Αφιέρωμα Σώμα: Beatific Slim Sculptor κατά της κυτταρίτιδας.

 

‘Έφτασε αυτή η εποχή του χρόνου που όλες μας λίγο πολύ προετοιμαζόμαστε για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι στα καλύτερά μας.

 

 

Μια κάπως πιο προσεκτική διατροφή, λίγη παραπάνω άσκηση ακόμα και αν πρόκειται για ένα μισάωρο περπάτημα τη μέρα, μια προσπάθεια για αποτοξίνωση με τις τροφές αυτές που αποδεδειγμένα μειώνουν την όψη φλοιού πορτοκαλιού, μεγαλύτερη πρόσληψη νερού, κάποια εξειδικευμένα μασάζ και τέλος τα προϊόντα που θα συμβάλουν ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια μας αυτή, μια που όσο αφορά την καλύτερη εικόνα του σώματός μας, οι κινήσεις πρέπει να είναι συνδυασμένες.

 

 

Το τρίπτυχο, Διατροφή, Άσκηση, Προϊόν, είναι το μόνο που λειτουργεί άψογα σε αυτή μας την προσπάθεια. Εξ άλλου σήμερα είναι 12 Μαρτίου και έχουμε τουλάχιστον 3 μήνες έως την επίσημη έναρξη του Καλοκαιριού και τις πρώτες εμφανίσεις στην παραλία.

 

 

Αυτή λοιπόν η εβδομάδα εδώ μέσα θα είναι αφιερωμένη στο σώμα μας και η αρχή θα γίνει με ένα προϊόν που πήρα στα χέρια μου, ακριβώς μια εβδομάδα πριν, το απλώνω το βράδυ μετά το ντους μου με κυκλικές κινήσεις μασάζ  και ήδη έχω δει τα πρώτα του αποτελέσματα.

 

 

Μιλάω για την  κρέμα αδυνατίσματος κατά της κυτταρίτιδας Beatific Slim Sculptor. Η κρέμα μετράει ένα χρόνο ζωής από τότε που λανσαρίστηκε και είχα ακούσει εξαιρετικά reviews από όσες την είχαν χρησιμοποιήσει. Εγώ όμως πέρυσι χρησιμοποιούσα κάποιο άλλο αντίστοιχο προϊόν, αλλά φέτος αποφάσισα να την δοκιμάσω για να δω ιδίοις όμμασι τα αποτελέσματά της.

 

 

 

 

Φυσικά είναι αστείο να περιμένουμε ότι μόνο με μια κρέμα θα λυθούν όλα τα προβλήματα. Όπως έγραψα και παραπάνω η προσπάθεια πρέπει να είναι συνδυαστική και  έτσι εδώ και περίπου 10 μέρες από αρχές του μήνα, προσέχω αρκετά την πρόσληψη θερμίδων. Εξ άλλου μου είναι αδύνατον να κάνω στερητικές δίαιτες- πρωτεΐνη σαλάτα και τίποτα άλλο – αυτές τις σαχλαμάρες που εμένα τουλάχιστον αντί να με βοηθάνε μου ανοίγουν περισσότερο την όρεξη ακόμα και για τροφές που δεν έχω ιδιαίτερη αδυναμία πχ γλυκά.

 

Μάλιστα περιττό να σας πω ότι αν και προσέχω την πρόσληψη θερμίδων – με έναν πολύ απλό τρόπο- σερβίρω ό, τι φαγητό έχουμε σε μικρότερο πιάτο- από πάνω έχω εντάξει και έξτρα τροφές όπως βρώμη και ξηρούς καρπούς το πρωί, φρούτα κατά τη διάρκεια της μέρας φαγητό το μεσημέρι στην ποσότητα που έγραψα και βραδινό έως τις 7μμ και όχι αργότερα.

 

 

Κάνω και λίγο περπάτημα- πάω τον κύριο Ρωμανό σχολείο με τα πόδια κάθε πρωί και στον γυρισμό παίρνω τον πιο μακρινό δρόμο επιστροφής. Κανά μισόκιλο πρέπει ήδη να έχω χάσει αυτές τις 10 μέρες, χωρίς άγχος, χωρίς πίεση,  γιατί αν αγχωθείς για τα κιλά σου, το σίγουρο είναι ότι θα βάλεις και άλλα.

 

 

Εκτός όμως από το μισόκιλο,  αυτή την εβδομάδα που κάθε βράδυ απλώνω τη κρέμα Beatific Slim Sculptor έχω προσέξει αυτό ακριβώς που λέει το όνομά της: ένα σμίλευμα στις περιοχές που θέλω μια που εστιάζω ψηλά στους μηρούς και στην περιοχή της κοιλιάς. Το δέρμα μου σε αυτές τις περιοχές το νιώθω πιο «τσιτωμένο», πιο απαλό, πιο λείο, πιο σφριγηλό.  Η κυτταρίτιδα δεν είναι ιδιαίτερα ορατή πλέον και σκέφτομαι ότι αν αυτό είναι το αποτέλεσμα σε μια εβδομάδα, σε ένα μήνα θα έχει πολλαπλασιαστεί- αυτό ακριβώς που θέλω δηλαδή.

 

 

 

 

Η φόρμουλα της Slim Sculptor βασίζεται σε δυο ενεργά συστατικά- δυο συμπλέγματα όπως τα ονομάζει η μάρκα:

 

-Το σύμπλεγμα NocturCell thermo-active βασίζει τη δράση του στους μηχανισμούς της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας, οπότε η επιδερμίδα έχει την τάση να ενισχύει τις φυσικές διαδικασίες ανανέωσης και αδυνατίσματος. Το σύμπλεγμα NocturCell thermo-active χάρη σε ένα βιοτεχνολογικό δραστικό που παράγεται από πλαγκτονικούς μικροοργανισμούς, λειτουργεί πάνω σε μία διαδοχική πορεία δράσεων η οποία σε συνδυασμό με το μασάζ συμβάλει καθοριστικά στη μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

 

 

– Το σύμπλεγμα LipoSlim Sculpt3 βασίζεται σε ένα μοναδικό μείγμα φυκιών και στο δραστικό εκχύλισμα σπόρου παπαρούνας τα οποία δημιουργούν μία ισχυρή συνεργιστική δράση σμίλευσης του σώματος μαζί με την επιστημονικά αποδεδειγμένη αδυνατιστική δραστηριότητα των ξανθινών.  Έτσι η επιδερμίδα συσφίγγεται και τονώνεται ενώ η σιλουέτα του σώματος σμιλεύεται και αναδιαμορφώνεται.

Παράλληλα, η τεχνολογία MicroTransDermal ενισχύει την απορρόφηση των δραστικών συστατικών από την επιδερμίδα, χαρίζοντας βελτιστοποιημένη αποτελεσματικότητα σύσφιξης, ελαστικότητας και βελούδινης επιδερμίδας

 

 

 

Το ξαναλέω και ας γίνω κουραστική. ΔΕΝ αδυνατίζεις χρησιμοποιώντας απλά ένα προϊόν όσο τεχνολογικά εξελιγμένο και αν είναι. Όμως σίγουρα, αν το χρησιμοποιείς καθημερινά,  έχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, optimum αποτελέσματα, σε λιγότερο χρόνο.

 

 

Tα προϊόντα της Beatific διατίθενται στα πολυκαταστήματα Hondos Center σε Γλυφάδα, Κηφισιά & Ομόνοια, στα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ (Υγεία και Μητέρα) καθώς και online στο www.beatific.gr

 

 

Τέλος να σας ενημερώσω ότι αυτή την εβδομάδα θα έχουμε ως “φιλοξενούμενη” guest writer την Διαιτολόγο-διατροφολόγο Αθηνά Παπατσαράκη για να μας μιλήσει για θέματα τα οποία ενδιαφέρουν όλες μας και φυσικά για να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις και απορίες σας.

 

Kαλή εβδομάδα!

 

 

17 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!!
    Μιας και στην χώρα μας ο ήλιος άρχισε να καίει περισσότερο και νιώθουμε στο δερμα μας την ζεστουλα που μας χαρίζει!! Αμεσως κανουμε τον συνειρμό οτι το καλοκαίρι δεν θα αργήσει να φανεί!
    Και αυτο τι σημαινει οεοοοοοο οτι πρεπει να συνέλθουμε λίγο απο την χαλαρότητα του χειμώνα και να μπούμε σε ενα πιο οργανωμένο προγραμμα διατροφής,γυμναστικής κ.λ.π Όχι τίποτα σπουδαίο οπως λες και εσύ
    @Τζουλια μισή ωρα περπάτημα ,λίγο γυμναστική στο σπίτι,μικρότερη ποσότητα φαγητού,κάποια κρεμούλα
    σύσφιξης/αδυνατίσματος θα δώσουν κάποιο αποτέλεσμα!Αν και εγώ φέτος εχω εντάξει το βραδινό περπάτημα
    στην ζωή μου απο της αρχές του Σεπτεμβρίου και με εχει βοηθήσει πολυ!
    Απο κρεμες αυτη που ειχα δει έντονα αποτελέσματα ήταν της Clarins δεν θυμάμαι πια συγκεκριμένα αλλα με είχε εντυπωσιάσει.

  2. @SofiaT: Το βραδινό περπάτημα πρέπει να είναι υπέροχο και να σε χαλαρώνει από όλη την ένταση της μέρας. Θα ήθελα και εγώ να το εντάξω αλλά μετά από δουλειές, διαβάσματα, βραδινές υποχρεώσεις κλπ κλπ μου είναι σχεδόν αδύνατον.. ίσως τώρα που η μέρα μεγαλώνει, να μου είναι πιο εύκολο…

  3. Καλημέρα και απο μένα!!! Ήδη νιώθω πολύ έντονα το καλοκαίρι να πλησιάζει και ομολογώ πως με έχει ψιλοαγχωσει! Ξεκίνησα να προσέχω λιγάκι την διατροφή μου την προηγούμενη βδομάδα και ήδη έχασα 1 κιλό! Αυτήν την εβδομάδα ορκίστηκα στον εαυτό μου να πάω για περπατημα 3 φορές… ελπίζω να τα καταφέρω!!! Κρεμα δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στην ζωή μου αλλά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά…

  4. @Τζουλια Η αλήθεια ειναι πως τώρα που μεγάλωσε ο δικός μου γιος και δεν με χρειαζεται πια σε οτι αφορά το διάβασμα,μου ειναι πολυ εύκολο να πάω ενα βραδινό περίπατο και να χαλαρώσω.Κατάλαβαίνω απόλυτα το δικό σου προγραμμα με πιο μικρό παιδί εχει άλλες απαιτήσεις!

  5. Η αλήθεια είναι ότι εγώ δε σταματάω να φοράω συσφιχτικες αντικυτταριδικες κρέμες ποτέ και καθημερινά περπατάω τουλάχιστον 20 λεπτά μιας και είναι η μόνη γυμναστική που προλαβαίνω να κάνω. Κάθε φορά όμως που ” ανοίγει” ο καιρός προσπαθώ να βελτιώσω και λίγο τη διατροφή μου,όσο μπορώ βέβαια γιατί είμαι πολύ λιχουδα!

  6. Ενδιαφέρον ακούγεται.Ψήνομαι να το δοκιμάσω κι εγώ.
    Μουτςς

  7. Καλημέρα κορίτσια. Χρησιμοποιώ και εγώ την κρέμα slim sculpture της beatific εδώ και έναν μήνα. Να πω ότι περιττά κιλά δεν έχω (ύψος 1,65 βάρος 51 με 52 κιλά). Όμως μετά από τρεις εγκυμοσύνες, προσληψη πολλών κιλών στις δύο τελευταιες και αποτομο χασιμο παλι του βαρους,το σώμα μου έχει παρουσιάσει χαλάρωση και κυτταρίτιδα. Η slim sculpture είναι η μόνη κρέμα που “αλλαξε” το σώμα μου μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν θα είμαι υπερβολική αν σας πω ότι διαφορά είδα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Το σώμα μου έγινε πιο σφιχτό , η κυτταρίτιδα μειώθηκε αισθητά και οι γοφοι σμιλευτηκαν. Επίσης έγινε πολύ απαλό και ενυδατωμενο . Παλαιότερα , για την ιδια δουλεια,χρησιμοποιούσα ένα gel το οποιο μου προκάλεσε τρομερή ξηρότητα στην περιοχή των μηρών. Το μόνο που άλλαξα στη διατροφή μου είναι ότι έκοψα μαχαίρι τη ζάχαρη και μείωσα λίγο τις μερίδες του κανονικού μου φαγητού.Α, και σταμάτησα τελείως τη χρήση του ανελκυστήρα. Παντού με τις σκάλες! Εξάλλου και η ίδια η beatific,πολυ τιμια κατά τη γνώμη μου, αναφέρει πως δεν γίνονται θαύματα μόνο με την κρεμα αλλά μας προτρέπει να χρησιμοποιούμε την κρέμα συνδιαστικα με σωστή διατροφή και άσκηση γιατι μόνο τότε θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  8. Καλή εβδομάδα bbgirls. Σίγουρα τα μέγιστα αποτελέσματα τα έχουμε όταν ακολουθουμε το τρίπτυχο που λέει η Julia. Τη συγκεκριμένη κρέμα δεν την έχω χρησιμοποιήσει για να εκφράσω γνώμη, αν και από το post δείχνει θαυμάσια! Καλή ευκαιρία να τη δοκιμάσω, γιατί κάθε καλοκαιρινή σεζόν, πειραματιζομαι με νέο προϊόν που θα με προκαλέσει να το δοκιμάσω, να το εμπιστευτω.
    χχ

  9. Kαλημερα. Συμφωνω με την Τζουλια για το τριπτυχο γιατι σε οτι με αφορα αν αδυνατιζα με το περπατημα μονο και τις κρεμες θα επρεπε να ημουν συλφιδα. Περπατω τουλαχιστον 2 χλμ καθε μερα. Κανω ολες τις δουλειες μου με τα ποδια και παιζω τεννις 3 φορες την εβδομαδα. Το αποτελεσμα επειδη τρωω ανθυγιεινα να εχω παρει 6 κιλα απο το καλοκαιρι και οι εξετασειςμου στο κοκκινο +. Συκωτι και χοληστερινη νουμερα που σπανια βλεπεις. Ξεκινησα λοιπον κοβοντας μαχαιρι την ζαχαρη στο καφε και ακολουθωντας διαιτα που ειχα να κανω 10 χρονια. Φυσικα κρεμες σμιλευσης και μειωσης της κυταριτιδας βαζω ολο τον χρονο.Την συγκεκριμενη δεν την εχω αγορασει ποτε. Εχω εμπιστοσυνη ομως στην εταιρεια γιατι εχω χρησιμοποιησει αρκετα αλλα προιοντα της . Και κατι τελευταιο Το αρωμα των προιοντων Beatific δεν θα το βρειτε πουθενα…καλη εβδομαδα σε ολες

  10. @Nikol M: Λοιπόν, νομίζω ότι ήμουν στην ηλικία σου όταν πρωτοδοκίμασα μια τέτοιου είδους κρέμα. Περίπου στα 24 και θυμάμαι ακόμα τη μάρκα: ήταν Biotherm.

  11. @Maryl: Αυτό ακριβώς είναι το τρυκ! Ακριβώς! Εχουν φοβερό αποτέλεσμα το οποίο διατηρείται κιόλας αν τις χρησιμοποιείς όλο τον χρόνο. Και εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω, αλλά δεν σου κρύβω κάποιες φορές “ξεχνιέμαι” δυστυχώς..

  12. @MARIA Z:Ευχαριστούμε πάρα πολύ Μαρία μου για το εξαιρετικό impromptu review! Την ίδια εμπειρία είχαμε τελικά, άρα χαίρομαι πολύ που αυτή ήταν η επιλογή μου φέτος. Και αν έχω ήδη δει αποτέλεσμα μέσα σε μια εβδομάδα, φαντάζομαι στο τέλος ενός μηνός χρήσης…

  13. @Rania: Όλα τα ξέρεις.. καταπληκτικό άρωμα, τόσο που οι πελάτισσες της Βeatific ζήτησαν να γίνει κανονικό body mist. Και έγινε! Εχει τύχει να το δοκιμάσεις; Βάζει κάτω mists πολλών και διάφορων επιλεκτικών μαρκών..

  14. Oxi Tζουλια. Οταν θα ξαναπερασω απο το σταντ θα το δοκιμασω.

  15. ….μπορεί να έχω τσιμπήσει κάτι κιλάκια τώρα που έκοψα το τσιγάρο αλλά δε με νοιάζει!!!
    ….από πρόγραμμα διατροφής εγώ,δεν…κι από περπάτημα,λίγα πράγματα…
    Αλλά…..από κυτταρίτιδα δεν έχω και πολλά πράγματα…φοράω τις κρεμούλες μου κυρίως σε κοιλίτσα,μπρατσάκια…τη συγκεκριμένη δεν την έχω δοκιμάσει.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.