Ποιες φόρεσαν Zara (!) στα Oscars 2018;

View Gallery
3 Photos
Ποιες φόρεσαν Zara (!) στα Oscars 2018;
zara-oscars-backstage-outfits1

Zara Oscars 2018 backstage outfits

Ποιες φόρεσαν Zara (!) στα Oscars 2018;
zara-oscars-backstage-outfits2

Zara Oscars 2018 backstage outfits

Ποιες φόρεσαν Zara (!) στα Oscars 2018;
zara-oscars-backstage-outfits3

Zara Oscars 2018 backstage outfits

 

 

Θα ήταν ίσως το fashion νέο της χρονιάς αν κάποιες από τις celebrities που περπάτησαν χθες στο κόκκινο χαλί, επέλεγε να φορέσει κάτι από τη συλλογή της Zara.

 

Όχι ότι δεν έχει ξαναγίνει να επιλέξει κάποια celebrity ένα high street brand name. Για παράδειγμα, πίσω στο 1996 όλοι περίμεναν  η τότε super star Sharon Stone και πρωταγωνίστρια του ultra sexy “Basic Instinct” να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί φορώντας σχεδόν… τίποτα. Η πανέξυπνη Sharon (για όσες δεν το ξέρουν έχει ένα από τα υψηλότερα άι κιου στο Χόλυγουντ I.Q. 156)  φόρεσε ένα απλό μαύρο Gap turtleneck  και φυσικά έγραψε ιστορία στο κόκκινο χαλί.

 

 

 

 

Παρόλα αυτά τα φορέματα Zara που φορέθηκαν χθες ήταν σχεδόν τόσα,  όσες και οι τουαλέτες από Armani, Vercace, Givenchy, Christian Dior κλπ.

 

150 φορέματα Ζara πήρε το μάτι μας! Πως έγινε αυτό;

 

 

Απλά ο κολοσσός έκανε μια πανέξυπνη συμφωνία με την Ακαδημία και όλο το γυναικείο προσωπικό που εργάστηκε backstage για τη συγκεκριμένη βραδιά,  είχε την επιλογή από τρία επίσημα μάξι φορέματα Zara. Ένα μαύρο tuxedo- like, ένα μαύρο με βολάν μπροστά και στα μανίκια και ένα navy blue με ζώνη στη μέση.

 

Το νέο δημοσίευσε και η εταιρεία,  στην επίσημη σελίδα της στο twitter:

 

 

 

 

 

Ρίξτε μια ματιά στην gallery για να δείτε και τα τρία φορέματα. Μεταξύ μας, το tuxedo-like,  είναι υπέροχο για οποιοδήποτε event.

 

 

12 Σχόλια
  1. Το νόημα είναι να φοράς το ρούχο κι όχι να σε φοράει.Αν εκπέμπεις κι έχεις εκτόπισμα στο χώρο και με σακί να ντυθείς πάλι θα ξεχωρίσεις.
    Μουτςς

  2. @Litsa: Λοιπόν επειδή είχα πρόσφατα αυτή ακριβώς τη συζήτηση. Εκτός από το προφανές- την προσωπικότητα- με το άλλο που μπορείς να ξεχωρίσεις ακόμα και αν φοράς σακί, είναι με τέλεια, μαλλιά. A woman’s crowning glory. Θέλω να ακούσω γνώμες πανω σε αυτό

  3. @Julia:Με μαλλιά ναι.Το τέλεια είναι σχετικό πάλι.Έχω συνηθισμένα μαλλιά ,τίποτα ιδιαίτερο σαν κούρεμα αλλά τα χω κόκκινα.Οπότε τέλεια δεν τα λες αλλά ξεχωρίζουν (όπως οι κορίνες της τροχαίας και οι σημαδούρες στη θάλασσα χαχαχαχαχχα)
    Μουτςς

  4. Σίγουρα, το να φοραμε ρούχα που μας πάνε, που στρώνουν όμορφα πάνω μας, ανάλογα με τον σωματότυπο μας είναι το προφανές. Όσο για τα μαλλιά, θα συμφωνησω, ότι είναι αυτό το “κάτι” της κάθε γυναίκας, το μόνιμο αξεσουάρ της, αν θες, που κάνει τη διαφορά. Αισθάνομαι πολύ καλά με μαλλιά μου, αν και δεν πειραματίζομαι συχνά, τα περιποιούμαι τόσο- όσο, χωρίς να είμαι λάτρης του κομμωτήριου. Θυμάμαι μία αγαπημένη φίλη της μητέρας μου, έλεγε πως το χαμόγελο & τα όμορφα μαλλιά, κάνουν τη γυναίκα να ξεχωρίζει.
    χχ

  5. Καλημερα. Συμφωνω οτι ενα ρουχο οσο ομορφο και αν ειναι χανει οταν τα μαλλια ειναι απεριποιητα και θαμπα – μη υγιη – θα ελεγα

  6. Η zara έκανε πάλι τη διαφορά!Μου άρεσαν τα δύο πρώτα!

  7. ….είπα κι εγώ ….φόρεσαν Zara οι celebrities;;;; 😜😜🙃🤪
    ….το μαύρο tuxedo- like ,όλα τα λεφτά…αν ήταν και σε ένα απαλό γκρι, δε θα με χάλαγε καθόλου!!

  8. Συμφωνω και εγω απολυτα μαζι σας…πανω απο ολα μετραει το στυλ…
    Η το εχεις η δεν το εχεις,αν το εχεις μπορεις και με ενα απλο φανελακι και ενα τζιν να εισαι Θεα!!! Εγω θα προσθεσω οτι αν εχεις και προσεγμενο μαλλακι ,τοτε το κερδισες το βραβειο!!

  9. Κορίτσια ο zara έχει αποδείξει επαννειλημμενα ότι σχεδιάζει ρούχα αριστοκρατικου χαρακτήρα γιατί να μην βάζανε και στα Όσκαρ??? Εξάλλου το ρούχο αν το φορέσεις με τα σωστά αξεσουάρ και με το σωστό μαλλί όπως αναφέρατε φαίνεται ακριβό!! Τρόπο θέλει και γούστο αυτό πιστεύω εγώ.

  10. Συμφωνώ με Λιτσα ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά και για το ότι ένα όμορφο μαλλί μπορεί να απογειωσει μια εμφάνιση! Μου άρεσε πολύ το δεύτερο φόρεμα Ζαρα, αν κυκλοφορεί εδώ στην Ελλάδα θα ήθελα να το πάρω.

  11. Μαλλιά και νύχια θα έλεγα και βγες και άβαφη φορώντας τζην!

  12. Συμφωνω και γω με τα όσα ειπώθηκαν Σχετικά με το στυλ! 💚💙💜❤Όντως ένα καλοχτενισμενο μαλλί και ένα προσεγμένο μακιγιάζ μπορούν να εντυπωσιάσουν πολύ περισσότερο από ένα πανάκριβο φόρεμα! Τα zara μας εχουν αποδειξει εδω και αρκετά χρόνια ότι με λίγα χρήματα μπορείς να φτιάξεις το στυλ σου και με το παραπάνω! Ωραία τα φόρεμα…αρκετά κομψά για τα Oscars!!! 💚💙💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.