Lancome Advanced Genifique: To στοίχημα του ενός έτους.

 

 

 

Γεννήθηκε το 2013 και από τότε έως σήμερα,  πάνω από  25.000.000 γυναίκες σε όλον τον κόσμο ορκίζονται στα θεαματικά του αποτελέσματα. O ορός Advanced Genifique είναι ένα “θαύμα” της μοντέρνας κοσμετολογίας και πλέον υπάρχουν και αποδείξεις.

 

Θα ξεκινήσω με μια ερώτηση: Πως μπορεί να αποδειχτεί, ότι ένα προϊόν περιποίησης γίνεται όλο και πιο αποτελεσματικό μήνα με το μήνα; Και ποια εταιρεία ομορφιάς θα μπορούσε να κάνει ένα επιστημονικό  πείραμα με αληθινές γυναίκες που να διαρκέσει έναν ολόκληρο χρόνο;

 

H απάντηση στα παραπάνω είναι η Lancome  και το προϊόν δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον ορό Advanced Genifique. Ένα προϊόν που εξ’ άλλου έχει πάρει πολλές φορές διθυραμβικές κριτικές από εσάς τις ίδιες εδώ μέσα. 

 

Ας δούμε όμως παρακάτω,  αυτή την πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια,  το πώς δηλαδή πριν από έναν χρόνο, η Lancôme έθεσε στον εαυτό της το «Στοίχημα Του Ενός Έτους», μια τεράστια πρόκληση για τον χώρο της ομορφιάς με τη μορφή μιας κλινικής δοκιμής η οποία έλαβε χώρα σε περίοδο δώδεκα μηνών και είχε ως στόχο την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της μακροχρόνιας χρήσης του Advanced Génifique.

 

 

Με πολύ αυστηρά κριτήρια,  η έρευνα διενεργήθηκε από μια ομάδα  εμπειρογνωμόνων και ανεξάρτητων δερματολόγων με τη μορφή κλινικής δοκιμής σύμφωνα με τα πρωτόκολλα και τις εγκεκριμένες, καθιερωμένες κλίμακες. Οι δερματολόγοι προέβησαν στην οπτική και απτική παρατήρηση των αλλαγών που υπέστη η επιδερμίδα όσον αφορά στη λάμψη την απαλότητα, την υφή και τις λεπτές γραμμές.

 

Στην έρευνα έλαβαν μέρος 66 γυναίκες κάθε ηλικίας αλλά και τύπου επιδερμίδας, με θαμπάδα, με λεπτές γραμμές με σημάδια γήρανσης, με απώλεια ελαστικότητας, οι  οποίες εφάρμοσαν τον Advanced Génifique δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ, για έναν ολόκληρο χρόνο υπό την επίβλεψη των ειδικών.

 

Να σταθώ εδώ για να σας πω ότι τα εξαιρετικά οφέλη του Advanced Génifique για την επιδερμίδα είχαν ήδη επιβεβαιωθεί για μία εβδομάδα, έναν μήνα, και τρεις μήνες χρήσης, αλλά τα αποτελέσματα της πιο μακροπρόθεσμης χρήσης του ορού δεν είχαν μελετηθεί ακόμη.

 

Τα αποτελέσματα της έρευνας ξεπέρασαν κάθε προσδοκία: μετά από χρήση 12 μηνών ο ορός Advanced Génifique όχι μόνο συνεχίζει να εξασφαλίζει μοναδική αποτελεσματικότητα σε ό, τι αφορά τα κύρια σημεία, της ορατά νεανικής επιδερμίδας (λάμψη, λεία υφή και απαλότητα, όψη λεπτών γραμμών),αλλά επίσης η αποτελεσματικότητά του αυξάνεται ολοένα και περισσότερο με το πέρασμα των μηνών!

 

 

 

Βαριέμαι τα νούμερα (γνωστό αυτό..) αλλά σε αυτή την περίπτωση αξίζει να αναφέρω κάποια:

 

Ο Advanced Génifqueσε με καθημερινή χρήση για ένα χρόνο έδειξε τα εξής:

 

Λάμψη της επιδερμίδας

 

+14% σε 3 μήνες

+28% σε 6 μήνες

+39% σε 12 μήνες

 

Λεία υφή της επιδερμίδας

 

+15% σε 3 μήνες

+31% σε 6 μήνες

+45% σε 12 μήνες

 

Απαλότητα της επιδερμίδας

 

+14% σε 3 μήνες

+29% σε 6 μήνες

+45% σε 12 μήνες

 

 

-Όψη των λεπτών γραμμών

 

+14% σε 3 μήνες

+28% σε 6 μήνες

+45% σε 12 μήνες

 

 

Και αφού διαβάσαμε τα παραπάνω και για πρώτη φορά είδαμε και νούμερα (ήταν πολύ ενδιαφέροντα όμως) θα το πω με πολύ απλές λέξεις: όσο περισσότερο χρησιμοποιούμε τον ορό Advanced Genifique,  τόσο καλύτερα θα είναι και τα ευεργετικά οφέλη για την επιδερμίδα μας.

 

Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά που να μπορούν να υποστηρίξουν με απτές αποδείξεις κάτι τέτοιο.

 

Πόσο ενδιαφέρον θα ήταν αν μπορούσαμε και εμείς εδώ να κάνουμε ένα τέτοιο πείραμα. Ίσως όχι για ένα χρόνο αλλά έστω και για 20 ημέρες. Tι λέτε;

 

 

32 Σχόλια
  1. Nομίζω πως είναι μια πολύ καλή ιδέα να κάνουμε ένα τέτοιο πείραμα στο bb με ένα τόσο δημοφιλή ορό!!!!Σίγουρα θα θέλαμε να δούμε εμεις που δεν τον έχουμε δοκιμάσει τι αποτελέσματα έχει

  2. @Chris: Εχουν καιρό να κάνουν οι αυστηρές beauty addicts του bb ένα πείραμα, Chris. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα.

  3. Συμφωνώ bb και περιμένω τα αποτελέσματα!!!

  4. Πραγματικά έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές γι αυτό τον ορό!!Σίγουρα θα ήθελα να τον δοκιμάσω κάποια στιγμή !! Θα περιμένω και το πείραμα του bb πριν κάνω οποιαδήποτε αγορα !

  5. Kalimera!!! Katapliktiko serum!! Tha epanalavo afto pou nomizo exo ksanapei sto parelthon, apo tote pou protokykloforise den exo meinei xoris ena mpoukali. Mporei na mi vazo kathe mera giati exo peripou 10 serum pou enalasso alla oposdipote mera para mera tha to entakso stin peripoiisi mou. Thavmatourgo proion!!!

  6. @ΜariaA: Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει η μάρκα so far. Αφού το έχεις, γιατί δεν κάνεις και εσύ το πείραμα των 20 ημερών; Πολύ θα ήθελα να διαβάσω την πιο εμπεριστατωμένη άποψή σου.

  7. Από τα πιο τέλεια προϊόντα ομορφιάς! Πολύ αποτελεσματικό! Ο,τι υπόσχεται, το πραγματοποιεί! Το χρησιμοποιώ, αν και τώρα μου έχει τελειώσει..! Πρέπει οπωσδήποτε να το αντικαταστησω!

  8. Έχω χρησιμοποιήσει δείγματα του ορου και μπορώ να πω ότι είναι πραγματικά εκπληκτικό προϊόν γιατί με μια βδομάδα χρήσης(όσο διήρκεσαν τα δείγματα) είδα αποτέλεσμα.. Οπότε φαντάζομαι τι αποτέλεσμα θα δω με πιο μακροχρόνια χρήση!

  9. Eγώ είμαι της φιλοσοφίας να εναλλάσσω κρέμες,ορούς κλπ….Ορό τώρα χρησιμοποιώ μία εβδομάδα της Estee μια εβδομάδα της Elizabeth Arden.
    Tον Advanced Genifique θα ήθελα να τον δοκιμάσω….αν θα γίνει κανένα test/πείραμα από τις beauty addicts του ΒΒ, θέτω σοβαρή υποψηφιότητα.
    Έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς προ’ι’όντα της LANCOME αλλά όχι τον Advanced Genifique….θεωρώ πως και μόνο το όνομα LANCOME αποτελεί εγγύηση.

  10. Καλημερα. Αυτον τον ορο τον χρησιμοποισα οταν κυκλοφορησε και εμεινα πολυ ευχαριστημενη. Εκτοτε τον αγοραζω μια φορα τον χρονο εναλλαξ με αλλους δυο ορους. Πραγματι η οψη της επιδερμιδας βελτιωνεται ,υπαρχει μια λαμψη και μια λευκοτητα στο δερμα. Δεν εχω αγορασει τον νεο ορο που εχει κυκλοφορησει. Θελω να τον παρω για να δω αυτη την βελτιωμενη συνθεση στο δερμα μου. Πρεπει να πω οτι ο ορος αυτος δεν μου εκανε καμμια παρενεργεια( κοκκινιλα αλλεργια κλπ) Τζουλια ωραια ιδεα να δοκιμασουμε τον ορο Καιρος να λεμε τα bb τα δικα μας ποσοστα στα προαναφερθεντα απο σενα

  11. @Sofia Marga: θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε και τα reviews των beauty addicts. Stay tuned!

  12. @MARIAA: Προσπάθησε αγαπημένη, για τις επόμενες 20 μέρες να μην χρησιμοποιήσεις κάποιον άλλο ορό. Μόνο Genifique και μετά να μας πεις την γνώμη σου ή τις διαφορές που είδες στο δέρμα σου.

  13. @Μaryl: Σωστά το λες. Γιατί σύμφωνα με την έρευνα η διαφορά σε κάποιες επιδερμίδες μπορεί να φανεί και μέσα σε μια μόλις εβδομάδα.

  14. @Rania: Ράνια μου,εσύ και η Νατάσσα έχετε κάνει κάποια από τα καλύτερα reviews εδώ μέσα για τον συγκεκριμένο ορό και αν μου επιτρέψεις θα τα ξανα-δημοσιεύσω.

  15. @Celia: H αλήθεια είναι ότι ο Advanced Genifique, θεωρείται αυτή τη στιγμή η “ναυαρχίδα” των προιόντων περιποίησης Lancome.

  16. Εννοειται Τζουλια αν θελεις ξαναδημοσιευσετο. Αυτο το προιον ειναι απο τα λιγα που εχω χρησιμοποιησει ολα αυτα τα χρονια και δεν με απογοητευσε ποτε. Οπου βρεθω και οπου σταθω το εκθιαζω. Ειναι στα τοπ 5 προιοντα μου

  17. Φυσικα η @Nατασσα ειχε γραψει ενα υπεροχο ποστ μετα την συναντηση σας. Αφου ειχε εντυπωσιασει και σενα τοτε η εμφανιση της

  18. bb,ας ξεκινήσει το πείραμα…δηλώνω εθελόντρια!!

  19. Αν και ειμαι απο τα «δύσκολα» bbgirls χαχαχαχχα Απο τα νούμερα και μόνο εχω να πω wowwwwwww
    Δεν το εχω δοκιμάσει και με εχει βάλει σε μεγαλη περιέργεια….

  20. Το είχα αγοράσει τότε που πρωτοεμφανίστηκε σχεδόν.Έχει όντως θεαματικά αποτελέσματα με πιο εμφανές την άμεση λάμψη της επιδερμίδας μου που με έκανε να δείχνω λες και ήμουν μόνιμα σε διακοπές.Αυτό που δεν θυμάμαι είναι γιατί δεν τελείωσα όλο το μπουκαλάκι και γιατί το αντικατέστησα.
    Μουτςς

  21. @SofiaT: Γι’ αυτό και εγώ για πρώτη φορά δημσοσίευσα νούμερα. Εντυπωσιάστηκα.

  22. @Litsa: Θα σου πω εγώ. Γιατί είσαι addicted και τα θέλεις όλα!!

  23. Φαινόμενο είναι αυτό το προιόν. Δεν το αλλάζω. Δεν χρειάζεται να μπώ στο πείραμα Τζούλια, ξέρω χρόνια τα εξαιρετικά του αποτελέσματα.

  24. Aν θυμάμαι καλά,τον είχα δοκιμάσει σε δείγμα και μου άρεσε πολύ.Οι κριτικές σίγουρα με επηρεάζουν και ειδικά όταν πρόκειται για το blog ομορφιάς που εμπιστεύομαι,ακόμα περισσότερο!Περιμένω το test 20 ημερών των κοριτσιών.Κι εγώ,όπως η CELIA,προτιμώ τις εναλλαγές γιατί βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια.Χρησιμοποιώ βέβαια κάποια στάνταρ προϊόντα αλλά πάντα είμαι ανοιχτή στις αλλαγές.

  25. Η αλήθεια είναι ότι κάπου έχω τα δειγματάκια που μου είχαν δώσει πριν κάποιο καιρό με αγορές που είχα κάνει από τη Lancome, αλλά για άγνωστο λόγο δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμη. Είχα ρωτήσει την κοπέλα στο σταντ αν ο ορός είναι για όλες τις ηλικίες και μου είχε γνέψει καταφατικά. Επίσης, να είμαι ειλικρινής, δε χρησιμοποιώ ορούς, το μόνο που κάνω είναι ότι επιμένω σχολαστικά στον καλό καθαρισμό του προσώπου κάθε βράδυ μετά από ολοήμερο μακιγιάζ (έστω και ελαφρύ), άντε και μια κρέμα νυχτός στο τσακίρ κέφι. Τα σχόλια για το συγκεκριμένο προϊόν τα θυμάμαι, η δε ποιότητα της Lancome είναι αδιαμφισβήτητη (πώς θα μπορούσε άλλωστε;). Θα ψάξω να τα βρω και θα τα δοκιμάσω. Καλό μήνα!

  26. Καλο μηναα!!!Θυμαμαι αρχες Φλεβαρη που εψαχνα reviews ενος προϊοντος που διαφημιζοταν πολυ..Ετσι γνωρισα το bb.Και περα απο το γεγονος πως το post ηταν αρκετα παλιο (το bb ηξερε τα νεα πριν αυτα κυκλοφορησουν..), μου εκανε εντυπωση η αμεσοτητα, η φιλικη διαθεση, η αισθηση χιουμορ και η αξιοπρεπεια στον τροπο γραφης.Ενιωσα πως μιλουσε μια φιλη και καθως μου ελεγε τα νεα της, με ενημερωνε για οοολη τη σειρα του προϊοντος, πληρως-επιστημονικα και εμπεριστατωμενα (χαχα αστρολογικο μου κανει)..Εντυπωσιαστηκα απ’τη 2 way σχεση με τις σχολιαστριες και η ανταλαγη αποψεων στο ιδιο mood.Απο τοτε περασαν αρκετα χρονια.Σ’ αυτη την παρεα κλαψαμε, χαρηκαμε, γελασαμε…Οτι συμβαινει σε ολες τις ομορφες ανθρωπινες σχεσεις!Και ειμαι περιφανη που ανηκω στον bb world!!! Που εχω φιλες να ανεχονται την πολυλογια μου..αλλα και τις σιωπες μου, χωρις ομως να παυω να διαβαζω τα νεα του bb.Και τι πιο ωραια ευκαιρεια να ανταποδωσω με ενα review (αφου ετσι γνωριστηκαμε) για ενα προϊον οπως το advanced Genifique της Lancôme!!!! Day 6th#keep going & stay tuned οπως λεει και η Ju!!!!

  27. @Anastasia V: Μα είσαι χρόνια πρωτοκλασσάτο bb girl αγαπημένη. Και μπορεί να μη σχολιάζεις πάντα, αλλά όταν το κάνεις, δεν χορταίνω να σε διαβάζω. Αναμένω με ανυπομονησία!!! Πολλά πολλά φιλιά (με συγκίνησες, να το ξέρεις..)

  28. @Sheena: Αυτό το “μου έγνεψε καταφατικά” είναι όλα τα λεφτά!! Σα να σε βλέπω και ξέρω ακριβώς τι εννοείς! (μικρή μου πονηρούλα εσύ…) Όσο για το serum θυμίσου εδώ ένα παλαιότερο post από τη Stella που μας έγραψε ότι το serum είναι α-πα-ραί-τη-το και όχι προεραιτικο. https://beautyblog.gr/2016/03/23/mithos-h-alhthia-vazoume-ta-serum-sto-mikros/

  29. Εφοδιαστηκα με αρκετά δείγματα για 2 εβδομάδες και θα σας ακολουθήσω κι εγώ στο test 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.