Valentine’s Alert! Tα 6 κόκκινα κραγιόν του πάθους!

 

Το αξίωμα λέει, ότι υπάρχει ένα κόκκινο κραγιόν που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, κάθε επιδερμίδα, κάθε ηλικία.

 

Τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο κλασσικό, διαχρονικό, θηλυκό, fashion statement και ολοκληρωμένο, από ένα κόκκινο κραγιόν.

 

Νομίζω πως όποια το τολμήσει, το δοκιμάσει και το βάλει στη ζωή της, δύσκολα το αποχωρίζεται. Για την αποψινή βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου, τολμήστε ένα κόκκινο κραγιόν, ακόμα κι αν είναι η πρώτη φορά.

 

Όπου κι αν πάτε, ότι κι αν φορέσετε, μ΄ όποιον κι αν βγείτε απόψε ήρθε η ώρα, να αναδείξετε μιαν άλλη σας πλευρά.  Είτε το κόκκινο κραγιόν είναι για σας καθημερινότητα είτε, ένα αντισυμβατικό μακιγιάζ. Αυτή είναι η λίστα των δικών μου κόκκινων κραγιόν, που θα επέλεγα μια τέτοια μέρα και…. κάθε μέρα… γιατί  όχι?

 

 

 

 

 

KAT VON D STUDDED KISS LIPSTICK IN ADORA

 

Το πιο cult και τολμηρό brand της ανατρεπτικής Kat Von D, μας χαρίζει στα STUDDED KISS LIPSTICK 39 αποχρώσεις, από τις πιο κλασσικές ως τις πιο gothic και ροκ.  Είτε ματ, σατινέ ή με γκλίτερ έχουν πλούσια περιεκτικότητα για έντονο χρώμα, με ένα μόνο πέρασμα. Επιλέγω την απόχρωση IN ADORA, το φωτεινό κλασσικό κόκκινο που ταιριάζει εύκολα σε όλες!  Η μάρκα το χαρακτηρίζει ως metallic golden red, εγώ ως μία απόχρωση που προσομοιάζει στο ροδί.

 

 

 

 

 

 

CHANEL ROUGE COCO LIPSTICK IN GABRIELLE

Πώς να μην πάει το μυαλό μας στη Chanel, όταν μιλάμε για το κόκκινο της απόλυτης κομψότητας; Φετίχ από μόνο του το IN GABRIELLE, είναι ένα από τα πολλά κόκκινα που διαθέτει το brand, φόρος τιμής στο πραγματικό όνομα της Chanel.  Είναι ένα λαμπερό, τολμηρό κόκκινο, λιγότερο βαθύ από τα υπόλοιπα της συλλογής, αλλά πιο δροσερό.

 

 

 

 

 

 

LANCOME L’ ABSOLU ROUGE HYDRATING LIP COLOR – 188 IN MERLOT L’ABSOLU

Ε.. ναι… σταθερή αξία η Lancome στα κόκκινα! Και τι πιο αντιπροσωπευτικό, από το κόκκινο της απόχρωσης του κρασιού Merlot. Ενυδατικό και σταθερό, βαθύ και πλούσιο, σαν ένα ποτήρι Merlot που βάφει με τις τανίνες του το κρύσταλλο. Νύχτες μεθυσιού που ξεκινούν από τα χείλη σας.

 

 

 

 

 

 

URBAN DECAY VICE LIPSTICK IN SHEER F BOMB

Άλλη μία πρωτοπόρα μάρκα, που συμβαδίζει απόλυτα με τα trends της εποχής. Κρεμώδες και ενυδατικό, πλούσιο και statement το VICE LIPSTICK IN SHEER F BOMB είναι το κόκκινο για όλες τις ώρες.  Έχει ελαφρώς πορτοκαλί υποτόνους, φωτεινό και ζωηρό, θα το κατέτασσα στα κόκκινα που φοριούνται πρωί –  βράδυ, χειμώνα – καλοκαίρι.

 

 

 

BESAME COSMETICS – 1941 VICTORY RED LIPSTICK

 

Αν θέλετε να μεταμορφωθείτε σε μία βαμπ, μία σταρ του παλιού Χόλυγουντ, μια φλογερή λατίνα, μόνο μια μάρκα υπάρχει!  Η BESAME COSMETICS. Τα απόλυτα Vintage κόκκινα, πιστές αντιγραφές των αποχρώσεων που φορούσαν ανά δεκαετία οι γυναίκες εκείνης της εποχής, θα σας κάνουν να νιώσετε τουλάχιστον μία Rita Hayworth. Τα πιο elegant και sexy κόκκινα, οι πιο συγκλονιστικές συσκευασίες – κόσμημα.  Επιλέγω, με πολύ δυσκολία η αλήθεια ανάμεσα στα υπόλοιπα, το κόκκινο της νίκης, το  1941 – Victory Red Lipstick. Έντονο, πλούσιο σε φυσικές χρωστικές, για βαθύ μοιραίο χρώμα.  Φωτεινό και βαθύ, ανεξίτηλο, ιδανικό για όλους τους τόνους δέρματος με ημι-ματ φινίρισμα για πλήρη κάλυψη. Εμπλουτισμένο με σκουαλένιο, βιταμίνη C και αλόη.

 

 

 

 

 

MAC RUBY WOO / RUSSIAN RED

Δεν θα μπορούσα να αφήσω απ΄έξω την Mac και το λατρεμένο μου best seller Ruby Woo. Αν θέλετε ένα κόκκινο χωρίς δεύτερη σκέψη και πολύ ψάξιμο, πάρτε το Ruby Woo. Το λαμπερό κόκκινο που ταιριάζει σε όλες, απόλυτα ματ, vintage effect και εκπληκτικά ανεξίτηλο. Δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις.

Βέβαια, υπάρχει και το αντίπαλο δέος. Κονταροχτυπιέται με το Russian Red, το οποίο δεν έχει καθόλου αμελητέες fan. Πλούσια, κρεμώδης φόρμουλα για έντονο και ομοιόμορφο χρώμα, με ματ τελείωμα.  Απόλυτα ισορροπημένο, ούτε πολύ πορτοκαλί ούτε κοραλί, σε απόχρωση που δείχνει τα δόντια λευκότερα. Είναι κι αυτό ένα καθαρό κόκκινο, όπως το Ruby Woo. Ταιριάζει σε θερμούς τόνους δέρματος με κίτρινους υποτόνους, κι είναι περισσότερο ενυδατικό απ΄το Ruby Woo.

 

 

 

 

Λοιπόν τι λέτε; Ποιο κόκκινο θα επιλέξουμε για τις 14 Φεβρουαρίου;

 

Stella

 

 

 

 

18 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!!
    @Στελλα μου αν σου πω οτι ακομα δεν το εχω βρει το κόκκινο μου τι θα πεις.
    Ειμαι παντα των παστέλ nude χρωμάτων.Αλλα μια και μας προτείνεις τα συγκεκριμένα
    θα σε ακούσω και θα πάω στο στάντ της MAC και θα αγοράσω το Ruby woo μπορεί αυτο
    τελικά να ειναι το δικό μου κόκκινο!

  2. @SofiaT Δοκίμασε το! Και αυτό και το Russian red. Ενα από τα δυο είναι σίγουρα, αρκεί να μην το φοβηθείς.

  3. Καλημερα bb girls ! Θα επελεγα το mac καθως και της chanel❤❤❤

  4. Στο νεσεσερ μου βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό το καυτό κοκκινο της Mac❤❤❤❤ Το φοράω και το καλοκαίρι και τον χειμώνα!!! Το έχω καταευχαριστηθει!!! Φυσικα θα το βαλω και σημερα!!! ❤❤❤❤❤❤❤Αν έπρεπε να επιλέξω κάποιο άλλο το πιο πιθανό είναι να διάλεγα Kat D Von…. χμμμ ισως και chanel!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  5. Mac Ruby woo & Besame cosmetics που με παραπέμπει στο αγαπημένο τανγκο, το οποίο θα ήταν τέλειο να το χορεύει σήμερα κάποιο ερωτευμένο ζευγάρι…

  6. Σήμερα μόνο κόκκινες καρδούλες λόγω της περίστασης!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Να περάσετε όμορφα με τους Βαλεντίνους σας απόψε… ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  7. Μου ταιριαζουν αυτα που μπλεδιζουν..Οποτε της Coco θα πω….

  8. To Lancome είναι τέλειο, έχω δύο από αυτή τη σειρά (δε θυμάμαι τα νούμερα, πάντως είναι κόκκινα και τα δύο) και είμαι κατευχαριστημένη! Στη λίστα θα προσθέσω τα δικά μου αγαπημένα, το “Le Rouge” 01 του YSL και το no. 10 από Rimmel στη συνεργασία που είχε κάνει με την Kate Moss (έχει απίστευτη διάρκεια, παρ’ όλη την οικονομική του τιμή). Επίσης, έχω βάλει στο μάτι της KVD, αλλά είπα φέτος να βάλω ένα στοπ στην αγορά καλλυντικών – θα δείξει πόσο θα κρατήσει!
    Καλά να περάσετε σήμερα όσοι και όσες γιορτάζετε!

  9. Chanel is my Valentine 💜💜💜💜💜💙💙💙💚💛🧡💟💘💘❤💓💕💖💗
    Happy VDay, bb gals&guys!! 💜💜💜💜💜💙💙💙💚💛🧡💟💘💘❤💓💕💖💗

  10. Καλημερα εγω παλι θα διαλεγα το CHANEL ROUGE COCO LIPSTICK IN GABRIELLE αν και δεν λεω οχι στο BESAME COSMETICS – 1941 VICTORY RED LIPSTICK

  11. Εγώ πάντως νομιζω, ότι ειδικά από τη Besame θέλω να τα αγοράσω όλα!

  12. Καλημέρα και χρόνια πολλά!!!!Δυσκολεύομαι με την επιλογή του κόκκινου κραγιόν.Έχω διάφορα αλλά δεν τα πολυβάζω,μόνο με μαύρα ή ασπρόμαυρα.Νομίζω ότι είναι δύσκολο να βρει κανείς τη σωστή απόχρωση.Δοκιμές λοιπόν!

  13. Πωπω sheena τι μου θυμησες!!! Rimmel ΑΓΑΠΩ – παιδικες αναμνησεις!!!Happy Valentines day bb!!!!!

  14. Αγαπώ παααρα πολύ το κόκκινο κραγιόν! Λατρεύω της Lancome, CHANEL & YsL!!! 💖💕💖 Όλα τους απίθανα!!! …και σήμερα έχουν τη τιμητική τους!!!

  15. Καλησπέρα Βαλεντίνες bbgirls!! Όλα είναι καταπληκτικά ιδίως της Besame. Εγώ θα προσέθετα το Elson της Pat McGrath, το Stunna της Fenty Beauty & Bawse της Smashbox!!! Έχω πολλά και τα φοράω όλα με πολύ αγάπη!!!
    Χρόνια Πολλά!!!

  16. Σήμερα επιβάλλεται το κόκκινο κραγιόν.Happy VDay bbgirls.
    Μουτςς

  17. Κι εγώ νομίζω ότι αν επέλεγα κόκκινο θα επέλεγα Besame για ένα ταξίδι στο παρελθόν.

  18. Ως λάτρης των vintage ρούχων, αξεσουάρ αλλά κι ως μεγάλη σινεφίλ, προσπάθησα πρόσφατα να παραγγείλω από το site των Besame Cosmetics αλλά δυστυχώς τα έξοδα αποστολής κι η ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ δασμών στο καλάθι μου κατέστησαν την παραγγελία απαγορευτική.
    Τι κρίμα γιατί τα προϊόντα φαίνονται υπέροχα.
    Κάποια φίλη έχει παραγγείλει χωρίς αυτές τις εξωφρενικές έξτρα χρεώσεις?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.