Oldushka: Ζητούνται μοντέλα άνω των 45 ετών.

View Gallery
8 Photos
Oldushka: Ζητούνται μοντέλα άνω των 45 ετών.
Oldushka_3

Oldushka Senior Models

Oldushka: Ζητούνται μοντέλα άνω των 45 ετών.
Oldushka_4

Oldushka Senior Models

Oldushka: Ζητούνται μοντέλα άνω των 45 ετών.
Oldushka_5

Oldushka Senior Models

Oldushka: Ζητούνται μοντέλα άνω των 45 ετών.
Oldushka_6

Oldushka Senior Models

Oldushka: Ζητούνται μοντέλα άνω των 45 ετών.
Oldushka_7

Oldushka Senior Models

Oldushka: Ζητούνται μοντέλα άνω των 45 ετών.
Oldushka_8

Oldushka Senior Models

Oldushka: Ζητούνται μοντέλα άνω των 45 ετών.
oldushka-open

Oldushka Senior Models

Oldushka: Ζητούνται μοντέλα άνω των 45 ετών.
olga_oldushka_b

Oldushka Senior Models

 

Στη Μόσχα, το πρακτορείο μοντέλων Oldushka δέχεται αυστηρά και μόνο, μοντέλα άνω των 45 ετών και δημιουργεί αίσθηση στη Ρωσία, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

 

Ο ιδρυτής του Igor Gavar,  ξεκίνησε κάνοντας το πάθος του επάγγελμα, αφού είχε ως χόμπι την φωτογράφιση συνταξιούχων γυναικών και αντρών με στυλ,  στη γενέτειρά του το Omsk της Σιβηρίας.

 

Αυτή τη στιγμή το πρακτορείο του στη Μόσχα αντιπροσωπεύει 18 μοντέλα σχεδόν όλα σε ηλικίες που ξεκινούν από τα 60 έως τα 85 έτη (και κάποιους νεαρούς και νεαρές 50 άρηδες)

 

 

 

 

Ομορφιά, ειλικρίνεια, παραλογισμός, αμηχανία, ήταν τα συναισθήματα που αιχμαλώτιζε στις πρώτες του φωτογραφήσεις ο Gavar, ενώ τώρα πλέον μέσω του πρακτορείου Oldushka, προκαλεί ανοιχτά τις παραδοσιακές αντιλήψεις, σχετικά με την ηλικία και την ομορφιά.

 

Εξ άλλου η διαφορετικότητα σε όλες τις εκφάνσεις της (ηλικία, φυλή, απόχρωση επιδερμίδας, βάρος κλπ) είναι κάτι που απασχολεί πολύ το τελευταίο διάστημα τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς που προσπαθεί να βγει από την πεπατημένη και τις δοξασίες του τι σημαίνει ομορφιά.

 

«Το να είσαι ο εαυτός σου είναι το βασικό όπλο για να πολεμήσεις τα στερεότυπα» – λέει ο Gavar και φαίνεται να κερδίζει τη μάχη, αφού πολλά από τα μοντέλα του δεν προλαβαίνουν να κλείνουν δουλειές.

 

 

 

 

 

 

Που λέτε, όσο έγραφα αυτό το post, σκεφτόμουν το εξής: συνήθως τα μοντέλα αρχίσουν την καριέρα τους στα 17,18,19 τους και κάποιες φορές (βλέπε Kate Moss, Gigele) στα 15. Και μετά φτάνουν στα 32, 35, 38 και κάπου εκεί τελειώνει το modeling και ψάχνονται για να δουν τι καριέρα θα ακολουθήσουν μετά. Λοιπόν bb girls. Εμείς θα το πάρουμε ανάποδα.

 

Εμείς ή τουλάχιστον κάποιες  από μας (μη ξεχνάτε το κορίτσι μας  Nikol M που είναι ακόμα 23 ετών και εξαιρείται μαζί με άλλα 20 something bb girls) όπως έλεγα λοιπόν κάποιες  από μας, έχουμε  αποφασίσει τι θα κάνουμε όταν μεγαλώσουμε και οι περισσότερες το κάνουμε κιόλας.

 

Και μετά έρχονται τα 65, 67, 70. Που η πλειοψηφία, αποσύρεται και συνταξιοδοτείται. Η “συνταξιοδότηση” είναι αξιωματικά  μια λέξη απαγορευμένη εδώ μέσα και τώρα πλέον έτσι κι αλλιώς μας περιμένει μια νέα υπέροχη καριέρα, ως κούκλες/οι, σέξι Θεές/οι και μοντέλα άνω των 65. Και θα πάμε όλες μαζί για casting φυσικά και θα γίνουμε ανάρπαστες/οι.

 

Δεν αστειεύομαι καθόλου by the way. Και το πιστεύω ακράδαντα ότι τα μοντέλα όλων των ηλικιών, φυλών και  διαστάσεων,  θα είναι η νόρμα σε 25 χρόνια από τώρα. Εξ’ άλλου δεν είναι και πολύ βαρετό αλλά και πολύ λάθος, το γεγονός ότι  οτιδήποτε θέλουμε να δούμε, αγοράσουμε, δοκιμάσουμε, είτε που αφορά τη Μόδα είτε την Ομορφιά – να βλέπουμε συνεχώς μπροστά μας της ίδιας κοπής- ψηλές, αδύνατες, αψεγάδιαστες, εικοσάρες;

 

“Στη Μόσχα αδερφές μου! ( και αδερφοί μου) Στη Μόσχα!

 

 

Модельное агентство OLDUSHKA для февральского @lofficielrussia Модели: Татьяна Неклюдова, Игорь Гавар, Сергей Арктика, София Александрова, Ирина Белышева, Иван Петков, Ольга Кондрашева, Людмила Бражкина, Валентина Ясень, Татьяна Лукъянова, Виктор Сосновцев. Продюсер: Мария Мацак @matsak_maria Маруся Саяпина @maroussia1985 Фотограф: Владислава Авонави @vladislavaavonavi Стилист: Никита Глумов @nixonglumov Игорь Гавар @gavarigor Макияж: Алёна Костюк @alenakostyuk Дарья Комарова @muabykomarova, Евгения Жукова @jenevieva_make_up Причёски: Константин Борчининов @kostya_28 Владислав Атопков @atopche Монтаж: Наталья Волторнист @nata_voltornist OLDUSHKA выражает благодарность за помощь в организации съёмки фотостудии @qweex.campus, Марку Леманову @mark_lemanov и Владимиру Шадрину @volodiashadrin #oldushkamodels #oldushka #олдушка #agedmodels

A post shared by O L D U S H K A (@oldushkamodels) on

 

 

22 Σχόλια
  1. Julia, υπολόγισε και μένα για το συγκεκριμένο casting!

  2. To είδα τις προάλλες και ξετρελάθηκα! Πόσο τέλειο σκέφτηκα! Λες και η ομορφιά, η εξωτερική κυρίως, έχει ημερομηνία λήξης. Λες και κάποιος μπορεί να είναι όμορφος εμφανισιακά μόνο μέχρι τα 25, άντε 35-40. Άλλωστε, age is just a number, μην τα ξαναλέμε!

  3. Πάλι καλά που δε χρειάζεται να μάθουμε και ρώσικα γιατί δε θα την πάλευα….
    Kι όσο για τις 20 something,ένα έχω να πω….Enjoy yourself; that’s what your 20’s are for. Your 30’s are to learn the lessons. Your 40’s are to pay for the drinks….ξέρετε ποια το είπε ,βέβαια 💜💜💜💜💋👄💃💃👠👠💄💎👗 https://www.youtube.com/watch?v=Q3L4F99yems

  4. @Celia: θεά!! Δηλώνω συμμετοχή από τώρα, πάντα ήθελα να ταξιδέψω στη Ρωσία και αν είναι να,συνδυασω το τερπνο μετά του ωφελιμου ακόμα καλύτερα ☺☺☺☺

  5. Καλημερα. Και ελεγα με τι θα ασχοληθω τωρα που μεγαλωσαν τα παιδια και οδευω προς το τελος του εργασιακου βιου σε μερικα χρονια. Μαλλον θα αρχισει η νεα μου καριερα…τρεμετε ολες

  6. @Celia: Η Zsa Zsa Gabor? H Mae West? H Joan ή η Jackie Collins? Πες, πες αν και αυτες δεν τις εχω για να είναι- ήταν απο τις γυναικες που πλήρωσαν ποτέ ποτο..Πες μας ποια το ειπε!!

  7. @Maryl: Εσένα θα σε βαλουμε πρωτη ( να πάρουν γεύςη απο Grrek beauty) και θα ακολουθήσουμε οι υπόλοιπες!

  8. @Celia No2: Ενα παραπανω incentive λοιπόν για να προσέχουμε τον εαυτό μας. Να προσέχουμε τη διατροφή μας, να φροντίζουμε τα μαλλιά μας, να κάνουμε τα μασάζ μας, να φοράμε τις καλες μας κρεμες, να επιμελούμαστε το μακιγιαζ μας. Τι το εχουμε το bb Celia? Έτοιμες για το συμβόλαιο με haute οίκους θα καταφθάσουν στη Μόσχα τα bb girls!

  9. Ετοιμάζω βαλίτσες απο τώρα!!!!@Julia ετοιμάσου να μας μανατζάρεις!!Μχαχαχαχαχα

  10. @Rania: Εςένα πάντως με την πολυ καλο φροντισμένη επιδερμίδα σε βλέπω για beauty συμβόλαιο.

  11. Βιάζομαι να μεγαλώσω τώρα.Προτείνω σε μερικά χρόνια το bb να γίνει πρακτορείο μοντέλων με μωβ μαλλιά(Θα υπάρχει και ένα με καροτί βέβαια). 😛
    Μουτςς

  12. Το περιμενω Τζουλια. Μια δευτερη καρριερα ανοιγεται μπροστα μου

  13. Θα ετοιμάσω τη μαμά μου και τη γιαγιά μου!!! Θα ξεκινήσω από τώρα κουρες ομορφιάς με τις φανταστικές μάσκες που μας εδειξες τις προάλλες! Χαχαχαχα λες να γίνουν μοντελα;! Θα τρελαθώ! 💚💚💛💛❤❤💜💜💙💙

  14. Ετοιμαζόμουν κι εγώ να σχολιάσω με σοβαρότητα και μετά διάβασα τα σχόλια και αναρρωτιέμαι… Μήπως να μιλήσουμε για παράρτημα στην Ελλάδα με τον Igor Gavar;

  15. στο μέλλονν!iCasting,photo shooting etc.Δεν θέλω να είναι ψέματα.Όταν πάρω σύνταξη,βρήκα τι θα κάνω!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.