Tα μυστικά ομορφιάς της Keira Knightley

 

 

 

Για άλλη μια φορά η μούσα της Chanel Keira Knightley,  είναι το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του νέου αρώματος Coco Mademoiselle Eau de Parfume Intense.

 

 

 

 

Ένα άρωμα «χτισμένο» πάνω σε  νότες όπως  φρέσκο κίτρο, πορτοκάλι και περγαμόντο της Καλαβρίας μαζί με αισθησιακό Iνδονησιακό πατσουλί, ρόδο και γιασεμί. Ο αρωματοποιός Olivier Polge συνδύασε τα φύλλα πατσουλί με κεχριμπαρένιες νότες από tonka bean και vanilla για να δώσει μεγαλύτερη διάρκεια και ένταση στο άρωμα.

 

 

 

 

 

 

Η ίδια δηλώνει ότι εδώ και πολλά χρόνια το Coco Mademoiselle είναι το signature άρωμά της ένα άρωμα που έχει συνδεθεί απόλυτα με την ίδια «Μπαίνω σε ένα δωμάτιο ή σε ένα σετ και ξέρουν πριν με δουν ότι έχω φτάσει, από τη μυρωδιά του αρώματός μου.»

 

 

 

 

Και συνεχίζει:

 

«Ήμουν πάντα κορίτσι του έντονου smokey μακιγιάζ  ματιών και όχι του έντονου κραγιόν. Αλλά η μητέρα μου,  μου έχει δώσει μια συμβουλή «Όταν τα πράγματα δεν είναι στα καλύτερά τους ένα κόκκινο κραγιόν  θα σε συνεφέρει». Και είχε δίκιο. Τις προάλλες μετά από μια πολύωρη πτήση έπρεπε κατευθείαν  να παραβρεθώ σε μια πρεμιέρα. Ήμουν τόσο κουρασμένη που σκέφτηκα σήμερα θα κάνω αυτό που είπε η μητέρα μου και πραγματικά μόλις άπλωσα ένα κόκκινο κραγιόν ένιωσα καλύτερα!»

 

Tο καθημερινό  μακιγιάζ μου είναι απλό και έχει γίνει ακόμα πιο απλό από τότε που έγινα μητέρα. Απλώνω ενυδατική και μετά μόνο κονσήλερ στα σημεία που χρειάζονται και ποτέ foundation- θέλω να βλέπω το δέρμα μου. Λίγη σκιά που απλώνω με τα δάκτυλά μου για να ανοίξει το βλέμμα μου και ένα balm με λίγο χρώμα στα χείλη.

 

Ταξιδεύω πολύ και  το δέρμα μου ταλαιπωρείται πολύ και αφυδατώνεται, αλλά πρόσφατα μια φίλη μου, μου πρότεινε να απλώνω έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς  κατά τη διάρκεια των πτήσεων και πραγματικά με έχει σώσει! Τώρα πια δεν το αποχωρίζομαι.

 

Γενικά δεν το παρακάνω με προϊόντα περιποίησης. Τρεις φορές το χρόνο θα κάνω έναν επαγγελματικό καθαρισμό ενώ από τότε που έγινα μητέρα και πέρασα τα 30 παρατήρησα μια ξηρότητα που δεν υπήρχε πριν και τώρα το φροντίζω κάπως περισσότερο με αγνά έλαια και ενυδατικές κρέμες.»

 

 

To διαφημιστικό spot του Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense με πρωταγωνίστρια την Keira Knightley.

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Λάδι αγριοτριανταφυλλιάς, rosehip oil! Ενα από τα κορυφαία αντιγηραντικά, ενυδατικά, εντυρυτιδικά έλαια! Συγκλονιστικό!

  2. Τα Stella’s Recipy χρησιμοποιουν κατά κόρον και αξιοποιούν στο μέγιστο το αγριο τριαντάφυλλο, τόσο στα προιόντα της σειράς All time Classic στις κρέμες (Rose Garden, Macadamia Youth, mature beauty) στο σερουμ Starflower Beauty, αλλά και στην σειρά νύχτας Golden και σε άλλα πολλά ακόμα. Είναι από τις σταθερές αξίες της αρωματοθεραπείας, δεν γίνεται να λείπει από τα προιόντα SR!

  3. Πριν προλάβω να πω οτι χρησιμοποιώ και εγώ rosehip oil με προλάβαμε εσείς αγαπημένες!!
    Το βαζω εδω και ενα χρόνο το βράδυ πριν κοιμηθώ χρησιμοποιούσα της Trilogy και τώρα το rosehip organic
    της Ethereal Nature .Καλα @Στελλα ήμουν σίγουρη οτι θα χρησιμοποιείς αυτο το μαγικό λαδακι στα προιοντα σου!!!!

  4. Κορίτσια κ εγώ κάποιες φορές (όταν κάνει πολύ κρύο ιδίως) χρησιμοποιώ ένα ξηρό λάδι αγριοτριανταφυλλιας από Oriflame που το έχω αγαπησει και βολευτεί πολύ, γιατί δεν είναι λιπαρο, είναι πολύ υδατικο και δε το αισθάνομαι “βαρύ” στο λιπαρο μου δέρμα.. Η Keira είναι ωραία γυναίκα και ωραία ηθοποιός! Δεν υπάρχει ταινία της που να μη μου αρέσει, τη θεωρώ πολύ αγαπημένη μου!

  5. Εμμμ αυτά παθαίνει όποιος δεν διαβάζει Bb.Στείλτε της ένα e-mail κάποιος και ενημερώστε την για τα φημισμένα SR.
    Μουτςς

  6. Είμαι σίγουρη ότι το άρθρο γράφτηκε για την αναφορά στο κόκκινο κραγιόν… 😉 Καλό σαββατοκύριακο!

  7. Αγαπημένη ηθοποιός,τη θεωρώ δε,πολύ όμορφη.Η ρουτίνα ομορφιάς της φανταστική.Αλοίμονο η Στέλλα να μη χρησιμοποιούσε μυστικά των stars!

  8. Υπέροχη η Keira! 💜💛💚💙❤ Εγώ ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει το έλαιο αγριοτριανταφυλλιας… Νομίζω πως ούτε καν το έχω ξανακούσει!!! Απο αυτά που γράψατε με πείσατε να το αγοράσω!!! Άντε να δούμε

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.