Advanced Genifique: Το δικό μας στοίχημα, των 20 ημερών!

 

 

 

Η Lancôme ανέβασε τον πήχη ψηλά, στον κόσμο της ομορφιάς. Για πρώτη φορά μια επιστημονική μελέτη απέδειξε ότι η μακροχρόνια χρήση του ορού Advanced Genifique έχει άκρως ευεργετικά αποτελέσματα, στη νεανική όψη της επιδερμίδας.

 

Εξ άλλου ήταν  η Lancôme  που από το 2015 και με το κίνημα  “Love your age” προέτρεψε τις γυναίκες να αγκαλιάσουν και να αγαπήσουν την ηλικία τους με τόλμη και περηφάνια. Και το κίνημα συνεχίζεται και φέτος το 2018, ένα έτος που σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία «Love Your Age», με πρωταγωνίστριες τις Penélope Cruz, Kate Winslet, Lupita Nyong’o και Lily Collins. Διάσημες γυναίκες κάθε ηλικίας απελευθερωμένες, αφοσιωμένες στον στόχο τους και με το βλέμμα τους στραμμένο στο φωτεινό τους μέλλον, οι πρέσβειρες της Lancôme αποκαλύπτονται μαζί, για πρώτη φορά ,μπροστά στον φακό του θρυλικού φωτογράφου Peter Lindbergh.

 

 

 

 

Έγραψα παραπάνω για τις  πρέσβειρες της Lancôme γιατί πράγματι αυτές οι διάσημες celebrities,  είναι εδώ και κάποια χρόνια τα πρόσωπα που αντιπροσωπεύουν την μάρκα.

 

Βαθιά όμως μέσα μου πιστεύω ότι για τη Lancôme οι πραγματικές πρέσβειρες είναι τα 50.000.000 των γυναικών σε όλο τον κόσμο που την αγαπούν και την εμπιστεύονται. Οι γυναίκες  της διπλανής πόρτας. Οι αληθινές, οι καθημερινές, οι «άγνωστες».  Τα μοντέρνα κορίτσια, οι millennials,  οι νέες εργαζόμενες,  οι μητέρες. Γυναίκες με γνώσεις, με στυλ, με αυτοπεποίθηση.

 

Η ραχοκοκαλιά  της μάρκας  Lancôme είναι η κάθε μια από εμάς που αγαπάμε τον εαυτό μας, που θέλουμε να του προσφέρουμε το καλύτερο, που θέλουμε να νιώθουμε απόλυτη εμπιστοσύνη αλλά και να δούμε πραγματικά αποτελέσματα,  όταν κρατάμε στα χέρια μας ένα προϊόν όπως το Advanced Genifique.  Και με αυτή την έννοια, οι πραγματικές πρέσβειρες της μάρκας,  είμαστε εμείς.

 

Και φυσικά εμείς, έχουμε ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις.

 

 

Ορμώμενη λοιπόν από όλα τα παραπάνω,  αποφάσισα ότι έχει έρθει η ώρα για  το δικό μας στοίχημα.

 

Aυτή τη στιγμή που σας γράφω επτά αυστηρές beauty addicts μέσα από εδώ, επτά αναγνώστριες του beautyblog.gr, έχουν ήδη στα χέρια τους τον ορό.  Οι ηλικίες τους είναι στα 20’ς, 30’ς και 40’ς. H κάθε μια θέλει και κάτι διαφορετικό, έχει άλλες απαιτήσεις από το προϊόν (λάμψη, ανανέωση, λείανση, σύσφιξη, μείωση λεπτών γραμμών)

 

Μια από τις επτά, μόλις έλαβε τον ορό Advanced Genifique και τον φωτογράφισε όπως βλέπετε παρακάτω.

 

 

 

 

Το στοίχημα που θα βάλουν,  έχει να κάνει με τα αποτελέσματα που θα δουν στην επιδερμίδα τους,  μετά από 20 ημέρες αδιάλειπτης χρήσης πρωί και βράδυ του ορού Advanced Genifique.

 

Και σε 20 ημέρες από τώρα, θα μας πουν τις εντυπώσεις τους. Αναμένουμε λοιπόν, με πολύ ενδιαφέρον.

 

 

15 Σχόλια
  1. Μπραβο στην πρωτοβουλια. Αυτες τις γνωμες παντα τις πιστευω περισσοτερο απο την γνωμη της αισθητικου της εταιρειας. Αναμενω τις εντυπωσεις

  2. Πολύ ωραία!Μετά από 20 μέρες λοιπόν θα μας πουν τα κορίτσια τη γνώμη τους.Μου αρέσουν πάρα πολύ οι δοκιμές και οι κριτικές!Σ’ευχαριστούμε Τζούλια που μα ενημερώνεις!

  3. wow! για το δωρο που τις κανεις! Σιγουρα κανει δουλεια!Lancome εγγυηση

  4. @Rania: Μπορεί να πέρασαν 4 χρόνια αλλά ακόμα θυμάμαι το δικό σου review και το review της Νατάσσας. Είμαι περίεργη να δω τα αποτελέσματα 4 χρόνια μετά.

  5. @Marianna: Είχαμε καιρό να κάνουμε κάτι τέτοιο. Και είμαι περίεργη πολύ να δω τα αποτελέσματα… Αναμένουμε.

  6. @ANNA: Κάποτε πριν αρκετά χρόνια, κάποια bb girls έλαβαν ένα προιόν μέσα από το εργαστήριο, απ ευθείας απο τα εργαστήρια της Γαλλίας και ήταν οι πρώτες που το δοκίμασαν και έγραψαν την γνώμη τους γι αυτό. Για να δούμε τι θα μας πουν αυτή τη φορά..

  7. Εξαιρετικη πρωτοβουλια!!! Περιμενω με αγωνια για τα inside info …..και θα εκτιμησω ιδιαιτερα την γνωμη των bbgirls!!!!

  8. Περιμένω την άποψη των bbgirls η οποία έχει περισσότερη βαρύτητα για μένα από οποιαδήποτε άλλη.
    Μουτςς

  9. Περιμένω με ανυπομονησία τα reviews.. Μόνο από τις bb απόψεις πείθομαι όταν είναι να αγοράσω κάτι!

  10. Πρωτοπόρος άλλη μια φορά!!! Φιλια πολλά bbgirls!! Είμαστε τα καλύτερα guinea pigs!!

  11. Αγαπώ τα test αυτού του ειδους, ανυπομονώ για τις πρώτες εντυπώσεις!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.