Governors Ball: “Βρεθήκαμε” μέσα στο after Oscar 2018 party!

 

Το επίσημο πάρτι, εφόσον κλείσει η αυλαία των Oscars,  δεν είναι άλλο από το Governors Ball. Εκεί μαζεύονται ηθοποιοί, μεγαλο στελέχη του Hollywood, celebrities και wannabee’s,  υποψήφιοι αλλά και νικητές μετά την απονομή,  για να φάνε, να πιούνε και να διασκεδάσουν.

 

Εδώ και πολλά χρόνια executive head chef της βραδιάς είναι ο διάσημος Αυστριακός master chef  Wolfgang Puck.

 

“Φέτος γιορτάζουμε τα 90 χρόνια των Oscars, 90 χρόνια κινηματογράφου και εγώ μαζί με το team μου έχουμε προετοιμάσει μια επιλογή από παλαιότερων και πιο νέων αγαπημένων πιάτων που περιλαμβάνουν macaroni & cheese με μαύρη τρούφα, άφθονο χαβιάρι, 800 αστακούς και 30 ολόκληρους φρέσκους σολομούς. Φυσικά για όλα τα παραπάνω χρειάζονται και τα αντίστοιχα σκεύη – είμαστε προετοιμασμένοι με 6 χιλιάδες cocktail πιρούνια και 13 χιλιάδες ποτήρια σαμπάνιας. Με αυτό όμως που είμαι ιδιαίτερα περήφανος είναι ότι εγώ και το team μου καταφέραμε να σχεδιάσουμε και να φτιάξουμε εξ αρχής το star dessert της βραδιάς. Χρυσά Oscar αγαλματίδια γεμισμένα με σοκολάτα. Φτιάξαμε 9,000 (!) για να προσφέρουμε τα 6.000 χιλιάδες γιατί μόνο τα καλύτερα αξίζει να παρουσιαστούν στο Governors Ball” δήλωσε ο Puck για την βραδιά.

 

Αξίζει να σας πω ότι η προετοιμασία της βραδιάς ξεκινάει πολλές εβδομάδες πριν και ο Puck δεν ξεκινάει αν πρώτα δεν έχει μαζί του τον αγαπημένο του βοηθό και sous chef ο οποίος κάθε χρόνο πετάει από την Βιέννη στο Los Angeles για αυτή τη βραδιά.

 

 

 

 

Επιτρέψτε μου (με μεγάλη περηφάνια είναι αλήθεια..) να σας συστήσω σήμερα τον sous-chef  και δεξί του χέρι, που δεν είναι άλλος από τον δεύτερο ξάδερφό μου Michael Koberl ή για μας την οικογένειά του, τον Μίχι. (Ο μπαμπάς μου και η μητέρα του είναι πρώτα ξαδέρφια  και η θεία μου παντρεύτηκε- θα το καταλάβατε ήδη- Αυστριακό τον αγαπημένο θείο Rudy. )

 

H αλήθεια είναι ότι για πολλά χρόνια ήταν μόνο τα καλοκαίρια που έβλεπα τον ξάδερφό μου όταν έρχονταν οικογενειακώς στην Αθήνα για να επισκεφτούν την εδώ οικογένεια και δεν ξέρω αν θα το πιστέψετε αλλά από 8 ετών στα οικογενειακά τραπέζια, έπαιρνε την κουτάλα της γιαγιάς μου ή της γιαγιάς του και φώναζε: «εγώ θα γίνω chef, εγώ θα γίνω chef!» Και φυσικά τα κατάφερε.

 

Μισός Αυστριακός και μισός Έλληνας (το έχουμε πολύ εμείς σε αυτή την οικογένεια το μισό-μισό..) λατρεύει όμως έως εκεί που δεν παίρνει την Ελλάδα και το ελληνικό του στοιχείο, έχει αδυναμία στα παλιά ρεμπέτικα τραγούδια και τον Οκτώβριο που ήταν εδώ, με γύρισε σε όλα τα ρεμπετάδικα της Πλάκας και των περιχώρων (ποιον; εμένα.. καταλάβατε τώρα..) και πρέπει να άκουσα «Τα καβουράκια» γύρω στις 20 φορές εκείνο το βράδυ- αφού όπου πηγαίναμε το έκανε και παραγγελιά, μιας που μιλάει και πολύ καλά ελληνικά (πάνω σε αυτό, τα μπράβο πάνε στη μητέρα του και θεία μου..)

 

Anyway, σήμερα το πρωί γύρω στις 9.30 ώρα Ελλάδας και 11.30 τη νύχτα ώρα LA, του ζήτησα να μου κάνει μια ανταπόκριση από το backstage του Governors Ball. Όχι μόνο δε μου χάλασε το χατίρι, αλλά κάναμε και video κλήση, όπου  για περίπου 5 λεπτά,  είδα live την προετοιμασία και επιπλέον είχα τη χαρά,  να ανταλλάξω και ένα χαιρετισμό με τον master chef Puck.

 

“Ηello from Athens” είπα εγώ -όταν τον έφερε ο ξάδερφός μου στην οθόνη- “Hello Athens” είπε ο Puck. (ε, και τι άλλο να λέγαμε..)

 

Εν κατακλείδι,  είναι πολύ πιθανό οι φωτογραφίες που θα δείτε σήμερα εδώ μέσα, να μην δημοσιευθούν πουθενά αλλού, αφού οι φωτογράφοι φυσικά απαγορεύεται να μπουν στην κουζίνα του Governors Ball.

 

Με πολύ αγάπη αλλά και τα φιλιά του Michael για τα bb girls,  ας ρίξουμε μια «κλεφτή» ματιά στα άδυτα του Governors Ball των Oscars.

 

 

Λίγο πριν ξεκινήσει το πάρτυ στην αίθουσα του Governors Ball Michael Koberl and team

 

 

Chef Wolfgang Puck και οι δυο sous chefs της βραδιάς

 

 

 

Michael Koberl επί το έργον!

 

 

 

 

 

Ετοιμα τα 6.000 desserts Χρυσά γεμιστά με σοκολάτα Oscars!

 

 

 

 

 

 

Μια γεύση από το μενού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεκαπέντε χρόνια μετά από τότε που ξεκίνησε αυτή η ιστορία του Michael με τα Oscars και όπως θα διαπιστώσατε από τις φωτογραφίες ο ξάδελφος μου το διασκεδάζει αφάνταστα. Επίσης μου έχει πει και κάποια inside info,  όπως για παράδειγμα ότι όταν έρχεται η ώρα του dessert, στην αίθουσα του Governors Ball  μπαίνει και εκείνος μέσα,  στο πλευρό του Puck και όπως φαντάζεστε τους έχει δει όλους και όλες από απόσταση αναπνοής. Όλες τις ηθοποιούς, όλες τις starlet όλες τις celebrities. (μου έχει πει και άλλα, όταν οι celebrities αφήνονται, αλλά sorry δεν μου επιτρέπει να τα γράψω…)

 

Είχε πολύ ενδιαφέρον λοιπόν, όταν πριν λίγα χρόνια τον είχα ρωτήσει, ποια πίστευε ότι ήταν η πιο όμορφη από όλες- όχι όπως τις βλέπουμε εμείς στη μεγάλη οθόνη, αλλά όπως φαίνονται in real life. (τον ρώτησα για γυναίκα φυσικά, γιατί οι άντρες τον αφήνουν παντελώς αδιάφορο)

 

Δεν θα ξεχάσω την απάντησή του. Μου είχε πει επί λέξει: «Η γυναίκα που μου έκοψε την ανάσα πριν από λίγα χρόνια ξαδέρφη ήταν η… Halle Berry”..

 

Ε δεν έχει και άδικο. Όχι πείτε μου τώρα.. δείτε τη φωτογραφία από χθες και πείτε μου..

 

 

 

 

(να μη ξεχάσω να τον ρωτήσω ποια του έκοψε την ανάσα φέτος και θα σας ενημερώσω)

 

 

19 Σχόλια
  1. Εκτός από το γεγονός ότι η αφεντιά μας έφτασε και στα άδυτα της ετοιμασίας του πάρτι,εντυπωσιακοί είναι οι αριθμοί.Μα 9000 σοκολατένια αγαλματίδια?
    Μουτςς

  2. Τι εκπληκτικό να εισχωρησουμε κ εμείς στα πεντανοστιμα μυστικά προετοιμασίας του πάρτι! Πολύ όμορφες φωτογραφίες! Κούκλα και κορμαρα η Halle Berry όντως κόβει την ανάσα! Πολύ θα ήθελα να είχα ένα σοκολατενιο αγαλματιδιο!

  3. Καταπληκτικη εμπειρία…! Τα πάντα! Τυχεροί & εμείς μαζί σου που τα μοιράστηκες μαζί μας αυτά! Πάντως, μείναμε κι εμείς άφωνοι με την Halle Berry, όχι μόνο ο ξάδερφος!
    χχ

  4. Το ταλέντο και το χαμόγελο ξεχειλίζει στην οικογένειά σας!
    Κινηματογράφος, ομορφιά, μαγειρική εκ των έσω… Ευχαριστούμε!
    @Julia, Νομίζω ότι στο τέλος θα συνηθίσω τις εκπλήξεις σου και δεν θα εκπλήσσομαι…

  5. Εγώ πάλι έμεινα άφωνη με τον αριθμό των ποτηριών σαμπάνιας. Καταλαβαίνεις ότι οι celebrities τα τσούζουν λίγο…χαχαχα!!

  6. @Litsa: Μα δε λέει και αυτό ο ξάδερφός μου να φέρει καμιά εκατοστή στη βαλίτσα του, να έχουμε να τρώμε Oscars έως σκασμού;

  7. @Maryl: Ασε, μου βγήκαν τα μάτια με τα καλούδια και ειδικά με τους αστακούς.. (η Καλιφόρνια φημίζεται γι αυτούς όπως και το Maine..)

  8. @Amalia: Χρόνια λέμε να την κάνουμε αυτή την ανταπόκριση με τον ξάδερφο και πράγματι το άφηνα για έκπληξη. Επιτέλους ήρθε η στιγμή φέτος!! Ελα, πες μου… Δεν σου άρεσε η εκπληξούλα μου;

  9. @Sofia Marga: Βέβαια πάσχει και αυτή από την ασθένεια των Oscars. Εφόσον το κέρδισε (και μάλιστα ήταν και η πρώτη Αfrican Αmerican για Α’ Γυναικείο Ρόλο) δεν ξαναέκανε τίποτα αξιοπρόσεκτο.. Αλλά σαν γυναίκα, πράγματι σου κόβει την ανάσα στα 51 της.

  10. @Εleytheria: Δεν μπορώ να μιλήσω! Δεν μπορώ να μιλήσω! Λογοκρισία από τον ξάδερφο!!

  11. @Τζουλια να σου πω στην αρχή νόμιζα οτι με δουλεύεις εεεε
    Τι να πω φέτος αν δίναμε Όσκαρ εδώ στο BB το πήρες πανηγυρικά ΕΣΥ !!!
    And the Oscar goes to JULIAAAAAA

  12. @SofiaT: Αχαχαχααχαχχααχχαχχ!!! Thank you my darling!!

  13. BBgirls are everywhere!!!!! και στα άδυτα των Oscars! καλά συγκλονιστική ιστορία, σούπερ φωτος, απίστευτο παρασκήνιο και ζήτω η Hally και οι over 50’s!!!!!!!

  14. Ω, τι έκπληξη ήταν αυτή! AWESOME, που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι! Inside infos από πρώτο χέρι! Επίσης, να προσθέσω: τι πολυτάλαντο σόι είστε εσείς?
    Υ.Γ. Κουκλάρα η Halle, μακάρι να δείχνω έτσι έστω και στα σαράντα!

  15. Exω μια απορια Οταν κανουν διαιτα τοσο καιρο πριν τα Οσκαρ φορουν τουαλετες στενες σαν δευτερο δερμα, ειναι δυνατον να τρωνε αυτες τις δημιουργιες γευσης

  16. @Julia, εννοείται! Κι ας λέω ότι δεν θα εκπλήσσομαι… Το αποκλείω! Μας τρελαίνεις! Και μας αρέσει!!!

  17. Συγχαρητήρια στο διάσημο ξάδελφο!Χατήρι του βασιλικού(ξάδελφος) ποτίζεται καi η γλάστρα(bbgirls)!!!!

  18. ….τελικά, όποια πέτρα και να σηκώσεις ΕΛΛΗΝΑ θα βρεις από κάτω…χαχαχα!!
    …οι αστακοί δε μ’ αρέσουν….(μόνο αν συνοδεύονται με χαβιάρι…και σαμπάνια….)
    …η Halle είναι 51;;;Είναι βέβαιο αυτό;;;Respect!!

  19. @CELIA και γω το ίδιο θα έλεγα! Παντού παρόντες είμαστε Τελικά! Δεν χάνει ο Έλληνας γιορτές και πανηγύρια! Χαχαχαχα
    Όσο για τα σοκολατένια oscar θα θελα πολύ να δοκιμάσωωωωω! 💚💙💛❤💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.