Estee Lauder: Nέα κραγιόν, Pure Color Envy Paint-on Liquid

 

 

 

Mε τρια effect, matte, metallic  και vinyl, έκαναν την εμφάνισή τους, τα νέα υγρά κραγιόν Estee Lauder Envy Paint-On  που μεταμορφώνουν τα χείλη.

 

 

ΣΥΝΘΕΣΗ 

Η σύνθεση των νέων Pure Color Envy Paint-On Liquid LipColor, είναι πλούσια και με άνετη αίσθηση. Με σταδιακή αποδέσμευση Υαλουρονικού Οξέως, και υψηλής απόδοσης χρώμα δημιουργούν άψογα χείλη με μεταξένια και απαλή αίσθηση.

 

 

ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 

Συμπυκνωμένες υγρές χρωστικές προσφέρουν τέλειο χρώμα, και πραγματική απόδοση αποχρώσεων σε τρία αποτελέσματα. Η συλλογή από αυτά τα υγρά χρώματα, “ντύνει” τα χείλη με μοντέρνες, ζωηρές αποχρώσεις από chic neutral σε πλούσια έντονα χρώματα

 

 

 

 

Matte

Πλήρη κάλυψη με ματ αποτέλεσμα με μια ελαφριά υγρή σύνθεση που διαρκεί. Πλούσιες υγρές χρωστικές προσφέρουν έντονο αποτέλεσμα ματ για βάθος, διάσταση και περίγραμμα των χειλιών με ένα απαλό πέρασμα που διαρκεί άνετα έως και 8 ώρες.

 

 

Metallic

Τολμηρά χρώματα με αποτέλεσμα metallic. Περισσότερη ένταση, τρισδιάστατο χρώμα που προσφέρει λάμψη και δεν τα στεγνώνει. Με μικρά και μεγάλα ψήγματα πέρλας, το metallic αποτέλεσμα αντανακλά το φως από κάθε γωνία. Η απαλή υγρή λαμπερή σύνθεση προσφέρει άμεση ενυδάτωση και γλιστρά στα χείλη με ακρίβεια. Για ένα αποτέλεσμα με διάρκεια που αφήνει στα χείλη μια πολυτελή αίσθηση.

 

Vinyl

Λάμψη vinyl και ακόμα πιο έντονο, ζωηρό χρώμα και έντονη λάμψη λάκας για ένα αποτέλεσμα που διαρκεί. Η ελαφριά ζελώδης υγρή σύνθεση γλιστρά με ακρίβεια για άμεση και πλούσια ενυδάτωση. Κάθε λαμπερή απόχρωση λειτουργεί τέλεια με το σχήμα των χειλιών για να προσφέρει μέγιστη διάσταση. Τα χείλη δείχνουν πιο γεμάτα και με αποτέλεσμα wet vinyl.

 

 

 

Ποιό από τα τρια θα επιλέξετε;

 

 

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Θεικά! Τι άλλο θα μπορουσαν να είναι? Πάω για το ματ… αν και τα άλλα ειναι πολύ, πολύ λαχταριστά!

  2. Ματ χωρίς αμφιβολία! Καλό κυριακάτικο απόγευμα!

  3. Αφου μου αρεσουν τα lip gloss σιγουρα θα διαλεγα το vinyl! Με εντυπωσιασε πολυ η περιγραφη του!!

  4. Καλησπερα Φυσικα Matte και απο μενα Να εχετε ενα ομορφο απογευμα – βραδυ

  5. Matte και Vinyl μου αρέσουν το ίδιο,το καθένα ανάλογα τη διάθεση μου και την περίσταση..Πολλά φιλιά!!

  6. Δεν μπορώ να διαλέξω ένα από τα τρία αλλά θα προσπαθήσω να διαλέξω ένα και από τα τρία.
    Μουτςς

  7. Και γω matte θα ψηφίσω γιατί μπορώ να τα φοράω από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ… είναι για όλη την ημέρα με λίγα λόγια! Καλό το ότι διαρκούν 8 ώρες…💜 💜❤💛💛💚💚💙💙💙❤❤πολύ βασικό και χρήσιμο! ❤💜💛💚💙

  8. Kalimera!!! Matte psifizo ki ego all teleftaia exi parei ki ena metallic apo L’Oreal kai mporo na po oti to exo efharistithei para poly! Tha ta dokimaso sigoura!!

  9. Ψηφιζω ματ!!! Ή μεγάλη τους χρονική διάρκεια (8 ώρες) με τρέλανε!!! Στα συν & το υαλουρονικο, οπότε δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο..!

    Σοφία Μαργατινα
    Facebook: Sofia Marga

  10. Όλα φανατστικά!Μου αρέσει το ματ όταν είναι και ενυδατικό!!

  11. Πετυχημένες υφές κ χρώματα νομίζω όλα θα τα έπαιρνα αγαπημένες .. matte γισ πρωί vinyl για απόγευμα κ βράδυ κ το metallic για πιο ιδιαίτερα κ εντυπωσιακά μακιγιάζ 😀😀😀

  12. …είμαι μεταξύ metallic και vinyl και τελικά θα διαλέξω από τα metallic την απόχρωση wine shot https://www.esteelauder.com/product/649/53180/product-catalog/makeup/lips/lipstick/pure-color-envy/paint-on-liquid-lipcolor#/shade/Wine-Shot—Metallic …φωτεινή μεν αλλά κι άκρως χειμερινή!!! ***tip…συνδυασμένο με mascara σε απόχρωση burgundy και mani σε μαύρο μεταλλικό!!!

  13. Υπέροχα φινιρισματα, ανυπομονώ να δοκιμάσω το Vinyl.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.