Μαλλιά: Spring 2018 Hair Trends

 

 

Spring 2018, Hair Trends: wet look, χαμηλό ponytail, rock style η ρομαντικά λουλούδια και όμορφα pins που στολίζουν τα μαλλιά;

 

Με τη συμβολή της δικής μας fashionista,  SofiaT ακολουθεί το παρακάτω post με κάποια από τα hair trends όπως τα είδαμε στις πασαρέλες.

 

Πάρτε ιδέες για όμορφα Spring 2018 χτενίσματα.

 

 

Wet Look

 

 

 

 

 

 

Rock Style

 

 

 

 

 

 

Flowers and Pins

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Low Ponytails

 

 

 

 

 

 

 

 

Και μια που βρισκόμαστε σε post σχετικό για μαλλιά, θα κάνω ένα teaser και θα σας πω ότι επιτέλους έρχεται στην Ελλάδα, μια μάρκα που περίμενα εδώ και πολύ καιρό. Δε θα σας πω κάτι άλλο σήμερα.  Θα σας πω όμως σύντομα.

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!!
    Δικό μου πάντως αγαπημένο ειναι το κλασικό ponytail,(κάποιες φορές χρησιμοποιώ κάποιο φουλάρι,κ.λ.π)ειναι κλασικό,σικ,και σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε πολλές bad hair μερες!!

  2. @Julia ξέρεις τώρα και την αδυναμία μου για τα σαμπουαν και με το teaser αυτο θα σκάσω απο περιέργεια!!χαχαχαχαχ

  3. Επιτελους!!! Το καθημερινο πρακτικο μου χτενισμα εναρμονιζεται με τις νεες τασεις!!!Low ponytails…Οσο κιαν προσπαθησα, δεν μπορεσα ποτε να πιασω πολυ ψηλα τα μαλλια μου..τα χαλουσα αμμεσως γιατι ενιωθα αβολα…

  4. Πόσο τυχερές είστε που σας πάνε τα ponytails!

  5. @stella μου οι low… :)….Πιο ψηλα πιασμενα ή αυτα τα στριφογυριστα τυπου μπαλαρινας…δεν μου πηγαιναν ποτε με την καμια ( στον γαμο μου..πΧ χρονια, κουρεμενη καρε πηγα)..

  6. Μου άρεσαν οι πέρλες στα μαλλιά,το ponytail με το ύφασμα και φυσικά τα λουλούδια!Νομίζω όμως ότι μόνο τις πέρλες θα φορούσα και αν μου πήγαινε,το ponytail.Ποια μάρκα,ποια μάρκα;;;;

  7. Eνδιαφέροντα τα νέα hair trends….
    Όσο για το teaser….kάτι πήρε το αυτί μου για ένα ισιωτικό σαμπουάν….μήπως πρόκειται γι’ αυτό;;

  8. Kαι μιας κι μιλάμε για μαλλιά,σας έχω νέα από Νέα Υόρκη που γίνεται η εβδομάδα μόδας όπου οι σχεδιαστές μας δείχνουν τις collection τους για την σεζόν Fall/Winter 2018-’19….οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές φόρεσαν στα μοντέλα τους 90’s αξεσουάρ μαλλιών.
    Στο show του Tom Ford τα κορίτσια εμφανίστηκαν με την φαρδιά μαύρη κορδέλα των 90’s στο catwalk…την θυμάστε;;
    Το show του Alexander Wang ήταν αφιερωμένο στις δυναμικές γυναίκες του σήμερα που βρίσκονται σε επιτελικές θέσεις και κινούν τα νήματα. Σύμφωνα με τον Alexander Wang αλλά και τον Guido Palau που ανέλαβε το styling τα μαλλιά που ήταν τραβηγμένα προς τα πίσω και που είχαν αυτή την almost wet υφή εξέφραζαν έναν δυναμισμό. Το κλάμερ ήταν αυτό το αξεσουάρ που εξυπηρετούσε στο να μείνουν τα μαλλιά στη θέση τους.
    Από τη λίστα των hair accessories δε θα μπορούσε να λείπουν και τα scrunchies στα οποία έχουμε υποκύψει από το 2013.
    …and last but not least,οι μπαντάνες!!

  9. Αν ειναι για ισιωτικο σαμπουαν θελω κ γωωω!!Ειχα βρει πριν καιρο στο e-shop του γνωστου…”βασιλια της κερατινης”..νεοφερθεν εξ Αμερικης..αλλα ηθελε καποια συγκεκριμενη διαδικασια…δλδ να στην εφαρμοζαν στο κομμωτηριο..και που να τρεχεις τωρα Μακεδονια-Στερεα Ελλαδα….

  10. Από τα παραπάνω μου άρεσε η κλασική αλογοουρα βέβαια, αλλά και το wet look που μου θύμισε έντονα 80ς…

  11. Πολύ συχνά κάνω στα μαλλιά μου low ponytail!!! ❤❤💜💛💛💜💚💚❤❤💜💜💚💚💛💛Μου έχει λύσει τα χέρια πολλές φορές!!! Επίσης να πω ότι το wet look μου αρέσει αλλά όχι σε μένα… γενικά πάει σε πολύ λίγες γυναίκες!

  12. Ενδιαφέρουσες προτάσεις.Για την ώρα τα έχω κόψει ως τους ώμους οπότε αντί για αλογοουρά,μάλλον για ουρά κουνελιού με βλέπω 😛
    Μουτςς

  13. Πολύ όμορφες προτάσεις! Μ’αρεσουν γενικά να βλέπω διάφορα χτενίσματα, αλλά εγώ, έχω το ίδιο χρώμα/χτενισμα εδώ και πολλά χρόνια…! Είμαι πολύ συντηρητική με τα μαλλιά μου.!

  14. …πάντως,φέτος δοκίμασα κάποιες φορές να πιάσω τα μαλλιά μου σε έναν ψηλό, κοριτσίστικο ponytail που να είναι και ελαφρώς ατημέλητος (λέγεται humble ponytail) και να φορέσω earmuffs…μη γελάτε …σας βλέπω…ναι, αυτά τα super cute και ζεστά αυτάκια….λειτουργούν και σαν στέκα…έχω κλασικά ένα ζευγάρι σε ροζ κι ένα ζευγάρι με έθνικ μοτίβα….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.