TOMMYXGIGI: Capsule Collection 2018

View Gallery
4 Photos
TOMMYXGIGI: Capsule Collection 2018
tommy-gigi-2018-1

Tommy X Gigi Spring 2018

TOMMYXGIGI: Capsule Collection 2018
tommy-gigi-2018-2

Tommy X Gigi Spring 2018

TOMMYXGIGI: Capsule Collection 2018
tommy-gigi-2018-3

Tommy X Gigi Spring 2018

TOMMYXGIGI: Capsule Collection 2018
tommy-gigi-2018-4

Tommy X Gigi Spring 2018

 

 

Η συλλογή ΤΟΜΜΥΧGIGI Άνοιξη 2018,  είναι σχεδιασμένη από τον Αμερικανό σχεδιαστή Tommy Hilfiger σε συνεργασία με τη Gigi Hadid, το διεθνές supermodel και παγκόσμια brand ambassador των γυναικείων συλλογών TOMMY HILFIGER.

 

Η συλλογή TommyXGigi για την Άνοιξη 2018 γιορτάζει την ταχύτητα – συνδυάζοντας την αγάπη του Tommy για τις μοτοσικλέτες με τον γρήγορο ρυθμό ζωής της Gigi. Το look είναι τολμηρό και χαλαρό, με ένα παιχνιδιάρικο fashion edge εμπνευσμένο από το twist της Gigi στο αθλητικό στυλ.

 

Τα διαχρονικά κλασικά κομμάτια που περιλαμβάνουν oversized outerwear, tailored jeans, αθλητικά active wear και θηλυκά φορέματα, αναδημιουργούνται σε edgy δερμάτινα, luxe μεταξωτά και distressed denim.

 

Το αθλητικό color –blocking σε κόκκινο, άσπρο και μπλε, έχει ενισχυθεί με το signature racing stripe print της Gigi, με γραφικά εμβλήματα και κεντημένα speed λογότυπα.

 

Λεπτομέρειες με χρυσά φερμουάρ, αντίθετες ραφές και piping προσθέτουν ένα πολυτελές φινίρισμα. Τα look είναι mix and match με υπερμεγέθη outerwear που συνδυάζονται με super skinny σχέδια για μία ισχυρή και με αυτοπεποίθηση προσέγγιση στο αγωνιστικό στυλ.

 

Η capsule συλλογή TommyXGigi για την Άνοιξη 2018 θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο βιωματικό TOMMYNOW runway event που θα κλείσει την εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο στις 25 Φεβρουαρίου.

 

Η συλλογή TommyXGigi για την Άνοιξη 2018 θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από τις 26 Μαρτίου 2018.

 

 

11 Σχόλια
  1. Η τέταρτη φωτογραφία με το τέλειο σχισμενο τζην και τα φοβερά μποτακια είναι το στυλ που λατρεύω!!! 💝 💝 💝 💝

  2. @Maryl: Μου άρεσαν πολύ και τα κοντά λευκά t-shirts. Μόνο που το logo τους είναι τεράστιο, κάτι που ποτέ δε μου άρεσε. Πόσο κινητή διαφήμιση να γίνεις πια για κάποιες μάρκες;

  3. Mου άρεσε το μαύρο φορεματάκι,τα μποτάκια και το μπουφάν!

  4. Καλημερα Συμφωνω Τζουλια. Πρεπει να μας πληρωνουν για να βαζουμε τα μπλουζακια με την κινητη διαφημιση και οχι να τους πληρωνουμε και απο πανω. Μονο οι διασημοι πια θα πληρωνονται για να τα φορουν

  5. Ειναι απο τα στυλ που αγαπώ και ιδιαίτερα το sporty color blocking που εχει ειναι τέλειο ,αυτη η λεπτομέρεια με την ρίγα στα φορέματα κ.λ.π ειναι καταπληκτική!!

  6. Τα μποτακια και στις δύο φωτογραφίες έρωτας με την πρώτη ματιά! Πάντα υπέροχη η συνεργασία τους😎❤️

  7. Θα συμφωνήσω με τη Maryl…Μποτάκια και σχισμένο τζην είναι κάτι που εντάσσω κι εγώ στο καθημερινό μου ντύσιμο κι αγαπώ πολύ.
    Στο μεταξύ η κόκκινη/μπλε/λευκή ρίγα (σήμα κατατεθέν) μου θυμίζει http://www.madetaste.com/wp-content/uploads/2014/11/DanielWellington_ClassicCambridge_men_watches_3.jpg το Daniel Wellington Classic Cambridge watch που το δανείζομαι συχνά από το bb boy του σπιτιού.

  8. Το τζιν και τα μποτάκια μου άρεσαν περισσότερο.
    Μουτςς

  9. Μου αρέσει πολύ αυτό το στυλ. Το βρίσκω πολύ δυναμικό! Ή μίνι φούστα με το μπουφάν & τα μποτάκια είναι τέλεια! Απλά, πιστεύω πως είναι γραμμές που απευθύνονται σε πιο νεανικό κοινό. Ή κόρη σίγουρα θα ξετρελαθει! 😉

  10. Τα μποτάκια είναι φοβερά. Μου αρέσει πολύ η διχρωμη γραμμή στην άκρη… Επίσης μου άρεσε πολύ το μαύρο jacket τυπου bomber αν δεν κάνω λάθος… 😋😋😋

  11. Υπέροχα μποτάκια, ευχαριστούμε για την παρουσίαση!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.