H απίθανη, Celeste Barber διακωμωδεί τους celebrities!

 

 

 

Να σας συστήσω (σε περίπτωση που δεν την γνωρίζετε) την Celeste Barber. Γεννημένη στο Sydney της Αυστραλίας είναι ηθοποιός, συγγραφέας και κομεντιέν.

 

Mε πάνω από 3.300.000 followers στο Instagram είναι επίσης η γυναίκα που «τρέμουν» οι celebrities λόγω των απίστευτα αστείων  σατυρικών  φωτογραφιών και videos που ανεβάζει διακωμωδώντας τους.

 

Η ίδια έγινε viral γύρω στο 2016,  όταν άρχισε να ανταλλάσσει φωτογραφίες και μηνύματα με την αδερφή της κάνοντας μιμήσεις και αντιγράφοντας με τον «δικό της τρόπο» διάφορες so full of themselves  πόζες που παίρνουν οι  celebrities αλλά και τα μοντέλα ή ακόμα και απλές influencers,  στα δικά τους social media. The rest is history.

 

Η ίδια δεν φοβάται, να γδυθεί, να «τσαλακωθεί», να ποζάρει με σούπερ σέξι μαγιό προβάλοντας το πραγματικό της σώμα και πρόσωπο χωρίς κανένα ρετούς και το αποτέλεσμα όπως θα δείτε παρακάτω είναι αστείο έως δακρύων,  ενώ τις φωτογραφίες της,  τις συνοδεύει και με τις αντίστοιχες ατάκες:

 

πχ,  σατιρίζοντας την πρόσφατη φωτό της JLO έγραψε: “Κάποιες φορές πρέπει να βάζεις το μαγιό της κόρης σου και να δείχνεις στον κόσμο το «πακέτο» σου»

 

 

 

 

Δοκιμάζοντας το look Miley Cyrous “αέρας για σέξι επιμελώς ατημέλητο μαλλί”

 

 

 

 

Η RiRi στο ντους

 

 

 

 

Δίπλα στον σκουπιδοτενεκέ LV η Kim, δίπλα στον δικό της η Celeste γράφει: “Εγώ και η Kim, δουλεύουμε πάνω σε ένα νέο άρωμα”

 

 

 

 

 

“Οφείλεις να ενυδατωθείς και να ξεγυμνωθείς για να είσαι κάποια στο Hollywood” σχολίασε  για τη δημόσια πόζα της Selma Blair, για να πάρει απάντηση από τη Selma με το hashtag #mean.

 

 

 

 

 

Για το φωτισμένο με προβολέα πρόσωπο της Bella Hadid

 

 

 

 

Για τη λασποθεραπεία της Gwyneth Paltrow

 

 

 

 

Για την πόζα της Emily Ratajkowski Όποιος τη μύρισε τη χειρίστηκε”  (μην εξηγηγώ τι σημαίνει το “τη”. Έκλαψα από τα γέλια)

 

 

 

 

“Όταν τον ερωτεύεσαι και μαθαίνεις κατόπιν εορτής ότι έχει παιδιά”

 

 

 

 

“Οι όμορφοι άνθρωποι κάνουν όμορφα πράγματα”

 

 

 

 

Για την πόζα μπροστά στο x-mas tree της Mariah Carey “It’s beginning to look a lot like Mariah’s humble.”

 

 

 

 

Bella dreams, Celeste eats.

 

 

FYI #celestechallengeaccepted #celestebarber #funny #bellahadid

A post shared by Celeste Barber (@celestebarber) on

 

 

Πρώτη μέρα διακοπων και νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα!

 

 

 

 

JLo και boyfriend, Celeste και husband

 

 

 

 

Στα videos αλλά και στις φωτογραφίες που ανεβάζει, πολλές φορές εμφανίζεται και ο άντρας της (τον οποίο η ίδια ονομάζει #hothusband, όπως στο παρακάτω video με τίτλο “Η χαρά σου όταν ανακαλύπτεις την πισίνα των ενηλίκων”

 

 

 

 

 

Διαφημιστική καμπάνια με το μοντέλο Izabel Goulart γράφει “Ποτέ δεν ήμουν καλή στο να μοιράζομαι το φαί μου.”

 

 

 

 

Αρκεί να σας πω ότι πριν λίγο καιρό που έκανε ένα video σατιρίζοντας την διαφημιστική καμπάνια του Tom Ford και την εξωγήινα όμορφη Joan Smalls , ζητώντας από τον Tom Ford να την προσλάβει ως μοντέλο,  το Tom Form team (με περίσσεια δόση χιούμορ είναι αλήθεια) την κάλεσε να παραβρεθεί και εκείνη στην επόμενη καμπάνια.

 

 

 

 

 

H γυναίκα είναι απίστευτη και πριν λίγο καιρό, δεν δίστασε να σατιρίσει τον ίδιο της τον εαυτό σε επαγγελματική φωτογράφηση που έκανε:

 

 

 

 

Ακόμα και αν δεν έχετε Instagram account αξίζει να ανοίξετε για να την ακολουθήσετε (αφού φυσικά πρώτα ακολουθήσετε το bb, έτσι;)  Εγώ ακολουθώ  φανατικά τη Celeste πάντως,  γιατί μου φτιάχνει τη μέρα η οποία ξεκινά με γέλια έως δακρύων.

 

Παρασκευή σήμερα, πολλοί οι λόγοι για να γελάσουμε.

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Καλημέρα bbgirls!
    Προσωπικά, δεν με ενθουσίασε… μάλλον δεν είμαι fun αυτού του είδους χιούμορ!
    χχ

  2. Εγώ δεν έχω Instagram αλλά την ξέρω από την αδερφή μου, που επίσης τη ακολουθεί και γελάει πολύ με τα καμώματα της. Φοβερή πράγματι και δεν ενοχλεί και κανέναν παρά μόνο την ματαιοδοξία.

  3. η γυναίκα είναι θεά,ακομπλεξάριστη και ξέρει να αυτοσαρκάζεται!!!Αγαπώ!!

  4. Ααααα,.εχω λιώσει με την ”αντιγραφή” στην πόζα της Κιμ δίπλα στον LV σκουπιδοτενεκέ….plus ότι έμαθα πως η lv βγάζει και κάδους απορριμάτων….

  5. @Tzeni123: Πολύ μου άρεσε αυτό που έγραψες “δεν ενοχλεί και κανέναν παρά μόνο την ματαιοδοξία”…

  6. @Celia: Αγαπώ και εγώ πολύ όσους αυτοσαρκάζονται!

  7. @Celia: Δε θυμάσαι το post που γράψαμε με τη SofiaT για τις LV σακούλες σκουπιδιών; Αυτό είναι το επόμενο βήμα του οίκου και βλέπω να γεμίζει με αυτούς η Jeddah!!!

  8. @JULIA, ναι…το θυμήθηκα τώρα…και με τις τσάντες για τα ψώνια του σ/μ….

  9. Καλά η μία πόζα πιο αστεία από την άλλη!! Σίγουρα θα την κάνω follow γιατί μου γυμνασε το στομάχι από τα γέλια, τη βρήκα απολαυστική!

  10. Καλημερα Την βρηκα υπεροχη Η ομοιοτητα σε πολλες φωτογραφιες ειναι εκπληκτικη. Με γελιο και χαρουμενη διαθεση ξεκινα το Σαββατοκυριακο μας Καλα να περασετε ολες

  11. Να σαι καλά βρε @JULIA!!! 💙❤💜💛💛💚Με έκανες και γέλασα μεχρι δακρυων! 💙💛💛❤Τα βιντεο ειναι οοολα τα λεφτά, ειδικα εκεινο που χορευει με τον φίλο της! Ακομπλεξαριστη και πολύ αληθινή! Μου άρεσε! Θα την ακολουθήσω και γω γιατί νομίζω θα ναι ένα ωραίο ευχάριστο διάλειμμα μέσα στην καθημερινότητα μου! 💜❤💛💚

  12. Κλαιω…αυτη ειναι φιλη μου..σιγουρα!!!

  13. Ακολουθώ ένα αγόρι που κάνει κάτι παρόμοιο.Τέλεια είναι θα την ακολουθήσω.
    Μουτςς

  14. Τρελένομαι για ανθρώπους με χιουμορ& αυτοσαρκασμό!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.