Καλωσορίστε το www.stellasrecipy.gr!

 

 

 

Σήμερα είναι μια πολύ χαρούμενη μέρα εδώ μέσα. Γιατί σήμερα καλωσορίζουμε και επίσημα το νέο μας «παιδί». Καλωσορίστε και εσείς μαζί μας το υπέροχο site www.stellasrecipy.gr.

 

Η δική μας αγαπημένη, η δική μας Stella που απλόχερα όλα αυτά τα χρόνια μοιράζεται μαζί μας τις μοναδικές της γνώσεις έκανε πραγματικότητα αυτό που εσείς οι ίδιες της ζητάγατε επίμονα όλα αυτά τα χρόνια.

 

Δημιούργησε το πραγματικά εξαιρετικό site www.stellasrecipy.gr και πλέον οι αποτελεσματικές και μοναδικές της συνταγές ομορφιάς  βρήκαν το δικό τους «σπίτι».

 

Sur Mesure προϊόντα για την περιποίηση τoυ προσώπου και των ματιών, ανάλογα με τις ανάγκες μας, υπέροχα πλούσια προϊόντα σώματος και μαλλιών, μάσκες ομορφιάς και serum μέσα από τις μοναδικές σειρές Golden, All Time Classic, Greek Island Beauty, Hair & Body Bliss, Μiracle! και Radiant Pearls.

 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της δημιουργού Στέλλας Ασκέλη

 

«Στα Stella’s Recipy πιστεύουμε στη διαχρονική και δοκιμασμένη αξία της φύσης.  Στη φροντίδα της γυναικείας ομορφιάς, που ακολουθεί έναν δρόμο ρεαλιστικό κι ανεπιτήδευτο, χωρίς φρούδα πρότυπα και παραπλανητικές υποσχέσεις.  Αγαπάμε τις αγνές πρώτες ύλες όπως το μελισσοκέρι, τα βότανα, τα φυτικά κι αιθέρια έλαια κι όλα όσα προσφέρει απλόχερα η ελληνική φύση. Έχουμε πάθος να παντρεύουμε την αρωματοθεραπεία με την παράδοση, ν’ ανακαλύπτουμε νέους δρόμους και να εξελίσσουμε τις συνταγές μας, προσφέροντας μια νέα δυναμική στη ζωή μας. To site δημιουργήθηκε για να διευκολύνει όλες τις φίλες των Stella’s Recipy να βρίσκουν τα προϊόντα που είχαν γίνει πάρα πολλά μαζεμένα ανά σειρές,  ώστε να επιλέγουν εύκολα αυτό που επιθυμούν και να έχουν άμεσα τις σχετικές πληροφορίες.»

 

 

 

 

Έτσι τώρα όλες εσείς που αγαπήσατε και εμπιστευτήκατε τις σειρές Stella’s Recipy μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιλέξετε αυτό που προτιμάτε ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και να έχετε άμεσα όλες τις πληροφορίες γι αυτό.

 

Σε όλο το site κυριαρχεί η φιλοσοφία των Stella’s Recipy που δεν είναι άλλη από την “your sur mesure beauty” δηλαδή «ομορφιά στα μέτρα σας» γι αυτό και θα βρείτε ένα αναλυτικό ερωτηματολόγιο σύμφωνα με το οποίο η Stella θα σας δώσει μια ολοκληρωμένη πρόταση για τα προϊόντα που χρειάζεστε και που φυσικά θα παρασκευαστούν σύμφωνα με αυτό.

 

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι και η ενότητα που εξηγεί όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για την αρωματοθεραπεία καθώς και τι διαφορετικό έχουν τα φρέσκα χειροποίητα καλλυντικά και πως χρησιμοποιούνται και συντηρούνται έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε τα καλύτερα αποτελέσματα με τη χρήση τους.

 

 

 

 

Επίσης, μέσα στο site ανακαλύπτουμε τις πολλαπλές χρήσεις που έχουν όλα τα προϊόντα χάρη στις  θαυμαστές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων. Για παράδειγμα,  οι κρέμες και τα serum είναι και για την περιοχή των ματιών, οι 24ωρες κρέμες φόριουνται πρωί – βράδυ, τα προϊόντα σώματος χρησιμοποιούνται σε όλο το σώμα και το στήθος, είναι αντιγηραντικά, δρουν ενάντια στην κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση, ενυδατώνουν, συσφίγγουν, αλλά και αρωματίζουν υπέροχα.

 

Στο site θα βρείτε και πληροφορίες για όλα τα φυσικά συστατικά που χρησιμοποιούνται στα προιόντα Stella’s Recipy, καθώς και τα σχετικά links των posts που έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς στο beautyblog.gr & more και που αφορούν τα συστατικά, τις  σειρές των προϊόντων, αλλά και πάρα πολλές συμβουλές ομορφιάς.

 

 

Τέλος υπάρχει μια ειδική ενότητα με  τις κριτικές και τα reviews όλων  όσων δοκίμασαν τα Stella’s Recipy. Ας μου επιτραπεί εδώ να πω ότι είναι η Κατηγορία που κάνει τη Stella ιδιαίτερα περήφανη μιας και  είναι η παρακαταθήκη της αξίας των φυσικών προϊόντων, αλλά πρωτίστως των ίδιων των προϊόντων SR.

 

 

 

 

 

Στο άμεσο μέλλον θα υπάρχει ενημέρωση για ότι καινούργιο στα προϊόντα SR, αλλά και newsletters με tips ομορφιάς. Tο τεχνικό κομμάτι ανέλαβε ο Άγγελος Σολδάτος, Γραφίστας, Web Designer & Developer.

 

Εγώ δεν έχω παρά να ευχηθώ καλοτάξιδο! Η επιτυχία του εξάλλου είναι δεδομένη.

 

 

16 Σχόλια
  1. @Stella:Τι απίστευτα νέα!!! Καλορίζικό φίλη μου ! Καλό ξεκίνημα,να μας μεταδίδεις τις γνώσεις σου,να ομορφαίνεις τους ανθρώπους με τα προϊόντα που φτιάχνεις με μεράκι και να μας μεταδίδεις τη θετικότητα με το χαμόγελό σου!
    Αν μου δώσεις την άδεια θα χαρώ να κάνω κάποια στιγμή ένα βίντεο στο youtube για να γνωρίσουν όσοι περισσότεροι γίνεται την ωραία δουλειά που κάνεις.Εύχομαι τα καλύτερα…πάντα δημιουργική Στέλλα😊😊😊

  2. Μπράβο!!!!! Καλορίζικο!!!! Ενα τέτοιο σάιτ ειναι θησαυρός!!! Παντα τέτοια Στελλα μου!!!

  3. Υπέροχο και πολύ χρήσιμο!!! Πάντα εξαιρετικές οι συνταγές σου Στέλλα μου!!!💚💛💜💙💚💛💜💙 Συγχαρητήρια!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου!!! 💚💚💛💛💜💜💙💙 Καλορίζικο!!!!

  4. Καλορίζικο Στέλλα μου, είμαι σίγουρη για την επιτυχία του!! Το site σου θα μπει στα αγαπημένα μου! Σου εύχομαι επιτυχίες πάντοτε!!

  5. Kαλοτάξιδο να είναι το νέο site. Μπράβο στη Στέλλα μας.

  6. Καλή επιτυχία @Stella!!! Εξαιρετικό site!!!💕

  7. Συγχαρητήρια Stella! Kαλορίζικο! Το είδα και μου άρεσε πολύ!

  8. Kαλημερα. Καλη επιτυχια στο νεο σου ξεκινημα. Η δουλεια που κανεις τοσα χρονια βρηκε το σπιτι της Θα σκισει σιγουρα.

  9. Αγαπημένοι κι αγαπημένες μου! Ολη μέρα διαβάζω συγκινημένη τα σχόλια σας, τις ευχές σας, εισπράττω την αγάπη και τη θετική σας ενέργεια, όπως συνέβαινε πάντα μέσα στην κοινότητα μας. Ενα μεγάλο αλισβερίσι αγάπης! Τα SR ξεκίνησαν από αγάπη κι ανδρώθηκαν με αγάπη. Οχι μόνο τη δική μου, αλλά τη δική σας, όλων όσων τα έβαλαν στη ζωή τους, όλων όσων πίστεψαν σ΄αυτά. Το Site είναι απλα μια ευκολία, ένα εργαλείο, ένα τεχνικό βήμα παραπέρα. Η ουσία των πραγμάτων βρίσκεται στην ψυχή που βάζουμε σε ότι δημιουργούμε, ότι κι αν είναι αυτο κι αν ανθίσει, τότε το περιβάλλαμε με τις κατάλληλες συνθήκες. Τα SR γεννήθηκαν μεσα στο Beautyblog κι ήταν μοιραίο και τυχερό να έχουν αυτες τις συνθήκες, να λάβουν την αγάπη και την ενέργεια όλων μας, γι΄αυτό προχώρησαν! Είναι από τις λίγες φορές στη ζωή μου που δυσκολευομαι πολύ να εκφράσω αυτά που νιώθω, αλλά ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι, ότι πιο ειλικρινές κι απογυμνωμένο μπορώ να πω και το οφείλω σε όλες και όλους σας. Αλλά κι ένα τεράστιο ευχαριστώ, το οφείλω στη Τζούλια!
    Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους σας!

  10. Στέλλα μου, πέρα από το ταλέντο, τη διαρκή αναζήτηση της γνώσης, το πάθος, που πλημμυρίζουν το εξαιρετικό site σου, για μένα αποτελείς ένα εξαίρετο παράδειγμα κατάκτησης του ονείρου. Γιατί δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι μπορούμε…
    Καλοτάξιδο!

  11. Στέλλα μου, καλορίζικο το καινούριο σου “σπίτι” και καλή δύναμη στο νέο σου ξεκίνημα! Σου εύχομαι να είσαι πάντα δημιουργική και γεμάτη ενέργεια, ώστε να μας μαθαίνεις καινούρια πράγματα και να μας μεταλαμπαδεύεις τις γνώσεις σου!
    Υ.Γ. Να σχολιάσω και το μωβ, ε? Πώς θα μπορούσε άλλωστε?

  12. Συγχαρητήρια αγαπημένη μου μαγισσούλα.Καλοτάξιδο!Είμαι τόσο υπερήφανη για σένα.Σου εύχομαι να ξεπεράσει η φήμη σου ακόμα και τη θεία Estee 🙂
    Μουτςς

  13. Τις πιο θερμές μου ευχές!Καλή επιτυχία!Με πολλή-πολλή αγάπη!

  14. Τα SR είναι αυτά που μου υπενθυμίζουν κάθε φορά ότι η αγάπη, η επιμονή και η τόλμη μας κάνουν να ξεχωρίζουμε, να προοδεύουμε! Στέλλα μου είσαι άξια επαίνων γιατί το μωρό σου μεγάλωσε και έγινε πανέμορφο!! Ένα μπράβο από εμένα και διαπιστώνω, τώρα που τα βλέπω όλα μαζεμένα σε ένα site, πόσο ολοκληρωμένα προϊόντα έχεις φτιάξει!! Σπεύδω να συμπληρώσω το ερωτηματολόγιο να δω τι έχεις να προτείνεις και για μένα!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.