Window Shopping: To νέο shopping app που τα αλλάζει όλα.

 

 

 

Νιώθω χαρά και περηφάνια κάθε φορά που μαθαίνω για μια ελληνική ιδέα, για μια ελληνική προσπάθεια, για έξυπνες καινοτομίες που έχουν τη βάση τους στη χώρα μας.

 

Το Window Shopping είναι μια από αυτές τις ingenious ιδέες,  γεννήθηκε στη χώρα μας και είμαι σίγουρη ότι πολύ σύντομα  θα περάσει τα σύνορα της Ελλάδας και θα στεφθεί με επιτυχία και στο εξωτερικό.

 

Πως θα σας φαινόταν να κάνετε μια βόλτα σε όλα τα μαγαζιά που αγαπάτε και να βλέπετε τις βιτρίνες τους αλλά και κάποια συγκεκριμένα κομμάτια μέσα στο κατάστημα χωρίς να χρειαστεί να σηκωθείτε από τον καναπέ σας;

 

Απίθανο έτσι; Αυτό ακριβώς είναι το Window Shopping και είχα τη χαρά πριν λίγες μέρες να βρεθώ στην επίσημη παρουσίαση του,  που έγινε για δημοσιογράφους Μόδας και Ομορφιάς.

 

Αυτή η νέα εφαρμογή  μετατρέπει το κινητό σας στο απόλυτο εργαλείο για να κάνετε virtual tour στις βιτρίνες των γυναικείων καταστημάτων για ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

 

Δεν είναι όμως απλά μία οπτική περιήγηση,  είναι μια έξυπνη πρόταση που σας «λύνει» τα χέρια, κάνοντας τις αγορές σας εύκολες, διασκεδαστικές και γρήγορες.

 

Εκατοντάδες καταστήματα σε 6 εμπορικές περιοχές, είναι ήδη καταχωρημένα σε αυτό το χρηστικό application, το οποίο μάλιστα περιλαμβάνει και χάρτη για να τα εντοπίσετε. Θα γνωρίζετε από πρώτο χέρι όλες τις νέες παραλαβές των καταστημάτων σε ρούχα και αξεσουάρ, με τις τιμές και τις ειδικές εκπτώσεις.

 

 

 

Μπορείτε να βρείτε όλες τις ευκαιρίες στη γειτονιά σας, το κέντρο, τα κοντινά ή λιγότερο κοντινά προάστια, να διαλέξετε κατάστημα, αντικείμενο, διαδρομή, τιμή και -απλώς- να πεταχτείτε να το αγοράσετε.

Μπορείτε να ενημερωθείτε πρώτες για τις τάσεις που θα επικρατήσουν, να έχετε μια συνολική εικόνα για ό, τι νέο υπάρχει στις ωραιότερες βιτρίνες της πόλης.

 

Ακόμη όμως και εάν δεν είστε σε mood αγορών το Window Shopping μέσα από το κινητό σας μπορεί να σας «πάει μια βόλτα» στις πιο απολαυστικές βιτρίνες, να συγκεντρώσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια και να συνθέσετε τα look που θέλετε να αποκτήσετε.

 

Επιπλέον, εάν ένα κατάστημα έχει κατηγοριοποιηθεί στα αγαπημένα σας, αυτομάτως θα σας έρθει ειδοποίηση (notification) στο κινητό σας, ότι το αγαπημένο σας κατάστημα μόλις ανανεώθηκε.

 

Το Window Shopping είναι η νέα τάση για τις καλύτερες αγορές όπου και εάν βρίσκεστε. Είναι η νέα έκφραση του Shopping Therapy με τη διαφορά ότι δεν περιορίζεται από το χρόνο ή τα γεωγραφικά όρια.

 

Πως δουλεύει:

 

  1. Επιλέγετε την κατηγορία που επιθυμείτε όπως ρούχα, παπούτσια τσάντα κλπ
  2. Αμέσως μετά επιλέγετε την περιοχή που θέλετε να περιηγηθείτε (Κολωνάκι, Κηφισιά, Γλυφάδα, Χαλάνδρι, Μαρούσι και Ερμού)
  3. Εστιάστε στο κατάστημα της επιλογής σας από τον χάρτη που εμφανίζεται στην οθόνη.
  4. Σύροντας την οθόνη προς τα δεξιά μπορείτε να απολαύσετε την βόλτα σας πηγαίνοντας από το ένα κατάστημα στο επόμενο.

 

Είναι διαθέσιμο για τα δύο κύρια λειτουργικά iOS και Android και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν στο κινητό σας.

http://www.window-shopping.gr/

 

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή, ειδικά για όσους -ες δεν έχουν δυνατότητα να πηγαίνουν συνέχεια στα μαγαζιά ( ανήκω σε αυτή την κατηγορία).. Εγώ θα το κατεβάσω τώρα.

  2. Εννοηται οτι ενθουσιάστηκα!!!! Μου αρέσει να χαζεύω όποτε μπορω βιτρίνες! Ειναι μια συμπυκνωμένη παρουσίαση τι εχει το κάθε καταστημα,μια μικρή πρόταση μόδας ,απο τις βιτρίνες μπορείς να εχει μια ιδέα τι κυκλοφορεί στην αγορα! Τέλεια εφαρμογή θα την κατεβάσω αμεσως!

  3. Είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται για την ψυχοθεραπεία μου τις μέρες που δεν έχω χρήματα για ψώνια…χαχαχα….πάντως, σαν το ζωντανό δεν έχει…αν δεν δεις την υφή αυτού που προτίθεσαι να αγοράσεις…να το χα’ι’δέψεις…να το δοκιμάσεις…
    Το ότι είναι ελληνική καινοτόμος ιδέα σαφώς δεν θα πρέπει να αφήνει καμιά μας ασυγκίνητη!!!

  4. Ω, τέλειο! Ό,τι πρέπει για μένα, που βαριέμαι τη βόλτα στην αγορά και περιορίζομαι από ελεύθερο χρόνο (συν την αγοραφοβία μου με τόσο κόσμο συνήθως έξω). Θα το κατεβάσω το βράδυ!

  5. Τι ωραία νέα!!! Πολύ χρήσιμη εφαρμογή, βρίσκω!!! Θα κάνουμε έρευνα αγοράς από τον καναπέ μας!!! Θα το κατέβασω αμέσως!!!

  6. Καλό σαν ιδέα,μπράβο τους.Για την ώρα η εφαρμογή λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά,όταν επεκταθεί και σε άλλες πόλεις θα εξετάσω και την πρακτικότητά της.
    Μουτςς

  7. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ιδέα. Αξίζει να τη στηρίξουμε κατεβάζοντας την εφαρμογή, γιατί έτσι θα μπορέσει να επεκταθεί και σε περισσότερες περιοχές και σε περισσότερα καταστήματα.

  8. @Litsa & Amalia: Το πιάσατε το νόημα. Αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός του app. Να ανοίξει και πολλές ακόμα περιοχές όχι μόνο στην Αθήνα αλλά σε όλη την Ελλάδα και γιατί όχι και στο εξωτερικό.

  9. Τελειο!!!! Ότι καλύτερο!!! Λέτε σε λίγα Χρόνια να μην υπάρχουν καθόλου μαγαζιά και να τα αγοράζουμε όλα μέσω ίντερνετ και μέσω apps? Μου φαίνεται πολύ περίεργο αλλά πιστεύω ότι κάποτε θα γίνει και αυτό.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.