Radiant Professional: Το νέο website της μάρκας.

View Gallery
4 Photos
Radiant Professional: Το νέο website της μάρκας.
EY2_8122

Radiant Professional

Radiant Professional: Το νέο website της μάρκας.
EY2_8437

Radiant Professional

Radiant Professional: Το νέο website της μάρκας.
EY2_8439

Radiant Professional

Radiant Professional: Το νέο website της μάρκας.
EY2_8812

Radiant Professional

 

Πριν λίγο καιρό έγινε το λανσάρισμα του νέου website της αγαπημένης μάρκας ομορφιάς Radiant Professional, ένα site αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στην ομορφιά.

 

Στο νέο site μπορείτε να βρείτε όλες τις Κατηγορίες των προϊόντων περιποίησης και μακιγιάζ όλες τις αποχρώσεις των make up products αλλά και τα best sellers της μάρκας.

 

 

Φυσικά μην παραλείψετε να διαβάσετε και το blog όπου θα βρείτε beauty editorials, πολλά tips ομορφιάς, video tutorials, συμβουλές μακιγιάζ αλλά και όλα τα νέα της μάρκας καθώς και πλούσιο υλικό από διάφορα events και back stage φωτογραφήσεις.

 

 

 

 

 

 

Επίσης κάθε σαιζόν στην Κατηγορία “Lookbook” θα βλέπετε τις τάσεις του μακιγιάζ, τα νέα beauty trends αλλά και τα make up looks που προτείνει η μάρκα.

 

 

 

 

 

Με τα νέα features όπως ‘Ανακαλύψτε την Radiant’, ‘Συχνές Ερωτήσεις’ & ‘Ευκαιρίες Καριέρας’ μπορείτε να λάβετε πληροφορίες για την μάρκα ακόμα και να αποστείλετε το βιογραφικό σας, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε  να μπείτε στην οικογένεια της Radiant !

 

 

Το νέο site είναι mobile responsive για την καλύτερη χρήση μέσω smartphone, και έχει μεταφραστεί σε 4 γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Ισπανικά και Βουλγαρικά.

 

 

 

 

 

Μιλώντας για Radiant Professional στο πρόσφατο ταξίδι μου στο Βουκουρέστι και μέσα στο μεγαλύτερο mall της πόλης το Cotroceni, είδα ένα μεγάλο stand της μάρκας με όλα τα προϊόντα αφού είναι γνωστό ότι οι γειτόνισσές μας λατρεύουν την μάρκα.

 

 

 

 

 

Click it now ! https://radiant-professional.com/en/

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Καλημερα Καλη επιτυχια να εχει αυτη η αγαπημενη Ελληνικη εταιρεια που πραγματικα πιστευω οτι εχει πολυ πολυ καλα προιοντα. Μου αρεσει πολυ η φωτογραφια με το μακιγιαζ της κ.Καγια στο μακιγιαζ ELEGANT καλο απογευμα

  2. Καλή επιτυχία! Τελικα αυτο το brand το αγαπώ όλο και περισσότερο, όσο δοκιμάζω προιόντα και βλέπω πόσο υψηλά ποιοτικά είναι, ακόμα και κάποιες φορές -τολμώ να πω- από brands πολύ ακριβότερα και πιο glamour.
    Χαίρομαι να βλέπω μια ελληνική εταιρεία να προοδεύει επι της ουσίας!

  3. Μπράβο στην radiant! Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλα αλματα στο χώρο του μακιγιάζ και συνεχίζει! Πολύ ενδιαφέρον το νέο website της εταιρίας… Να πω ότι λατρεύω τα προϊόντα!!!! ❤❤💙💙💜💜❤❤💙💙💚💚

  4. Συμφωνώ απόλυτα ως προς την ποιότητα των προϊόντων, η μόνη μου ένσταση τουλάχιστον αναφορικά με τις 2 τελευταίες χρονιές είναι η γκάμα των αποχρώσεων, ειδικά σε κραγιόν και σκιές.
    Μου έλειψαν τα πιο λαμπερά ή σατινε φινιρισματα στα χείλη και οι φωτεινές, με πιο τολμηρά χρώματα σκιές για τα μάτια.
    Αγαπώ τις γήινες, ακόμη και μουντες αποχρώσεις σε πολλές γυναίκες άλλα οχι σε μένα.
    Χαίρομαι πολύ για τα λαμπερά κόκκινα και κοραλι και φούξια που βλέπω τώρα, κι ειδικά το υπέροχο festive look με το κατακόκκινο κραγιόν που αναδεικνύει η Βίκυ Καγιά!

  5. Καλη επιτυχία! Μπήκα στο σάιτ ειναι εξαιρετικο !!!

  6. Είμαι σίγουρη ότι το site της Radiant θα είναι υπέροχο όπως και η ίδια η μάρκα άλλωστε. Ειλικρινά νομίζω πρέπει να είναι η μοναδική μάρκα μακιγιάζ που δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ!! Η ποιότητα της είναι απαράμιλλη και προσωπικά τη βρίσκω ανωτέρη από ορισμένες πανάκριβες μάρκες..

  7. Οποιαδήποτε τέτοια κίνηση στο χώρο του διαδικτύου είναι αξιέπαινη. Είναι πια απαραίτητη η παρουσία των εταιρειών στο internet. Μακάρι να προχωρήσει και στο επόμενο βήμα του eshop.

  8. Καλημέρα κι από μένα! Πολύ καλό brand και πολύ προσιτό! Χαίρομαι που που ως ελληνική εταιρεία έχει προϊόντα ποιότητας σε πολύ καλές τιμές. Έχει πολύ ωραία χρώματα στο μακιγιάζ και το νέο website με ενθουσίασε!
    χχ

  9. Θα συμφωνήσω και εγώ, από τις πιο αξιόλογες εταιρίες και με προϊόντα value for money. Ειδικά τα eyeliner είναι πολύ καλά και εύχρηστα! Καλή εβδομάδα!

  10. Καλημέρα!Ωραία ιδέα!Τα radiant μου αρέσουν πολύ.Τ γνώρισα μέσα απο το bb που πήραμε κάμποσα για δώρο πέρυσι.Εχω αγοράσει κι άλλα απο τότε,γιατί μου άρεσαν.Τη magna lash, το concealer αλλά και σκιές.

  11. @MARIANNA ,η magna lash και το concealer είναι κι από τα δικά μου αγαπημένα…το είχα πάρει κι εγώ εκείνο το goodiesbag….επίσης, έχω να προτείνω το AIR FINISH LONG LASTING MAKE UP σε συνδυασμό με το LUMINESSE PRE MAKEUP BASE….εκπληκτικό το combo και το αποτέλεσμα!!! Πάω να κάνω εγγραφή αμέσως!!!

  12. Αξιόπιστη ,ποιοτική κ Ελληνική εταιρεία ότι καλύτερο κορίτσια για το καθημερινό μακιγιάζ να στηρίξουμε μια τόσο καλή ελληνική εταιρεία μπράβο τους. .

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.