Το Chanel “Chance”, σε τρεις νέες εκδοχές.

 

 

Χωρίς αμφιβολία και σύμφωνα με τις πωλήσεις του,  το  Chance εξακολουθεί και είναι ένα από τα αγαπημένα Chanel αρώματα.

 

Τώρα για την Άνοιξη 2018,  ο οίκος το παρουσιάζει σε τρεις διαφορετικές αρωματικές εκδοχές για να διαλέξετε αυτή που σας αρέσει περισσότερο.

 

Chance Body Oils (limited edition)

 

Τέσσερα έλαια για την κάθε διάθεση της στιγμής: Το CHANCE Body Oil, με ροζ πιπέρι, γιασεμί, υάκινθο και musk, το CHANCE EAU TENDRE Body Oil, με λουλουδάτες και φρουτώδεις φρέσκες νότες,  το CHANCE EAU FRAICHE Body Oil με νότες από εσπεριδοειδή και πολύτιμα ξύλα και το  CHANCE EAU VIVE Body Oil με νότες πορτοκαλιού, ξύλο κέδρου και ίριδα

 

 

 

 

 

Chance Eau Tendre Delicate Fragrance Touch Up (limited edition)

Ένα απόλυτα θηλυκό αντικείμενο του πόθου, και ένας Chanel τρόπος για την εφαρμογή του αρώματος. Θα το βρείτε κλεισμένο σε μια compact θήκη με το ειδικό μαλακό «μαξιλαράκι» το οποίο γλιστρά πάνω στο δέρμα αφήνοντάς το διακριτικά αρωματισμένο. Ιδανικό για αρωματικά  touch ups κατά τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας.

 

 

 

 

 

Chance Eau Vive Twist and Spray

Αυτό πάλι είναι ιδανικό για ταξίδια. Το αγαπημένο Eau Vive σε συσκευασία ιδανική για την τσάντα, άκρως πρακτικό μπορείτε να το έχετε μαζί σας παντού.

 

 

 

 

 

 

Ποια από τις τρεις παραπάνω αρωματικές εκδοχές του Chance,  θα προτιμήσετε;

 

 

15 Σχόλια
  1. Τα body oils εχουν μεγαλο ενδιαφερον διοτι θα προσδιδουν ενυδατωση και αρωμα Chanel 2 σε 1 💄!!

  2. kαλημερα ΤΑ Chance Body Oils (limited edition) θα προτιμουσα Εχω σε λαδι σωματος το Chanel 5 και μου κραταει καλυτερα απο το αρωμα χωρις να ειναι λιπαρο

  3. Το Eau Tendre Delicate fragrance Touch up μου τράβηξε αμεσως το ενδιαφέρον γιατι δεν εχω
    ξαναδεί κάτι παρόμοιο !!!

  4. Με βαση τις αρωματικες νοτες το Chance eau Tender body oil , μου ζηταει την ευκαιρεια του!!!
    Η compact θηκη μου θυμιζει κατι απο παλια, που κυκλοφορουσαν μικρισκοπικα βαζακια αρωματων σε μορφη balm για την τσαντα…

  5. Μας τράβηξε το ενδιαφέρον η chanel όπως κάθε φορά άλλωστε!!! 💚💛💜💙❤Θα ξαναμιλήσω για τις συσκευασίες οι οποίες είναι γλυκύτατες!!! Θα επιλέξω το CHANCE Body Oil, με ροζ πιπέρι, γιασεμί, υάκινθο και musk!!!! Όπως σας έχω κάνει γνωστό λατρεύω το γιασεμί… 💚💛💜💙❤💚💛💜💙❤

  6. Όπως τα λέει..αντικείμενα του πόθου.Τα έλαια θα προτιμούσα αλλά και το Touch Up έχει ενδιαφέρον.
    Μουτςς

  7. To Eau Tendre θυμιζει εποχή 20’s και είναι ότι πιο feminine έχω δει σε άρωμα! Σίγουρα θα το δοκιμάσω!!

  8. Chance Eau Tendre Delicate Fragrance Touch Up. @Anastasia V, ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ. Από τις πρώτες οσφρητικές αρωματικές εμπειρίες της ζωής μου.

  9. Αγαπημένα chance spray σίγουρα για την τσάντα μαζί μου ειδικά τώρα που θα αρχίσει να ανοίγει ο καιρός. . Τα mist που έβγαλε πέρσι η Chanel τα αγάπησα.. ήταν πάντα μαζί μου κ το καταευχαριστηθηκα!

  10. Το Chance body oil έχει νότες που τις θεωρώ αγαπημένες!!

  11. …όλα τα θέλω αλλά αφού πρέπει να διαλέξω,θα πάρω το ”μαξιλαράκι” 💜💜💜💜🧡💛💚💙💙💚💛🧡💜💜❣❣

  12. Το Chance Eau Fraiche Body Oil θα προτιμούσα, γιατί και μόνο ο συνδυασμός με τα εσπεριδοειδή με εξιταρει!

  13. Αγαπώ πολύ τα Body Oils, επιμηκύνουν τη διάρκεια κάθε αρώματος και στην περίπτωση του Youth Dew τα προτιμώ κι από τον ίδιο το άρωμα.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί η Estee Lauder δεν καθιστά το Youth Dew Body Oil – το οποίο χρονικά προηγήθηκε του αρώματος – διαθεσιμο στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

  14. Ουπς, εννοούσα να γράψω Youth Dew BATH Oil!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.