Valentine’s Alert! Feminine Seduction Elixir. Ελιξίριο για σώμα και μαλλιά.

 

Αυτή την πιο ερωτική περίοδο του χρόνου, τα Stella’s Recipy δημιούργησαν στη σειρά Hair & Body Bliss, ένα μοναδικό προϊόν αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες.

 

Ένα προϊόν για όλες εμάς που αγαπάμε και φροντίζουμε πρώτα απ΄όλα τον εαυτό μας και θέλουμε να του προσφέρουμε το καλύτερο.  Ένα προϊόν για να νιώθουμε όμορφες, ελκυστικές και ερωτεύσιμες κάθε μέρα, κάθε στιγμή, κάθε εποχή.

 

Στα Stella’s Recipy εκμεταλλευόμαστε τις ανεξάντλητες ιδιότητες των αιθέριων ελαίων και δημιουργούμε ένα νέο πολύτιμο, πολυδραστικό έλαιο- ελιξίριο μαλλιών και σώματος.

 

Έχει εξαιρετική δράση ενάντια στην κυτταρίτιδα, τις ραγάδες, τις δυσχρωμίες, τα σημάδια του χρόνου.  Προσφέρει στο σώμα βαθιά ενυδάτωση, ευεξία, θρέψη και προστασία από το πρωί ως το βράδυ. Κάνει το δέρμα ελαστικό, απαλό, μωριουδιακό, ευωδιαστό, χωρίς σημεία ξηρότητας.

 

 

 

 

Προσφέρει μακροχρόνια αντιγηραντική και συσφικτική δράση σε σώμα και στήθος, γιατί η ελαστικότητα και το περίγραμμα τους χάνεται με τα χρόνια.  Μια ελάχιστη ποσότητα αρκεί,  την οποία δουλεύουμε ελαφρά στις παλάμες, για να πάρει τη θερμοκρασία του σώματος και να διεισδύσουν τα ευεργετικά συστατικά καλύτερα.  Ένα πιο επίμονο μασάζ στα σημεία με κυτταρίτιδα ή όπου αλλού εντοπίζεται πρόβλημα.

 

 

Κάνει τα μαλλιά, δυνατά, ευκολοχτένιστα, λαμπερά, υγιή, ενυδατωμένα. Αναδομεί, επανορθώνει, προστατεύει από τις χημικές επεξεργασίες και βαφές.  Χρησιμοποιείται είτε ως μάσκα (τοποθετείτε από τις ρίζες ως τις άκρες κι αφήνετε για όσο περισσότερο μπορείτε. Λούζεστε στη συνέχεια και δεν χρειάζεται ούτε μαλακτικό)  είτε ως λάδι μαλλιών (2-3 σταγόνες πριν το στέγνωμα, στις άκρες).  Τα μαλλιά σας θα ευωδιάζουν ανεπανάληπτα.

 

 

 

 

Μυρίζει αισθησιακά, αποπλανητικά, ερωτικά και εναρμονίζεται με τη γυναικεία σας φύση, για να απολαύσετε στιγμές θηλυκότητας, χαλάρωσης, ευδαιμονίας όταν τις έχετε ανάγκη, μετά από μια δύσκολη μέρα!  Το φοράτε και δεν χρειάζεστε κανένα άλλο άρωμα αλλά και κανένα άλλο προϊόν.

 

Φτιαγμένο με τα πιο αγνά συστατικά, βιολογικά φυτικά και αιθέρια έλαια,  βιταμίνες και ενεργά συστατικά.  Χωρίς χημικά, συντηρητικά ή σιλικόνες. Δεν χρειάζεται απαραίτητα ψυγείο παρότι παρατείνεται έτσι η διάρκεια του, αλλά  καλύτερα να μείνει μακριά από υγρασία και υδρατμούς.

 

 

 

 

Το μαγικό σας ελιξίριο αποπλάνησης! Χαρίστε το στον εαυτό σας για τον Άγιο Βαλεντίνο αλλά και για πάντα!

 

You are the seduction…

 

Ανακαλύψτε όλα τα προιόντα Stella’s Recipy στο www.stellasrecipy.gr

 

 

12 Σχόλια
  1. Ε τι να πω μετα απο αυτήν την περιγραφή και αυτο το εξαιρετικό προιον!!!
    Εμένα πάντως με έχετε αποπλάνηση!!!!!

  2. @SofiaT: Δεν θέλω να πω πολλά, αλλά επειδή το έχω δοκιμάσει ένα θα πω: είναι αριστούργημα. Για να μη μιλήσω για τη μυρωδιά του. Αποπλανητική εντελώς.

  3. Και πολυπροϊόν και Stella! Εγγύηση για καθημερινή απόλαυση.

  4. Τελειο μου ακούγεται! … Δεν υπάρχει πιο ωραίο απ’το μυρίζουν όμορφα τα μαλλιά μας & το σώμα μας!

  5. KATAPLIKTIKO!! To teleio doro gia absolute bliss gia kathe mera ki oxi mono tou Agiou Valentinou!!!
    filia polla bbgirls!!

  6. Είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψετε! Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!

  7. Aυτό το ελιξήριο θα πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσω.

  8. Από αυτά που διάβασα νομίζω πρόκειται για ενα μικρό μοσχομυριστο θαύμα που κάνει πιο όμορφη την καθημερινότητα μας και οχι μονο για το Βαλεντίνο!

  9. Τελειο ακουγεται!!!! Μου αρέσει πολύ να μυρίζουν ωραια τα μαλλιά μου… Μπράβο Στέλλα!

  10. Δεν σε βάφτισα τυχαία Μαγισσούλα 😉
    Μουτςς

  11. Σας ευχαριστώ όλες! Είναι εγγυημένα πολύ αποτελεσματικό προιόν και πολύ αισθησιακό επίσης.

  12. Μου αρέσουν τα ελιξίρια,ειδικά όταν είναι STELLA’S!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.