YSL: Tatouage Couture, is here!

 

 

 

Και μετά το Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres το stain κραγιόν του YSL που ομολογουμένως αγαπήθηκε πολύ, σειρά έχει το Tatouage Couture.

 

Σε 18 αποχρώσεις προσφέρει πλούσιο χρώμα και ματ αποτέλεσμα σαν τατουάζ στα χείλη – από εκεί και η έμπνευση για το όνομά του.

 

Το απλικατέρ είναι state of the art και υψηλής ακρίβειας, για εύκολη αλλά και τέλεια εφαρμογή χωρίς λάθη. Σμιλεύει το περίγραμμα των χειλιών και τους χαρίζει σαγηνευτικές «καμπύλες». Η συσκευασία μοντέρνα και κομψή σου επιτρέπει να βλέπεις το χρώμα.

 

 

 

 

Το συγκεκριμένο προσφέρει ίσως το πιο έντονο αποτέλεσμα από όλες τις σειρές κραγιόν YSL, μια μάρκα που μας έχει δώσει στο παρελθόν υπέροχα κραγιόν με μοναδικές υφές- δικό μου αγαπημένο το βελούδινο Rouge Volupte Shine στην υπέροχη συσκευασία του,  που απλώνεται χωρίς καν καθρέπτη και αφήνει ένα υπέροχο λαμπερό χρώμα στα χείλη, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο ζουμερά και σαρκώδη.

 

 

 

Το Tatouage Couture χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε χρωστικές έχει μεγάλη διάρκεια και ανάλογα με την απόχρωση που θα διαλέξετε είναι ιδανικό για πρωινές και για βραδινές εμφανίσεις.

 

 

 

 

 

H Staz Lindes, ροκ τραγουδίστρια και πρέσβειρα της μάρκας YSL Beauté, είναι η μούσα του νέου Tatouage Couture.

 

 

 

 

Νομίζω ότι αξίζει να του δώσουμε μια ευκαιρία.

 

 

13 Σχόλια
  1. Πωπωω!! Με αυτο το κραγιον τιμησα τον βαλεντινο!!!!Κοριτσια ΦΟΒΕΡΟ!!!Το πετυχα σε mini size πριν λιγο καιρο σε ενα περιοδικο σε κατακοκκινο χρωμα (ναι ακομα παιρνω περιοδικα… 🙂 )…Ιδανικο για οσες θελουν να φορεσουν κοκκινο ( τουλαχιστον αυτο ετυχα) και δεν το τολμουν!!!!!!Οντως σαν τατουαζ!!!!

  2. Πόσο τέλειο αυτό το κόκκινο, εντυπωσιακό και έντονο!!! 😍😍 @Anastasia V: ποιο περιοδικό ήταν?? Αν το βρω θα το αγοράσω οπωσδήποτε για να το δοκιμάσω

  3. Αγοραζω και εγω ΑNASTASIA περιοδικα και στο ΜARIE CLAIRE εχει διαφημιση αυτο το κραγιον αλλα σε ενα εκπληκτικο μπορντω χρωμα…πανεμορφο

  4. Κοριτσια οταν παω σπιτι θα δω κ θα το γραψω. 🙂

  5. Μόνο μία;Πολλές ευκαιρίες 😉
    Μουτςς

  6. Κοριτσια στο instyle Ιανουαριου-Φεβρουαριου, με εξωφυλλο τη Julia Roberts…@Rania ποσο τελειο χρωμα!!!αν λες αυτο της πρωτης φωτο απο το post!!!αυτο αξιζει να αποκτηθει σε full size!!!!

  7. Η Φωτογραφία μου θυμίζει έντονα ΜΠΡΙΖΊΤ ΜΠΑΡΝΤΩ,το απόλυτο θηλυκό,μου άρεσε πάρα πολύ.

  8. Εντυπωσιακό προϊόν! Κι εγώ έχω ευχαριστηθεί τα κραγιόν YSL κατά καιρούς. Έχουν υπέροχες υφές.

  9. Υπέροχο χρώμα!!! Σαν το κοκκινο δεν Έχει!!! Φυσικά και θα του δώσουμε μια ευκαιρία και πιστεύω θα μας εκπλήξει ευχάριστα!! 💚💚💜💜❤❤💙💙

  10. …διαβάζω ότι έχει τρεις φορές περισσότερες χρωστικές …προσωπικά δε θα διάλεγα από τα κόκκινα…θα πριτιμούσα κάτι σε neutrals and mauves ή σε pinks and plums!! 💋💋👄💄💄

  11. Έρωτας αυτό το κραγιόν! Ναι, και μένα μου θυμίζει την Μπριζιτ ή φωτογραφία! Οπότε, διπλά υπέροχο! 😉
    χχ

  12. Πωωωωωωωωωω! Έρωτας! Με βλέπω σαν καρτούν που βγάζουν καρδούλες από τα μάτια τους στη θέα του αντικείμενου του πόθου τους!

  13. Ανυπομονώ να το δοκιμάσω σύντομα, ειδικά σε αυτή την πορφυρη απόχρωση!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.