Άνοιξη και Ανανέωση στη σειρά Stella’s Recipy Hair & Body Bliss

 

 

Ήρθε η άνοιξη και τα Stella’s Recipy ανανεώνονται για να φροντίσουν το σώμα και τα μαλλιά σας, με τον καλύτερο φυσικό τρόπο.

 

Τα φυσικά καλλυντικά που δεν ησυχάζουν ποτέ αλλά αγαπούν να εξελίσσονται, συνεχίζουν το ανοιξιάτικο «ζουζούνισμα» τους και γίνονται ακόμα καλύτερα για σας.

 

 

Όλα τα Body Butters της σειράς Hair& Body Bliss εμπλουτίζονται με αγνή, καθαρή, βιολογική αλόη βέρα. Με νέα βελτιωμένη, ανάλαφρη και ακόμα πιο δραστική σύνθεση και υφή, τα Body Butters της σειράς Hair & Body Bliss προσφέρουν ισχυρή αντικυτταριδική δράση, σύσφιξη σε όλο το σώμα και το στήθος, βαθιά ενυδάτωση, τόνωση, εντατική φροντίδα, προστασία στην ξηροδερμία, τις κλιματικές αλλαγές και τις μεταβολές της θερμοκρασίας.

 

 

 

 

Ευεξία κι αισθησιασμός από επιλεγμένα αιθέρια έλαια, ιδανικά να προσφέρουν χαλαρωτική και αγχολυτική διάθεση και να αναδείξουν τη σέξυ πλευρά σας.  Εκπληκτικό άρωμα, ώστε δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο. Χωρίς γλυκερίνες, χημικά και πρόσθετα προκειμένου να δείχνουν αφράτα και άφθονα. Αγνά, καθαρά, ποιοτικά, πλούσια φυσικά σκευάσματα, συμπυκνωμένα και θρεπτικά, χωρίς τη λιπαρότητα της χημικής, συνθετικής υφής. Απορροφώνται αμέσως, δεν βαραίνουν το δέρμα, δεν φράζουν τους πόρους.

 

 

 

 

Μην ξεχνάτε, ότι η ανοιξιάτικη ανανέωση της ομορφιάς μας, δεν σταματά στο σώμα, αλλά συνεχίζεται και στα μαλλιά μας που ταλαιπωρήθηκαν, από τις χειμωνιάτικες καιρικές συνθήκες.  Δυνατά, όμορφα, λαμπερά μαλλιά με το MORE THAN PERFECT! Beautifying Ηair Serum. Ένα ευεργετικό προϊόν ενδυνάμωσης, θρέψης, λείανσης και λάμψης μαλλιών που χρησιμοποιείται τόσο ως σέρουμ, όσο και ως μάσκα. Από σύμπλεγμα βιταμινών, αιθέριων και φυτικών ελαίων, πανθενόλη (προβιταμίνη Β5), πρωτεΐνες ρυζιού και εκχύλισμα γαρδένιας των Ίνκας.  Τα μαλλιά γίνονται απαλά, γερά και λαμπερά, ενώ αντιμετωπίζεται το φριζάρισμα. Δεν λαδώνει τα μαλλιά,  δεν περιέχει ίχνος από χημικό πρόσθετο ή σιλικόνη και δε μοιάζει με κανένα κοινό λάδι μαλλιών.

 

 

 

 

Η ανοιξιάτικη ανανέωση συνεχίζεται όμως και στην εμφάνιση της σειράς Ηair & Body Bliss.  Στα Stella’s Recipy αγαπάμε και σεβόμαστε τη φύση, περιορίζουμε το πλαστικό, προστατεύουμε το περιβάλλον. Έτσι οι νέες συσκευασίες των προϊόντων της σειράς Ηair & Body Bliss κυκλοφορούν πλέον σε όμορφες, πρακτικές, οικολογικές, ανακυκλώσιμες συσκευασίες αλουμίνιου.

 

 

 

 

 

Stella’s Recipy – your sur mesure beauty

for you…

 

 

 

 

 

 

14 Σχόλια
  1. @Stella μας δεν σταματάς να μας εκπλήσσεις !!!

  2. Άνοιξη και ανανέωση παντού κορίτσια! Εμένα με έχει πιάσει για τα καλά! Πολύ όμορφες και φρέσκες συσκευασίες! Μπράβο Stella!

  3. @sofiaT @Eleytheria Σας ευχαριστώ πολύ! Η ανανέωση κι η αναζήτηση είναι απαραίτητη πρώτα πρώτα σε μένα! Δεν γίνεται να μένω στάσιμη κι επαναπαυμένη, πολύ περισότερο δε, σε ότι αφορά τα SR.

  4. Φαίνονται εκπληκτικά προϊόντα, το ένα πιο ελκυστικό από το άλλο και βέβαια η ποιότητα τους είναι αναμφισβητητη..

  5. …αυτό το σέρουμ για τα μαλλιά πρέπει να το δοκιμάσω a.s.a.p.
    …κι όταν διαβάζω, γαρδένια των Ίνκας, με εξιτάρει όσο τίποτα!!!

  6. Μμμ… εκχύλισμα γαρδένιας!!! Τέλεια για ανοιξιάτικη ανανέωση!!!

  7. Μου αρέσει πολύ η μυρωδιά της γαρδένιας! 💚💛💙❤ Μπράβο @STELLA με τις ιδέες σου!

  8. Πολύ ταιριαστές με τα SR οι νέες συσκευασίες.Μπράβο Στελλίτσα μου.
    Μουτςς

  9. Πολυαγαπημένα και ανανεωμένα!!! Το hair serum πρέπει να είναι μεθυστικο!!!

  10. @Stella, καλοτάξιδη και η νέα σειρά! Είναι εξαιρετική η συσκευασία. Κόσμημα! 😉 Για την ποιότητα τα λόγια είναι περιττά!

  11. Ανυπομονώ να δοκιμάσω ειδικά το Beautifying Ηair Serum!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.