaki to xreiazomaste me to kryo kai ti vroxi edo!!
    Filia polla bbgirls!

  6. Χμμμμμμ @Τζουλια κουβεντούλα ωραία!!! Μιας και ξέρεις την αδυναμία μου….κοιτάζοντας για την
    μόδα άνοιξη/καλοκαίρι άρπαξε το ραντάρ μου διάφορες ενδιαφέρουσες πληροφορίες!!!
    Δηλαδή μερικές απο τις τάσεις που έρχονται.Παρε στύλο και γράφε!!xxaxa
    1. Παγιετες,λάμψεις αλλα 80’ς
    2. Παστέλ χρώματα λιλά,λεβάντα,ροζ αλλα και έντονα λεμόνι,κόκκινα,μπλε!
    3.Πλαστικο παντού ,παπούτσια με πλαστικές διαφανιες,μποτες ,τσάντες,ρουχα η Chanel πρωτοστάτησε εδω!
    4.Κροσια( όχι τα νεύρα μας)παντού, φορα παλιάς στα μανίκια κ.λ.π
    5. Φόρμες ολόσωμες ….
    6. Έντομα μοτίβα το ενα πανω στο άλλο
    Και πολλα αλλα θα σας αφήσω σε αγωνία χαχαχαχχα

  7. Στο 4 ηθελα να γράψω φραμπαλας!! Στα μανίκια παντου

  8. (Με φωνή Τζένης Καρέζη στη γνωστή ταινία): Ξεστολίσατεεεεεεε;;;;;
    Εγώ πάλι όχι, αρνούμαι πεισματικά και έχω εφεύρει άπειρες δικαιολογίες. Το αστείο είναι ότι έβγαλε λίγο κρύο από την Παρασκευή και αυτή η μουντάδα τα θέλει τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια της! Το σουκού πέρασε ήρεμα και χαλαρωτικά, το Σάββατο είχαν έρθει οι φίλες μου για τσάι και συμπάθεια. Αυτές τις μέρες έχω ανοίξει το Lipton με γεύσεις φρούτα του δάσους. Και έμαθα ότι βγήκε και αχλάδι-σοκολάτα! Το δοκίμασε καμιά σας; Είμαι πολύ περίεργη και θα το ψάξω στο σούπερ. Θα δοκιμάσω και το Warming. Επειδή έχω κόψει τους καφέδες, πίνω μόνο έναν το πρωί στη δουλειά, τα απογεύματα στο σπίτι πίνω πάντα τσάι. Καλή εβδομάδα!

  9. Καλημέρα ΒΒ world..έχω ξεστολισει από την Κυριακή του Αη-Γιαννιου, πάντα τέτοια μέρα ξεστολιζω συνήθως και όντως το ξεστολιμα ήταν χωρίς τη μουσική υπόκρουση του Last Christmas που μας συνοδεύει όποτε στολιζουμε,παρόλο που μου πήρε το μισό χρόνο να ξεστολισω από ότι όταν στολιζουμε.. Το Σ.Κ. που δεν δούλευα,έκανα μια εξορμισουλα στα μαγαζιά που με χαρά διαπίστωσα ότι αρκετά από αυτά είχαν πολύ καλές εκπτώσεις και σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα καθώς λόγω των απεργιών και του ότι δεν οδηγώ δεν ξέρω πως να πάω στη δουλειά.. Μάλλον θα απεργησω κ εγώ και μιας και κάνει κρύο ένα ζεστό φλιτζάνι Lipton με μέλι θα είναι ιδανικό για να με ζεστάνει και να με χαλαρώσει..

  10. @SofiaT: Αχ έλα αγαπημένη να κάνουμε πάλι ένα ωραίο post με τασεις! Λοιπον εσύ θα μου στείλεις φωτό και εγώ θα γράψω τα κείμενα. Χωρισε τις φωτό σε Κατηγορίες και στείλε τες στο [email protected]. Δεν βιάζομαι καθόλου! Take your time!
    (στην παγιέτα είμαι μέσα να’ναι καλά η μαμά, έχω και μια πλαστική διάφανη τσάντα Chanel, φραμπαλά στα μανίκια – ναι από πέρυσι, λατρεύω φόρμες κάποια θα έχω κρυμμένη- αρκεί να μου χωράει.. νομίζω είμαι σε καλό δρόμο!)

  11. @Sheena: Αφού δίνω συγχαρητήρια για την άρνηση του ξε- στολισμού έχω να σχολιάσω τα εξής:

    1. Έκοψες το τσιγάρο- συγχαρητήρια
    2. Έκοψες τον καφέ- αν το ήθελες μπράβο

    Αν φανταστώ όμως ότι έκοψες και το Goon suit… θα πεθάνω!!

    ΥΓ (εγώ πάντως λαμπάκια έχω όλο το χρόνο μέσα στο σπίτι σε διάφορες γωνιές και κάπως παρηγοριέμαι)

  12. @Μaryl: Axaxaxxaxax!! Απίστευτο!! Έλεγα στη μαμά μου ότι το μόνο καλό με το ξεστόλισμα είναι ότι παίρνει 2-3 ώρες ενώ το στόλισμα 2-3 ,μέρες! Τα μεγάλα πνεύματα για άλλη μια φορά!

    Να απεργήσεις! Φυσικά να απεργήσεις! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, από τις ενήλικες “κοπάνες!”

  13. @Julia έγινε! Καλα εσύ τα εχεις ολα δεν χρειαζεται να πάρεις κάτι!!χιχιχι
    Διαλέγω και σου στέλνω!!!!

  14. Kαλημερα. Φετος ξεστολισα πολυ γρηγορα την επομενη του Αγιου Ιωαννη Ειχα και μια επιπλεον δουλεια να κανω να ξεστολισω και την πολυκατοικια. Το εχω αναλαβει εδω και 12 χρονια που ηρθαμε εδω. Ολοι δεν ειχαν χρονο οποτε μια και λατρευω τα Χριστουγεννα το ανελαβα εγω. Οχι οτι με πειραζει το θελω.και το κανω. Δωσε μου στολιδια και στολιζω τα παντα. Οσο για το τι εκανα το Σαββατοκυριακο εκανα αυτο που κανω παντα μετα τις γιορτες. Αγοραζω στολιδια που μου αρεσουν και εχουν 60 η και παραπανω εκπτωση να τα εχω για του χρονου. Ειναι στολιδια που ειναι ακριβα και δεν τα διαθετω στην κανονικη τους τιμη. Φυσικα ηπια και το καφεδακι μου μετα με την φιλη μου και με ατελειωτη συζητηση για καλλυντικα και μοδα ανοιξης

  15. @Ρανια: Δεν ξέρω αν το έχω ξαναγράψει αλλά αυτό που κάνεις εσύ, το έκανε η προγιαγια μου η Ivy στο Λονδίνο. Αμέσως μετά τα Χριστούγεννα που ξεκινούσαν οι εκπτώσεις αγόραζε και στολιδια, crackers κλπ για τον επόμενο χρόνο αλλά και όλα τα δώρα της χρονιάς συν επόμενων Χριτουγέννων και όλων των γενεθλίων της οικογένειας σε εξαιρετικές τιμές! Θεωρώ ότι είμαι σχετικά οργανωμένη σαν άνθρωπος αλλά τέτοια οργάνωση δεν την έχω! Congrats!

  16. Κι εγώ θέλω κάποια στιγμή να αλλάξω τη διακόσμηση του σπιτιού, να πετάξω πράγματα, να μεταφέρω, να αλλάξω θέσεις , να δούμε πότε…. αγαπώ πολύ τα χειμερινά αφεψήματα, προμηθεύτηκα ενα χειμερινό μιξ τσαγιού από γνωστό καφεκοπτείο που εκτός από τέλεια γεύση δίνει απίστευτο άρωμα στο χώρο . Κι εγώ ανάβω πολλές φορές συσκευή με ρεσό και αιθέριο έλαιο δεν ειναι υπέροχο; όσο για τη διάθεση σήμερα, ειναι αρκετά καλή , γιατί να μην ειναι άλλωστε; εχουμε την υγεία μας ως οικογένεια, το σπιτάκι μας και το καθημερινό μας φαγητό. Και αγάπη. Τι άλλο θέλει ο άνθρωπος για να ειναι ευτυχισμένος;

  17. @MARY ANDREADAKI: Μπράβο Μαίρη μου! Το πιο αισιόδοξο σχόλιο της μέρας! Και μην ξεχνάς… εκτός από αυτά που ανέφερες έχουμε και τα bb girls! Η μια, την άλλη!

  18. Τζουλια μου δεν ειμαι τοσο οργανωτικ και προνοητικη σαν την γιαγια σου. Μου αρεσουν πολυ τα καλογουστα και πρωτοτυπα στολιδια που λογω αυτου του γεγονοτος ειναι ακριβα. Γι αυτο στις εκπτωσεις αγοραζω τα στολιδια του δεντρου και του σπιτιου που θελω να βλεπω και οχι του εμποριου που τις περισσοτερες φορες ειναι κακογουστα. Αυτο βεβαια το κανω και σε ρουχα παπουτσια αλλα και ειδη σπιτιου. Φετος ειμαι χαρουμενη που πετυχα μια πολυ ωραια γουνινη κουβερτα με σουετ επενδυση διπλη απο 90 ευρω 19 μονο γιατι ταν τελευταιο κομματι. Εκπλκτικη απαλοτητα και πανεμορφη

  19. @Julia: Ευχαριστώ, ευχαριστώ!
    1) Ελπίζω να τηρείς και εσύ τη δική σου απόφαση.
    2) Με πέντε καφέδες μ.ό. την ημέρα τα νεύρα μου ήταν τσίτα, άσε που και τόση ζάχαρη μόνο καλό δεν κάνει.
    3) Στο πλαίσιο της υγιεινής ζωής ελάττωσα σημαντικά (μην πω σχεδόν έκοψα) το goon! Άσε, άσε! Και φέτος στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι δεν κατάφερα να πιω πάνω από ένα ποτήρι κρασί, ποια εγώ, που έπινα ένα μπουκάλι μόνη μου! Σημεία των καιρών! Χαχαχαχα! Αλλά η επιχειρηματική ιδέα για το goon suit εξακολουθεί να υφίσταται!
    Υ.Γ. Λαμπάκια έχω παντού, αλλά άλλη η χάρη τους στο δέντρο!

  20. …kι εγώ την Παρασκευή ξεστόλισα …με κρύα καρδιά…είχα κι όλο το σπίτι στολισμένο…καθιστικό /τραπεζαρία/κουζίνα /μπάνιο/ κρεβατοκάμαρα/ μπαλκόνι καθώς και είσοδο και κήπο του κτηρίου μας (καθότι διαχειρίστρια….γκουχγκουχ….μη γελάτε σας βλέπω…αφού δε μου δίνετε εδώ το απουσιολόγιο, οι συνένοικοι είπαν να μου εμπιστευτούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο της πιο trendy/fashion icon διαχειρίστριας του λεκανοπεδίου)
    …στη θέση του δέντρου έβαλα ένα ταμπουρέ με λευκό κάλυμμα που το χρησιμοποιώ και για να απλώνω τα ποδαράκια μου αλλά και για να πίνω το τσαγάκι μου ή τη σοκολάτα μου τα κρύα απογεύματα …τους πολλούς καφέδες τους έχω κόψει αφού έχω κόψει και το τσιγάρο 4 μήνες τώρα.
    ….τα φακελάκια του τσαγιού τα βάζω σε μια δερμάτινη θήκη από ένα σετ edp/body lotion/shower gel του αγαπημένου μου LALIQUE https://scontent.fath2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21192720_1662964933713674_9114939371819651902_n.jpg?oh=98cd15f4920485227d385b91b64bd04d&oe=5AB42052 …Kάτι τέτοιες συσκευασίες τις κυνηγάω και τις ”ανακυκλώνω” ,βάζοντας τη φαντασία μου να δουλέψει.
    …από διακόσμηση, τώρα τελευταία έχω εμμονή με scandinavian style σε χρώματα παλ ,λευκά και neutral…μαξιλάρια,ριχτάρια,κουβερτούλες,χαλάκια κλπ
    ….τέλος, για την after Xmas season I have kept a liiitle bit of Xmas magic…φωτάκια κλπ συναφή δεν μπορώ να τα αποχωριστώ όλα με μιας…είμαι καλά,γιατρέ μου; Όσες έχετε κοντά σας jysk,κάντε μια βόλτα και δείτε στο διάδρομο με τον διακοσμητικό φωτισμό τις προσφορές που έχει στις αλυσίδες με φωτάκια,στα γυάλινα βάζα με φωτάκι ,στα κλαδιά με φωτάκια κλπ…έχει και αλυσίδα με φωτάκια καρδούλες για τον Άγιο που έρχεται.
    Αυτάάάά…σας αφήνω γιατί η έκθεσή μου θα ξεπεράσει σε μήκος και την έκθεση του κ.Ρωμανού….σας φιλώ όλες κι όλους!!

  21. @Celia: περιμένω φώτο στο ινσταγκραμ γιατί από διακόσμηση σκίζεις!! @Mary Andreadaki: πόσο δίκιο έχεις Μαίρη μου!! @Julia:Τζούλια μου κ εγώ σαν τη γιαγιάκα σου κάθε τέλος εποχής αγοράζω συνήθως Χριστούγεννιατικα φωτάκια, στη μισή τιμή, και τα βρίσκω πάντα μπροστά μου την επόμενη σαιζόν, που όλο και κάποια μου καίγονται.. Τελικά ούτε κοπάνα κατάφερα να κανω. Μου τηλεφώνησε πανικοβλητη η supervisor μου γιατί είχαν ανέβει τρελές αναμονες λόγω των πολλών απουσιων, και δεν μου πήγε η καρδιά να την “κρεμασω”.Έτσι το τσαγακι μου το ήπια στη δουλειά και ήταν ότι έπρεπε για τον ταλαιπωρημενο μου λαιμό

  22. Εγώ έχει καμία βδομάδα που ξεστολισα αν και δεν ήθελα ΚΑΘΟΛΟΥ! αν μπορούσα θα τα κρατούσα μέχρι το Πάσχα γιατί λατρεύω τα Χριστούγεννα!!! Σήμερα ήταν όντως μια από τις χειρότερες μου μέρες. Δεν ξέρω αν φταίει όντως η blue Monday αλλά η μέρα μου ήταν απαίσια και θέλω να τελειώσει. Ξύπνησα το πρωί και άρχισα να ισιωνω τα μαλλιά μου. Μετά από μισή ώρα και αφού έκανα αμάν για να τα στρώσω βγαινω έξω και είχε το ψιλο ψιλο χιονακι… ας μην σας πω πως έγιναν τα μαλλιά μου!!! ΑΦΑΝΑ!!! Εκτός αυτού όλοι στη δουλειά μου είχαν νεύρα και φυσικά πέρασαν και σε μένα. Όλη μέρα με τσάι και δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Ακόμα και τώρα έχω υπερένταση και δεν μπορώ να πάω και βολτα γτ ο καιρός είναι χάλια… 😑😑😕😕😟😟😟

  23. Ξεστόλισα με μισή καρδιά αλλά κράτησα φωτάκια που τα πέρασα στη βάση ενός επιδαπέδιου φωτιστικού και τα ανάβω,έτσι για την αλητεία.
    Έπεσε η θερμοκρασία εδώ οπότε ευχαρίστως θα απαρνηθώ το relaxing για να δοκιμάσω το warming.
    Μουτςς

  24. Πάντα το ξεστολισμα, κρύβει μία μελαγχολία, μία αναποληση στις γιορτές που περασαν…Ξεστολιζω παραδοσιακά στις 7 Ιανουαριου, πάντα σκεπτόμενη τις γιορτές & τις όμορφες στιγμές που πέρασαν & ελπίζοντας να έχουμε ανάλογες στο μέλλον.
    Ή ιδέα σας Julia & @SofiaT με βρίσκει όχι απλά σύμφωνη, αλλά ενθουσιασμένη!
    Το τσάι το υιοθετησα & γω φέτος, με γεύσεις να πρωταγωνιστούν στη κούπα μου, όπως τη κανέλα, το μήλο, το πορτοκάλι . Το τζίντζερ & τη φιλύρα δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά μου μοιάζει σαν μία καλή προοπτική!

  25. @Celia: Επειδή έχω καταλάβει ότι είσαι φαν των Χριστουγέννων, θα σε κάνω επίτιμη δημότισσα στην πόλη που σκέφτομαι να ιδρύσω και θα σου δώσω και το χρυσό κλειδί της, χαχαχαχα! Με το κρύο πώς τα πας; Επίσης, μου έδωσες καταπληκτική ιδέα με το Jysk και παρήγγειλα τα φαναράκια που είχε σε προσφορά (τα πολύχρωμα θα τα κρατήσω για το μπαλκόνι για το καλοκαίρι).
    @Maryl: Έχεις όλη τη συμπάθειά μου και το θαυμασμό μου για το τηλ. κέντρο! Δούλεψα δυο χρόνια ως φοιτήτρια και τη θεωρώ από τις δυσκολότερες δουλειές. Πολλή υπομονή θέλει! Και γερά νεύρα βεβαίως-βεβαίως!

  26. @Sheena: Σευχαριστω πολύ καλή μου Sheena..είναι έτσι όπως ακριβώς τα λες!! 17 χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά οπότε καταλαβαίνεις τι γυμναστική έχω κάνει στα νεύρα μου,που αν την έκανα στο σώμα μου τώρα θα ήμουν αθλήτρια!!

  27. @Maryl: 17 χρόνια;!; Χαρά στο κουράγιο σου! Σε ανακηρύσσω ηρωίδα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.