Kερδίστε 5 σετ μακιγιάζ από την Radiant Professional “Sophisticated Look”!

 

Καλό Μήνα! Λοιπόν τα αποτελέσματα αυτού του δημοψηφίσματος για να είμαι ειλικρινής δεν μου έκαναν καμία εντύπωση. Ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι με μεγάλη διαφορά θα έβγαινε πρώτο το μακιγιάζ  “Sophisticated”, για έναν και μόνο λόγο:

 

όχι τόσο για το ίδιο το μακιγιάζ (που είναι πράγματι sophisticated, δε χωρά αμφιβολία) όσο γι’ αυτό που αντιπροσωπεύει το όνομά του.  Διότι αυτό ακριβώς είναι τα bb girls: εκλεπτυσμένα.

 

Και το παραπάνω,  είναι πράγματι ένα αέρινο, εκλεπτυσμένο μακιγιάζ ιδανικό για κάθε ώρα της μέρας ενώ με λίγες απλές κινήσεις (πχ ένα πιο έντονο κραγιόν) μπορεί να γίνει άκρως sultry, sexy και βραδινό.

 

Να δείτε εδώ τι εννοώ όπου τα χείλη της Βίκυς στο ίδιο μακιγιάζ είναι βαμμένα με πιο έντονο Matt Lasting lipstick το Νο 19.

 

 

 

 

 

 

 

Για το μακιγιάζ Sophisticated τα star και βασικά  προϊόντα για τη δημιουργία του,  είναι φυσικά το Νatural Fix All Day Make Up για αψεγάδιαστη επιδερμίδα, το μαύρο Artistic Liner για τέλεια εφαρμογή χωρίς λάθη και το nude Matt Lasting Lip Color No 49. Η έντονη λάμψη στα χείλη δημιουργήθηκε με το Vinyl Gloss σε νέα απόχρωση Νο 18 Holographic.

 

 

 

 

 

 

 

 

Και σήμερα είναι η μέρα που μπορείτε να κερδίσετε όλα τα προϊόντα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία αυτού του look!

 

 

H διαδικασία είναι απλή και γνωστή. Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα Πέμπτη  1 Μαρτίου έως την Τετάρτη 7 Μαρτίου στις 12.00πμ. Την επόμενη Πέμπτη 8 Μαρτίου θα ανακοινώσουμε με post τις τυχερές νικήτριες και αυτό θα είναι το δώρο τους από εμάς για τη Μέρα της Γυναίκας!

 

 

Το έγραψα και στο προηγούμενο post και θα το κάνω copy paste και εδώ:

 

Μπορεί ο Μάρτιος να ξεκίνησε με κρύο, αλλά σιγά-  σιγά έχει έρθει η ώρα να ανανεώσουμε το νεσεσέρ μας με ανοιξιάτικο μακιγιάζ!

 

Right?  Right.

 

 

 

(τις προάλλες ένας φίλος μου – που είναι και αυτός πολύ sophisticated αλλά  εκείνος όσο αφορά τη μουσική και όχι το μακιγιαζ- ανέβασε στο fb ένα πολύ παλιό rock τραγούδι,  το Surrender των Rainbow. Θα το ανεβάσω και εγώ σήμερα εδώ και θα καλέσω τις “δικές” μου, δηλαδή τα winter bb girls για να τους πω το εξής: αγαπημένες ό,τι χαρήκαμε, χαρήκαμε από Χειμώνα (όχι). Καλώς ή κακώς σήμερα,  we have to surrender to Spring.)

 

 

 

 

 

932 Σχόλια
  1. Ευχαριστούμε για την ευκαιρία!

  2. Τέλειο δώρο ελπίζω να μπορέσω να τα δοκιμάσω 😍

  3. ότι καλύτερο για μας, σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε πολλές επιτυχίες.

  4. καταπληκτικο δωρο.Ευχαριστούμε πολύ!

  5. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα!!!

  6. Είναι ακριβώς τα χρώματα που μου αρέσουν!! Σας ευχαριστούμε για το υπέροχο δώρο σας!

  7. Yπέροχο δώρο!!!! Ευχαριστούμε!!!!

  8. Υπέροχη εταιρεία με υπέροχα προϊόντα!
    Ευχαριστούμε πολύ! 💋💋💋

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.