Ένα όμορφο παραμύθι για παιδιά (και μανούλες)

 

 

 

Ένα ηλιόλουστο πρωϊνό γεννήθηκε ο Νικόλας και η Αριάδνη. Η μαμά τους ήταν η πιο ευτυχισμένη μαμά και έλαμπε από χαρά που είχε στην αγκαλιά της τα δύο αγγελούδια.

 

Προσπαθώντας να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε για να μεγαλώσουν σωστά,  τους τόνιζε ότι είναι πολύ σημαντική η υγιεινή στη ζωή τους. Έτσι, φρόντιζε καθημερινά να απολαμβάνουν ένα «πριγκηπικό» μπάνιο και κάθε πρωί και βράδυ μέχρι τα δύο τους χρόνια χρησιμοποιούσε την Gum οδοντόβουρτσα για μωρά (0-2 ετών). H οδοντόβουρτσα, είχε μεγαλύτερη λαβή για να τη διευκολύνει στο κράτημα, ενώ οι μαλακές μικρο-ίνες των τριχών (feathered bristles) απομάκρυναν την πλάκα από την επιφάνεια των δοντιών, τα μεσοδόντια διαστήματα και τα ούλα.

 

 

Τότε ήταν που ήρθαν στη ζωή τους και μια παρέα από μικρά και χαμογελαστά τερατάκια. Ναι, καλά ακούσατε τερατάκια.  Όχι όμως οποιαδήποτε τερατάκια. Γιατί όπως ξέρουμε υπάρχουν και φιλικά τερατάκια, που μας βοηθούν μέσα στην ημέρα και κάνουν τη ζωή μας λίγο πιο ενδιαφέρουσα.

 

Ο Dino, η Lilly, η Lola και ο Lenny ήταν μια σκανταλιάρικη και παιχνιδιάρικη παρέα που ήταν συνεχώς μαζί με τον Νικόλα και την Αριάδνη και τους βοηθούσαν να έχουν μια σωστή στοματική υγιεινή, κάθε μέρα.

 

Με το που ξυπνούσε λοιπόν ο Νικόλας, πήγαινε ο Dino στο αυτί και του θύμιζε ότι έπρεπε να πλύνει τα δόντια του.

 

 

 

 

 

Η οδοντόβουρτσα για παιδιά (3-6 ετών) είχε μικρή κεφαλή προσαρμοσμένη στο μέγεθος του στόματός του και η στρογγυλεμένη λαβή τον διευκόλυνε στο κράτημα την ώρα που έπλενε τα δόντια του καθώς είναι ειδική και πολύ απαλή με τα δόντια και τα ούλα. Οι μαλακές μικρο-ίνες των τριχών απομάκρυναν την πλάκα από την επιφάνεια των δοντιών, τα μεσοδόντια διαστήματα και τα ούλα.

 

Είχε και ένα βεντουζάκι στη βάση και έτσι όπως σκανταλιάρης ήταν ο Νικόλας πήγαινε και την έβαζε στο μέτωπο της Αριάδνης για να την πειράξει…

 

Υπήρχε και χρωματισμένη περιοχή στην κεφαλή της οδοντόβουρτσας για να βάζει την σωστή ποσότητα οδοντόπαστας και μαζί με τον Ντίνο έκαναν διάφορα σχήματα  σαν παιχνίδι.

 

Η Lola, είχε διαλέξει για τα παιδιά την πιο γλυκιά με γεύση φράουλα οδοντόπαστα, την Gum KIDS οδοντόκρεμα, σχεδιασμένη για τις ειδικές ανάγκες των νεογιλών δοντιών, με ασφαλές επίπεδο φθορίου για παιδιά κάτω των 6 ετών και εξαιρετικά απαλή σύνθεση για καλύτερη προστασία και φροντίδα μέσω της διαδικασίας. Αυτό του το είχε εγγυηθεί ο Lenny, ο αυστηρός και ισχυρός της παρέας που ξέρει κάλύτερα από τον καθένα πώς να αντιστέκεται καλύτερα στις επιθέσεις των κακών τεράτων.

 

Η Αριάδνη είχε πια μεγαλώσει και είχε γίνει μια εντυπωσιακή δεσποινίς. Οι ξανθιές της μπούκλες έπεφταν στους ώμους της και τα γαλανά της μάτια έδειχναν τη σπιρτάδα και αναδείκνυαν την ομορφία της.

 

Είχε γνωρίσει και αυτή εννοείται τα φιλικά τερατάκια. Κάθε πρωί και βράδυ φρόντιζε τη στοματική της υγιεινή με την πιο διασκεδαστική παρέα. Η Lilly της έλεγε φανταστικές ιστορίες την ώρα που βούρτσιζε τα δόντια της  και έκαναν την καθημερινή υγιεινή μία φανταστική ιστορία!

 

 

 

 

 

Η Lilly της είχε διαλέξει την Gum Οδοντόβουρτσα 7-9 ετών για το πρωϊ που είχε μεγαλύτερη λαβή για να έχει καλύτερη πρόσβαση στα πίσω δόντια ενώ οι μαλακές μικρο-ίνες των τριχών απομάκρυναν την πλάκα από την επιφάνεια των δοντιών, τα μεσοδόντια διαστήματα και τα ούλα.

 

Για το βράδυ όμως της είχε επιλέξει την φανταστική Monster light up που κυκλοφορεί σε 4 φοβερά χρώματα με πρακτικό βεντουζάκι και τρίχες για αφαίρεση της πλάκας με απαλές τρίχες για εύκολο και ασφαλές βούρτσισμα.

 

Αυτή λοιπόν η καταπληκτική οδοντόβουρτσα αναβοσβήνει από 1 λεπτό για τα πάνω και τα κάτω δόντια, όσο δηλαδή χρειάζεται να βουρτσίζει τα δόντια της και κάνει την διαδικασία ακόμα πιο ευχάριστη!

 

Η Lola από την άλλη της είχε επιλέξει την Gum JUNIOR Οδοντόκρεμα 7+ με την εξαιρετική γεύση tutti frutti αλλά και ενισχυμένη προστασία κατά του σχηματισμού τερηδόνας και της διάβρωσης από τα οξέα.

 

Η μοναδική σύνθεση φθορίου (1450 ppm) + Isomalt αυξάνει την επαναμετάλλωση του σμάλτου, για πιο γερά και υγιή μόνιμα δόντια κατά τον σχηματισμό τους ενώ προσφέρει βέλτιστη αποτελεσματικότητα με ασφαλές επίπεδο φθορίου.

 

Ο Lenny ήταν πολύ αυστηρός και δεν αστειευόταν με την στοματική υγιεινή και έτσι πρόσθεσε στην καθημερινή στοματική φροντίδα και το Gum Στοματικό Διάλυμα 7+ με την υπέροχη γεύση πορτοκάλι. Είχε ενισχυμένη προστασία κατά της τερηδόνας και της διάβρωσης από τα οξέα, μοναδική σύνθεση με ασβέστιο χωρίς φθόριο για προηγμένη αποτελεσματικότητα και χωρίς τον κίνδυνο κατάποσης φθορίου.

 

“Πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί με αυτά τα πράγματα” τόνιζε ο Dino και έπαιρνε ένα ύφος που της θύμιζε τον δάσκαλο της όταν έλεγε κάτι πολύ σημαντικό.

 

Ωσπου φτάσαμε στο σήμερα. Τα δύο αδέρφια έχουν μεγαλώσει και ο Νικόλας ήδη έχει περάσει τη μαμά του στο ύψος. Η Αριάδνη είναι πια ολόκληρη κοπέλα και τα αγόρια την θαυμάζουν για την ομορφιά και την εξυπνάδα της.

 

 

 

 

Συνεχίζουν να φροντίζουν την στοματική τους υγιεινή επιλέγοντας την οδοντόβουρτσα για εφήβους Teens 10+ όπου είναι σχεδιασμένη για να βοηθήσει την ανάπτυξη της κατάλληλης τεχνικής βουρτσίσματος, με μαλακές και ανθεκτικέςτρίχες σε σχεδιασμό διπλού επιπέδου. Έχουν εργονομική λαβή που οδηγεί το χέρι του παιδιού να πιάνει σωστά την οδοντόβουρτσα σε γωνία 45ο για πιο αποτελεσματικό καθαρισμό και θέση για τον αντίχειρα με καπάκι υγιεινής και σε 3 χρώματα.

 

 

Όσο για τα τερατάκια… καμαρώνουν και αυτά τους φίλους τους και είναι σίγουροι ότι ξέρουν πια πώς να κρατήσουν τα «κακά» τερατάκια μακριά από το στόμα.

 

 

Τα προιόντα GUM θα τα βρείτε στα φαρμακεία.

 

8 Σχόλια
  1. Τι ωραία! Παιδικό θέμα στο beautyblog!
    Κι εγώ αναζητώ συνέχεια νέα προϊόντα για να μη βαριέται ο μικρός μου το βούρτσισμα των δοντιών. Καλά τα πάμε μέχρι τώρα, όμως σύντομα θα γνωρίσουμε και τα χαριτωμένα τερατάκια της Gum.

  2. O κύριος Ρωμανός δύσκολα αλλάζει… (Καρκινος,γαρ..) και δεν επιτρέπεται φυικά να πω στο συγκεκριμένο post την μάρκα που δεν αλλάζει… παρόλα αυτά, έχει ψιλο-ξετρελαθεί με τα φωτακια της οδοντόβουρτσας, παραπάνω…

  3. Τι ευφάνταστη ιστορία για να πείσουμε τα παιδάκια μας το πόσο απαραίτητο είναι να βουρτσιζουν καθημερινά τα δοντακια τους..Επειδή έχω εμμονή με τα καθαρά δόντια ευτυχώς και τη μεγάλη μου κόρη και τη μικρούλα τις έχω βάλει από 2 ετών στο τριπακι της καθημερινής περιποίησης των δοντιών τους.. Στη μικρή έχω πάρει οδοντοβουρτσα Barbie με βεντουζιτσα που στηρίζεται στο νιπτηρα και οδοντοκρεμα με γεύση φράουλα και πρωί βράδυ είναι η καθημερινή μας συνήθεια να της βουρτσιζω τα δοντακια της λέγοντας της την αλφάβητα στα ελληνικά, αγγλικά και ιταλικά.. Καταφέρνοντας έτσι να ξέρει σα νεράκι την αλφάβητα και στις 3 γλώσσες!! Τα προϊόνταGum δεν τα γνωρίζω, έπαιρνα της Frezyderm,αλλά θα δοκιμάσω κ αυτά οπωσδήποτε, γιατί με ενδιαφέρει οτιδήποτε νέο και καλό αφορά τη στοματικη υγιεινή.

  4. Ωχ,Τζούλια μουτώρα διάβασα στο σχόλιο σου ότι δεν έπρεπε να αναφέρω μάρκα, πες μου ότι δεν τα έκανα θάλασσα….

  5. Γεια σας Και εγω οπως η @Maryl εχω μανια με το καθαρο στομα. Νομιζω οτι ενα βρωμικο και μ η υγιες στομα χαλαει τα παντα. Θα σας πω ενδεικτικα οτι στον γιατρο που εχουμε δωσει τα περισσοτερα χρηματα ακομα και απο παιδιατρο ειναι ο οδοντιατρος και ο ορθοδοντικος. Ειμαστε οικογενειακως λατρεις του καθαρου υγιους στοματος Καλο απογευμα

  6. Υπάρχει οδοντόβουρτσα με φωτάκια και δεν την έχω πάρει χαμπάρι?OMG
    Μουτςς

  7. Υπέροχες οδοντόβουρτσες!!!! ❤💜💛💚💙Πολύ έξυπνος τρόπος για να αγαπήσουν τα παιδιά το βούρτσισμα και να μην το κάνουν σαν καθημερινή αγγαρεία… θυμάμαι όταν ήμουν πιο μικρή δεν ήθελα να ακουμπάω οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες και πάντα κάθε βραδυ με κυνηγούσε η μητέρα μου μέσα στο σπίτι!!! Αχ και να ήξερα τότε τι κακό έκανα στα δοντάκια μου όταν κατάφερνα και δεν τα έπλενα…πιστεύω με αυτές τις οδοντόβουρτσες το βούρτσισμα θα γίνεται σαν παιχνίδι!!! ❤💜💛💚💙

  8. Απαραίτητο το βούρτσισμα στα παιδιά.Ευτυχώς εμένα φορούσαν σιδεράκια και είχαν πεισθεί από το γιατρό να πλένουν τα δόντια τους σχολαστικά.Κι έτσι δεν είχα και πολλή δουλειά από τα δέκα κια μετά.Όμως,πιο πριν,έψαχνα κι εγώ όμορφα πραγματάκια για να μην ξεχνιούνται!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.