L’Oréal Professionnel: Vegan Βαφή Μαλλιών.

 

 

Στα πλαίσια του πρόσφατου Inspiration Day της L’Oréal Professionnel,  η μάρκα μας σύστησε την Botanēa, την πρώτη 100% φυτική και vegan βαφή με επαγγελματικό αποτέλεσμα.

 

 

 

 

 

Η L’Oréal Professionnel η επαγγελματική μάρκα μαλλιών πραγματοποίησε το Inspiration Day 2018, το κορυφαίο της εκπαιδευτικό γεγονός στην Αθήνα.

 

 

Περισσότεροι από 500 επαγγελματίες κομμωτές παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό θέαμα το οποίο περιελάμβανε τις τελευταίες τάσεις τις κομμωτικής τέχνης σε χρώμα, κούρεμα και styling από κορυφαίους διεθνείς και Έλληνες hair artists καθώς και τα νέα προϊόντα  της L’Oréal Professionnel για το 2018.

 

 

 

 

Πιο συγκεκριμένα, η καλλιτεχνική ομάδα της Haute Coiffure Grecque, με εκπροσώπηση από τους Σταμάτη Καραΐσκο και Κωνσταντίνο Χριστόπουλο, απέδωσε  τις νέες τάσεις, εμπνευσμένοι από την collection Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 της Haute Coiffure Française.

 

 

Τα Parisian Nudes, η νέα collection της L’Oréal Professionnel με επιρροές και αισθητική από την κομψότητα του Παρισιού παρουσιάστηκε στο κοινό της Αθήνας από τις Color Artists της μάρκας κυρίες Noemie Hue, Τίνα Στεργιοπούλου και Αγάπη Στυλίδου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι νέες επαγγελματικές τεχνικές υπηρεσίες και τα νέα επαγγελματικά εργαλεία όπως τα Instant Highlights πλαισιώσανε το show .

 

Τη μέρα έκλεισε ο διεθνής καλλιτεχνικός διευθυντής της Haute Coiffure Française, Γάλλος κομμωτής Laurent Decreton ο οποίος παρουσίασε το  Inspirational Show βασισμένο στη Σύγχρονη Τέχνη, με contemporary hairlooks.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο ίδιο event παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και η L’Oréal Professionnel, Source Essentielle, η πρώτη επαγγελματική σειρά περιποίησης μαλλιών  με vegan σύνθεση που περιλαμβάνει έως 100% συστατικά φυσικής προέλευσης.

 

 

 

 

 

 

5 Σχόλια
  1. Τέλεια.Να υποψιαστώ πως η σειρά θα έχει και κάτι σε έλαιο?
    Μουτςς

  2. Ωραίο event, αλλά γιατί όλα τα μοντέλα είναι ξεμαλλιασμενα? Είναι κάποια τάση? Γιατί θα με βόλευε πολύ κάθε πρωί που τα μαλλιά μου είναι σαν του μοντέλου δεξιά με τα μακριά μαλλιά που είναι τόσο ξεμαλλιασμενο,να μη τα βουρτσιζα 5 λεπτά μέχρι να τα ευπρεπισω(καινούργια λέξη)..Θα κέρδιζα χρόνο,αρκεί να μην με περάσουν για τρελή στο σχολείο που πηγαίνω τη μικρούλα μου κάθε πρωί..

  3. Χα χα! Ωραίο σχόλιο @Maryl!!! Το event ενδιαφέρον!

  4. Χαχαχα @mary πολύ γέλασα με το σχόλιο σου!! 💚💚💜💜💙❤❤❤💙💚Τις προάλλες αγόρασα μια σειρά με προιοντα της loreal… Ήταν σαμπουάν, conditioner και μάσκα! Εμεινα πολύ ευχαριστημένη… Από την πρώτη κιόλας χρήση τα μαλλιά μου έγιναν αρκετά απαλά…💚💙💜❤

  5. Μιας και βάφω τα μαλλια μου με φυτικές βαφές,θα με ενδιαφέρει πολυ μια επαγγελματική βαφη κομμωτηρίου
    να ειναι φυτική!!
    @Maryl τέλειο το σχολείο σου!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.