DUKAS 2018 Spring Summer Collection

View Gallery
10 Photos
DUKAS 2018 Spring Summer Collection
3-d

DUKAS SS2018

DUKAS 2018 Spring Summer Collection
4-d

DUKAS SS2018

DUKAS 2018 Spring Summer Collection
5-d

DUKAS SS2018

DUKAS 2018 Spring Summer Collection
6-d

DUKAS SS2018

DUKAS 2018 Spring Summer Collection
7-d

DUKAS SS2018

DUKAS 2018 Spring Summer Collection
8

DUKAS SS2018

DUKAS 2018 Spring Summer Collection
9

DUKAS SS2018

DUKAS 2018 Spring Summer Collection
11-d

DUKAS SS2018

DUKAS 2018 Spring Summer Collection
12-d

DUKAS SS2018

DUKAS 2018 Spring Summer Collection
13

DUKAS SS2018

 

Ανάγλυφες συνθέσειςαπό3 – D τριαντάφυλλα, puzzle από μεταλλικές & ψάθινες κοτσίδες αλλά και  soft βελουτέ φιόγκοι υποδέχονται την καινούρια σεζόν στην DUKAS collection SS2018.

 

Oι αποχρώσεις που κυριαρχούν είναι Powder Nude, Dusty Pink και Rose Gold και πλαισιώνονται από silky, opaque και glossy διαφάνειες.

 

«Οι διαφάνειες και οι διάφανες υφές επιβάλλονται για την παλέτα του καλοκαιρινού make over στα πόδια» σύμφωνα με τον σχεδιαστή.

 

Φυσικά όπως πάντα τα ψηλά τακούνια του σχεδιαστή με το ιδιαίτερο και αναγνωρίσιμο πλέον σχέδιο ενώ έκπληξη μας προκάλεσαν τα new entry sneakers που σηματοδοτούν μια νέα “prêt a sporter” εποχή για τη μάρκα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Check the gallery for more DUKAS designs.

 

 

27 Σχόλια
  1. @Julia την ίδια έκπληξη ειχα και εγώ οταν είδα και τις φωτο με τα χαμηλά σανδάλια !!

  2. @SofiaT: Ο ‘βασιλιάς” του τακουνιού, υπέκυψε στα trends Σοφάκι!! Αχαχαχαχαχαχ!!

  3. Υπέροχα τα παπούτσια του δούκα κορίτσια μου αρέσουν όλα άλλα ομολογώ ότι είναι πολύ ακριβά!!

  4. Προς το παρόν τα παπούτσια του Δουκα είναι για εμένα ένα όνειρο, κάθε φορά που πηγαίνω Γλυφάδα τα θαυμάζω από μακριά..

  5. Tο Νο 9 μου άρεσε.Γενικά,τα παπούτσια με τα πολύ ψηλά τακούνια δεν μου άρέσουνΕπίσης,.τα λευκά sneakers είναι ωραία.

  6. Τρελενομαι για τα παππουτσια του! Ειδικα τα ψηλοτακουνα! Λιγο εως πολυ τσιμπιμενα βεβαια….καλο μεσημερι bbgirls

  7. Kαλημερα. Ομορφα φυσικα και τα sneakers του σχεδιαστη. Οντως ομως πολυ ακριβα. Καποια μερα μια πωλητρια σε γνωστο μαγαζι μου ειπε οτι εδωσε ολο τον μισθο της για ενα πεδιλο του DUKAS γιατι ηταν το ονειρο της. Οταν ο μπαμπας της της ειπε οτι με αυτα τα χρηματα περναει ολο τον μηνα μια οικογενεια μου ειπε οτι αισθανθκε τοσο ασχημα που πλεον δεν τα φορα με την ιδια χαρα που ειχε οταν τα πηρε.

  8. Η άποψη μου δεν αλλάζει όσο αφορά τη σχετικότητα του τι είναι ή όχι, «ακριβό». Παίρνεις ότι πληρώνεις και έξ άλλου εκεί έξω υπάρχει μια αχανής αγορά για όλα τα βαλάντια. Και αν είναι να δώσεις κάποια χρήματα για κάτι που θέλεις πολύ καλό είναι να μην έχεις τύψεις. Καλά και έκανες και το αγόρασες. Δικά σου τα λεφτά, ο,τι θες τα κάνεις.

  9. …oi πλατφόρμες μου αρέσουν και θα τις φορούσα…τα ψηλοτάκουνα είναι τέλεια αλλά δε νομίζω να μπορούσα να ισορροπήσω εκεί πάνω…τα flat πέδιλα και τα sneakers,απλά αδιάφορα!! **το dusty pink είναι η αγαπημένη μου απόχρωση για φέτος…ήδη έχω προμηθευτεί αρκετά κομμάτια(τα περισσότερα σε ήδη σπιτιού) …όσο για το φθηνό και το ακριβό, τάσσομαι με την άποψη της Τζούλιας…θα ήθελα να μου περισσεύουν αρκετά χρήματα ώστε να μπορώ να αγοράζω αρκετά σχέδια παπουτσιών που μου αρέσουν κι ας μην τα φορούσα …αρκεί να μπορούσα να τα έχω όμορφα στολισμένα κάπου,να τα βλέπω και να μου φτιάχνουν τη διάθεση…θα παραφράσω την φράση της αγαπημένης μου ηρωίδας και θα πω I like my money where I can see it, hanging(lying) in my closet.https://www.gannett-cdn.com/-mm-/e7c866b662bebf1efe4447b572ca408abb4efcc0/c=170-0-2830-2000&r=x408&c=540×405/local/-/media/2016/12/09/USATODAY/USATODAY/636168768790460226-GTY-628622952.jpg

  10. …σε είδη σπιτιού ήθελα να γράψω …αλλά με πρόδωσε το πληκτρολόγιο….

  11. @Celia: You’re my kinda girl!

    (που κάποτε με έχει πάρει ο ύπνος κρατώντας αγκαλιά τα μόλις αγορασμένα ψηλοτάκουνα αντικείμενα του πόθου μου και έχω και μάρτυρα! Ούτε η Carrie δεν το έκανε αυτό!!)

  12. Τζουλια μου με το σχολιο μου πιο πανω δεν ηθελα να υποτιμησω καθολου την αξια των παπουτσιων η να ριξω” στο πυρ το εξωτερον” οποιες – οι αγοραζουν ακριβα πραγματα. Πιστευω ομως οτι πολλες φορες δινουμε μεγαλη σημασια στο τι πραγματικα μας κανει ευτυχισμενες σε “πραγματα” και οχι σε απλα καθημερινα , και στις σχεσεις των ανθρωπων

  13. @Rania: Καταλαβαίνω απόλυτα Ράνια μου και είναι πολλά τα πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένη, καθώς και ένα καινούργιο ζευγάρι υπέροχα ψηλοτάκουνα.

  14. Συμφωνώ απόλυτα @Julia. Αρκετά πια με τις τύψεις και τη μιζέρια σε αυτή τη χώρα! Εργαζόμαστε όλες, μας αξίζει αυτό ακριβώς που θέλουμε και έτσι κι αλλιώς η κατάσταση δεν θα αλλάξει με το τι θα αγοράσουμε ή όχι. Δηλαδή του Louboutin δεν μας πειράζει η τιμή; Του Doukas μας πειράζει που είναι και Έλληνας;

  15. Για να κάνω το “δικηγόρο του διαβόλου” πάντως, νομίζω, πως όταν χαρακτηρίζουμε κάτι ακριβο ή φθηνό το κάνουμε με γνωμονα το δικό μας βαλάντιο. Εγω τουλάχιστον σκέφτομαι, ότι “για τα δικά μου δεδομένα” κατι είναι ακριβό και το χαρακτηρίζω έτσι. Δεν γίνεται να το χαρακτηρίσω για εκατομμύρια πορτοφόλια άλλων. Οπότε προς τι οι ενοχές? Αν μπορω να το παρω και δεν πεινάνε τα παιδιά μου ή δεν με κυνηγάνε οι τράπεζες, με γεια μου με χαρά μου! Αν για να το παρω θα πρέπει να μην πληρώσω το ρεύμα, ε .. εκει πρέπει ίσως να το ξανασκεφτώ!

  16. @Eleftheria: Α δεν το είχα σκεφτεί αυτό για Louboutin. Σωστό και αυτό.

  17. @Stella: Πες τα χρυσόστομη!! Αυτό εννοώ και εγώ!! Πχ ο κύριος Ρωμανός έχει βαλθεί όταν μεγαλώσει να αγοράσει Lamborghini. Εκεί του κόλλησε, κάπου το είδε. Τι πρέπει δηλαδή εγώ σαν μάνα να του πω; « Καλά ονειρερέψου, δεν θα τη δεις ποτέ στη ζωή σου;» Ή « ok Κυρ Ρωμανέ, αν τα καταφέρεις, μεγιά σου, με χαρά σου και να πηγαίνεις και τη μαμά καμμιά βόλτα;»

  18. @Julia Εγω παντως θα του ελεγα “Μακαρι να δουλεψεις και μακαρι να πετυχεις και να την πάρεις και να πηγαινεις και τη θεια Στέλλα καμμια βόλτα! Στο ευχομαι! Αλλα κι αν δεν γινει… δεν ειναι και το τελος του κόσμου… Μη σκας θα παρεις άλλο αμαξι!”

  19. @Stella: Φυσικά! Ξέρει ήδη τα σημαντικά αλλά είναι ελεύθερος να ορεινευεται ο,τι ακριβώς θέλει. And dreams do come true όταν το πιστέψουμε.

  20. @JULIA ,αυτό που έπαθες εσύ και κοιμήθηκες με τα παπούτσια αγκαλιά, το έχω πάθει κι εγώ αλλά με τσάντα!!! Επίσης , το μότο μου είναι …what I imagine, I can turn to reality! Και πες στον κ.Ρωμανό πως πρέπει να φωνάζει τα όνειρά του δυνατά…αυτό έλεγα στο δικό μου μικρό bb boy 😃😃😊😊😍😍😘😎

  21. Ονειρεμένα παπούτσια..! Δουκας είναι αυτός! Μου άρεσαν πολύ οι μαύρες πλατφόρμες με το τριαντάφυλλο..! Τώρα, όσο για τα όνειρα…! γενικά πιστεύω πως το να ονειρευόμαστε είναι ο,τι πιο υγιές. Όταν ονειρευόμαστε για να αποκτήσουμε κάποιο αντικείμενο , θεωρώ πως γινόμαστε πιο εργατικοί, μεθοδικοι, και επειτα χαρουμενοι και ικανοποιημένοι. Τωρα, εκεί που θα τοποθετήσει κάποιος το πήχη για τα όνειρά του, είναι άθροισμα πολλών παραγόντων. Και ποτέ – κατα τη γνώμη μου – δεν είναι κατακριτέο, αρκεί ή υλοποίηση τους να μην έχει κάτι το επιλήψιμο. Μ’αρεσει πολύ που τα αγοράκια σας @Julia & @Celia ονειρεύονται! Δυνατά. Φωναχτά. Αυθόρμητα.
    χχ

  22. Φοβερά τα παπούτσια του!!! Πάντα μας εκπλήσσει ο Δούκας!!💚💛💜💙❤ (Μην γελάσετε! Θα σκασω αν δεν το πω!)Για κάποιο λόγο έχω συνδιασει τα παπούτσια του με γάμους,βαφτίσια κτλπ. Ίσως επειδή εδώ δει αρκετές φορές νύφες και κουμπαρες να τα φοράνε! Χαχαχαχα όπως και να χει είναι μικρά έργα τέχνης… με εξέπληξε ευχάριστα το γεγονός ότι είδα και χαμηλά παπούτσια! 💚💛💜💙❤

  23. Χαριτωμένα τα βρίσκω αλλά το γεγονός ότι ο Δούκας έπεσε στα “χαμηλά”(τακούνια) με ξεπερνάει.Τελείως απίστευτο.
    Μουτςς

  24. Τα φθηνά παπούτσια έχουν καταστρέψει τα πόδια των γυναικών. Δεν το λέω εγώ το λέει ο μπαμπάς μου που τυχαίνει να είναι ορθοπεδικός (καλά το λέει και για τα ψηλοτάκουνα, αλλά αυτό δε με συμφέρει χαχαχα) Πάντως εγώ προτιμώ να αγοράσω 2 ζευγάρια καλά και ακριβά παπούτσια το χρόνο, παρά 6 ζευγάρια φθηνιάρικα. Αν και το ακριβό όπως πολύ σωστά είπε η @Stella είναι σχετικό για την κάθε μια.

  25. Η Stella με βρίσκει απολύτως σύμφωνη! Το βέβαιο είναι ότι ακόμα κι αν δεν μπορεί κάποια να τα αποκτήσει τα θαυμάζει, γιατί είναι κομψοτεχνήματα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.