Tom Ford: Winter Soleil και το Lip Slick

 

 

Ποτέ δεν μου έκαναν εντύπωση τα lip oils, αν και όταν πρώτο έκαναν την εμφάνιση τους πριν 2-3 χρόνια,  πολλές τα θεώρησαν τη νέα και πιο εξελιγμένη version των lip gloss.

 

Ίσως βέβαια δεν μου έκαναν εντύπωση γιατί ούτε και στα lip gloss είχα ποτέ ιδιαίτερη αδυναμία, οπότε και άλλο ένα προϊόν για glossy γυαλιστερά χείλη δεν θα μπορούσε να με εξιτάρει. Παρόλο που τα lip oils πρόσφεραν στα χείλη πολλά παραπάνω από ένα απλό glossy effect.

 

Ακριβώς λόγω της φόρμουλάς τους σε μορφή ελαίου προσφέρουν πλούσια θρέψη  και άρα θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα προϊόν σε τρια- δηλαδή και gloss και πολύ πλούσιο balm και ελαφρύ χρώμα στα χείλη.

 

Τι έγραψα παραπάνω; Ότι δεν μου έκαναν εντύπωση; Οk. Αυτό ίσχυε μέχρι πριν από ένα μήνα. Γιατί ένα μήνα πριν, δοκίμασα  το Lip Slick του Tom Ford.

 

 

 

 

Και τώρα, αν και δε μου συμβαίνει συχνά, απόκτησα και εγώ το δικό μου lip fetish.  Πρώτα απ όλα το συγκεκριμένο είναι σε μορφή roll on. Περιττό να σας πω ότι το πρώτο μου καλλυντικό το απέκτησα σε ηλικία 12 ετών (δώρο της γιαγιάς μου φυσικά)  και ήταν ένα Lip Shiner (έτσι ήταν ο τίτλος του και όχι lip gloss) σε μορφή roll on  και μάλιστα με γεύση cola.

 

Αυτό το υπέροχο, λάδι, gloss, balm απλώνεται σαν πέπλο στα χείλη μου, νιώθω σα να μη φοράω τίποτα. Ούτε λόγος φυσικά για sticky χείλη , ενώ η  φόρμουλα  αποτελείται από  έλαια jojoba και καρύδας. Σε 4 υπέροχες berry αποχρώσεις η δική μου αγαπημένη είναι η πιο σκούρα Νο 04 Berry.

 

 

Και αφού τα είπα και τα έβγαλα από μέσα μου, ας δούμε και κάποια ακόμα προϊόντα της συλλογής Winter Soleil του Tom Ford μια συλλογή που μοιάζει να φτιάχτηκε για εδώ,  αφού ο ήλιος σχεδόν ούτε μια μέρα δεν μας έχει εγκαταλείψει φέτος.

 

Η παλέτα Soleil Eye and Cheek με αποχρώσεις για τα μάτια και τα μάγουλα σε απόχρωση Violet Argente.

 

 

 

 

H Cheek Palette σε απόχρωση Lavender Lure. Χρησιμοποιήστε τη στεγνή για έντονη λάμψη ή νωπή για ένα απαλό πέπλο χρώματος.

 

 

 

 

 

 

Soleil Tinted Moisturizer Broad Spectrum SPF 30 και απαλή κάλυψη και προστασία από τον ήλιο. Σε 6 αποχρώσεις.

 

 

 

 

 

 

(τα προιόντα είναι από τη holiday collection 2017 αλλά μπορείτε να τα βρείτε ακόμα στα TF stands)

 

 

16 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!!
    Εγώ @Τζουλια απο την άλλη λατρεύω οπως ξέρεις τα lip balm. Να φανταστείς αν δεν βαζω lip balm
    περνάω τα χείλια με ελαιο καρυδας η βουτυρο καριτε.Εχω την τάση προς ξηρότητα και έτσι με αυτο
    τον τρόπο καταφέρνω να τα κρατάω ενυδατωμενα!!
    Αυτο που αναφέρεις για το πρώτο lip balm με ρολετα κάτι μου θυμίζει και εμένα ,νομίζω ειχα και εγώ σε γεύση φρούτων.
    Τωρα τα νεα lip oils ειναι έρωτας απο την πρωτη μάτια,αφού κατάφεραν και εσένα φαντάσου εγώ τι θα πάθω!!

  2. @SofiaT: Balm χρησιμοποιώ και εγώ- ειδικά το χειμώνα! Στα glosses δεν είμαι πολύ fun εκτός από του μέτρ Armani. Αυτό εδώ όμως είναι πράγματι κάτι ξεχωριστό. Προστατεύει τα χείλη σαν balm αλλά δίνει εφέ gloss χωρίς υπερβολές και χωρίς να κολλάει καθόλου!

  3. @Julia, περιμένω τη μέρα που θα απαρνηθείς έστω και ένα τόσο δα προϊόν του Tom Ford.

  4. @Amalia: Και εγώ το ίδιο. Μη νομίζεις, τον περιμένω στη γωνία… και συνήθως τη δύναμη να σε απογοητεύσουν πολύ, έχουν μόνο αυτοί που αγαπάς πολύ.. αλλά τι να κάνω, τι να κάνω; Εδώ κρατιέμαι για να μην πω, τι πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο.. το ξέρεις μόνο εσύ και η Stella γιατί το φορούσα εκείνο το βράδυ αλλά κάνατε όρκο σιωπής!! Omerta!
    (αλλά δε θα αντέξω πολύ, θα το αποκαλύψω σε λίγες μέρες…)
    Εκτός και αν κανά bb girl (τύπου Celia η “ψάχτρα”) έχει ήδη καταλάβει για τι μιλάω…

  5. Xaxa ki ego to idio tha elega, den ftiaxtike akomi proion tou Tom pou den sou exei aresei Julia! To cola lip shiner to eixa ki ego itan apo ta prota proionta makigiaz pou pira mazi me ena molyvi mation tis Lancome
    Ki oi skies mation pou evgale teleftaia einai katapliktikes!!!
    Oso gia lip oils an ta forate dokimaste tis Clarins, einai sotiria gia ksira xeili!!

    Filia polla!!!

  6. @ΜariaA: Αχ πάω στοίχημα το ίδιο θα φορούσαμε αγαπημένη!! Lip Shiner και ξερό ψωμί τότε στα 12! Kαι ανάφερες και το πρωτο προιόν φροντίδας που μου αγόρασε η μαμά μου στο Selfridges στα 18-19) και ναι, ήταν ενυδατική κρέμα ημέρας Clarins! (νομίζω το έχω ξαναπεί..)

  7. Και εγώ φορούσα τα lip shines στην εφηβεία και πριν αυτά που ήταν σε μορφή roll on και με γεύση φράουλας,τα κουβαλουσα και στο σχολείο θυμάμαι.. Βρίσκω υπέροχη τη συλλογή, ειδικά το tinted moisturizer που αντιλαμβάνομαι θα δείχνει φανταστικό το δέρμα..

  8. Καλά!!! Ολες με Clarins ξεκινήσαμε? Τι υπέροχο brand και πόσο λίγο διαδεδομένη στην Ελλάδα…

  9. @Stella: Ασε, άσε.. θα το πω τώρα και ας πάει και το παλιάμπελο..

    Λοιπόν, ήμουν σε meeting προχθές με συζήτηση για ένα brand που ενώ εδώ μέσα λατρεύουμε, μετρήσεις έχουν δείξει ότι δεν έχει awareness στην Ελλάδα. Λέω λοιπόν εγώ στο meeting: “Μα τι λέτε; Οι αναγνώστριες μου, όχι μόνο το ξέρουν πολύ καλά, αλλά το αγαπούν και πολύ και πολλές φορές έχουν αναφερθεί σε αυτό!’

    Για να λάβω την απάντηση ” Άσε Τζούλια, εσύ και οι δικές σου “beauty addicts” , δεν μπήκατε στην έρευνα, ξέρουμε ότι το γνωρίζετε.” (!!!!!)

    Κόκκαλο εγώ (και παγώνι φυσικά από περηφάνια…)

  10. Kαλημερα Λατρεψα τα χρωματα στις σκιες και το Soleil Tinted Moisturizer Broad Spectrum SPF 30 Οσο για τα lip μου θυμιζουν αυτο που λετε ολες το πρωτο μας κραγιον. Τζουλια και Stella και εγω με CLARINS ξεκινησα αλλα στν πορεια αλλαξα. Μαλλον τοτε υπηρχε πιο πολυ διαφημιση αλλα και λιγοτερες εταιρειες απο οτι σημερα. Τζουλια ειμαι πολυ περιεργη να βρω για τι πραγμα μιλαγατε. Οσο και αν προσπαθω δεν μου ερχεται κατι …Ειμαι της υπομονης ομως και ετσι θα περιμενω να διαβασω

  11. ΄Ολα τα θέλω,μη δω κάτι καινούργιο σε ωραία συσκευασία!Το tinted moisturizer φαίνεται τέλειο!

  12. Είχα κι εγώ Lip Shiner που μύριζε σαν φράουλα κάπως και μου άρεσε τόσο πολύ η μυρωδιά του που μου ερχόταν να το φάω.Πόσο μπροστά τα bbgirls 😛
    Μουτςς

  13. Υπέροχα Όλα!!! Πολύ καλή ποιότητα τα καλλυντικά Tom Ford. Αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω!!! Τα θέλω ολαααα!!! 💜❤💛💚💙

  14. Υπέροχα προϊόντα! Άσε που δε γίνεται να ζήσω χωρίς lip balm!! Δυστυχώς τα χείλη μου σκάνε πολύ εύκολα, οπότε τα παίρνω με το κιλό! Έχω σχεδόν από όλες τις εταιρίες κι συνεχίζω και παίρνω κι άλλα!!

  15. Υπέροχη παλέτα, το αγαπημένο μου κομμάτι αυτής της ενδιαφέρουσας συλλογής.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.