Ένα Lipton για κάθε στιγμή.

 

 

 

 

Do the Detox, Body Balance, Sweet Nights, After Dinner.Τέσσερα νέα αφεψήματα Lipton βασισμένα σε ευεργετικά βότανα, που στοχεύουν σε συγκριμένες στιγμές και ανάγκες.

 

 

DO THE DETOX

ΣΠΕΙΡΑΙΑ – ΜΕΝΤΑ – ∆ΕΝ∆ΡΟΛΙΒΑΝΟ

για αποτοξίνωση

Αναζωογονηθείτε,  µε τον  συνδυασµό σπειραίας, µέντας & δενδρολίβανου. Η σπειραία και το δενδρολίβανο είναι γνωστά για την ιδιότητά τους να βοηθούν στην αποβολή υγρών, ενώ 
η µέντα χαρίζει ζωντάνια. 
Μια ξεχωριστή επιλογή βοτάνων 
που θα συµβάλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού.

 

 

 

 

 

SWEET NIGHTS

ΧΑΜΟΜΗΛΙ – ΛΟΥΙΖΑ – ΤΙΛΙΟ

για ήρεµο ύπνο

Χαλαρώστε και αφιερώστε χρόνο 
στον εαυτό σας µε τον µοναδικό συνδυασµό χαµοµηλιού, λουίζας & τίλιου. 
Το χαµοµήλι και το τίλιο 
είναι γνωστά για τα καταπραϋντικά οφέλη 
που προσφέρουν, ενώ βοηθούν 
σε έναν ήρεμο ύπνο. 
Μια ξεχωριστή επιλογή βοτάνων που 
θα αποµακρύνει το στρες και θα  βοηθήσουν για .. όνειρα γλυκά.

 

 

 

 

 

 

BODY BALANCE

ΑΓΡΙΟΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ – 
ΙΒΙΣΚΟΣ – ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

για ισορροπία σώµατος & πνεύµατος

Αλλάξτε διάθεση µε τον ξεχωριστό συνδυασµό αγριοτριανταφυλλιάς & ιβίσκου. Η αγριοτριανταφυλλιά και ο ιβίσκος χρησιµοποιούνται παραδοσιακά ως βοηθητικά στη σωµατική ευεξία ενώ το ξύσµα πορτοκαλιού χαρίζει µία πρωτόγνωρη νότα αρώµατος και γεύσης. Μια ξεχωριστή επιλογή βοτάνων που θα σας δώσει ψυχική & σωµατική ισορροπία.

 

 

 

 

 

 

AFTER DINNER

ΔΥΟΣΜΟΣ – ΧΑΜΟΜΗΛΙ – ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

για μετά το δείπνο

Αναζήτησε την απόλαυση και την ανακούφιση με τον μοναδικό συνδυασμό δυόσμου &  χαμομηλιού. Ο δυόσμος και το χαμομήλι παραδοσιακά χρησιμοποιούνται ως βοηθητικά στην πέψη. Μια ξεχωριστή επιλογή βοτάνων που θα σας κάνει να αισθανθείτε ανάλαφρα όποτε το θελήσετε αλλά κυρίως μετά το γεύμα ή το δείπνο σας.

 

 

 

 

Τα συγκεκριμένα αφεψήματα θα τα βρείτε αποκλειστικά στα super markets AB Βασιλόπουλος.

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Τα είχα δει και περίμενα την παρουσίασή τους στο beautyblog. Είναι πολύ ευχάριστη η στροφή της Lipton στα βότανα. Ό,τι έχω δοκιμάσει έως τώρα από τη σειρά που παρουσιάστηκε κατά τον προηγούμενο μήνα στο bb δεν έχει την ένταση του καθαρού εκάστοτε βοτάνου που βράζουμε με τον παραδοσιακό τρόπο, είναι, ωστόσο, μία τίμια, γρήγορη εναλλακτική.

  2. To Lipton Body Balance είναι αυτό που οπωσδήποτε θα δοκιμάσω γιατί είναι αυτό που χρειάζομαι αυτήν τη συγκεκριμένη περίοδο.

  3. @Maryl: Εχω μια εβδομάδα που πίνω Do the Detox το πρωί.. για να δούμε..(πάντως μου αρέσει τουλάχιστον…)

  4. Kαλησπερα Τζουλια και εγω στο Do the Detox σταθηκα. Γιατι μια αποτοξινωση την θελω. Μια μερα σαν την σημερινη τιποτα καλυτερο απο μια κουπα τσαι. Παντως να σημειωσω ολο τον χειμωνα με LIPTON την εβγαλα. Κυριως με γευση μλου – κανελλας η μαφιν. Νομιζω οτι oταν λεμε τσαι ολοι εννοουμε LIPTON Χαιρομαι που διευρυνει τις γευσεις της

  5. Μαλλον και εγω ενα Detox το χρειαζομαι αμεσως!!!!

  6. Νομίζω ότι θα προμηθευτώ οσονούπω το sweet nights και το body balance. ❤💜💛💚💙Το πρώτο για να το πίνω πριν τον ύπνο και το δεύτερο από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν πίνω καθόλου καφε και προτιμώ να πίνω τσάι όλη μέρα! Συνήθως πίνω 2-3 τσάι κάθε μέρα!!! Με ηρεμούν και με χαλαρώνουν παρά πολύ!!!!❤💜💛💚💙

  7. Τόσα διαφορετικά Lipton που μάζεψα να δω πού θα τα βάλω.Έχω ανάγκη αυτό για όνειρα γλυκά.Για να δούμε..
    Μουτςς

  8. Αξεπέραστα! Ειδικά το Detox είναι,ότι χρειάζομαι αυτη την περίοδο.

  9. Δοκίμασα το After Dinner. Είναι απίθανο. Αξεπέραστα αφεψήματα όπως λέει και η Stella!

  10. @Rania: Πολύ σωστή η παρατήρησή σου Ράνια! Το Lipton έχει γίνει household name πλέον! Όπου τσάι ή αφέψημα, Lipton φυσικά!

  11. Πριν λίγες μέρες αγόρασα το After Dinner. Υπέροχη γεύση, αναζωογονητική και με ένα θαυμάσιο άρωμα. Να το δοκιμάσετε!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.