Victoria Beckham: Λανσάρει skin care σειρά και άρωμα!

 

 

 

Σε ένα live video πριν από λίγες μέρες η ασταμάτητη Vick, ανακοίνωσε τη δημιουργία  και το λανσάρισμα της δικής της σειράς skin care.

 

 

Η 43χρονη μητέρα 4 παιδιών, τραγουδίστρια, fashion icon, σχεδιάστρια μόδας, influencer, κλπ κλπ (η λίστα είναι ατελείωτη όταν μιλάμε για τη Victoria) έχει ήδη μπει δυναμικά στο χώρο της ομορφιάς αφού τα προϊόντα που η ίδια δημιουργεί σε συνεργασία με την Estee Lauder γίνονται πάντα sold out.

 

 

Και αν και δεν έχει ακόμα ανακοινώσει με ποια εταιρία θα συνεργαστεί τα πηγαδάκια του beauty world είναι σχεδόν σίγουρα, ότι και πάλι η συνεργασία της θα είναι με την EL.

 

 

 

 

Mάλιστα εκτός από skin care σειρά, η Vick ετοιμάζει και άρωμα ενώ δήλωσε: «Λάτρεψα τη συνεργασία μου με την Estee Lauder, μια συνεργασία με μεγάλη επιτυχία. Ουσιαστικά σχεδίασα προϊόντα που θα ήθελα και εγώ να έχω στο νεσεσέρ μου. Αυτή τη στιγμή είμαι στην πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας μιας σειράς skincare και ενός αρώματος»

 

Αν και δεν αποκάλυψε τι ακριβώς θα περιλαμβάνει η σειρά δήλωσε ότι θα υπάρχουν πολλές και διάφορες κρέμες για φουλ ενυδάτωση και τεχνολογικά εξελιγμένες φόρμουλες. «Δουλεύω με τους καλύτερους επιστήμονες και μαθαίνω και εγώ δίπλα τους εξελίσσοντας τις γνώσεις μου πάνω στην κοσμετολογία»

 

Αναμένουμε.

 

 

12 Σχόλια
  1. Ε, τώρα τι να πούμε για τη Victoria? Μούσα της Estee, και με μεγάλη επιτυχία! Μ’αρεσει πολύ, γιατί είναι πολυδιάστατη, και πολύ δραστήρια! Ανυπομονω & γω να δω τη συνέχεια..!
    χχ

  2. @Sofia Marga: Και εγώ ανυπομονώ πολύ για το packaging γιατί μου αρέσει πάρα πολύ το στυλ αυτής της γυναίκας.. Στο μεταξύ δεν ξέρω αλλά νιώθω ότι θα ξεσπάσει ένας μικρός “πόλεμος” μεταξύ Tom Ford και Victoria- δυο very high profile σχεδιαστές κλπ κλπ κάτω από την ίδια στέγη.. Καλά μη μου δίνετε σημασία αυτά είναι τα δικά μου “σενάρια”…

  3. Θα συμφωνήσω μαζι σας και εγώ!!! Μου αρέσει παρά πολυ το στυλ της και περιμενω με μεγαλη περιέργεια την νεα σειρα σωματος αλλα ακομα περισσότερο το άρωμα!!

  4. Είναι η πρώτη της φορά; Άργησε μάλλον!Δεν είναι και η συμπάθεια μου αλλά ότι έχει fans έχει.

  5. Όντως έχει φοβερό στυλ αν και δεν είναι ότι συμπαθητικότερο έχω δει.. Συμπασχω με τον Μπεκαμ!

  6. Σωστααα και ο Tom Ford στην E.L ειναι..Αναμενουμε λοιπον…

  7. …δεν μου αρέσει η Βικτόρια)όσο κι αν έχει βελτιώσει το στυλ της τελευταία)…ποτέ δε μου άρεσε…ούτε κι από τότε που ήταν στις Spice Girls…ένα θα πω μόνο…in Tom we trust!!

  8. Μου είναι πολύ συμπαθής και μπράβο της.
    Μουτςς

  9. Αναμένουμε για να δούμε το αποτέλεσμα αυτής την πολύ ενδιαφερουσας συνεργασιας! Το στυλ της μου αρέσει αρκετά…

  10. Κάθε καινούργια σειρά είναι θετική εξέλιξη. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσει ποτέ, όμως, να απειλήσει τον Tom Ford.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.