Bobbi Brown: Άνοιξη στο Capri!

 

Και αφού ο Χειμώνας φτάνει στο τέλος του και σε λίγες μέρες θα καλωσορίσουμε και επίσημα την Άνοιξη (νερό έφυγε πάλι αυτός ο Χειμώνας πάντως) η Bobbi Brown με το νέο της limited edition μακιγιάζ, βρίσκεται ήδη στις παραλίες του Capri.

 

“Viva la dolce vita” για αυτήν τη σεζόν με τη συλλογή Spring in Capri της Bobbi Brown. Εμπνευσμένη από την ηλιόλουστη ακτογραμμή και τα χρώματα της Μεσογείου, η συλλογή εμπνέεται από την κλασική Ιταλική γοητεία. Αλαβάστρινο δέρμα, βλέφαρα  με μια γραμμή navy blue eye liner και φυσικά, τα έντονα κόκκινα χείλη με ασορτί καλοσχηματισμένο περίγραμμα.

 

Αυτά είναι τα βασικά προϊόντα της συλλογής που θα βρείτε στα stands από τον Μάρτιο:

 

CAPRI EYE SHADOW PALETTE

Ένα μίγμα κομψών αποχρώσεων που κυμαίνονται από φυσικό κρεμ έως πλούσιο navy blue. Η φόρμουλα απλώνεται απαλά και αναμειγνύεται εύκολα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε στρώσεις για μεγαλύτερη ένταση της σκιάς.

Αποχρώσεις: Cream Eye Shadow, Slate Eye Shadow, Maple Sugar, Pebble, Champagne Quartz, Caviar, Nude Glow, Oyster, Rich Navy.

 

 

 

 

DUAL-ENDED LONG-WEAR LIQUID LINER

Τώρα διαθέσιμο σε μια σειρά από περιορισμένης κυκλοφορίας αποχρώσεις, αυτό το 12ωρης διάρκειας eye liner εξασφαλίζει ανθεκτικότητα στο νερό, τον ιδρώτα και την υγρασία, χαρίζοντας ωστόσο έντονο χρώμα. Το απλικατέρ σάς προσφέρει τον μέγιστο έλεγχο και δημιουργεί μια λεία, ίσια, ευκρινή γραμμή.

Αποχρώσεις: Cioccolato/Frizzante, Azzurro/Oro

 

 

 

 

ALL OVER GLOW

Ανάλαφρη illuminating φόρμουλα, αποτελούμενη από 100% συμβατό με το δέρμα σκουαλάνιο, γνωστό για τις εξαιρετικές ενυδατικές του ιδιότητες, σε συνδυασμό με χρωστικές ουσίες που χαρίζουν λάμψη και πέρλες, το All Over Glow προσφέρει άμεση ακτινοβολία και ενυδάτωση μακράς διαρκείας. Το δέρμα σας θα φαίνεται φυσικά φωτεινό. Χρησιμοποιήστε το μόνο του, πάνω από το μακιγιάζ ή για διορθώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας για τέλεια ανανέωση στη στιγμή.

Απόχρωση: Sole

 

 

 

 

ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ

Βερνίκι νυχιών μακράς διαρκείας σε έντονο πορτοκαλοκόκκινο χρώμα.

Απόχρωση: Pomodoro

 

 

 

 

ΚΡΑΓΙΟΝ

Tι άλλο από το υπέροχο κόκκινο Luxe Lip Color σε απόχρωση Pomodoro

 

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Απιθανα προιοντα λιγακι απλησθαστα οικονομικα αλλα το all over glow πρεπει να ειναι ολα τα λεφτα χαχαχ τελειο….

  2. Καλημέρα!
    Φοβερή η παλέτα σκιών! Μήπως γνωρίζετε πού θα κυμαίνεται η τιμή της;
    Ευχαριστώ.

  3. Καταπληκτικο χρωμα εχει το κραγιον!!! Οτι πρεπει για το καλοκαίρι!,

  4. Mου αρέσουν όλα,πώς θα γινόταν άλλωστε,αποτελούν σίγουρα αντικείμενο πόθου.Τα δύο απλικατέρ στο eyeliner τι είναι;Το all over glow και γενικά αυτού του τύπου τα προϊόντα δεν είναι καλύτερα να αναμειγνύονται με το foundation;Δεν ξέρω τι απότελεσμα θα έχει αν το βάλεις σε όλο το πρόσωπο πάνω από το foundation.

  5. Όλα είναι αντικείμενα πόθου!! Εκπληκτική η παλέτα, το all over glow και το χρώμα του κραγιόν!

  6. Πολύ μου άρεσαν! Άκρως καλοκαιρινα και γεμάτα φως, λαμπερά χρώματα! Το κραγιόν, ή βάση και το βερνίκι είναι τέλεια!

  7. Φτάσαμε στην άνοιξε πάλι, ε? Ας είναι, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα (είπε χαζεύοντας τη βροχή από το παράθυρο)! Η παλέτα είναι κουκλίστικη!

  8. …για κάντε τον συνειρμό…Bobbi Brown… BB… γι’ αυτό αγαπάμε διπλά… εγώ αγαπώ τρίδιπλα γιατί η Bobbi Brown, δημιούργησε το brand Bobbi Brown Cosmetics το 1991 στη λατρεμένη μου Νέα Υόρκη….άσχετο αλλά την BB Cosmetics δεν την έχει αποκτήσει η Estee Lauder Companies;;

  9. Πόσο ωραία γήινα χρώματα ή παλέτα όλα μα όλα τα χρώματα υπέροχα την παλέτα είναι σαν να την απέκτησα ήδη. . Είναι θέμα χρόνου 😉😉😉❤❤❤

  10. Μα έτσι κι αλλιώς φέτος δεν καταλάβαμε χειμώνα! Δεν είχε ιδιαίτερο κρυο… Είναι οοοολα καταπληκτικά!!!!❤❤💜💜💛💛💚💚💙💙💖❤❤💙💚 Εμπιστεύομαι τα προϊόντα bobbi brown με κλειστά μάτια και πάντα αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω!!!! 💖❤💙💚💛💜Υπέροχο το βερνίκι και το eye liner το οποίο αν έχει διάρκεια 12 ώρες μας σώζει!!!!💜💜💛💛💚💚💖💖❤❤❤💙💙💙💙💙

  11. Να πω επισης πως ολα τα πινελα για το μακιγιάζ μου είναι bobbie brown και ειμαι παρά πολύ ευχαριστημένη!!! 💜💜💛💛💚💚💖💖❤❤💙💙Οι τριχουλες τους είναι πάρα πολύ απαλές και δεν φεύγουν μετά από καιρό… 💛💚💜❤💙Θα εκτιμούσα αγαπημένο μου beautyblog να μας έκανες ένα ποστ με αγαπημένα πινέλα μακιγιάζ προσιτά για όλες μας…

  12. Η παλέτα με τις σκιές έχει τα αγαπημένα μου χρώματα!
    Μουτςς

  13. Ένα τέτοιο κόκκινο κραγιόν θα το έβαζα χωρίς δεύτερη σκέψη.

  14. Μια από τις πιο εύχρηστες κι ελκυστικές παλέτες που είδα φέτος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.