Lancôme Advanced Genifique: Τα δικά σας reviews για τον εμβληματικο ορό.

 

 

 

 

 

Ήταν πριν από περίπου 20 μέρες όταν αποφασίσαμε να κάνουμε και εμείς εδώ μέσα το πείραμα των 20 ημερών για να δούμε με τα μάτια μας την αποτελεσματικότητα του super serum Advanced Genifique της Lancôme.

 

Ένα πείραμα που η Lancôme έκανε για έναν ολόκληρο χρόνο – κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην κοσμετολογία-  με θεαματικά αποτελέσματα.

 

Φυσικά είναι άλλο να διαβάζεις για αποτελέσματα και άλλο να έχεις εσύ η ίδια την εμπειρία της χρήσης του ορού και τι μπορεί να προσφέρει στο δέρμα σου.

 

Πριν από 22 μέρες, επτά από  τις αναγνώστριες του beautyblog.gr, μεταξύ των οποίων, μια μητέρα 49 ετών, μαζί με την κόρη της 23 ετών, δυο σκληρά εργαζόμενες μητέρες στα early 40’s, ένα κορίτσι στα 30’s, μια γυναίκα στα 50 της,  έλαβαν και κράτησαν στα χέρια τους τον ορό της Lancôme Advanced Genifique.

 

Την ίδια κιόλας μέρα αυτή η παρέα που την αποτελούσαν επτά άτομα σε όλες τις ηλικίες στα 20, στα 30, στα 40, και στα 50, ξεκίνησαν τη χρήση του.

 

Άλλωστε, όπως ακριβώς  και η Lancôme έτσι και εμείς εδώ μέσα,  “We love our age” όποια και αν είναι αυτή η ηλικία. Εξ άλλου, κανένας μας,  δεν θέλει να ξαναγίνει 18 ετών.  Είναι τόσο όμορφο να μεγαλώνεις.

 

Αυτό όμως που θέλουμε όλες και όλοι,  είναι να είμαστε η καλύτερη έκδοση του εαυτού μας, όποια και αν είναι η ηλικία μας.

 

 

 

 

 

Θα μας βοηθήσει σε αυτό,  ο κορυφαίος ορός Advanced Genifique της Lancôme;

 

Τα συμπεράσματα δικά σας:

 

 

Αναστασία Βικελούδα,  38 ετών

 

 

Με πολύ  μεγάλη χαρά δέχτηκα την πρόκληση των 20 ημερών, χρησιμοποιώντας τον ορό Advanced Genifique. Στα 38 μου, η επιδερμίδα μου είναι κανονική προς μεικτή.

Αποφάσισα να κάνω λοιπόν το πείραμα και να σας γράψω day by day την δική μου εμπειρία:


Day 1: Μου άρεσε πολύ το προσεγμένο γυάλινο μπουκαλάκι καθώς και το tip του δοσομετρητή να δίνει την επαρκή ποσότητα ορού.


Κατά την πρώτη εφαρμογή: Λεπτόρρευστος ορός, δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα. Πολύ διακριτικό άρωμα. Απορροφάται αμέσως. (χρησιμοποίησα λίγη ακόμη ποσότητα…)


Day 3: Το κόλπο ώστε η ποσότητα του δοσομετρητή να αρκεί, είναι να κρατά το δέρμα μου υγρασία από την τονωτική λοσιόν.


Day 7: Ακόμα κι όταν στεγνώσει η λοσιόν, ο  ορός πλέον απλώνεται υπέροχα στο δέρμα μου  καθώς έχει ήδη ενυδατώσει πολύ την επιδερμίδα  μου μέσα σε μόλις επτά μέρες. Παρατηρώ ότι το πρόσωπό μου είναι πιο καθαρό και πολύ πιο φωτεινό.

 

Στο τέλος της πρώτης εβδομάδας χρήσης  εισέπραξα και  φιλοφρόνηση-απορία από μια συνάδερφό μου   “Έκανες κάτι στο πρόσωπό σου; Είναι πολύ  λαμπερό…”(και φανταστείτε ότι ειδικά εκείνη τη μέρα, λόγω βιασύνης ήμουν χωρίς μακιγιάζ!).

 

(σημειωτέων ο ορός  δεν περιέχει glitter ή οτιδήποτε αντανακλά το φως (σαν  τον Edward Cullen στο φως ημέρας 😀 ).

 

 

 Day 14: Το δέρμα μου έχει μια λάμψη υγείας και φαίνεται πολύ πιο ξεκούραστο!
Η σημερινή έκπληξη ήρθε μετά από την  πολύωρη χρήση foundation (το φόρεσα το πρωί, αμέσως μετά τον ορό+ κρέμα).Όλη την μέρα ήταν στην θέση του. Και το βράδυ, όταν πήγα να ξεβαφτώ, ήταν σαν να είχα βαφτεί εκείνη τη στιγμή. Ούτε ένα «σπάσιμο»!


Day 20: Μετά από τόσες μέρες πιστής εφαρμογής του Advance
d Genifique, το δέρμα μου δείχνει υγειές και πολύ λαμπερό! Αρχίζω να παρατηρώ κάποια μικρή βελτίωση της χρωματικής του ομοιομορφίας. Το καταλαβαίνω από τα λίγα σημαδάκια (ενθύμια απ’ το καλοκαίρι..) που σχεδόν έχουν εξαφανιστεί.


Τις ρυτίδες όχι δεν τις εξαφανίζει, τουλάχιστον όχι μέσα σε 20 μέρες. Αλλά προσέξτε:  από εκεί που φαινόταν σκληρές κόκκινες γραμμές στο μέτωπό μου, έχουν ενυδατωθεί αρκετά και ως ένα βαθμό έχουν εξομαλυνθεί με τον τόνο του δέρματος.
κάτι που θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό να σου προσφέρει ένα προϊόν μέσα σε μόλις 20 μέρες χρήσης.

 

Σίγουρα θέλω να διατηρήσω αυτή τη λάμψη και να βελτιώσω τη χρωματική ομοιομορφία στο δέρμα μου! Και σίγουρα έχει ενταχθεί στην καθημερινή μου ρουτίνα! Αν ένας ορός δουλεύει τόσο καλά σε 20 μέρες, αξίζει 100% μια θέση στην περιποίηση κάθε γυναίκας. Και ως γνήσιο bb girl θέλω να σας δώσω και κάποια δικά μου tips για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα:

 

-Χρησιμοποιήστε τον κάτω από την μάσκα προσώπου (tip φίλης αισθητικού, για μέγιστα αποτελέσματα. Αν γίνει η εφαρμογή το βράδυ πριν κοιμηθείτε ακόμη καλύτερα)

 

Advanced Genifique είναι κατά τη γνώμη μου ένα πολυχρηστικό προϊόν.  Δοκιμάστε τον σαν  primer και θα με θυμηθείτε!


-Ζητήστε από την αισθητικό στο
stand της Lancôme, free samples από την κρέμα περιποίησης  Rénergie Nuit. Ο συνδυασμός της με τον Advanced Genifique, κάνει θαύματα! Θα ξυπνάτε το πρωί με το πιο απαλό- φωτεινό και μωρουδιακό δέρμα ever!

 

-Επωφεληθείτε από την αγορά του Advanced Genifique, με την προσφορά δώρου με τσαντάκι γεμάτο mini sizes προϊόντων. Εγώ το έκανα για να έχω έτοιμο το advanced genifique No 2….!

 Αυτά από μένα για ένα προϊόν που αξίζει τα λεφτά του και σας υπόσχομαι ότι θα επανέλθω με νέο review, για τα ετήσια αποτελέσματα του!

 

 

 

 

 

 

Βάσω Αδαμοπούλου, 44 ετών

 

 

Το όνομα μου είναι Βάσω και θα ήθελα να γράψω για την εμπειρία μου δοκιμάζοντας για 20 ημέρες, τον ορό Advanced Génifique της Lancôme. Πριν από αυτό όμως, θα ήθελα να σας πω λίγα πράγματα για μένα. Χρησιμοποιώ προϊόντα τηs Lancôme από 20 ετών και είναι η αγαπημένη μου εταιρεία.

 

Τα τελευταία χρόνια έγινα μητέρα δίδυμων παιδιών και φυσικά άλλαξαν οι οικονομικές μου προτεραιότητες  με αποτέλεσμα να μη μπορώ να χρησιμοποιώ τα αγαπημένα μου  Lancôme προϊόντα με την ίδια συχνότητα και έτσι αναγκαζόμουν να καταφεύγω σε πιο οικονομικές λύσεις.

 

To αποτέλεσμα ήταν να βλέπω την επιδερμίδα μου κάθε μέρα με πιο βαθιές ρυτίδες ειδικά γύρω και κάτω από τα  μάτια  στο μέτωπο και στο στόμα και ενώ κάποτε κανένας δεν μπορούσε να μαντέψει την ηλικία μου και έκλεβα κάποια χρονάκια  η ηλικία μου άρχισε να «δείχνει» και με το παραπάνω..

 

Μια πολύ καλή φίλη μου είπε ότι πλέον στα 44 ίσως πρέπει να ξεκινήσω botox ,εγώ όμως δεν θέλω να επέμβω ή τουλάχιστον όχι ακόμα, με αυτό τον τρόπο στο πρόσωπο μου. Έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω τον Προηγμένο Ενεργοποιητή Νεότητας Advanced Génifique της Lancôme – αν και μου φάνηκε υπερβoλικός  ο χαρακτηρισμός .

 

Έχουν περάσει περίπου 20 ήμερεs από την πρώτη δοκιμή τα αποτελέσματα είναι πράγματι  θεαματικά. Στην πρόσφατη κοπή της πίτας στην εταιρεία που εργάζομαι, με ρώτησαν τι έχω κάνει στο πρόσωπο μου και φαίνεται πιο λαμπερό.

 

Από την πρώτη μέρα το πρόσωπο μου είχε μια απίστευτη απαλή υφή, από την πρώτη εβδομάδα ήδη φαινόταν  η επιδερμίδα μου πιο ενυδατωμένη και ελαστική και θα τολμήσω να πω,  πως είδα και κάποιες από τιs ρυτίδεs μου να εξαφανίζονται και κάποιεs να μην φαίνονται τόσο έντονες .

 

Nαι λοιπόν!  Η αγαπημένη μου εταιρεία για άλλη μια φορά δεν με διέψευσε κάνει αυτό που λέει.  Δημιούργησε τον έναν και μοναδικό Ενεργοποιητή Νεότητας. Να σας ενημερώσω ότι  εγώ τον χρησιμοποίησα σε συνδυασμό με την κρέμα μου την VISIONNAIRE.

 

 

 

 

Βασιλική Κούκουνα, 42 ετών

 

 

Όταν η “beauty Santa Clauss” Τζούλια μου είπε πως θα μου στείλει το serum  Advanced Génifique της Lancôme, ώστε να τον δοκιμάσω και στην συνέχεια να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου, πήδηξα απ την χαρά μου!

 

Διανύοντας τα 40+ μου καπνίστρια, με μεγάλους πόρους, λιπαρή επιδερμίδα και single mom, ο χρόνος να ασχοληθώ πιο επισταμένα με το πρόσωπο μου είναι πολυτέλεια.

 

“Ξέρω” πως πρέπει να κάνω τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα peeling- Το ξεχνάω.

 

“Ξέρω” πως πρέπει να κάνω πολύ καλό ντεμακιγιάζ, αλλά, ποτέ δεν έχω καταφέρει να βγάλω το βαμβάκι ολόασπρο και ένα σωρό άλλα , που “ξέρω” αλλά δεν τα κάνω…

 

 

Ξεκίνησα λοιπόν να χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ τον ορό και αυτό που ένιωσα απ την πρώτη κιόλας εφαρμογή αυτού του “μαγικού” προϊόντος είναι η βελούδινη αίσθηση που αφήνει στο πρόσωπο σου.

 

bye-bye στην σαγρέ υφή του προσώπου μου και welcome στον μαγικό κόσμο του βελούδου!

 

Το δεύτερο που παρατήρησα έχοντας χρόνια λιπαρή επιδερμίδα-είναι πως βοήθησε να μειωθεί η “γυαλάδα” το πρόσωπο μου έγινε επιτέλους ματ! Επίσης,  “απάλυνε ” κάποιες ρυτίδες μου μέτωπο-μάτια και λίγο γύρω απ τα χείλη και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό για μένα: οι πόροι μου δεν είναι πια τόσο έντονοι!

 Παρόλο που εφαρμόζεις πρώτα τον ορό και μετά συνεχίζεις με την καθημερινή σου ρουτίνα δηλαδή ενυδατική κρέμα και μακιγιάζ πρόσεξα ότι δεν “βάραινε” καθόλου το πρόσωπο μου.  Ούτε σαν υφή, ούτε μέσα στην διάρκεια της ημέρας.

 Τι καλύτερη απόδειξη όμως, από μια φίλη -μαμά που την βλέπω κάθε εβδομάδα, όταν με ρώτησε , μετά από 7-8 μέρες που είχε να με δει, “τι έχω κάνει” στο πρόσωπο μου, γιατί δεν με έχει δει ξανά τόσο λαμπερή!

 

Φυσικά της μίλησα για το πείραμα που κάνω με τον Ορό Advanced Genifique και ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με την πληροφορία που περιττό να σας πω, πως ήταν το δώρο γενεθλίων που παρήγγειλε εκείνη τη στιγμή στον αγαπημένο της!

 

Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο, πάρα μόνο να σας πω να κάνετε αυτό το μικρό δώρο στον εαυτό σας.

 

 

 

 

 

 

Άννα Παπαναστασίου,  41 ετών

 

 

Πας ένα στοίχημα; Είπε η Τζούλια και κοιτώντας το απορημένο ύφος μου συνέχισε. Τι θα έλεγες για μία δοκιμή 20 ημερών του Advanced Genifique της Lancôme; Μια λάμψη πέρασε από τα μάτια μου, μετά τα 40 δεν λες όχι στη Lancôme!! I do λοιπόν! Την επόμενη εβδομάδα πάνω στο γραφείο μου ήταν ένα υπέροχο πακέτο με τον πολυπόθητο ορό.

 

Θέλω καταρχάς να ξεκινήσω με το packaging. Όχι γιατί παίζει ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα αλλά, πως να το κάνουμε, δημιουργεί την ατμόσφαιρα για το τι επακολουθεί. Ανοίγοντας τη σακούλα είδα ένα υπέροχο λευκό χάρτινο κουτί – φάκελο που φυσικά είχε τυπωμένο το λογότυπο της Lancôme όπου κυοφορούσε τον ορό σε ένα μαύρο κουτί.. πλήρης αντίθεση! Έσπευσα να το ανοίξω και να δοκιμάσω αλλά ακόμα μια έκπληξη με περίμενε. Η φιάλη διέθετε ένα σταγονόμετρο όπου με το πάτημα του “κουμπιού” που είναι ενσωματωμένο στο πώμα του μπουκαλιού έπαιρνε την απαραίτητη δοσολογία για την κάθε εφαρμογή! Τέλειο, ειδικά για μένα που ποτέ δεν ξέρω πόση ποσότητα να χρησιμοποιήσω…

 

Επί του προκειμένου όμως, αποφάσισα ότι ο ορός Advanced Genifique θα ακουμπήσει τους μεγαλύτερους φόβους μου! και ποιοι είναι αυτοί; οι λεπτές ρυτίδες που έχουν αρχίσει να σχηματίζονται στην περιοχή του ντεκολτέ και του λαιμού! Εκεί, εκεί που κάθε πρωί το μάτι μου πέφτει επάνω στις ρυτίδες ξανά και ξανά. Ξεκίνησα λοιπόν. Ο ορός ένα ημιδιαφανές γαλακτώδες υγρό απορροφήθηκε άμεσα χωρίς να αφήσει λιπαρότητα και ουσιαστικά προετοίμασε το δέρμα μου για να δεχτεί την κρέμα που χρησιμοποιώ. Δύο δόσεις ήταν αρκετές για να καλύψουν την περιοχή του προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ.

 

Άρχισα να τον χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησής μου χωρίς να πολυσκέφτομαι το αποτέλεσμα. Σημειώνω ότι όταν ξεκίνησα το δέρμα μου ήταν τραχύ και σκασμένο μάλλον λόγω του κρύου.

 

Μετά από μία εβδομάδα χρήσης στάθηκα με κριτική ματιά στον καθρέφτη μου. Το πρόσωπο μου φαινόταν ήρεμο και ενυδατωμένο. Η τραχύτητα είχε εξαφανιστεί, τα σκασμένα σημεία ήταν σαφώς λιγότερα. Επιπρόσθετα, οι κοκκινίλες είχαν εξαφανιστεί και ο τόνος ήταν σαφώς πιο ομοιόμορφος. Καλή αρχή σκέφτηκα, και το μάτι, μοιραία, κύλησε πιο κάτω στην περιοχή του λαιμού και στο ντεκολτέ. Οι λεπτές γραμμές του ντεκολτέ μου φαίνονταν πιο απαλυμένες και οι κοκκινίλες εξαφανισμένες! Ενώ αντιθέτως, προς λύπη μου, δεν διαπίστωσα κάποια διαφορά στο λαιμό.

 

Ήμουν όμως μόλις στην πρώτη εβδομάδα. Συνέχισα φυσικά και στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας, ξανάκλεισα ραντεβού με τον καθρέφτη μου για μια εξονυχιστική ματιά. Πλέον στο πρόσωπο δεν είχα κανένα σημείο ξηρότητας, το δέρμα έδειχνε στιβαρό, ενυδατωμένο και λαμπερό, ο ορός φαινόταν να λειτουργεί προσθετικά… Με αγωνία έλεγξα το ντεκολτέ, έπρεπε να επιμείνει το βλέμμα μου για να βρω τις ρυτίδες μου (είναι δυνατόν;), το δέρμα σαν να είχε μια συνοχή που πριν έλειπε. Και τέλος ο λαιμός που δυστυχώς αντιστεκόταν σθεναρά στην αλλαγή.

 

Συνέχισα απτόητη, μετά την τρίτη εβδομάδα, ξαναβρέθηκα μπροστά στον καθρέφτη μου και μόνο που δεν έβγαλα τον μεγεθυντικό φακό! Το πρόσωπο μου εξακολουθούσε να είναι λαμπερό, ήρεμο, φρέσκο και ανανεωμένο. Το ντεκολτέ ήταν απλά υπέροχο! Εκεί ο ορός καθησύχασε κάθε φόβο μου, μειώθηκαν οι ρυτίδες και το δέρμα έδειχνε λείο και ελαστικό, πώς να το πω; γυαλιστερό! Ο λαιμός μου, από την άλλη, αποδείχθηκε το πιο δύσκολο σημείο, μετά από τρεις εβδομάδες με λύπη μου διαπίστωσα μια ελαφρά βελτίωση στις ρυτίδες.

 

Τέλος, έκανα το τεστ που για μένα πάντα αποκαλύπτει την αλήθεια. Έκανα ένα βήμα πίσω και ξανακοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη, χωρίς μεγεθυντικό φακό αυτή τη φορά. Με είδα με λαμπερή και νεανική με επιδερμίδα. Για μένα αυτό είναι ανεκτίμητο και είναι ένα στοίχημα που θα εξακολουθώ να λέω I do!

 

 

 

Ουρανία Ζευγίτη,  52 ετών

 

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι ο ορός GENIFIQUE  μου κίνησε την περιέργεια από την πρώτη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα.

Ήταν Μάρτιος του 2011 όταν το serum αυτό,  ήρθε στα καταστήματα. Φυσικά σαν άτομο που θέλω να χρησιμοποιώ στο δικό μου πρόσωπο οποιοδήποτε νέο προϊόν μου κινεί την περιέργεια, το αγόρασα αμέσως.

Οι συστάσεις που το ακολουθουσών ήταν οδηγός για μένα. Από τότε λοιπόν μέχρι σήμερα  αρχές του 2018 τον αγοράζω ανελλιπώς. Τον χρησιμοποιώ δυο φορές τον χρόνο και το υπόλοιπο διάστημα ένα άλλο προϊόν της ίδιας εταιρείας που επίσης μου ταιριάζει.

 Είναι μέσα στα πέντε καλύτερα προϊόντα που έχω κατασταλάξει. ότι κάνουν ο ,τι υπόσχονται.. Τον τοποθετώ σε όλο το πρόσωπο τον λαιμό και κάτω από τα μάτια. Η επιδερμίδα μου βελτιώθηκε και συνεχίζει να γίνεται καλύτερη μέρα με την μέρα

Η νέα βελτιωμένη σύνθεση  ADVANCED GENIFIQUE συνέχισε τα άριστα αποτελέσματα του αρχικού ορού. Το ζητούμενο μου ήταν η φωτεινότητα, η ελαστικότητα και η αντιγήρανση.

Πραγματικά έχω δει στο πρόσωπο μου μια λάμψη μια ομαλότητα στην απόχρωση του δέρματος μου και μια ενίσχυση της ελαστικότητας και της υγρασίας του. Η αίσθηση της  ενυδάτωσης και της βελούδινης επιδερμίδας καθώς και της επανόρθωσης φθορών ,λόγω ηλικίας και  καιρικών συνθηκών είναι εμφανέστατες. Είναι όντως ενεργοποιητής νεότητας  που δείχνει ορατά πιο νεανική την επιδερμίδα μου.

 

Άλλωστε δεν θα τον ξαναγόραζα αν δεν έμενα ευχαριστημένη. Κανείς δεν με υποχρεώνει να αγοράζω συνεχώς όλα αυτά τα χρόνια τον συγκεκριμένο ορό. Θα σας πω ότι όταν λέω την ηλικία μου δεν το πιστεύουν.

 Και δεν είναι μόνο το καλό DNA  που επικαλούνται όλοι όσοι θέλουν να δικαιολογήσουν γιατί εσύ έχεις πιο όμορφο λαμπερό ενυδατωμένο δέρμα χωρίς ρυτίδες, ούτε καν γύρω από τα μάτια.

Για μένα μετράει περισσότερο το πώς περιποιούμαστε στην πάροδο των ετών το δέρμα μας και τα προϊόντα τα οποία επιλέγουμε. Για μένα είναι  ο Advanced Genifique που με  συστηματική χρήση πρωί βράδυ,  με έχει πραγματικά βοηθήσει να φαίνομαι νεότερη.

Όπως φυσικά ισχύει για όλα τα καλά και αποτελεσματικά προϊόντα,  πρέπει να τον χρησιμοποιούμε κάθε μέρα και όχι όταν το θυμηθούμε.

Φυσικά τον συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλα τα bb girls  και όχι μόνο. Τον συστήνω παντού. Γιατί πιστεύω  ακράδαντα  ότι όταν τον δοκιμάσουν θα τον εντάξουν σίγουρα στα προϊόντα που θα αγοράζουν συνέχεια.

 

 

Μαρία Ε., 49 ετών

 

 

Είμαι η Μαρία και σε λίγο καιρό θα κλείσω μισό αιώνα ζωής. Επίσης να σας ενημερώσω ότι είμαι η μητέρα της φανατικής αναγνώστριας του beautyblog.gr, NikolM.

 

 Η αλήθεια είναι ότι ενώ όταν ήμουν νέα χρησιμοποιούσα συχνά κρέμες προσώπου και γενικά φρόντιζα τον εαυτό μου, καθώς περνούσαν τα χρόνια προτεραιότητα είχαν τα παιδιά μου. Έτσι χωρίς να το πολυκαταλάβω αμέλησα την προσωπική μου φροντίδα και επικεντρώθηκα μόνο στην φροντίδα των παιδιών. Κακώς μεν γιατί κατέληξα να έχω μια επιδερμίδα προσώπου αρκετά ταλαιπωρημένη, θαμπή και αφυδατωμένη. Το μόνο θετικό είναι ότι έχω πολύ λίγες ρυτίδες (να ναι καλά τα γονίδια μου). Και επιτέλους κάποιος σκέφτηκε και εμένα!

 

Πριν από περίπου  20 μέρες αποφάσισα να λάβω μέρος στο πείραμα και έτσι πήρα στα χέρια μου τον ορό  Advanced Génifique της εταιρίας Lancôme . Άρχισα να τον χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ συστηματικά γιατί κατάλαβα ότι αυτή είναι η λύση.

 

Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, ένιωσα στην αλλαγή στο πρόσωπό μου. Ένιωσα μια φρεσκάδα που χρειαζόμουν, ένιωσα να μου “τραβάει”προς τα πάνω το πρόσωπο, ένιωσα αυτό που λέμε «ανόρθωση». Αυτό ήταν το μικρό «θαύμα» που χρειαζόταν η επιδερμίδα μου!

 

Η κρέμα ήταν ρευστή, πλούσια σε υφή και αρκετά μεταξένια. Κάθε φορά που την ακουμπούσα στο πρόσωπο μου με ξεκούραζε και μου χάριζε υπερβολική απαλότητα, ήταν λες και μου έπαιρνε την κούραση χρόνων. Την λάτρεψα!

 

Ενώ δεν μου άρεσε να χρησιμοποιώ κρέμες και ορούς, παρόλα αυτά τον συγκεκριμένο δεν ΄΄ξεχνάω΄΄ να τον απλώσω στο πρόσωπό μου. Όλη η διαδικασία μου φαίνεται ευχάριστη και δεν τεμπελιάζω γιατί τα αποτελέσματα είναι φοβερά.

 

Μετά από είκοσι ημέρες καθημερινής χρήσης νιώθω το πρόσωπο μου πιο σφριγηλό, απαλό, λαμπερό και ζωντανό. Είναι σαν να πήρε τον αέρα που είχε ανάγκη όλα αυτά τα χρόνια! Επιτέλους νιώθω αυτοπεποίθηση, θηλυκότητα και ξεκούραση. Έχει γίνει η καθημερινή μου ρουτίνα και δεν θα σταματήσει ποτέ. Αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω! Την πρότεινα σε αρκετές φίλες μου και την προτείνω και σε εσάς.

 

 

 

Νικόλ Μ. ,23 ετών

 

 

Αγαπημένα μου bbgirls,

 Αν δεν κάνω λάθος είμαι η μικρότερη από την παρέα μας που χρησιμοποίησα τον εκπληκτικό ορό  Advanced Génifique της Lancôme.

Κακά τα ψέματα η επιδερμίδα του προσώπου μου είναι νεανική χωρίς σημάδια και ρυτίδες. Το μόνο πρόβλημα που έχω εδώ και χρόνια είναι ότι το δέρμα μου είναι αρκετά ξηρό, όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και σε όλο το σώμα. Αυτό με ταλαιπωρεί αρκετά καθώς πολλές φορές ξεφλουδίζω με αποτέλεσμα να μην μπορώ να φοράω μεικ απ για μερικές μέρες. Επομένως πέρα από την ενυδατική μου δεν θεωρούσα ότι έπρεπε να χρησιμοποιώ άλλη κρέμα. Όμως έκανα τεράστιο λάθος απ’ ότι  φαίνεται.

 

 Τον ορό τον χρησιμοποιούσα κυρίως κάθε βράδυ, σχεδόν μια ώρα προτού κοιμηθώ.  Από την πρώτη κιόλας χρήση, το πρωί που ξύπνησα και κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας το πρόσωπό μου έλαμπε!  Ειλικρινά από την πρώτη κιόλας μέρα το αποτέλεσμα ήταν φοβερό. Δεν περίμενα ότι θα έκανε τόσο μεγάλη διαφορά επειδή δεν πίστευα ότι η επιδερμίδα μου χρειαζόταν αυτό το ΄΄κάτι΄΄.  Αυτό το ΄΄κάτι΄΄  που ήθελε η επιδερμίδα μου, δηλαδή τον συγκεκριμένο θαυματουργό ορό, με έκανε σαν τρελή να τον θέλω! Μετά από είκοσι ημέρες τα αποτελέσματα με έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Μου έδωσε αυτοπεποίθηση!  Το δέρμα μου είναι σαφέστατα πιο ενυδατωμένο, πιο λαμπερό και πολύ πιο απαλό. Νιώθω σαν να έχω δέρμα μωρού! Αφήνω την ενυδατική μου στην άκρη καθώς ο συγκεκριμένος ορός είναι όσα θέλω σε ένα!  Με τίποτα δεν περίμενα τόση μεγάλη διαφορά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Πιστεύω ότι καμία άλλη κρέμα ή ορός δεν θα έδιναν τέτοια φοβερά αποτελέσματα σε είκοσι μέρες. Έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μου και δεν την αλλάζω με τίποτα. 

 

Ήμουν πολύ τυχερή που είχα την ευκαιρία να την δοκιμάσω και σε ευχαριστώ Τζούλια μου για ακόμα μια φορά. Κορίτσια μου νομίζω ότι ο συγκεκριμένος θαυματουργός ορός δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ ενός bbgirl.  Πρέπει οπωσδήποτε να τον δοκιμάσετε!

 

 

 

 

 

 

19 Σχόλια
  1. Julia μονο που ειπες “κοριτσι” στα 30…u make my day!!!!Ας γραψω κατι κοριτσιστικο : Advance Genifique + Anastasia v = LOVE FOR EVER !!!Εξαιρετικο προϊον!!!!!!

  2. @AnastasiaV: Είμαστε όλες δροσερά κορίτσια, γιατί η “δροσιά” δεν έχει να κάνει με την ταυτότητα αγαπημένη!

  3. Bbgirls, μου άρεσε πολύ ή εμπειρία σας από τον θαυματουργό ορό της Lancome! Μακάρι να ήμουν και γω στην παρέα σας!
    Αυτό που με εντυπωσίασε, είναι ότι ο ορός λειτούργησε σε καθε ένα bbgirl ξεχωριστά, σαν να στόχευε στις δικές του ανάγκες! (αυτό φαίνεται κι από τη πιο μικρή της παρέας @Nikol ) Έχω μόνο μία απορία: χρησιμοποιείται και κάτω από τα μάτια, όπως μας γράφει άλλη φίλη?
    χχ

  4. SofiaMarga προσωπικα δεν τον χρησιμοποιω στα ματια.επειδη ειναι πολυ δραστικο προϊον ( φαινεται και απο τις παραπανω περιγραφες) και η επιδερμιδα γυρω απο τα ματια ειναι πιο λεπτη κ ευαισθητη.ετσι τον φοβηθηκα.

  5. @Sofia Marga: Γενικά τα serums δεν είναι προιόντα που χρησιμοποιούνται κάτω από τα μάτια, γιατί τα δραστικά τους συστατικά μπορεί να ερεθίσουν και να τσούξουν τα μάτια- ειδικά αν δεν προσέξουμε στην εφαρμογή. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι απαγορεύται κιόλας. Έχω εμπιστοσύνη στο review της Ουρανίας Ζευγίτη γιατί από ότι έγραψε, χρησιμοποιεί τον ορό πολλά χρόνια και προφανώς τον απλώνει και κάτω από τα μάτια. Σαν προιόν πάντως, επίσημα συνιστάται για χρήση σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Στοχευμένα για την περιοχή των ματιών, μπορείς να δοκιμάσεις το Advanced Genifique Light Pearls.

  6. Καλημερα κοριτσια. Δεν ξαφνιαστκα καθολου απο τα οσα γραφουν ολες οσες τον χρησιμοποισαν. Κανει οντως ολα οσα περιγραφουν τοσο αναλυτικα. Ναι @Sofia Marga. εγω τον βαζω κατω απο τα ματια οπως και ολες τις κρεμες περιποιησης που βαζω στο προσωπο μου ειτε ειναι αντηλιακες ειτε νυχτας η μερας και δεν εχω κανενα προβλημα. Πιστευω πλεον οτι τα ευεργετικα αποτελεσματα των προιοντων τα δεχεται και η περιοχη των ματιων μου χωρις παρενεργειες

  7. Εκπληκτικά reviews που τα διάβασα 2 φορές!! Είχα δοκιμάσει μια βδομάδα κάτι δείγματα αυτού του απίθανου ορου και όντως μόνο σε μία βδομάδα μέσα είδα βελτίωση!! Και ναι είμαι από αυτές που χρησιμοποιούν τα serum προσώπου και στην περιοχή των ματιών και δεν έχω διαπιστώσει ούτε επιβάρυνση, ούτε κάποιο τσουξιμο, ίσα ίσα λειανση των ρυτίδες!

  8. ….κατατοπιστικότατα τα reviews…πόσο θα ήθελα κι εγώ να πάρω μέρος σ’ αυτό το secret project….θέτω σοβαρή υποψηφιότητα για το επόμενο…

  9. Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πολύ για τις απαντήσεις σας! Το προϊόν Advanced Genifique Light Pearls δεν το ήξερα, ούτε το είχα ακούσει!

  10. @bbgirls τι υπερα reviews! Το προϊόν το ηξερα αλλα δεν ηξερα αν μου χρειάζεται αλλα επειδη ολοι θελουμε να λαμπουμε νομίζω οτι θα μπει στην λιστα μου…
    @τζουλια λατρευω τα πειραματα σου!! Φιλακιααααα

  11. Αχ, πόσο μου αρέσουν αυτά τα posts, το έχω ξαναπεί πολλές φορές! Διαφορετικές εμπειρίες από την καθεμιά που -εμένα τουλάχιστον- θα με πείσουν πιο εύκολα για ένα προϊόν! Το δοκίμασα και εγώ χάρη σε κάποια δειγματάκια που μου είχαν δώσει από τη Lancome. Δεν ήταν επαρκής η ποσότητα για να καταλήξω σε ασφαλές συμπέρασμα, ωστόσο οφείλω να ομολογήσω ότι η υφή του ήταν καταπληκτική και ήταν γρήγορα απορροφήσιμο από το δέρμα.

  12. Κι εγώ συμφωνώ κι επαυξάνω! Χρησιμοποιώ το προιόν αυτό από τότε που κυκλοφόρησε και πραγματικά είναι από τα λίγα στα οποία έχω μείνει πιστή!
    Δοκιμάστε το το προτείνουμε όλα τα bbgirls!!!

  13. Χαίρομαι πολύ που πήρα μέρος στο συγκεκριμένο secret πείραμα των 20 ημερων!!!💜💜❤❤💚💚💙💛 Ευχαριστούμε και πάλι Τζούλια που μας έδωσες αυτήν την υπέροχη ευκαιρια!!! Αγάπησα την κρέμα όπως την αγάπησε και η μαμά μου… έχουμε γίνει τρεις ξεχωριστές “φιλες”!!! 💚💛💙💜❤

  14. Μπράβο σε όλες σας,άκρως κατατοπιστικά τα reviews σας.Δεν διαφωνώ σε κανένα σημείο.
    Μουτςς

  15. Αφού πέρασε το κρας τεστ των bbgirls!!! Θα διαφωνήσω εγω μετα εεεεε

  16. Εντυπωσιάστηκα πραγματικά ! θα γίνει έρευνα αγοράς και μάλλον θα αποκτηθεί
    Ευχαριστώ κορίτσια!

  17. Υπέροχη εμπειρία,υπέροχες κριτικές!Θα έχουμε στα υπόψη τον ορό.Σίγουρα είναι αυτός που θα αγόραζα από τα εκτός φαρμακείου προϊόντα.

  18. Μπράβο για τα κείμενά σας! Γλαφυρά, κατατοπιστικά, περιεκτικά! Ο ορός προστέθηκε στη wish list μου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.