Valentine’s Alert: Τα 6 πιο ερωτικά αιθέρια έλαια!

 

 

 

Το περίεργο δεν είναι το post που θα διαβάσετε παρακάτω. Το περίεργο είναι ότι βρίσκεται στην Κατηγορία Go Natural και το γράφω εγώ.

 

Και λέγοντας εγώ, εννοώ εγώ η Τζούλια κατά το “Εγώ ο Κλαύδιος”

 

 

Και με πιο δικαίωμα κυρία Τζούλια παρεισέφρησες (αχα! τους έχω πρόσφατους τους χρόνους γίνονται επανάληψη εδώ μέσα τον τελευταίο καιρό) στην Κατηγορία Go Natural; Τι ξέρεις εσύ για αιθέρια έλαια, παραπάνω από την guru των φυσικών προϊόντων και αιθέριων ελαίων, δηλαδή από τη Stella;

 

(και μόνη μου ρωτάω και μόνη μου απαντάω- εδώ πάλι έχουμε την περίπτωση “Τζούλια κερνά, Τζούλια πίνει”)

 

Φυσικά δεν έχω τις γνώσεις της Stella σε αυτόν τον τομέα, αφήστε που έχω και άγχος όταν θα το διαβάσει, μην έχω γράψει καμιά βλακεία.

 

 

Πως πήρα λοιπόν αυτή την απόφαση;  Θα σας εξηγήσω, θα σας εξηγήσω. Πριν χρόνια είχα γράψει ένα παρόμοιο άρθρο για το περιοδικό που εργαζόμουν τότε. Για να είμαι ειλικρινής και επειδή πίσω σε εκείνα τα χρόνια δεν είχε μπει στη ζωή μου η Stella με τις μαζεμένες της γνώσεις, έπρεπε να κάνω τη δική μου έρευνα για να μπορέσω να γράψω το άρθρο αυτό. Και δέκα χρόνια πριν – πιστέψτε με-  το net δεν είχε τις πληροφορίες που μπορούμε να βρούμε σήμερα.

 

Θυμάμαι ότι μάζευα υλικό για αρκετές μέρες, γιατί το άρθρο δεν είχε απλά να κάνει με τις ιδιότητες κάποιων αιθέριων ελαίων αλλά με τις ιδιότητές τους, πολύ συγκεκριμένα: στην ερωτική μας ζωή.

 

Έψαχνα μέρες για να βρω δυο τρία πραγματάκια να γράψω, τα κατάφερα τελικά, το άρθρο μου, άρεσε τότε,  οπότε όλα καλά.

 

Διαβάστε λοιπόν και εσείς σας παρακαλώ το μικρό μου πόνημα, για να μου πείτε αν σας άρεσε.

 

Κάρδαμο- Cardamom

 

 Η πικάντικη ευωδιά του, μπορεί να ζεστάνει ακόμα και την πιο κρύα καρδιά. Αυτό είναι το έλαιο που πρέπει να κάψετε ή να χρησιμοποιήσετε με άλλους τρόπους (…) αν νιώθετε ότι το πάθος έχει ξεφουσκώσει από τη σχέση σας.  (όπως τα μπαλόνια ένα πράγμα)

 

 

 

 

Πατσουλί– Patchouli

Ένα «ζωώδες»musky άρωμα που είναι ιδανικό για να κάμψει τις αναστολές σας. Αυτό το αιθέριο έλαιο θα τονώσει στο έπακρο τη λίμπιντο απελευθερώνοντας μια ποικιλία συναισθημάτων. (καλύτερα να μην πάτε σε μεζεδοπωλείο εκείνη τη βραδιά και μπερδέψετε τις ποικιλίες.)

 

 

 

 

 

Γιασεμί– Jasmine

Εκτός του ότι τονώνει τη λίμπιντο είναι ιδανικό στο να ανακουφίζει από την πίεση που έρχεται με το θέμα της ανικανότητας, ή του άγχους που συνοδεύει την πράξη και το πόσο καλή θα είναι, ή απλά αν κάποιος δεν νιώθει ιδιαίτερα επιθυμητός. (relax don’t do it). Eξ άλλου είναι γνωστό αφροδισιακό από τα αρχαία κιόλας χρόνια.

 

 

 

 

 

Ylang Ylang 

Στην αρωματοθεραπεία, θεωρείται το πιο δυνατό αφροδισιακό. Ο “βασιλιάς” του έρωτα. Αυξάνει και τη λίμπιντο και την επιθυμία μεταξύ εραστών. Δίνει ενέργεια, τονώνει τον ερωτισμό και είναι ιδανικό για σεξουαλικούς πειραματισμούς. (αν σας έχει έρθει το κέφι για ακροβατικά ας πούμε)

 

 

 

 

Neroli 

Είσαστε στη φάση του αισθησιακού φλερτ; Θέλετε να τον/ την σαγηνεύσετε; Ήρθε η ώρα να δείξετε την «άτακτη» πλευρά σας; Look no further, από αυτό. Επίσης να ξέρετε ότι  καταπολεμά την ψυχρότητα και μάλιστα περισσότερο την γυναικεία, από την αντρική.

 

 

 

 

Σανδαλόξυλο Sandalwood 

Αυτό πάλι, κάνει θαύματα για τους άντρες της παρέας. Γλυκό, εξωτικό, ξυλώδες, τονώνει την αντρική σεξουαλικότητα και κάνει πιο απελευθερωμένους τους εραστές. Θεωρείστε το, ως το σεξουαλικό ηρεμιστικό, βοηθάει στην ηρεμία, τη χαλαρότητα και απομακρύνει κάθε άχγος εκείνης της συγκεκριμένης στιγμής.

 

 

 

 

 

 

 

Tip: Μην υπερβάλετε ποτέ στη χρήση των αιθέριων ελαίων γιατί αν το παρακάνετε μπορεί να έχετε τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλετε πχ  νάρκη, υπνηλία, αναισθησία – μακριά από μας. Αν τα χρησιμοιείσετε για μασάζ και όχι σε συσκευή, πάντα να τα διαλύετε με κάποιο έλαιο όπως αμυγδαλέλαιο ή έλαιο jojoba.

 

Αν θέλετε να μάθετε ακόμα περισσότερα για τη χρήση των αισθησιακών αιθέριων ελαιών μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 

 

27 Σχόλια
  1. “Ju πινει..Ju κερναει”,εγω θα επικαλεστω το ακαταλογιστο της σχολιαστριας…και ερωτω (ρητορικα) γιατι με πιανει η ταση να διακωμωδω τις πιο ερωτικες μερες του χρονου (επετειους,valentine day…).Φαντασου..το bb boy μπαινει σπιτι…η ατμοσφαιρα μυριζει διακριτικα ylang ylang…Μετα βρισκομαστε στα σεντονια που εχουν μια απαλη essence καρδαμου…Στην προσπαθεια του να μ’αγκαλιασει…του γλυστραω απ το πολυ bodymilk (παει σετ με την κολωνια που επισης φορω)…Μετα ” -εκαβ εκει;;;γρηγορα ο αντρας μου εχει δυσποια και χημικη δηλητηριαση(bodymilk ειν’αυτο)….
    Julia μου…με αγαπη…με πιανει παντα τετοιες μερες…αν θες κατεβασε το…

  2. @AnastasiaV: Αχαχχαχαχχαχαχα!!!!

    Είσαι καλά; Κατεβαίνει τέτοιο σχόλιο; Αν μπορούσα, θα το έβγαζα και με κεφαλαία!! Σε καταλαβαίνω κάτι παραπάνω από απόλυτα (νομίζω φάνηκε και στη γραφή παραπάνω..)
    Εξ άλλου ως Υδροχόος και μάλιστα με Αφροδίτη στον Υδροχόο (ωιμέ, ωιμέ!!) μόνο “παραδοσιακά” ρομαντική δε με λες.. έχουμε τον δικό μας ρομαντισμό εμείς.. Φυσικά μόνο εμείς τον καταλαβαίνουμε και ουχί τα αντικείμενα του πόθου μας, αλλά τι να κάνουμε; Nobody’s perfect!

  3. @Τζουλια @AnastasiaV αχαχαχαχαα σας καταλαβαίνω απόλυτα ωροσκόπο Υδροχόο εχω!!!
    Εγώ πιστευω πάντως πως το χιούμορ ειναι το καλητερο ερωτικο ελιξίριο !!!

  4. @sofiat ετσι ακριβως λειτουργει με μενα…μια που πιασαμε το αστρολογικο (παει το post Julia στο καψα.. )Με αφροδιτη στον υδροχοο και ‘γω…με το bb boy μεσα απ’το φιλικο κομματι (χιουμορ συντροφικοτητα…)μας βγηκε ο ερωτισμος…Οσο για ρομαντισμο… Ενας πρωην μου ελεγε…αν ησουν ποιημα..θα ησουν πεζο…. 😀

  5. @AnastasiaV: Και εσύ Αφροδίτη στον Υδροχόο;;;; Ε, πες το αγαπημένη, τώρα εξηγούνται όλα!!

    Όσο για τον φίλο σου που σε είπε “πεζό ποίημα” έχω να πω ότι I like him already και πιστεύω ότι μόνο ένας Δίδυμος μπορεί να έχει αυτό το φλεγματικό χιούμορ!! (μετά τους Υδροχόους, βεβαίω βεβαίως!)

  6. @SofiaT: Πόσο συμφωνώ μαζί σου, για άλλη μια φορά!!

  7. @AnastasiaV μια απο τα ίδια και εγώ με φιλική σχέση ξεκίνησε…😊😊
    @Τζουλια λατρεύω το χιούμορ των Δίδυμων ,ο γιος μου ειναι και παντα με κάνει να γελάω!!
    Βλέπω πολύς αέρας φυσάει σημερα!!!χαχαχαχα

  8. @Anastasia γελω ακομη τοσο παραστατικη. @Τζουλια για το αρθρο θα πω …τρεμε @ Stella

  9. Συμφωνώ μαζί σας κι εγω κορίτσια! Χιούμορ το καλύτερο αφροδισιακό! Νομίζω, ότι κι εγω το ΒΒBoy μου το ερωτεύτηκα από το χιούμορ του κι απ΄το μυαλο του… (ήταν πολύ έξυπνος και διάλεξε εμένα χα χα χα χα!!!!) 😉

  10. @SofiaT: Λατρεύω Διδύμους σε σημείο που έλεγα στον γιατρό μου όταν ήμουν έγκυος να βιαστεί λίγο με τον κύριο Ρωμανό (που τελικά για λίγες μέρες 29-6) μας βγήκε Καρκίνος. Φυσικά καταλαβαίνεις το ύφος του γιατρού μου όταν του το είπα αυτό, έτσι; Νομίζω αντί για την μαιευτική ήταν έτοιμος να με στείλει στην Ψυχιατρική πτέρυγα (2 ορόφους παρακάτω..)

    Για να μη σου πω ότι ο κύριος Ρωμανός γεννήθηκε ακριβώς την ίδια μέρα με τον γιατρό μου! Και ο γιατρός μου από τη χαρά του, πήρε τη δική του μαμά και της είπε “μαμά μετά από 15 χρόνια μαιευτήρας, επιτέλους ξεγέννησα ένα αγοράκι τη μέρα των γενεθλίων μου!!” (τώρα που το σκέφτομαι, λες να το έκανε επίτηδες;;;)

    (αλλού γι αλλού το post σήμερα, το καλύτερό μου!!)

  11. @Stella:( καλά δε το συζητώ για το bb boy σου.. Κορυφαίο English style χιούμορ!)

    Να τρέμεις και να παρατρέμεις. Θα σου το “φάω” το Υπουργείο!!!

    Μπράβο αγαπημένη μου @ Ράνια!! 🙂 🙂 🙂

  12. @Τζουλια τώρα αν σου πω οτι και εγώ ρώτησα το ίδιο τον γιατρό μου τι θα πεις χαχαχαχαχαχ
    Τρέλα μεγαλη αφού έμαθα οτι ειναι καλα αμεσως ρώτησα ποτε περίπου θα γεννηθεί για να ειμαι
    σίγουρη οτι θα μέσα στο χρονικό διάστημα των Δίδυμων!!Και ευτυχώς μόλις μπήκε ο Μάιος και σιγουρεύτηκα
    Οτι θα ειναι Διδυμάκι τσουπ γέννησα χιχιχιχι

  13. Γελαω τρελλα με δακρυα απ τα σχολια!!!!!Ειμαστε η no1 χωρα προγραμματισμενων τοκετων, λογω..ζωδιακου …και ειναι η πρωτη παρατηρηση που κανουμε..”η Ταδε εκανε αγορι…αα Τοξοτης ειναι”…
    Ju κανω εικονα τον γιατρο σου “ελα μαμαα…”κλαιω!!!!!

  14. @AnastasiaV: Πάντως να ξέρεις, η σημερινή άκρως διασκεδαστική bb μέρα, οφείλεται σε σένα, “ρομαντικό” μου bb girl….χααχαχχαχαχ!!

  15. I’m blushing my beloved teacher!!!!
    Τριτη και 13 σημερα, ανεβασες ενα υπεροχο post…τι θα μπορουσε να παει στραβα!!!!!!

  16. @Anastasia V: Α, καλά λες! Το είχα ξεχάσει! (όπως ξεχνάω τα πάντα βέβαια, όταν τα bb girls, take center stage!)

  17. Μια χαρά! ΜΙα χαρά! Τα αιθέρια έλαια, δια χειρός Τζούλιας δημιούργησαν μοναδική ατμόσφαιρα ευεξίας και ευδαιμονίας! Μα τον Αγιο Βαλεντίνο αγαπημένες! Καλά να είμαστε να γελάμε πάντα μαζί! 🙂

  18. @Stella: I love you my minister! Και εξ´ άλλου ποιά και που, θα μπορούσε ποτέ να διεκδικήσει την έδρα σου; Tell me about it.

  19. Happy Galentines & Valentines day!!!! Πολύ ωραίο το άρθρο σου Τζούλια και αφού η Στέλλα εγκρίνει είναι εγγύηση!!! Αυτό πάντως με τον ρομαντισμό κι εγώ δεν το χω πολύ, βαριέμαι λίγο με τις πολλές καρδούλες. Αν πάρω δώρο άρωμα βέβαια αλλάζουν τα πράγματα!!
    @Αναστασία: αυτό με τη δηλητηρίαση με κρέμα / άρωμα και απίστευτες γλίστρες στα σεντόνια το έχω πάθει πάρα πολλές φορές!!!

  20. Και σε παραλαμβάνει το ασθενοφόρο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση κι άντε τώρα να εξηγήσεις (και να σε πιστέψουν) πως το παθες από μια αθώα λίιιιιγο υπερβολική χρήση ελαίων. 🙁 Ευτυχώς Τζούλια που προειδοποιείς στο τέλος.
    Μουτςς

  21. Τα σχόλια σας για ακόμα μια φορά με έκαναν να πεθάνω στο γέλιο!!! ❤❤💜💜💛💛💚💚Χαχαχαχ βρε @ANASTASIA V να σαι καλά!!!! Συνηθίζω να χρησιμοποιώ αιθέριο έλαιο με μυρωδιά γιασεμιού(την λατρευω) όλο το χρόνο σε χαλαρωτικα μπάνια μου…πεθαίνω που στο τέλος μας προειδοποιείς να μην υπερβάλλουμε!!! Χαχαχαχα!!! Εύχομαι να χαρείτε αυτήν την ημέρα με τους αγαπημένους σας όπως και κάθε μέρα άλλωστε ! ❤❤💜💜💛💛💚💚

  22. Σήμερα διάβασα το άρθρο της Τζούλιας και γέλασα μόνη μου!! Ειδικά με το τελευταίο κομμάτι!! Εγώ συνηθίζω να αναβω αρωματικά στικς στο σπίτι, εκτός από κεριά, αλλά μια μέρα άναψα ένα στικ, που είχα αγοράσει από μια υπαίθρια αγορά που έγραφε στικ του πάθους και του έρωτα.. Ήταν τόσο εντονοπατσουλομυρωδια που ο άντρας μου, χαριτολογωντας μου είπε ότι θέλω να τον ξεκανω με αυτό τον τρόπο ώστε να μην υπάρχουν ίχνη φανερου εγκλήματος…

  23. Πολύ γέλιο!!!Μου αρέσει πάρα πολύ η μυρωδιά του γιασεμιού,αλλά και τα αρωματικά κεριά είναι τέλεια για αυτή την ημέρα!

  24. Έμαθα πολλά για τα αιθέρια έλαια…γελασα & γω πολύ με τα σχόλια, έχετε φοβερό χιούμορ!… πολύ ανατρεπτικό post bbgirls!!!…το λατρεψα!!!
    χχχ
    (οι εφαρμογές με τα αιθέρια καλό είναι να συνεχιστούν, μην τις πραγματοποιουμε μόνο 14/2 😉 )

  25. Σήμερα διαβάζω όλα μαζί τα post της εβδομάδας με αντίστροφη χρονολογική σειρά! Δεν ξέρω για την επλιδραση των αιθέριων ελαίων στην ερωτική μας ζωή, εγώ, όμως, σήμερα ανανέωσα τον έρωτά μου για τον bb κόσμο!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.