Armani: Το νέο Si Passione και η Cate Blanchett μιλάει για πάθος.

View Gallery
3 Photos
Armani: Το νέο Si Passione και η Cate Blanchett μιλάει για πάθος.
armani-si_passione-blackcurrant-and-pear

Armani Si Passione

Armani: Το νέο Si Passione και η Cate Blanchett μιλάει για πάθος.
armani-si_passione-rose-and-jasmin-absolute

Armani Si Passione

Armani: Το νέο Si Passione και η Cate Blanchett μιλάει για πάθος.
armani-si_passione-vanilla-and-cedarwood

Armani Si Passione

 

 

Έρχεται σύντομα και σε μας, το νέο άρωμα του μετρ Giorgio Armani με το όνομα “Si Passione”. Τι λέει η μούσα του, Cate Blanchett γι’ αυτή την (passionate) αρωματική δημιουργία;

 

Πρόκειται για τη νέα πιο «δυναμική»  έκδοση του αρώματος Si και σύμφωνα με τον δημιουργό του η προσώπικότητα του αρώματος «είναι ένας ακαταμάχητος συνδυασμός χάρης, δύναμης και ανεξάρτητου πνεύματος. Ένα έντονο ασυμβίβαστο άρωμα για τη γυναίκα που τολμάει να πει το ναι.»

 

 

Σαν ένα κόκκινο κραγιόν κλεισμένο μέσα σε ένα μπουκάλι, το άρωμα είναι φρουτώδες, λουλουδάτο, λαμπερό και  αισθησιακό.

 

 

 

 

 

Οι νότες ανοίγουν με πικάντικο ροζ πιπέρι μαζί με ζουμερό αχλάδι αλλά και τολμηρό φραγκοστάφυλο. Στην καρδιά, μια αρωματική  συμφωνία από λουλούδια όπως το υπέροχο τριαντάφυλλο και το κρεμώδες γιασεμί μαζί με ένα ίχνος από ηλιοτρόπιο. Στη βάση του, βρίσκουμε εθιστική βανίλια και ξύλο κέδρου που προσθέτει έναν έξτρα δυναμισμό στο άρωμα.

 

Με την ευκαιρία του νέου αρώματος η Cate Blanchett έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο αμερικάνικό περιοδικό Allure με βασικό θέμα το πάθος.

 

Ακολουθούν κάποια από τα πολύ ενδιαφέροντα που είπε η διάσημη και ταλαντούχα ηθοποιός:

 

 

 

 

 

«Όταν είσαι ηθοποιός πρέπει να είσαι και προετοιμασμένη να “ξεγυμνωθείς” συναισθηματικά και ψυχολογικά μπροστά από τις κάμερες και μπροστά από το κοινό σου, γιατί η ειλικρίνεια είναι αυτή που υποσυνείδητα τραβάει τους ανθρώπους»

 

«Τα παιδιά μας μεγαλώνουν. Και αν και κατανοείς το τεράστιο κομμάτι που τους έχεις χαρίσει από την καρδιά και την ενέργειά σου-  το μόνο απόλυτο “ξεγύμνωμα” της ψυχής σου- τελικά οφείλεις να τα αφήσεις να φύγουν»

 

«Sharing; Τι σημαίνει το sharing στα social media; Είναι σα να λέει ένας ενήλικας σε έναν άλλον “Σου αρέσω”; Kαι ειλικρινά τώρα, ποιος ενήλικας που σέβεται τον εαυτό του, θα έκανε αυτή την ερώτηση; Μόνο sharing δεν είναι όλο αυτό που συμβαίνει στην εποχή μας. Τις περισσότερες φορές τα αληθινά σημαντικά τα μοιράζεσαι με τη σιωπή. Ή με την ακοή.»

 

“Μας έχουν πείσει ότι το πάθος αυτό δηλαδή που λατρεύουμε να κάνουμε είναι κάτι αρνητικό και μετά θα μεγαλώσουμε, θα βάλουμε μυαλό και θα πιάσουμε μια «κανονική» δουλειά. Και όμως δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από να καταλάβεις αυτό που σε κάνει ευτυχισμένη και να ακολουθήσεις αυτό σου το πάθος είτε βγάλεις είτε δεν βγάλεις χρήματα από αυτό. Μη βάζετε τα πάθη σας μέσα σε ένα κλεισμένο και ξεχασμένο κουτί»

 

 

To Si Passione το αγάπησα γιατί είναι ένα άρωμα που αναπτύσσεται σιγά σιγά και πανέμορφα χάρη στον κέδρο, την βανίλια και το ροζ πιπέρι. Και το όνομα του, είναι τόσο ταιριαστό με τις νότες του- ένα σέξι, αισθησιακό αλλά ταυτόχρονα υποσυνείδητο άρωμα»

 

 

18 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!!!!
    Τελευταία βλέπω όλο και περισσότερα αρώματα να «κοκκινίζουν» και εννοώ στο εξωτερικό τους περίβλημα.
    Παλαιότερα είχε παρατηρήσει να «μαυρίζουν» δεν ξέρω αν ειναι κάποια τάση της μόδας !( πως μου ξέφυγε αυτη!χαχαχαχχα) Αλλα μου κινεί την περιέργεια να δω ποιο χρωμα θα ειναι το επόμενο!
    Θα συμφωνήσω σε ολα αυτα που αναφέρει η Kate ,κυρίως αυτο με τα παιδιά…
    @Τζουλια Εννοηται οτι εχω στολίσει το υπέροχο κατακόκκινο Sexy Rooby στο μπουντουάρ μου! Ειναι απο μόνο του ενα στολίδι πραγματικό!!!
    Φιλιααααα

  2. Ουαου μα τι ωραίο χρώμα είναι αυτό θα κάνει θραύση σίγουρα ήδη ήταν ένα από τα καλύτερα αρώματα!!!

  3. Kalimera!!! Akougetai poly kalo kai i Kate einai apo tis agapimenes mou ithopoious. To kokkino kai genika to entono xroma sta mpoukalia kanei epanemfanisi kathos fevgoume apo to minimal yfos ton teleftaion xronon.
    Filia polla bbgirls!!

  4. Αγαπάω Cate Blanchet και συμφωνώ σε αυτά που ανέφερε στη συνέντευξη, ειδικά όσον αφορά το sharing στα social media και το να μην ξεχνάμε τα πάθη μας. Εντυπωσιακό το κόκκινο χρώμα πάντα και νομίζω ότι θα είναι πιο έντονο το Si passione από το προηγούμενο since.

  5. Αγαπώ τρελά τα αρώματα & το κόκκινο χρώμα! Μ’ αρέσει πολύ σαν τάση το κόκκινο, γιατί είναι σαν να μπαίνει (κι άλλο) πάθος στη ζωή μας. Σίγουρα θα εντυπωσιάσει! Πάντως εγώ, ανυπομονω να έρθει Ελλαδα να το δοκιμάσω!

  6. @Maryl: Και συγκινήθηκα και εκει που αναφέρει τα παιδιά της.. στο μεταξύ τον έναν της γιο τον έχει ονομάσει Roman και καταλαβαίνεις τώρα..

  7. Το μπουκαλάκι μου θυμίζει τεράστιο κατακόκκινο βερνίκι νυχιών,το βρίσκω πολύ χαριτωμένο.Τώρα από την περιγραφή νομίζω πως θα μου αρέσει περισσότερο από το προηγούμενο Si.Θεά η Cate Blanchett.
    Μουτςς

  8. Όταν είδα τη φωτογραφία που ανοίγει το άρθρο, νόμισα ότι πρόκειται όντως για βερνίκι νυχιών! Το προηγούμενο Si ήταν ωραίο, αλλά αυτό ακούγεται πιο promising (αγαπώ τη βανίλια). Η δε Cate θεά, το έχω γράψει άλλες δύο φορές (το θυμάμαι) στο bb.

  9. Kaλημερα. Αυτο το αρωμα το λατρευω. Μου στεκεται πολυ ωραια στο δερμα μου και ειναι απο τα αρωματα που μενουν ολη μερα σε μενα. Εχω αγορασει ηδη το προηγουμενο. Πιστευω και εγω οτι αυτο θα σκισει. Το χρωμα ειναι εντυπωσιακο και σε προτρεπει να αγορασεις το προιον. Εκπληκτικο χρωμα και μπουκαλι ( για μενα που συλλεγω κιολας ιδιαιτερα κομματια ) το θελω παρα πολυ γιατι πιστευω δεν θα μας απογοητευσει οπως γινεται συνθως με τις επανεκδοσεις αρωματων. Σταθηκα και εγω σε αυτα που λεει για τα παιδια της Ρωμανος και αυτη Τζουλια ξερει να διαλεγει ονομα μελωδικο και ιδιαιτερο

  10. Για το μπουκάλι δεν θα μιλήσω,είναι απλά υπέροχο!Μου αρέσει πολύ το κόκκινο,πραγματικό στολίδι!Η Kate είναι πολύ όμορφη και δυναμικη παρουσία.Θα σταθώ στο όνομα Roman.@JULIA,και σάλτσα για μακαρόνια με την ονομασία roman θα αγόραζες,πόσο μάλλον ένα άρωμα!!!

  11. Το χρώμα του μπουκαλιού είναι υπέροχο και “χτυπαει” στο μάτι… χρώμα του πάθους το κοκκινακι και χρώμα που όλες λατρεύουμε λίγο
    ή πολύ… ❤❤❤❤❤❤❤Πιστεύω ότι είναι πολύ καλό marketing αυτό και ότι θα πάει πολύ καλά σε πωλήσεις. Το προηγούμενη το είχα αγοράσει και μου άρεσε πάρα πολύ!!! 💜💛💚💙❤💙💚💛💜❤ ομολογώ πως το συγκεκριμένο θα έχει υπέροχη μυρωδιά καθώς το τριαντάφυλλο, το γιασεμί και η βανίλια είναι από τα αγαπημένα μου αρώματα και πιστεύω ο συνδυασμός αυτών των τριών με τα υπόλοιπα θα ναι ενδιαφέρον. Για να δούμε λοιπόν…..

  12. I vote red for passion 🌹🌹👠👠💃❤❤💖❣♥💄❗ Η Cate σικάτη κι εντυπωσιακή όπως πάντα.

  13. Το κόκκινο μπουκάλι στα παλιότερα αρώματα με παρέπεμπε σε πολύ έντονες μυρωδιές που ταίριαζαν σε πολύ λίγες γυναίκες. Νομίζω ότι αυτό έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Η σύνθεσή του πάντως είναι ελκυστική.

  14. Καμπάνια που δεν περνάει απαρατήρητη, ειδικά στις στάσεις των λεωφορείων 🙂
    Ελπίζω το ίδιο το άρωμα να μην με απογοητεύσει.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.