Oι Stylish τσάντες μας για το Super Market!

View Gallery
1 Photos
Oι Stylish τσάντες μας για το Super Market!
cdg-tote-bag-2

 

 

 

Η αλήθεια είναι ότι χάρηκα πάρα πολύ με το νέο νόμο,  σύμφωνα με τον οποίο θα πρέπει πλέον να πληρώνουμε τις πλαστικές σακούλες σε SM’s και οπουδήποτε αλλού τέλος πάντων.

 

Πολλές φορές που τύχαινε να βρίσκομαι ακόμα και σε περίπτερα για να αγοράσω, σοκολάτες, παγωτά, κανένα περιοδικό κλπ κλπ, θυμάμαι ότι όποτε με ρωτούσαν αν θέλω σακούλα απαντούσα «όχι βέβαια, αρκετά με την πλαστικούρα, θα τα βάλω στην τσάντα μου» εξ άλλου πάντα μεγάλες τσάντες κρατάω μια χαρά χωράνε τα διάφορα.

 

Ο νόμος είχε ήδη αργήσει να φτάσει και σε μας,  ενώ θυμάμαι πολύ καλά τι μου συνέβη την τελευταία φορά που βρέθηκα στο Λονδίνο.

 

Ήμουν στο Knightsbridge που λέτε,  για window  shopping και shopping και κάποια στιγμή μπήκα και στο εκεί H&M. Χάζεψα λίγο και πήρε το μάτι μου ένα μαύρο μακρύ  t-shirt το οποίο αντί για logo μπροστά, είχε logο πίσω – ITSAWILDWORLD έγραφε με κεφαλαία και χωρίς σημαία στίξης-  και μάλιστα το logo δεν ήταν οριζόντιο, αλλά κάθετο.

 

Μου φάνηκε κάπως ασυνήθιστο και το αγόρασα.

 

Αυτό παρακάτω. Σας δείχνω την πίσω πλευρά του (κοντεύω να φωτογραφίσω όλα μου τα ρούχα, όχι τίποτα άλλο αλλά η κυρία Strantzali με αναδεικνύει shopping star της εβδομάδας εδώ και λίγο καιρό και θέλω να δω αν θα με “πάει” και απένταντι στο “My Style Rocks”…)

 

 

 

 

 

Μόλις έφτασε η σειρά μου στο ταμείο για να πληρώσω το t-shirt, με ρώτησε η υπάλληλος:

 

“Will you need a plastic bag with it?»

 

Η αλήθεια είναι ότι απάντησα καταφατικά εκείνη τη μέρα,  φυσικά αυτό μου έλειπε, μόλις το αγόραζα να το πετούσα, αφού μέσα στη δική μου τσάντα δεν μπορούσα να το βάλω,  είχα τα διάφορα προϊόντα μακιγιάζ- άντε τώρα να ανοίξει το foundation και αντί για το πρόσωπο να καταλήξει στο νέο t-shirt..

 

 

Θέλω να πω με την παραπάνω μικρή ιστορία ότι η πληρωμή της πλαστικής σακούλας εκεί,  γίνεται παντού και όχι μόνο στα SM’s και χαίρομαι γιατί το ίδιο ισχύει πλέον και εδώ.

 

 

 

 

Πάντως οφείλω να ομολογήσω, ότι το συγκεκριμένο post δεν είναι δική μου ιδέα. Για άλλη μια φορά η SofiaT μου την έδωσε.

 

 

 

 

 

 

 

Ως γνήσιο stylish bb girl φυσικά έχει ήδη προμηθευτεί μια σακούλα πολλαπλών χρήσεων την οποία παίρνει μαζί της στο super market και με ρώτησε αν θα ήθελα να κάνουμε ένα post πάνω σε αυτό.

 

Φυσικά και ήθελα και το πιο αστείο απ όλα ήταν,  όταν της είπα ότι έχω ήδη προμηθευτεί τη δική μου και τη χρησιμοποιώ αρκετό καιρό… πιο ήταν το αστείο?

 

Ότι και εγώ και η SofiaT πάμε για ψώνια με την ίδια τσάντα!

 

Και φυσικά και οι δυο επιλέξαμε, τσάντα με dark denim theme γιατί είναι το trend της εποχής εξ άλλου και από το ίδιο κατάστημα μάλιστα,  γιατί ‘νταξ το ξέρουμε πλέον.. τα μεγάλα πνεύματα των bb girls, συναντιούνται.

 

Δείτε παρακάτω, αν δε με πιστεύετε! Στην τιμή των 60 λεπτών οι τσάντες μας, αλλά το στυλ δεν έχει να κάνει με χρήματα. (όποια από εσάς, θέλει να το συζητήσουμε αυτό δηλαδή οτι το στυλ δεν εχει να κάνει με χρήματα είμαι ανοιχτή παρακάτω στα σχόλια, γιατί πριν λίγο καιρό μόνο που δεν τσακώθηκα με κάποιον που μου έλεγε το αντίθετο. Τσακώθηκα δηλαδή, αλλά όχι πολύ, λίγο..)

 

Sofia’s bag

 

 

 

 

Julia’s bag (identical!)

 

 

 

 

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Κανένα stylish bb girl, δεν πρέπει να ανέχεται πλαστικές τσάντες με τη φίρμα των καταστημάτων που επισκέπτεται, super markets or otherwise.

 

 

Η sofiaT λοιπόν προτείνει κάποιες και μας δίνει φουλ ιδέες!

 

 

Τσάντα Εco baby BG Berlin από το koolfly.com

 

 

 

 

Tσάντα από το keepyourhousefresh.gr

 

 

 

 

 

Τσάντα Envirosax. Αυτό το brand μπορείτε να το βρείτε στα brandsgalaxy.gr και miamossa.gr

 

 

 

 

 

 

Εσείς οι beauty and fashion addicts  Θεούλες,  μπορείτε να προμηθευτείτε τις εξής:

 

 

Blig a blig blig shopping! “Αυτές είναι grocery bags όχι αστεία!” (σύμφωνα με τα λεγόμενα του λατρευτού bb girl SofiaT!)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και αν τα 60 λεπτά έως 8 ευρώ που κοστίζουν οι παραπάνω δεν είναι αρκετά, υπάρχουν και αυτές που ξεκινούν από 500 και φτανουν και τα 3.500 ευρώ.

 

Στη λαική με Chanel my dear

 

 

 

 

 

 

και με Louis Vuitton

 

Για το τέλος αυτό:

 

Ε, όχι αγάπη μου, που θα βάλω όπου κι όπου τα σκουπίδια μου!!

 

Τrash bag by Louis Vuitton

 

 

 

 

(πεθαίνω λέμε,  με SofiaT…)

 

Παρόλα αυτά έριξα και εγώ τη ματιά μου και αυτή η χάρτινη – PVC Comme de Garcons από τη σειρά Shirt που κρατιέται και με κοντό και με μακρύ λουράκι και η οποία ανοίγει το σημερινό post, είναι κούκλα.

 

 

 

 

Για πείτε μας. Έχετε προμηθευτεί τη δική σας πολλαπλών χρήσεων τσάντα; Πήρατε κάποιες ιδέες από εδώ;

 

 

 

 

32 Σχόλια
  1. Αυτο ειναι στυλ!!!! Με λίγα λεφτά μπορείς να εχεις βάλει την προσωπική σου σφραγίδα!
    Και Εννοηται κανένα bbgirl δεν θα ήταν Στυλάτο χωρις μια υπέροχη τσάντα πολλαπλών
    χρήσεων ,γιατι εκτος απο το στυλ έχουμε και οικολογική συνείδηση .
    @Τζουλια η δεύτερη τσάντα μετα απο τον Βαν Γκόγκ ,της εταιρίας evirosax την εχω παραγγείλει ,
    περιμενω σε λίγες μερες να την παραλάβω,Βέβαια η ολόιδια δίκαια μας τσαντουλα με το τζιν και τα
    στρας τα σπάει!! Χαχαχαχα
    Ξέρεις οτι εχεις βρει τον μπελά σου ,σου εχω στείλει στο mail σου τις τάσεις για τα μαλλια ανοιξη/καλοκαίρι
    και εχω και αλλα πολλα….

  2. @SofiaT: Σούπερ η τσάντα που παράγγειλες, αλλά σε θέλω και με bling bling!!
    (κάτι πήρε το μάτι μου Σοφάκι, έχουμε δουλειές με φούντες και φυσικά όπως είπε και προχθές η Αμαλία σου έρχεται το Υπουργείο Μόδας!!)

  3. Ααααα η bling bling σίγουρα άμα την βρω και σε παραλλαγή μπροστά μου θα την αποκτήσω σίγουρα!
    Και θα σου στείλω και πειστήρια χαχαχαχαχαχ
    Σου έρχεται μπόλικη πραγματεία !!!
    Λες να Υπουργοποιηθω χαχαχαχαχχα

  4. Ξέχασα να αναφέρω οτι οι τσάντες που αναφέρει η Τζουλια στο άρθρο της εκτος απο όμορφες εμφανισιακά ειναι και πολυ πρακτικές γιατι ειναι αναδιπλούμενες ,και μπορείς να τις εχεις μαζι σου όλη την ωρα!

  5. Καλημέρα!Αρρωστούλα σήμερα κι έτσι τα λέμε το πρωί!Θέλω τρελά την trolley bag chanel και την trash bag LV.Φοβερή εμφάνιση,θα κάνουμε στράκες!!Και όποιος μας ρωτήσει τι είναι αυτή η τσάντα,θα του πούμε ότι επ’ευκαιρίας της κατάργησης της πλαστικής σακούλες είπαμε να τις βγάλουμε από την ντουλάπα μας,όχι δα ότι τις αγοράσαμε αλλά τις είχαμε!!!
    @JULIA,ωραίο το t-shirt,μου αρέσουν τα κάθετα γράμματα,αλλα΄είναι t-shirt ή μπλουζοφόρεμα;

  6. A, εννοείται ότι είμαστε κατά της πλαστικής σακούλας και καιρός ήταν να εφαρμοστεί και εδώ. Βρήκα έτσι ευκαιρία να χρησιμοποιήσω την τσάντα που μου είχε κάνει δώρο η φίλη μου εξ Αμερικής και έχει γατούλες επάνω της (επειδή είχε γάτα και έπαιζα μαζί της, όταν ήμασταν εκεί, αν και είμαι πιο dog person, anyway). Πεθαίνω με τις ίδιες τσάντες σας, το έχω ξαναπεί: great (bb) minds think alike! Επίσης, πεθαίνω με τα καρότσια λαϊκής, πας με το Chanel καροτσάκι και αγοράζεις και τον μανάβη μαζί!

  7. @Marianna: Είναι μακρύ t-shirt αγαπημένη γιατί το ύφασμα είναι πολύ λεπτό για να φορεθεί σαν μπλουζοφόρεμα.

  8. Και είναι ένας νόστιμος μανάβης που έχω προσέξει στη δική μας λαική και πουλάει εσπεριδοειδή τύπου, πορτοκάλια, λεμόνια, μανταρίνια τώρα το έκανα εικόνα αυτό που είπες “συγνώμη, εσείς τι τιμή έχετε κύριε μανάβη μου” και κλαίω, κλαίω όμως από τα γέλια.

  9. Ego exo roz me flamingo apo to primark pou einai poly lepti kai tin exo synexeia stin tsanta mou otan pao gia psonia. plenetai kai sto plyntirio kai eimai mia xara. Pantos o nomos einai mia xara , exo dosei kai sti manoula mou polles tsantes, kai voleftike! Edo sto London tin epomeni fora pou tha ertheis Julia pithanos tha se xreosoun kai 40p gia to xartino kypelaki tou kafe giati afti einai i epomeni kinisi gia ti meiosi ton aporrimaton!!!
    Filia polla bbgirls

  10. @MariaA: Να ένας ακόμα καλός λόγος που δεν πίνω καφέ και γενικά δεν πίνω αφεψήματα to go. Αν πάω δε στην πλατεία St Christopher και τολμήοσυν να μου βάλουν το Earl Grey μου σε χάρτινο;;; Επανάσταση!!! Στα όπλα!! Αχαχαχχαχαχαχ!!

  11. @Julia: Αχαχαχαχαχαχα! Ναι, αυτό ακριβώς! Να σκεφτούν να βγάλουν καρότσια σε διάφορα μεγέθη, ανάλογα με τις διαστάσεις του μανάβη / κρεοπώλη κτλ! Μα όλα εγώ θα τους τα λέω πια?
    MariaA: Ωχ, αμάν! Και κάθε πρωί προς τη δουλειά παίρνω καφέ από έξω! Μας βλέπω με τα θερμός σε λίγο!

  12. @Sheena: Ασε, όσο γέλαγα μόνη μου, το προχώρησα και άλλο “Συγνώμη κύριε μανάβη μου, πόσο πάτε το κιλό;” Αχαχαχχααχαχ!! Μπα σε καλό μου σήμερα και σε καλό σου βέβαια, μου έφτιαξες τη μέρα!!!

  13. Κορίτσια καλημέρα!
    Και γω χρησιμοποιώ τσάντες πολλαπλών χρήσεων, και θέλω να πιστεύω κομψές!
    Απίθανη ή σακούλα σκουπιδιών Louis Vuitton!

  14. Καλημερα Φυσικα συμφωνω απολυτα για την παταξη τς χρησης πλαστικης τσαντας. Προς το παρων χρησιμοποιω τις τσαντες χαρτινες και πλαστικες που εχω στο σπιτι απο πριν και ολες μαζι σε μια τσαντα πολλαπλων χρησεων. Προσωπικα μου αρεσουν περισσοτερο απο την χρηση πανινης τσαντας που την θεωρω λιγοτερο σικατη και πιο προχειρη Οσο για το κυπελακι του καφε δεν με βρισκει και τοσο συμφωνη η μη χρηση του. Νομιζω οτι ειναι χαρτινα αυτα τα ποτηρια. Και αν δεν ειναι να γινουν. Ε δεν γινεται φευγοντας απο το σπιτι να παιρνουμε εκτος του νεσσεσερ καλλυντικων, πορτοφολι, γυαλια, κλειδια, χαρτομανδηλα κλπ και το σερβιτσιο μας για να πιουμε τον καφε και να φαμε εξω

  15. @Rania: To σερβίτσιο??? Το σερβίτσιο????
    Αχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχ!!
    Σε μεγάλα κέφια τα bb girls σήμερα!!!
    Τhank you Ράνια μου και αυτό το έκανα εικόνα μαζί με τον μανάβη!!!

  16. @Sofia Marga: Τη θέλω λέμε αυτή τη σακούλα!! Από όλες τις φωτό που έστειλε η Σοφία με αυτή κόλλησα! (άσε που γίνεται και αδιάβροχο… αχαχχαχαχχαχαχ!!- είπαμε είναι η μέρα μου σήμερα!)

  17. …εγώ έχω μεριμνήσει κι έχω παραγγείλει από ebay πολλές και διάφορες,μικρές και πιο μεγάλες…αγαπημένη είναι μια πάνινη χειροποίητη με το όνομά μου ζωγραφισμένο….περιμένω κι άλλη μία να μου έρθει που άμα τη δείτε θα ζηλέψετε…είναι πορτοκαλί και γράφει με μεγάλα μαύρα γράμματα ”my other bag is HERMES”…οι CHANEL και LV, λατρεία 🛒👛👛👜👜🛍🛍🛍👝

  18. Αχαχαχαχα, κλαίω με τα σχόλια! Και κάνω εικόνα το σερβίτσιο της Ράνιας!
    -Ναι, κυρ-Στέφανε, βάλε και μια τσάντα για τον μπάτλερ μου, να μου κρατάει την κούπα του καφέ! Ύψος 1.80 και 85 κιλά! Από την καλή την τσάντα να βάλεις, κυρ-Στέφανε! Θα το κάψουμε απόψε, λέμε!

  19. @Sheena: Λοιπόν κοιτα. Πριν την αγορά της bag, στείλε ενα 60αευρο γιατι τόσο κοστίζει ο στομαχολόγος που με έστειλες σήμερα και sorry αλλά “δε φταίω γιατρέ μου!!! Αυτα τα bb girls φταίνε για το στομάχι μου, που άνοιξε απ’ τα γελια!!!!”

  20. Κορίτσια συμφωνώ απόλυτα με το μέτρο και θα ήθελα να προσθέσω, αν μας διαβάζει κανένας καμία υπουργός ( εκτός από τη Maria A)εκτός από αυτό το μέτρο, να μεριμνησει και αποριμματοφορα που να μαζεύουν τους μπλε κάδους, γιατί το θεωρώ απίθανη κοροιδια να μαζεύω χαρτιά, πλαστικά,αλουμινένιο κουτάκια και γυαλνα,να τα ρίχνω στον μπλε κάδο και να βλέπω να τα μαζέυει το αποριμματοφορο που μαζεύει και τους πράσινους κάδους.Αυτα μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν! Εγώ έχω προμηθευτεί από Avon & Oriflame κάτι άνετες πανινες τσάντες, χαριτωμενουλες,και με αυτές πάω σουπερμάρκετ.. Για τα άλλα κατάστηματα,νάναι καλά οι τσάντες μου που είναι πάντα oversized

  21. Τζουλια θα συνησφερω και εγω για τον στομαχολογο γιατι το εβαλα το χερακι μου

  22. Ξετρελαθηκα με τις bling bling τσαντουλες! Ειδικά η ροζ με άσπρη είναι φοβερή!!!! Εγώ είχα εδώ και καιρό μια πλαστική αναδιπλουμενη μεσα στη τσάντα μου αλλά η δεν την χρησιμοποιούσα σχεδόν Πότε! Τώρα βεβαια την χρησιμοποιώ. Επίσης πάρω πολλά πράγματα από το σούπερ τα στριμώχνω στις σακούλες για να μην ξοδεύω παραπάνω χρήματα… λέω συνέχεια στον εαυτό μου κοιτά να δεις που χωράνε αρκετά πράγματα τελικα σε μια απλή σακουλα σουπερ μάρκετ. Όχι όπως κάναμε παλιά κάθε σακουλα και δύο πραγματάκια… 😋😋😋

  23. Τώρα διάβασα τα σχόλια σας και πέθανε στο γέλιο! Χαχαχαχα άκου εκει σερβίτσιο!!!! Να σε Καλά!!!! 🤣😂🤣😂🤣😂 πάντα τέτοια!

  24. Νομίζω πως είναι επιτακτική ανάγκη πλέον να κυκλοφορήσει η κομψή μωβ τσάντα πολλαπλών χρήσεων του bb (Τζούλια ψήσου 😛 )
    Μουτςς
    Υ.Γ. Tο σημερινό σου consept “Βγήκα στον πηγαιμό για ένα μπλουζάκι κι ήμουν σε δίλημμα για το σακουλάκι”με έπεισε.Αν και μου έλειψε το πανωφόρι το υπόλοιπο σετάρισμα ήταν σωστό χωρίς υπερβολές στα αξεσουάρ.Για σήμερα σου βάζω 4! Your Style Rocks 😛 😛 😛

  25. Η συλλογή μου με τσάντες πολλαπλών χρήσεων είναι τόσο πλούσια και παλιά που μπορεί και να εκτεθεί σε μουσείο. Πάνινες, πλαστικές, μικρές, μεγάλες, απλές, υπερβολικές… Και δεν αντιστέκομαι και σε νέες αφίξεις στη συλλογή.
    Όσο για τον καφέ, καιρό τώρα παίρνω στη δουλειά καφέ σε επαναχρησιμοποιούμενο γυάλινο ποτήρι με καπάκι. Και δεν το μετανιώνω γιατί δεν αλλοιώνεται η γεύση του καφέ ή του τσαγιού από το χαρτί.
    @Όλες που σχολιάσατε παραπάνω, σας ευχαριστώ για το όμορφο πρωινό ξύπνημα!

  26. @Julia: Παρακαλώ, στείλτε μου ένα λογαριασμό τραπέζης! Επίσης, η ιδέα της Λίτσας ωραιότατη!

  27. Που μπορώ να αγοράσω τις τσάντες που παρουσιάσατε;;;

  28. @Julia:Θα σου έβαζα 5 αλλά η τσάντα σου δεν ήταν μωβ bb 😛

  29. @MARINA PAPADOPOULOU: Στα site που έχουν αναφερθεί, στα καταστήματα των οίκων και οι δυο μπλε με το denim design στα super markets AB Bασιλόπουλος.

  30. Ζώντας στο εξωτερικό πολλούς μήνες το χρόνο, είμαι ήδη εφοδιασμένη με δεκάδες όμορφες υφασμάτινες τσάντες shopping.
    Φροντίζω να υπάρχει τουλάχιστον μία διπλωμένη σε κάθε μου τσάντα.
    Είναι απλώς θέμα συνήθειας η αντικατάσταση των πλαστικών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.