ACCESSORIZE, Tassel Bars: Φτιάξτε τα δικά σας σκουλαρίκια!

 

 

Τα ACCESSORIZE διαθέτουν μια συλλογή tassels με μοναδικά σχέδια σε διαφορετικά σχήματα, χρώματα και υφές, ικανά να αναδείξουν όλα τα looks, ανεξαρτήτως εποχής και στυλ.

 

Και επειδή πλησιάζει και η International Women’s Day και όλο και σε κάποια αγαπημένη σας θα θέλετε να κάνετε κάποιο δωράκι (μητέρα, αδερφή κολλητή) να σας ενημερώσω ότι το brand  για λίγες ημέρες σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε τα δικά σας σκουλαρίκια, επιλέγοντας ανάμεσα σε διαφορετικά tassels και studs.

 

 

 

 

 

 

 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τα ειδικά διαμορφωμένα tassel bars που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για εσάς, σε επιλεγμένα καταστήματα Accessorize και με τη βοήθεια των Accessorize Girls να δημιουργήσετε σκουλαρίκια με μοναδικά unique σχέδια αφήνοντας την φαντασία σας ελεύθερη!

 

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Πολυ ομορφα!! Κροσια και φουντιτσες σε προσωπικους συνδυασμους!!! I like it!!!!

  2. Δεν το έχω καθόλου με τις χειροτεχνιες, αλλά για όσες πιάνουν τα χεράκια τους είναι πολύ όμορφη ιδέα.. Αγαπώ accessories, έχω κάρτα μέλους γιατί είμαι τακτική τους πελάτισα και όταν είναι εκπτώσεις, ξεσηκώνω ολόκληρο το κατάστημα του Πειραιά στη Σωτηρος γιατί οι εκπτώσεις τους είναι κάθετες!

  3. Πολύ μόδα οι φουντίτσες!Πολύ καλή ιδέα πάντως!Πόσες φορές θέλαμε κάτι άλλο από αυτό που έχουν και δεν το αγοράζαμε;

  4. Καταπληκτική ιδέα!!!! Μου αρέσει γιατι πολλές φορές πειραματίζομαι στην κατασκευή κοσμημάτων.

  5. Πολυ ενδιαφερον ακουγεται! 💜❤💙💚💛Γενικα δεν είμαι λάτρης των αξεσουάρ γιατί συνήθως δεν βρίσκω αυτό που έχω στο μυαλό μου ακριβώς! Να που ήρθε η ώρα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αποκτήσω αρκετά αξεσουάρ που να μου ταιριάζουν και να ναι αυτό που πραγματικά θελω!

  6. Ωραία ιδέα, αν και οι φουντίτσες δεν μου αρέσουν. Περιμένω την επόμενη κλήση για δημιουργία με άλλο θέμα…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.