Jo Malone: Αρώματα από τα «λιβάδια» της Αγγλίας.

 

 

Αυτή η ξεχωριστή μυρωδιά της αγγλικής υπαίθρου ή αλλιώς το “English countryside” μεταφράζεται μέσα από πέντε limited edition Jo Malone αρώματα, με «ήσυχες» νότες, σχεδιασμένα για layering και fragrance combining.

 

Το φως του ήλιου λούζει τις χρυσές πεδιάδες. Αφθονία. Πλούσιες σε πολύτιμους καρπούς. Χορταστική βρώμη. Αφράτο κριθάρι. Γήινη σίκαλη. Μία ζεστή και ευεργετική γιορτή. Δροσερή από τη φρεσκάδα των λουλουδιών. Παπαρούνες.. Χλωρίδα. Ζωντανά χρώματα.  Ο βόμβος των μελισσών. Ζωηρό πράσινο μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι.

 

Αυτά είναι τα πέντε νέα limited edition αρώματα English Fields της Jo Malone σε ένα υπέροχο packaging εντελώς διαφορετικό από ό,τι μας έχει συνηθίσει έως τώρα.

 

 

 

 

Poppy & Barley

 

Πλούσιες κόκκινες παπαρούνες χορεύουν στον άνεμο. Βιολετί λουλούδια, σε ζωηρές αποχρώσεις. Φρουτώδες άρωμα από φραγκοστάφυλο. Τυλιγμένο σε κριθάρι και πίτουρο. Η πουδρέ νότα white musk κάνει την σύνθεση πιο ήπια.

 

 

 

 

Primrose & Rye

Λιβάδια γεμάτα οινοθήρα που ταλαντεύεται απαλά από το ανοιξιάτικο αεράκι. Το χρυσό καλαμπόκι διαχέει ζεστασιά. Η μιμόζα λούζει το άρωμα με φως. Μια εθιστική βάση σίκαλης και βανίλιας. Μια ευωδία σαν ηλιαχτίδα.

 

 


Oat & Cornflower

Πλούσια βρώμη μαζεμένη από τις πεδιάδες, δημιουργεί ένα απόλυτα γιορτινό άρωμα. Ζεστό και υπέροχο.Αναζωογονητικό χάρη στα μοσχομυριστά μπλε άνθη αραβοσίτου και μια δόση φουντουκιού. Ολοκληρώνεται από μια κομψή βάση βετιβέρ.

 

 


Honey & Crocus


 Υγρό μέλι, φρέσκο ​​από την κυψέλη. Συνδυασμένο με ανθισμένους κρόκους και αγγλική λεβάντα.Μερικές σταγόνες από γάλα αμυγδάλου το κάνουν ακόμα πιο γλυκό.

 

 

 

Green Wheat & Meadowsweet

Μια Αγγλική πεδιάδα την αυγή, γεμάτη από τις χαρές τις Άνοιξης. Γεμάτη με νεοσύλλεκτο, πράσινο σιτάρι. Τραγανό και φρέσκο.Το άρωμα ισορροπείται με μια ζωηρή αίσθηση γκρέιπφρουτ. Παντρεμένο με απαλές, λευκές νότες σπειραίας.

 

 

 

“Ως αρωματοποιός, μου αρέσει να εκπλήσσομαι – και οι αγγλικές πεδιάδες αποτελούν απρόσμενο έδαφος!Για πρώτη φορά χρησιμοποίησα δημητριακά και σπόρους ως κύρια συστατικά. Είναι μια πτυχή της  αρωματοποιίας που δεν είχα ανακαλύψει. “

– Mathilde Bijaoui, Master Perfumer

 

 

Τιμή 80Ε τα 30 ml και διαθέσιμa από τον Μάρτιο του 2018,  στο jomalone.com και στις Jo Malone London μπουτίκ παγκοσμίως

 

 

 

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Φαίνεται να είναι κάτι πραγματικά διαφορετικό μου βγάζουν μια δροςια Και φρεσκάδα, τρελαίνομαι με τη λιτότητα της συσκευασίας θα ήθελα πολύ να τα δοκιμαςω!!!

  2. @ΤΖΕΝΗ: Είχε έρθει η ώρα για ένα revamp στις συσκευασίες της μάρκας!! Συμφωνώ απόλυτα!

  3. Πόσο κομψά ,τι μπουκάλια τι μυρωδιές. .. από την συσκευασία ως και τα συστατικά. . Με ξέρετε ότι αγαπώ jo malone κ πάντα κάθε χρονιά με επιβεβαιωνουν .. τα αγαπώ κ αξίζουν τα χρήματα τους είναι μοναδικά!

  4. Noμίζω πως τα Primrose & Rye και Poppy & Barley (με την πουδρέ νότα white musk) θα ήθελα να τα δοκιμάσω.
    Αυτό με τα λιβάδια και την αγγλική εξοχή μου θύμισε έναν διαγωνισμό που είχε κάνει παλιότερα η κυρία ,με έπαθλο το daisy από τον Marc Jacobs…που είχα κάνει ολόκληρη ανάλυση και ήμουν σίγουρη πως το είχα κερδίσει αλλά με έφαγε στη στροφή ένα άλλο πιο τυχερό bb girl…άσχετο με το σημερινό άρθρο αλλά έφαγα flash…χαχαχα…θα το είχα απωθημένο φαίνεται….

  5. η συσκευασια ειναι ε κ π λ η κ τ ι κ η !!! φανταζομαι το ιδιο και το περιεχομενο!

  6. Πολύ ωραίες συσκευασίες,ανανεωμένες!Αγαπημένα αρώματα,αξίζουν!

  7. Πολύ ενδιαφέρουσες μίξεις αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορεί να μυρίζει το τραγανό πράσινο σιτάρι ούτε η βρώμη και η σίκαλη.Μπορώ όμως άνετα να με φανταστώ να τρέχω ξυπόλητη στα λιβάδια με ανέμελες ξέμπλεκες κοτσίδες μαζεύοντας χαμομήλια και παπαρούνες. 😛
    Μουτςς

  8. Ύμνος στη γη, το χώμα και την πολυπλοκότητα της απλότητας.

  9. Julia πραγματικα υπεροχο και ιδιαιτερο μπουκαλι αλλα αυτο που μου εκανε πραγματικη εντυπωση ειναι οι ιδιαιτερες νοτες που συνδυαζει καθε αρωματικη συνθεση !! Πολυ θα ηθελα να δοκιμασω τα αρωματα της Jo Malone ..

  10. Ασυνήθιστοι συνδυασμοί φυσικών συστατικων, σίγουρα μου κινούν την περιέργεια!

  11. Δεν ξέρω τι να πω!! Απίθανοι συνδυασμοί….καταπληκτικά μπουκάλια…εξαιρετικά χρώματα …με εχουν μαγέψει ολα τους!!!

  12. Μονο και μονο από την περιγραφή με ταξίδεψες σε μια πεδιάδα με ανοιξιάτικο καιρό…❤💙💜💛💚❤💙💜💛💚Πρωτομαγιά θα έλεγα! Υπέροχες μυρωδιές της φύσης που πρεπει να την σεβόμαστε για να κάνει τα θαύματα της!💛💛 Οσο για της συσκευασιες είναι λιτες αλλα μαγνητίζουν το βλέμμα γιατί είναι παστέλ οι αποχρώσεις και έχουμε συνηθίσει σε υπερπαραγωγες στα μπουκάλια αρωμάτων. Περιμένω να έρθει ο Μάρτιος για να τα μυρίσω από κοντά!!! ❤❤❤💙💙💙💜💜💜💚💚💚💛💛💛💛

  13. @Litsa: τέλειο σχόλιο όπως πάντα και με το οποίο συμφωνώ απόλυτα!! Θα ήθελα όμως πολύ να δοκιμάσω το honey & crocus,νομίζω δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορεί να μυρίζει, αλλά η προσθήκη γάλα αμύγδαλου μου φαίνεται πολύ δελεαστική

  14. Όλα τα αρώματα, ξεχωριστά…πολύ πρωτότυπα με τη μίξη δημητριακών. Αυτό που θα ήθελα να δοκιμάσω πρώτα είναι το “Primose & Rye” γιατί μου άρεσαν τα συστατικά του, και η περιγραφή σου ότι έχει “ευωδιά σαν ηλιαχτίδα” δεν μου αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης..!

  15. Το Poppy & Barley ακούγεται ενδιαφέρον.. πρωτη φορα ακουω μειξη σιτηρων σε αρωμα!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.