“Pretty Vulgar”: Η σειρά μακιγιάζ που μας τράβηξε την προσοχή.

 

 

Σχεδόν νεογέννητο – δεν έχει κλείσει ούτε χρόνο ακόμα από τότε που πρώτο έκανε την εμφάνισή του, το νέο make up brand  Pretty Vulgar, έστω και από το όνομά τoυ και μόνο δεν μπορεί παρά να τραβήξει την προσοχή μας.

 

«Παρακολουθώ» αυτό το νέο brand εδώ και λίγους μήνες γιατί έχει κάνει μεγάλο buzz στην άλλη όχθη του Ατλαντικού αν και όταν είδα κάποια από τα προϊόντα μακιγιάζ,  φυσικά στο μυαλό μου ήρθε η Besame αφού το packaging έχει αρκετές ομοιότητες με την vintage inspired μάρκα.

 

Βέβαια αν η Besame είναι κάπως πιο «ρομαντική» βγάζοντας ένα στυλ ντίβας των μέσων του  περασμένου αιώνα, η PV είναι πιο rock, θα έλεγα.

 

Με λίγη ακόμα έρευνα έμαθα ότι ο ιδρυτής και CEO της μάρκας ονομάζεται Lewis Farsedakis και όσο να’ναι το συγκεκριμένο επίθετο δεν μπορεί παρά να είναι ελληνικό και μάλιστα η κατάληξη σε –ακης, παραπέμπει σε συγκεκριμένη ελληνική καταγωγή.

 

«Οι γυναίκες είναι πολυδιάστατες είναι σαν τα σπάνια πουλιά. Γι αυτό και δημιουργήσαμε για εκείνες προϊόντα που να τονίζουν αυτή τη μοναδικότητα τους.H μάρκα συνδυάζει την κομψότητα αλλά και τη σκοτεινή πλευρά μιας γυναίκας»  δήλωσε σε συνέντευξη του ο Farsedakis.

 

Kαι pretty και vulgar θα προσθέσω εγώ.

 

 

 

 

 

Μιλώντας για σπάνια πουλιά κάποια από τα προϊόντα έχουν έμπνευση από αυτά, όπως η «Τhe Feathers Mascara” ή η παλέτα ματιών για smoky eyes “Early Bird”.

 

 

Άλλο ένα στοιχείο που μου τράβηξε την προσοχή είναι ότι βρήκε θέση στα US Sephora- κάτι εξαιρετικά δύσκολο για μια τόσο νέα μάρκα.

 

 

Πάντως  εκτός από το provocative όνομα και το έξυπνο packaging τα προϊόντα φαίνεται να μην υπολείπονται και σε καλές φόρμουλες. Η mascara για όγκο Feathers περιέχει Pro-Vitamin 5 και ενυδατικά συστατικά για να μη ξηραίνει τις βλεφαρίδες. Η κολεξιόν των κραγιόν Bury Them With a Smile(απίστευτο όνομα…) περιλαμβάνει ενυδατικά βούτυρα και έλαια αλλά και long lasting πλούσιο χρώμα. Τέλος το lash primer Down Below ήδη θεωρείτε beauty case fetish.

 

Δείτε κάποια από τα προϊόντα παρακάτω. Κάτι μου λέει ότι δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα μας απασχολήσει η συγκεκριμένη μάρκα.

 

Bury Them With a Smile (!!) lipstick

 

 

 

 

 

“Nail Liquor” nail polish

 

 

 

 

“Οn Point” Liquid Eyeliner

 

 

 

 

 

Lock it in” setting spray

 

 

 

 

“Feathers” mascara

 

 

 

 

 

 

“Early Bird” eye shadow palette

 

 

 

 

 

 

Και ως γνήσιες beauty addicts,  αν θέλετε να κάνετε την αρχή και να δοκιμάσετε ένα προϊόν θα πρότεινα το  κόκκινο βερνίκι νυχιών που βλέπετε παρακάτω.

 

Ονομάζεται Scarlet Letter (να και η Hawthorne λογοτεχνία) είναι ένα ονειρεμένο κόκκινο και τo θέλω- για να είμαι ειλικρινής- το ερωτεύτηκα.

 

Εξ άλλου του Αγίου Βαλεντίνου είναι αύριο και ο έρωτας (όπως και εμείς οι γυναίκες) έχει πολλά πρόσωπα.

 

 

Pretty Vulgar Scarlet Letter

 

 

 

 

20 Σχόλια
  1. Τι λες τώρα????? Το ξέρεις, ότι έχω ξετρελαθεί ήδη μη μου πεις, ότι δεν το ξέρεις!!!! Love at fist sight! Πότε έρχονται Ελλάδα???? (Ω!!!! Μα τον Αγιο Βαλεντίνο, δεν υπάρχει γιατρειά! Εθισμένη θα πεθάνω….)

  2. @Stella: Αν το ξέρω; Αν το ξέρω; Μην έχεις καμμιά αμφιβολία ότι ήσουν η μούσα μου για το συγκεκριμένο post. Θα ήθελα να ήμουν από μια πλευρά να έβλεπα τα ματάκια σου να πετούν φλόγες όταν το διάβαζες και ειδικά όταν είδες κραγιόν- βερνίκι… χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

    (δεν υπάρχουν πληροφορίες για Ελλάδα – πολύ νωρίς…)

  3. Καλημέρα! Τι όμορφες παλ συσκευασίες! Τα περιμένω στην Ελλαδα!… γιατί θέλω πολύ να τα δοκιμασω!
    χχ

  4. Η αποθεωση της retromania!!!Ομορφο packaging!!!Κινειται στις γραμμες των Too faced και benefits!!!Σ’οτι δηλαδη επιτασει η εποχη..Ερωτευσιμα!!!Κυριως η μασκαρα με το πουλακι…πολυ ομορφη συσκευασια!!!

  5. @Sofia Marga: Δύσκολο το βλέπω προς το παρόν Σοφία μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις..

  6. @Anastasia V & Stella: Τελικά κάτι θυμιζουν σε όλες μας. Στη Stella τα Too Faced, σε μένα τα Besame, στην Anastasia τα Benefit.

  7. Ελιωσα!!!! ❤❤💜💜💛💛💚💚❤❤💜💜💛💛💚💚 Είναι ΥΠΕΡΤΕΛΕΙΕΣ οι συσκευασίες!!!! Με ξετρελαναν!!!! Πωωω πωωω τι μου έκανες πρωινιατικα;;;!!!! Μικρά διαμαντάκια όλα… Υπέροχα!!!!! ❤❤❤❤❤❤💜💜💜💜💜💛💛💛💛

  8. Τι να θαυμάσεις πρώτο δεν ξέρω…μου αρέσει αυτο το touch ρομαντικού-ροκ στοιχείου .
    Κυρίως το μπουκαλάκι απο τα τα μανο μου κάνει κάτι σαν μπουκάλι ποτού κυρίως το καπάκι
    εκεί με παει!χαχαχαχ
    @Τζουλια όντως το κόκκινο χρωμα του άκρως ερωτεύσιμο!!!!

  9. Kαλημερα Θυμιζουν οντως αυτες τις τρεις εταιρειες αλλα ειναι εξισου υπεροχες οι συσκευασιες τους

  10. …kαι μόνο για τις συσκευασίες τους, ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑΑΑΑ!!
    Άγιος Βαλεντίνος, ακούει;;;; 💝💞💌❣💟💘❤❤💓💕💕💖💗💜💜💜💜💜💜💜💜💜

  11. A, πόσο σούπερ κιούτικα (που λέει και η κολλητή μου)! Και εμένα κάτι σε Benefit μου έφερε το packaging, ειδικά η παλέτα!

  12. Καλησπέρα! Εξαιρετικές συσκευασίες τις εχω δει καιρό και τη μάσκαρα και το βερνίκι νυχιών τα καλοβλέπω!! Δυστυχώς πολλές εταιρείες δεν καταφέρνουν να βάλουν International shipping κι ετσι μένουμε εμείς να ξερογλειφόμαστε και να επιθυμούμε!! Δεν ήξερα ότι τα είχε το sephora , σε μμια επομενη παραγγελία μπορεί κάτι να “πέσει” στο καλάθι μου!

  13. Οι συσκευασίες αρκετά εντυπωσιακές .Το πρώτο που θα δοκίμαζα θα ήταν το κατακόκκινο βερνίκι νυχιών.
    Μουτςς

  14. Μου άρεσε το eyeliner,το setting spray και η μάσκαρα..τέλειες συσκευασίες!!!

  15. OH
    MY
    GOD

    Εννοειται οτι μολις μαεις οτι ερχονται Ελλαδα, περιμενουμε ενημερωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  16. Μέσα στην υπερβολή τους είναι τόσο ιδιαίτερα που δεν θα ήξερα τι να διαλέξω. Να τα χρησιμοποιείς και να αλλάζει η διάθεσή σου!

  17. Παράξενο όνομα για packaging που θυμίζει Μαρία Αντουανεττα και Ladurée συνάμα! 🙂
    Αν pigmentation και ποιότητα είναι ανάλογα της συσκευασίας, τότε ευχαρίστως να τα γνωρίσω καλύτερα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.