Tα αρώματα “Monsters” της Nina Ricci.

 

 

 

 

Συλλεκτικά και ανανεωμένα τα νέα αρωματικά «τερατάκια» της  Nina Ricci σε συνεργασία με τους Βραζιλιάνους  καλλιτέχνες Ana Strumpf και Guto Requena  έφτασαν και εδώ.

 

 

«Δύο κολλητές φίλες, η Nina και η Luna. Ένας χαρούμενος χορός ξεκινά.Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα βήματα τους μέσα στο μαγευτικό δάσος, όπου υπάρχουν συμβολικά ζώα, όπως ο λύκος και η κουκουβάγια. Αλλά μην ξεγελαστείτε, είναι μόνο μία ιστορία από αξιολάτρευτα τερατάκια και δεν έχουν σκοπό να σας βλάψουν… Έχουν στυλ και φοράνε μία γούνινη φούντα.»

 

 

Ο Οίκος Nina Ricci μας προσκαλεί να απελευθερώσουμε το μικρό τερατάκι που κρύβεται μέσα μας. Το άρωμα Nina μετατρέπεται σε ένα ζαχαρωτό αχλάδι και το άρωμα Luna, σε έναν ανανά βουτηγμένο σε lime.

 

 

 

 

 

 

H συλλεκτική εκδοχή των αρωμάτων,  συνοδεύεται από τα κραγιόν Les Baisers της Nina Ricci σε τέσσερις  φωτεινές  αποχρώσεις,  κόκκινο, κοραλλί, ροζ και φούξια  και εξίσου χαριτωμένες ταιριαστές ονομασίες:

 

 

 

 

 

(από αριστερά προς δεξιά)

 

 

Magic Fuchsia, Psychotic Pink, Tempting Coral και Τοtemic Red

 

 

 

 

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Kαλησπερα Εκπληκτικες συσκευασιες πραγματικα παιχνιδιαρικες και εξίσου χαριτωμένες ταιριαστές ονομασίες: καλη εβδομαδα σε ολες

  2. Μόνο κ μόνο από την συσκευασία τους νομίζω ότι τα θέλω στην μικρή συλλογή μου!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε bbgirls!!

  3. Τι όμορφα αρωματο-τερατακια!!! Πολύ έξυπνη ιδέα, πολύ παιχνιδιάρικα αρώματα! Και οι αποχρώσεις των κραγιόν μου άρεσαν, φωτεινές, ζεστές, έντονες. Φαντάζομαι πως και τα κραγιόν θα έχουν κάτι από το άρωμα του οίκου Nina Ricci, (παλιότερα είχα αγοράσει κραγιον & είχε υπεροχη γεύση) που θα τα κάνει ακόμα πιο θελκτικα.
    xx

  4. Νομίζω με πιάνει κρίση παλιμπαιδισμού 😛
    Μουτςς

  5. Τι ωραίο δώρο για τα κοριτσάκια μου!! Ειδικά η μικρή μου θα τα θέλει για παιχνίδια!!

  6. …οι συσκευασίες ΤΕΛΕΙΕΣ!
    @MARYL, Δε μασάμε με το σχόλιό σου 😜😜🤪🤩 Παραδέξου πως τα θέλεις όλα για σένα!! 😜😜🤪🤩

  7. Νομίζω ότι δεν θέλω άλλο παιδικές αναφορές… Τουλάχιστον για ένα (μεγάλο) διάστημα!

  8. Υπέροχα Όλα!!! Παιχνιδιάρικα!!! 💛❤💙💚Σου φτιάχνουν το κέφι με μια μάτια!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.