Girls’ Night Out στο ΝJV Athens Plaza.

 

 

 

Αν δεν έχετε κανονίσει ακόμα κάτι για να γιορτάσετε με τις φίλες σας και τα αγαπημένα θηλυκά της ζωής σας την αποψινή βραδιά σας έχω μια ιδέα:

 

Στο πανέμορφο English style Explorer’s Bar του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza ειδικά για απόψε τη Μέρα της Γυναίκας,  θα υπάρχει ένα διαμορφωμένο μενού που περιλαμβάνει κρύο και ζεστά finger food, γλυκά αλλά και άφθονο λευκό και κόκκινο house wine.

 

Και επειδή χωρίς μουσική καμία βραδιά δεν μπορεί να έχει επιτυχία, ταυτόχρονα θα απολαύσετε  την συνοδεία ζωντανής μουσικής και τραγουδιού από τον all time classic  Δάκη καθώς και τους Πάνο Δέρβο και Έλενα Περβαινά.

 

 

Και επειδή τυχαίνει να γνωρίζω προσωπικά και τον Πάνο και την Έλενα να σας ενημερώσω ότι έχουν ένα υπέροχο ρεπερτόριο από ξένη, latin και ελαφριά ελληνική μουσική. Και στο παρελθόν έχουμε κάνει υπέροχα πάρτι με τους δυό τους σε σπίτια αγαπημένων φίλων.

 

Στο δια ταύτα, η τιμή κυμαίνεται στα 30Ε το άτομο και το τηλέφωνο κρατήσεων το  210 3352400

 

 

8 Σχόλια
  1. Τι ωραία και οικονομική πρόταση σε τέτοιο υπέροχο χώρο!!! Λιτσα, Celia,Stella & Julia, τέλεια δε θα ήταν να συναντιομασταν σήμερα εκεί ??

  2. Ξέχασα να ευχηθώ χρόνια μας πολλά για σήμερα!! Να μπορούμε να κάνουμε ότι μας γεμίζει και μας ευχαριστεί όσο περισσότερο γίνεται!

  3. @Maryl: Μα τι τέλεια ιδέα!! Δυστυχώς είχα έξοδο χθες για τα γενέθλια της αγαπημένης μου φίλης Κορίνας και θα έχω έξοδο και αύριο, οπότε λέω να μην το παρακάνω με τρεις μέρες στη σειρά…χιχχιχι.. Keep the thought όμως και πράγματι η τιμή για το συγκεκριμένο μέρος είναι εξαιρετική!

  4. …kαλημέρα, bb girls και χρόνια μας πολλά…τέλεια η πρόταση της Maryl αλλά σήμερα έχουμε κανονίσει να μαζευτούμε κάτι φιλενάδες στο σπίτι μιας από μας…το μότο μας για απόψε θα είναι ”girls’ night in is the new girls’ night out”….χαχαχαχα…θα έχουμε και μαραθώνιο από τη σειρά SATC 👑👑🌹💜💜💜🍾🥂🥂🥂💄💄💃💃👠👠👠 ….Να το κανονίσουμε όμως,κορίτσια….εγώ θα προτιμούσα σε κάποιο mall….να κάνουμε κι οφθαλμόλουτρο….στις βιτρίνες….

  5. Ο Δάκης τραγουδάει ακόμα;Η τιμή όντως πολύ καλή για φαγητό και μουσική!

  6. Ωραια προταση οχι μονο για σημερα αλλα και για οποιοδποτε επομενο ανοιξιατικο απογευμα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.