“Blush Flush”: Όλα για το ρουζ με τη limited edition σειρά της Catrice.

 

 

H νέα limited edition σειρά της Catrice “Blush Flush” είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση για blushing προϊόντα,  για να μην ξεχνάμε ότι το ρουζ είναι από τα πιο κολακευτικά προϊόντα μακιγιάζ.

 

Τα αγαπώ τα ρουζ αν και με αυτά ακόμα, περνάω τις φάσεις μου. Δηλαδή είναι φεγγάρια που τα χρησιμοποιώ πολύ και φεγγάρια που όχι και τόσο. (τελικά με το μόνο προϊόν που δεν περνάω ποτέ φάση είναι με το κόκκινο κραγιόν)

 

Για παράδειγμα φέτος, από το καλοκαίρι και έπειτα, προτιμώ το bronzer που το απλώνω με ένα φουντωτό πινέλο σχηματίζοντας το 3 και στις δυο πλευρές σε μέτωπο, κρόταφο, πηγούνι  γρήγορα- γρήγορα και έξω από την πόρτα.

 

Επειδή όμως είμαι και ανάποδος άνθρωπος ακούστε τι συνέβη προχθές. Είχε έρθει σπίτι μου η φίλη μου η Ελένη για να τα πούμε λίγο, μια που επειδή έλειπε στο εξωτερικό είχα να τη δω από πριν τις γιορτές.

 

Κάποια στιγμή μπήκε στο μπάνιο μου και είδε μέσα σε ένα ανοιχτό beauty case το ομολογουμένως υπέροχο blush της Benefit California Powder Blush, σχεδόν άθικτο.  Με ρώτησε τι είναι, της απάντησα,  της το χάρισα.

 

 

 

Μετά όταν  έφυγε, έκανα μια σύσκεψη με τον εαυτό μου που είχε ως θέμα «καλά γιατί έχεις ξεχάσει το ρουζ ρε συ Τζούλια;» Και φυσικά βρήκα ένα άλλο και από την Τρίτη έχω εντάξει και πάλι το ρουζ στη καθημερινότητά μου.

 

Οπότε όταν είδα το συγκεκριμένο δελτίο τύπου σκέφτηκα «μέσα στο μυαλό μου είναι η Catrice με αυτό το λανσάρισμα.”

 

Φυσικά η εταιρία μιλάει για draping, αλλά ας τα αφήσουμε αυτά τα make up tricks and trends  το θέμα είναι ότι ειδικά το blush δεν συγχωρεί λάθη και οφείλει να φορεθεί σωστά αλλά και να επιλέξουμε την κατάλληλη απόχρωση για την επιδερμίδα μας,  για να είναι πράγματι κολακευτικό και όχι να θυμίζει τον πρωταγωνιστή του «It».

 

 

Voila! Ζουμερά, χαριτωμένα και όπως πάντα σε Catrice τιμές που ξεκινούν περίπου από 4,5 και φτανουν στα 6,5 ευρουλάκια.

 

 

OMBRÉ BLUSH PALETTE

Η παλέτα ρουζ με την απαλή, πουδρένια υφή, συνδυάζει διάφορα εφέ – από ματ μέχρι ιριδίζοντα. Οι εντυπωσιακές χρωματικές διαβαθμίσεις επιτρέπουν τη δημιουργία μοναδικών στιλ μακιγιάζ για μία λαμπερή και φρέσκια όψη.

Περίπου στα6,29

 

 

 

BUTTER TO POWDER BLUSH

Η πρωτοποριακή, υβριδική του σύσταση μετατρέπει τη βουτυρένια υφή σε ένα πουδρένιο φινίρισμα. Προσφέρει έντονο χρώμα και μία φρέσκια όψη.

Περίπου στα4,59

 

 

 

 

CUSHION POWDER CHEEKS

Η κρεμώδης υφή πούδρας βρίσκεται στο καπάκι του στικ ενώ το απλικατέρ σφουγγαράκι είναι ιδανικό για  blending. Ό,τι καλύτερο για όταν είστε εν κινήσει. (τα αγαπώ αυτά..)

Περίπου στα €5,69

 

 

 

BLUSHING MOUSSE

Το ρουζ με τη μους υφή δίνει ένα όμορφο ματ φινίρισμα. Το απλικατέρ σφουγγαράκι εξασφαλίζει μία ακριβή εφαρμογή. Για να εντείνετε το αποτέλεσμα των πουδρένιων υφών απλώς χρησιμοποιείστε το blushing mousse σαν βάση.

 

Περίπου στα €4,59

 

 

 

FLUID GLOW

Το υγρό ρουζ  προσφέρει  τη σωστή δοσολογία χάρη στο ειδικό σταγονόμετρο και χαρίζει ένα ελαφρώς ιριδίζον φινίρισμα. Είναι  ευέλικτο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σαν βάση κάτω από όλες τις πουδρένιες υφές είτε και μόνο του.

Περίπου στα5,69

 

 

 

 

 

27 Σχόλια
  1. Φαίνονται πολύ λαχταριστά! Κι εγω τ΄αγαπώ τα ρουζ και δη της Benefit και Too Faced τα βρίσκω αξεπέραστα! Πλέον όλες αυτες οι νέες υφές του δίνουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

  2. @ΝΝ: Στα HC. Σίγουρα σε αυτό της Ομόνοιας. της Γλυφάδας και της Κηφισιάς και σε HC της περιφέρειας.

  3. @Stella: Πράγματι. Και εγώ εντυπωσιάστηκα γιατί η γκάμα είναι πολύ πλούσια.

  4. Καλημέρα bbgirls!
    Ενθουσιάστηκα με τη συλλογή! Χρησιμοποιώ ρουζ στο καθημερινό μου μακιγιάζ. Τα βρήκα όλα πολύ όμορφα, θα δοκιμασω να δω και την ποιότητα τους. Όσο για τη φίλη σου την Ελενη, τυχερή! Και για το καφεδακι με τη παρέα σου & για το ρουζ!
    χχ

  5. Καλημέρα!!!
    Εγώ απο την άλλη @Τζουλια δεν μπορω χωρις ρουζ!! Ειναι κομμάτι βασικό του μακιγιάζ μου.
    Και μην νομίζεις οτι κανω κάτι το φοβερό,τρία βασικά κονσιλερ ,ρουζ,lip balm άντε και κάποιες
    φορές πουδρα ανάλογα τον καιρο.Απο την Catrice εχω τρία ρουζ που ειναι καταπληκτικά γιατι ειναι
    πολυ φτηνά αλλα με απίστευτη απόδοση χρώματος ,ενα πέρασμα φτάνει και διαρκεί για ώρες!
    Τώρα τελευταία αγορα για να καταλάβεις την τρέλα μου με τα ρουζ μια παλέτα της MAC που εχει 6
    ρουζ σαν σύσταση κραγιον, που ειναι και για χείλια αλλα και ρουζ!
    Σίγουρα απο την νεα σειρα της Catrice θα αγοράσω πολλα κυρίως τα υγρά η το κουσιον θα ειναι απο τα
    πρώτα.
    Φιλιααααα

  6. Καλημερα σας εχει πολυ ωραια προιοντα η catrice κ ειναι κ πομυ οικονομικα …το ρουζ ειναι απαραιτητο κ το χρησιμοποιω καθε μερα….κ εχω κ της catrice σε ροζ αποχρωσεις….ολα της ειναι υπεροχα ακομα κ για τα κοριτσια που δυσκολευονται οικονομικα…

  7. @SofiaT: μα και εγώ το αγαπώ το ρουζ πολύ! Δεν ξέρω τι με πιάνει, οξεία τεμπελίτιδα μάλλον κάποιες φορές (μου αξίζει άμεση καθαίρεση από τη λίστα των beauty addicts μου φαίνεται..)

    Όσο για τα Catrice δεν θα πω ψέματα δεν είναι από τα προιόντα που χρησιμοποιώ, αλλά με εντυπωσίασε πολύ ευχάριστα η μάρκα με αυτή τη συλλογή. Από μια τόσο προσιτή μάρκα, δεν περίμενα τέτοια ποικιλία σε επιλογές και υφές.. Μπράβο!

  8. @Sofia Marga: Εμείς το καφεδάκι θα το πιούμε μαζί στην παραλία, το καλοκαιράκι… ξέρεις εσύ.. .

  9. @ΓΙΟΥΛΑ: Ευχαριστούμε για το σχόλιο bb girl! (να τα λέτε συχνά αυτά γιατί όλες κάτι μαθαίνουμε!)

  10. Kalimera!!! Ki ego den mporo xoris rouz, ta teleftaia 2 xronia exo kolisei me ta rouz tis Nars alla oposdipote tha vro na dokimaso ki afta giati oi yfes mou aresan poly!!
    Kalo Sabbatokyriako bbgirls!!!

  11. Value for money προϊόντα! 💜💛💚💙❤ μας αρέσουν Επειδή σκέφτονται εμάς και την τσέπη μας… Χαχαχαχα! Χρησιμοποιώ καθημερινά ρουζ και δεν μπορώ αν δεν βάλω. Το BUTTER TO POWDER BLUSH μου έκανε κλικ οπότε Ίσως να πάω να το προμηθευτώ… 💛💚💙💜❤

  12. Καλημερα bbgirls !! Εγω λογω χρώματος μάλλον είναι επιβεβλημένο να φοράω ρουζ διαφορετικά δείχνω πολύ άχρωμη καθώς έχω λευκή επιδερμίδα. Πολύ ωραία προϊόντα – σε πολύ καλές τιμές – , το blushing mousse εβαλα στο ματι😀

  13. Πολύ προσιτές τιμές και δείχνουν πολύ όμορφα…Το ρουζ βέβαια εμένα δεν είναι το καλύτερο μου,σχεδόν πάντα φοράω περλες αντί ρουζ..

  14. Kαλημερα. Μαλλον ειμαι απο τις σπανιες περιπτωσεις που δεν χρησιμοποιω ρουζ συχνα, και οχι απο τεμπελιτιδα αλλα επειδη ισως δεν μπορω να το πετυχω χωρις να φαινεται σαν κυκλος. Απο τα προιοντα που μας εδειξες Τζουλια σταθηκα στο CUSHION POWDER CHEEKS Και κατι τελευταιο Τζουλια πιστευω οτι πρεπει να κανεις ξεκαθαρισμα των καλλυντικων σου οπως ειχες κανει πριν δυο χρονια. Δεν το εβαζες το ρουζ γιατι ειχες αλλα απο πανω και δεν το εβλεπες. Μηπως ειναι καιρος να ξεκινησεις να διαλεγεις τι θα φορας και τι οχι. Ανοιξη ερχεται σηκωσε μανικια λοιπον

  15. Efharisto Ju!!! Exei kleisei i foni mou edo kai 2 meres kai den mporo na vgalo leksi! Sti douleia dynenoumai me xartakia kai me to bbboy me noimata!! Eftyxos den exei kleisei kai i myti mou!!

  16. Θα σε περιμένω με μεγάλη χαρά Julia!!! Το καλοκαιράκι δεν αργεί..! 😉

  17. Ομολογώ ότι δεν την ήξερα αυτή τη μάρκα-καλά,μη βαράτε-και μου άρεσαν σαν προίόντα με την πρώτη ματιά.Και οι τιμές super!Πάντως,αν δεν βάλω ρουζ,μάλλον άρρωστη θα είμαι!!!

  18. Τα τελευταία χρόνια έχω κολλήσει με τα ρουζ της Bourjois.Ό,τι και να δοκιμάσω εκεί επιστρέφω πάλι.Η ombre παλέτα μου έκανε κλικ 😉
    Μουτςς

  19. ….τα CATRICE νομίζω πως τα έχω δει και στα galerie de beaute….δεν είχα ιδέα πως ήταν τόσο φθηνά…σίγουρα θα δοκιμάσω το cushion και το fluid glow…. επειδή η επιδερμίδα μου είναι αρκετά λευκή, φοράω ρουζ καθημερινά ….στο νεσεσέρ μου θα βρίτε της lancome,της Estee και της Bourjois ❣💜💙💃👠👑💄💍💎👗♥

  20. Όταν κολλήσω σε ένα ρουζ κάνω αμάν να ξεκολλήσω και δυστυχώς το κρατάω και πολύ καιρό. (Αυτό δεν το διαβάσατε…). Τώρα που -μετά από χρόνια- τελειώνει σιγά σιγά το δώρο της Τζούλιας και της ck one, θα αναζητήσω αντικαταστάτη. Δύσκολο να πετύχω ματ ή σχεδόν ματ ρουζ που να απλώνεται εύκολα. Ακόμα και μόνο από την τιμή του το butter to powder blush αξίζει μία δόκιμη.

  21. Εντυπωσιακή η OMBRÉ BLUSH PALETTE.
    Αναρωτιέμαι για την ποιότητα και το pigmentation με τόσο χαμηλή τιμή!
    Ανυπομονώ να τη δοκιμάσω.

  22. Απιθανα προιοντα!!! Μπραβο Τζουλια μου!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.