Oscars 2018: 10 beauty looks που μας άρεσαν!

 

 

 

Το φωτεινό πορτοκαλί- κόκκινο κραγιόν της Εliza το αιθέριο no make up look, της Margot Robbie, το έντονο μπλε eyeliner της Lupita Nyong’o,  το plum κραγιόν της Salma Hayek και κάποια ακόμα από τα beauty looks που μας άρεσαν πολύ στο φετινό red carpet.

 

Πριν τα δούμε ένα – ένα θέλω να κάνω μια παρατήρηση που με έχει χαροποιήσει πολύ. Βλέπω (επιτέλους) μια τάση στις πιο ώριμες Hollywood stars, που ξεφεύγει από το ψεύτικο, παγωμένο, πλαστικό και σιδερωμένο look, της περασμένης δεκαετίας.

 

Διάσημες ηθοποιοί στα late forties έως mid fifties που δείχνουν να αγαπούν και να είναι περήφανες για τις λίγες απαλές ρυτίδες που έρχονται με το πέρασμα του χρόνου και που φυσικά, έχουν τη δική τους ομορφιά.

 

Τα κάπως “κουρασμένα” μάτια της Hayek, οι απαλές ρινοπαρειακές ρυτίδες γύρω από το πανέμορφο στόμα της Ashley Judd, το ελαφρύ πόδι της χήνας γύρω από τα μάτια της Nicole (ναι, ακόμα και αυτή έχει συνέλθει κάπως από την υπερβολή) ο λαιμός της Sandra Bullock έχουν λογική, χωρίς να μειώνουν στο ελάχιστο την ομορφιά τους.

 

Φυσικά ζούμε σε εποχές που μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε για να δείξουμε πιο φρέσκιες, πιο ξεκούραστες, πιο δροσερές. Το θέμα είναι να μην το παρακάνουμε και φτάσουμε στο άλλο άκρο και βλέπω με χαρά ότι αυτή την άποψη αρχίζουν και την συμμερίζονται και πολλές από τις Hollywood Α listers.

 

 

 

Ashley Judd

Λαμπερό δέρμα, smokey eyes και υπέροχο μεταλλικό μοβ κραγιόν

 

 

 

 

Taraji P. Henson

 Με ασημένια σκιά και σκούρο βυσσινί κραγιόν αυτή η γυναίκα είναι η επιτομή του βαμπ θηλυκού inside and out

 

 

 

 

Salma Hayek

Χαλαρές μπούκλες που πλαισίωναν το εκπληκτικά όμορφο πρόσωπο της και ένα plum κραγιόν είναι αρκετά για την Μεξικανή θεά.

 

 

 

 

Margot Robbie

Από τα πιο όμορφα κορίτσια του Χόλυγουντ αυτή τη στιγμή η 28χρονη Robbie έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε αφήνοντας να λάμψει η φυσική νεανική ομορφιά της,  με απαλή ασημένια σκιά,  nude lipstick και στην κυριολεξία, αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

 

 

 

 

Jennifer Lawrence

Λατρεύω Jennifer νομίζω είναι ότι πιο ταλαντούχο αλλά και fun υπάρχει στο Hollywood. Και αγαπώ τους συνεχόμενους πειραματισμούς της- σχεδόν ποτέ δεν έχει κάνει δεύτερη φορά το ίδιο look. Για τα Oscar 2018 άφησε φυσικές τις μπούκλες της, φόρεσε ένα έντονο σκούρο πορτοκαλί κραγιόν και επέλεξε metallic smokey cat eye.

 

 

 

 

Eliza González

Αγαπημένη επιλογή να ταιριάξεις ένα έντονο κίτρινο φόρεμα με ένα εξίσου έντονο πορτοκαλί κραγιόν. Η Eliza González  το τόλμησε και κέρδισε τις εντυπώσεις.

 

 

 

 

Gal Gadot

Wonder woman με τα όλα της αφού συν τα όλα, τώρα πλέον είναι και το πρόσωπο της εταιρίας Revlon. Γαλλικός κότσος και σκούρο raspberry κόκκινο κραγιόν για την καλλονή.

 

 

 

 

Nicole Kidman

Άψογη επιδερμίδα, κόκκινο κραγιόν. Less is more, for Nicole.

 

 

 

 

Sandra Bullock

Φυσικά, σχεδόν ατημέλητα φρύδια, έντονο smokey σε γήινες αποχρώσεις, απαλό κραγιόν και υπέροχα sleek μαλλιά, η Sandy ποτέ δεν απογοητεύει.

 

 

 

 

Lupita Nyong’o

Άλλη μια γυναίκα που σχεδόν πάντα πειραματίζεται με το look της. Αυτή τη φορά επέλεξε μπρονζέ χείλη, smokey eyes σε έντονη μπλε απόχρωση και ένα χρυσό αξεσουάρ στα μαλλιά. .

 

 

 

 

Tέλος όπως ήταν αναμενόμενο αφού είναι μια από τις “μούσες” του οίκου, η Zoe Kravitz στο after Oscar party του Vanity Fair επέλεξε μακιγιάζ με προιόντα YSL και το αστέρι φυσικά όλου το μακιγιάζ δεν ήταν άλλο από το σέξι κόκκινο κραγιόν Rouge Pur Couture Lipstick No 201.

 

 

 

 

Ποιο make up look σας άρεσε περισσότερο;

 

 

15 Σχόλια
  1. Το make up της Jennifer Lawrence μου άρεσε πιο πολύ απ’ όλα, γιατί δείχνει φυσικό, παρά τα έντονα μάτια. Είναι βέβαια και πανέμορφη, έτσι & αλλιώς!
    χχ

  2. Της Jennifer Lawrence θα ελεγα ειναι το πιο sexy μακιγιαζ και το υποστηρίζει απόλυτα!!Πολύ μου αρέσει αυτή η κοπέλα μπράβο της δεν μας έχει απογοητεύσει μέχρι τώρα.

  3. …όσο μου άρεσε το Louis Vuitton φόρεμα της Sandy, το μακιγιάζ μάλλον με στενοχώρησε…λίγο το sleek μαλλί,λίγο το ”ατημέλητο” φρύδι…νομίζω πως ένα διαφορετικό μακιγιάζ-και χτένισμα- δε θα φανέρωνε την ηλικία της…
    Ashley Judd και Salma Hayek με μεταλλικό μοβ και plum κραγιόν αντίστοιχα, με εντυπωσίασαν!!!

  4. Καλά τι έχω πάθει με τη Lupita;Εκτός από το φόρεμα μου άρεσε και το makeup της.Πάντως,το πορτοκαλί κραγιόν έχει πέραση όπως φαίνεται.Το καλοκαίρι είναι μία από τις επιλογές μου!

  5. Τρομακτική η Sandra Bullock!!! 😰😰😰😰Απαπαπα τρόμαξα βραδιάτικα!!! Το φρύδι δεν μου άρεσε καθόλου! Καμία θηλυκότητα! Μου άρεσε πολύ η Margot Robbie γιατί είχε πολύ διακριτικό μακιγιάζ. Επίσης λατρεψα και γω το κραγιόν της Zoe Kravitz!!! 💄💄💄ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ!!!❤❤❤👸 Με έβαλε για τα καλά σε καλοκαιρινό mood. Αντε καλοκαιράκι μην αργείς!!! 💚💙💜❤

  6. Salma Hayek και Jennifer Lawrence νομίζω ότι ανέδειξαν καλύτερα τα χαρακτηριστικά τους!

  7. Πάλι τη Nicole Kidman θα διαλέξω.
    Μουτςς

  8. Salma Hayek!! Μεξικανα θεά, πάντα μου άρεσε και πάντα θα μου αρέσει!! Θηλυκό!! Και μπορεί το Gucci που φορούσε να ήταν πολύ Bollywood, αλλά μόνο αυτή μπορούσε να το υποστηρίξει..Δεύτερο make up look που μου άρεσε ήταν της Gal Gadot που πρώτη φορά τη βλέπω,ούτε καν θυμάμαι να την έχω ξανακούσει, αλλά είναι πανέμορφη!!

  9. Kαλησπερα Μου αρεσε το μακιγιαζ της Margot Robbie και Jennifer Lawrence

  10. @Celia & Nicol M: Μου κάνει εντύπωση που δεν σας άρεσε το look της Sandra Bullock. Το βρήκα ιδανικό και για τα χαρακτηριστικά της και απόλυτα ταιριαστό με την επιλογή του φορέματος. Φυσικά γούστα είναι αυτά και με ενδιαφέρει πολύ να ακούω και τη δική σας άποψη.

  11. @Maryl: Είναι η πρωταγωνίστρια της τανίας Wonder Woman και πρώην Μις Υφήλιος και πρώην καταδρομέας στον Ισραηλινό στρατό και μητέρα 2 παιδιών και, και, και… (μου κάνει εντύπωση που δεν την ξέρεις, γιατί ξέρω ότι δεν αφήνεις ταινία για ταινία στον κινηματογράφο!!)

  12. Jennifer Lawrence λαμπερή – Margot Robbie σούπερ φυσική και πανέμορφη, τι ωραίο χαμόγελο! Sandra λατρεμένη, το “καρφί” μαλλί δικό μου αγαπημένο, θαρρώ ότι πάει σε όλες τις γυναίκες.

  13. @ΒΒ: πωπω Τζούλια μου δεν την έχω δει την ταινία, αλλά τώρα θα τη νοικιάσω σε Dvd γιατί πολύ μου άρεσε η πρωταγωνιστρια!! Καλά που είναι το ΒΒ και ενημερώνομαι γιατί,μη νομίζεις, οι 24 ώρες της ημέρας δε με φτάνουν για όλα αυτά που θέλω να κάνω και μαθω!

  14. @Μaryl: Μεταξύ μας αγαπημένη, δε θα χάσεις και πολλά αν δεν τη δεις- την περίμενα πολύ καλύτερη περιπέτεια, αλλά anyway, για ένα βράδυ με ποπ κορν τη μαμά και της κόρες σου, θα είναι girl power fun!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.