Beauty Talk: Τα μυστικά ομορφιάς της Κατερίνας Δημητρόγλου.

 

 

 

 

Οι περισσότεροι γνωρίσαμε την ηθοποιό Κατερίνα Δημητρόγλου μέσα από τις σειρές «Κλεμμένα Όνειρα» και «Δικαίωση».

 

Λίγο αργότερα στο «Μάλιστα Σεφ» έδειξε τις ικανότητες της στην κωμωδία, ενώ τον περασμένο χειμώνα στη σειρά του Alpha «Κόκκινο Νυφικό» την χαρήκαμε αυτή τη φορά σ’ έναν κόντρα ρόλο, σε μια μαύρη κωμωδία.

 

Η ηθοποιός Κατερίνα Δημητρόγλου είναι ένα πολύπλευρο, ταλαντούχο κορίτσι που εξελίσσεται.  Εγώ όμως είχα τη χαρά να την γνωρίσω και μέσα από τα Stella’s Recipy.  Ως ένα κορίτσι που τα δοκίμασε, τα αγαπησε και τα απολαμβάνει με πολύ κέφι.

 

Η Κατερίνα είναι μία όμορφη, λαμπερή, δροσερή, νέα γυναίκα της γενιάς της.  Ένα πλάσμα αξιαγάπητο, γοητευτικό και ελκυστικό, που κουβαλάει όμως παράλληλα μια αυθόρμητη παιδικότητα και μια γλύκα που αιχμαλωτίζει.

 

Μέσα σ΄όσα αγαπάει είναι η ομορφιά, τα ζώα, η φύση, τα ταξίδια.  Την συνάντησα για μια κεφάτη, φιλική κουβέντα με απώτερο σκοπό να εκμαιεύσω τα μυστικά της ομορφιάς της -και όχι μόνο- και να σας τα μεταφέρω, αφού ως ηθοποιός η εμφάνιση και η φροντίδα της, είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο. Η Κατερίνα αποδείχθηκε χειμαρρώδης και λαλίστατη.  Ξέρω πως θα θέλατε κι εσείς να την γνωρίσετε κι είμαι σίγουρη πως θα την αγαπήσετε, γιατί η Κατερίνα είναι μία από μας…. Είναι ένα bb girl!

 

 

 

Διαβάζεις συχνά sites & blogs; Ποια είναι τα θέματα που σε απασχολούν περισσότερο και ενημερώνεσαι;  

Αν με ρωτάς αν διαβάζω το beautyblog.gr & more… Μα ναι, είμαι κι’ εγώ ένα bb girl! Είναι οργανωμένο, με πολλές και λεπτομερείς αναφορές σε διάφορα θέματα που μας ενδιαφέρουν. Από τα sites ενημερώνομαι κυρίως για ειδήσεις, επικαιρότητα, διατροφή, αξιολογήσεις προϊόντων που με ενδιαφέρουν, μόδα, ομορφιά.

 

 

Με τα social media πως τα πας;

Νομίζω πως έχω μια αρκετά καλή  σχέση! Δε με λες και social media queen, αλλά όλα καλά! (γελάει). Είναι σημαντικό, ότι μπορείς να επικοινωνήσεις αυτό που θέλεις, γρήγορα, σε ένα ευρύ κοινό. Αν τα χειρίζεσαι σωστά, τότε αποτελούν ένα σπουδαίο εργαλείο.

 

 

Ξέρω από πρώτο χέρι, ότι αγαπάς τα φυσικά προϊόντα και ασχολείσαι με την αρωματοθεραπεία. 

 

Ναι είναι αλήθεια! Διαβάζω τα τελευταία χρόνια αρκετά για την αρωματοθεραπεία, για τις ιδιότητες των βοτάνων, των φυτικών ελαίων, για όλα τα δώρα που η φύση μας χαρίζει απλόχερα. Αν μπορούσαμε όλοι να αντιληφθούμε τις ευεργετικές τους ιδιότητες, θα χρησιμοποιούσαμε μόνο φυτικά προϊόντα.

 

Τι θεωρείς, ότι έχουν παραπάνω τα φυσικά προϊόντα; Σε πείθουν;

 

Τα φυσικά προϊόντα είναι αληθινά ελιξίρια ομορφιάς. Η φύση κάνει θαύματα, μας προσφέρει απλόχερα τα δώρα της, αρκεί να την εμπιστευτούμε. Φυσικά και με πείθουν και μιλάω εξ αποτελέσματος. Χρησιμοποιώ φυσικά προϊόντα τα τελευταία τρία χρόνια και έχω δει τεράστια διαφορά στο δέρμα μου. Ομοιόμορφη όψη, λάμψη, μείωση των πανάδων, σημάδια από σπυράκια. Ακόμα κ στις μικρές ρυτιδουλες που έχω, έχω δει διαφορά! Τα εμπιστεύομαι απόλυτα και τα αγαπώ γιατί μυρίζουν αλήθεια, φύση, ομορφιά!

 

Δεν είναι τυχαίο που οι γιαγιάδες μας έφτιαχναν μόνες τους «μαντζούνια», αληθινά ελιξίρια με βότανα και λάδια και το δέρμα τους ήταν τόσο υγιές και λαμπερό! Ας τις μιμηθούμε λοιπόν, κάτι ήξεραν! Και εν τω μεταξύ εμείς είμαστε πιο τυχερές, δε χρειάζεται να ψάχνουμε συστατικά και συνταγές, έχουμε εσένα που φτιάχνεις μαγικές κρέμες.

 

 

 

 

 

Ποια είναι η ρουτίνα της ομορφιάς σου στην καθημερινότητα;

 

Η καθημερινή μου φροντίδα ομορφιάς είναι κάπως έτσι:  Πρώτο και απαραίτητο βήμα, είναι ο καθαρισμός του προσώπου μου. Χρησιμοποιώ ένα ήπιο σαπούνι καθαρισμού που καθαρίζει και ενυδατώνει χωρίς να ξηραίνει. Μετά θα βάλω οπωσδήποτε μια ενυδατική λοσιόν. Προτιμώ το βιολογικό ροδόνερο Βοίου Κοζάνης που είναι απόλυτα φυσικό και τονωτικό.

 

 

Έχεις πολλές γνώσεις βλέπω.. για συνέχισε…

 

Κοίτα… κάποιες γυναίκες θεωρούν πως οι λοσιόν, τα λεγόμενα toners, δεν είναι απαραίτητα και τα παραλείπουν. Είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ όμως, πιστέψτε με! Προετοιμάζουν το δέρμα μας για να δεχτεί τα προϊόντα που θα ακολουθήσουν και βοηθούν πολύ στην καλύτερη απορρόφηση τους και στη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα τους. Τέλος, ολοκληρώνω τη ρουτίνα μου με μια κρέμα 24ωρη, που είναι κατάλληλη για πρόσωπο, λαιμό και μάτια. Αυτό με εξυπηρετεί αφάνταστα, γιατί δε μου αρέσει να χρησιμοποιώ πολλά προϊόντα, αλλά και γιατί τα περισσότερα πρωινά βιάζομαι, συνεπώς με βολεύει τέλεια!

Οι κρέμες που αγαπώ, γιατί είναι 100% φυσικές αλλά και γιατί πραγματικά κάνουν δουλειά είναι τα Stella’s Recipy. Μυρίζουν απίστευτα και έχουν πολύ ξεχωριστή βουτυράτη υφή. Με το που έρχονται σε επαφή με το δέρμα «λιώνουν» και απορροφώνται μέσα σε λίγα λεπτά, αφήνοντας μια φυσική λάμψη που με τρελαίνει. Αυτή την περίοδο βάζω την Rose Garden και την Radiant Pearls (τις φοράω εναλλάξ).

 

 

 

 

 

 

 

 

Από εταιρείες του εμπορίου συμπαθώ την Apivita.  Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το σαπούνι με ελιά και λεβάντα, ένα κρεμώδες σαπούνι που δεν ξηραίνει το δέρμα και περιέχει 92% φυσικά συστατικά, γεγονός που με έκανε να το εμπιστευτώ. Επίσης φέτος αγόρασα την αντηλιακή της Αpivita με θαλάσσια λεβάντα και πρόπολη, για πρόσωπο και σώμα και προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένη.

 

 

 

 

Και το βράδυ, τηρείς πάλι την ίδια διαδικασία;

 

Το βράδυ τα βήματα είναι ίδια, μόνο που προσθέτω ένα serum πριν την κρέμα μου. Αυτό βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση των συστατικών της κρέμας, μιας και το βράδυ, όπως ξέρουμε όλες, τα κύτταρα μας αναπλάθονται με πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς. Έτσι, μια ενισχυμένη περιποίηση είναι ό,τι καλύτερο! Το serum που με έχει κερδίσει αυτή την περίοδο είναι το Stella’s Recipy R Radiant Pearls.  Ωστόσο έχω και το Golden και το Starflower Βeauty και τα φοράω εναλλάξ. Ανάλογα με τη διάθεση μου 🙂

 

H κρέμα νύχτας που λατρεύω και που πάντα υπάρχει στο ψυγείο μου, ό,τι άλλο και αν βάζω! Golden Face & Eye Night Cream. Ένα όνομα χίλιες λέξεις! Με ενυδατώνει, μου δίνει λάμψη και απαλύνει τις ρυτιδουλες μου! Καταπληκτική! Την βαζω 2-3 φορές την εβδομάδα οπωσδήποτε. Τέλος, 1-2 φορές την εβδομάδα, συνήθως βράδυ, κάνω απολέπιση με το Stella’s Recipy Βaby Skin Face Scrub & Cream και στη συνέχεια εφαρμόζω μια ενυδατική μάσκα. Έτσι διατηρώ καθαρό το πρόσωπο μου και λαμπερό 🙂

 

 

 

Ξέρεις είσαι η πρώτη που δοκιμάζει αυτό το προϊόν, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Χαίρομαι που είχα την τύχη να το δοκιμάσω πρώτη. Είναι ένα εκπληκτικό προϊόν με βουτυρένια και λαχταριστή υφή, διαφορετικό από όλα όσα είχα χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα. Το απλώνεις στο πρόσωπο σου, αυτό αρχίζει να λιώνει, όλα τα αρώματα από τα αιθέρια έλαια αρχίζουν να αναδύονται, κάνεις μασάζ, ξεπλένεις…. αυτό ήταν! Ενθουσιάστηκα από την υφή του και την αίσθηση που αφήνει στο δέρμα. Απομακρύνει όλα τα νεκρά κύτταρα, δίνει απίστευτη λάμψη και το σημαντικότερο;  Δε χρειάζεσαι ενυδατική μετά! Απολεπίζει και ενυδατώνει ταυτόχρονα, είναι τέλειο! Αφήνει το δέρμα τόσο απαλό, σα μωρού!  Εξ’ ου και ο τίτλος BABY SKIN! Δικαιολογείται  απόλυτα!

 

 

 

 

 

 

Ποια είναι τα αγαπημένα σου προϊόντα για το σώμα;

 

Χρησιμοποιώ πάλι SR! Ε, αφού τρελαίνομαι με αυτά τι να κάνω; Είναι όλα λαχταριστά κ μοσχομυριστά!

Ξεκινάω με το επίσης καινούργιο Stella’s Recipy ΒABY SKIN Body Scrub & Butter με καφέ και ελιά… Δέρμα βελούδινο, άρωμα φρέσκου καφέ με νότες τζίντζερ, απόλαυση την ώρα του μπάνιου! Επίσης, δεν παραλείπω ποτέ το αγαπημένο μου μαστιχάτο body butter, το GREEK ISLAND BEAUTY. Μυρίζει τέλεια, λιώνει πάνω στο δέρμα, ενυδατώνει και είναι και δροσερό! Ιδανικό για μετά τον ήλιο το καλοκαίρι! Tο καλύτερο για μένα είναι, ότι όλα τα βούτυρα σώματος των Stella’s Recipy έχουν και συσφικτικές, αντικυτταριδικές ιδιότητες. Α! Έχω κι άλλη μια αδυναμία… το GINGER WONDERLAND Το φοράω συνήθως φθινόπωρο και χειμώνα, το άρωμα του τζίντζερ με βανίλια! Μεθυστικό!

 

 

 

 

 

Έχεις μυστικά tips ομορφιάς που θα ήθελες να τα μοιραστείς με τις αναγνώστριες μας;

 

Θα πω στις αναγνώστριες του bb, αυτά που λέω και στον εαυτό μου και προσπαθώ να τα τηρώ. Απλά πράγματα! Να πίνετε πολύ νερό, να κάνετε γυμναστική, να πλένετε το πρόσωπο σας δυο φορές τη μέρα. Το πρωί με ένα απαλό σαπουνάκι, το βράδυ να κάνετε διπλό καθαρισμό: πρώτα μασάζ με ένα λαδάκι ή με ένα oil cleanser και μετά σαπούνι. Θα δείτε τρομερή διαφορά, πιστέψτε με! Επίσης μην ξεχνάτε ποτέ την λοσιόν και μια φορά την εβδομάδα απολέπιση και μάσκα και θα με θυμηθείτε!Και σημείωση SOS: Κορίτσια, μην ξεχνάτε ποτέ μα ποτέ, την αντηλιακή σας το πρωί!

 

 

Ήσουν πάντα τόσο σχολαστική με την επιδερμίδα σου ή είναι κάτι που προέκυψε λόγω της δουλειάς σου;

 

Παλαιότερα δεν ήμουν ιδιαίτερα σχολαστική με τη φροντίδα του δέρματος μου, σχεδόν καθόλου θα έλεγα. Φαντάσου, ότι δε φορούσα ούτε ενυδατική! Πριν 3-4 χρόνια όμως, βλέποντας το δέρμα μου να αλλάζει (κάποια σημαδάκια, πανάδες από τον ήλιο), θορυβήθηκα, μπήκα κι εγώ στο χώρο του “skincare”. Είμαι των άκρων γενικά, οπότε έγινα φανατική πια!

 

 

Συνήθως σε βλέπω πολύ φυσική στις προσωπικές σου φωτο. Αγαπάς το μακιγιάζ μπροστά και πίσω απ΄τις κάμερες;

 

Λόγω της δουλειάς μου βάφομαι πολύ συχνά και με αρκετά «βαριά» προϊόντα. Γι’ αυτό το λόγο στην καθημερινότητα μου προσπαθώ να ξεκουράζω, όσο μπορώ, το δέρμα μου. Το πρωί θα με δεις τελείως άβαφη ή με ένα πολύ φυσικό μακιγιάζ. Το βράδυ, όταν θα βγω, πάλι επιλέγω κάτι natural, να σου πω την αλήθεια. Μου αρέσουν οι nude αποχρώσεις για τα χείλη.  Κάποιες φορές, αν έχω κέφια θα βάλω κόκκινο κραγιόν ή κανένα πιο σκούρο έτσι γι’ αλλαγή 🙂 Χρησιμοποιώ προϊόντα της Mac.

 

 

 

 

 

Ποιο είναι το αγαπημένο σου μακιγιάζ και ποιο προϊόν αγαπάς πιο πολύ και δεν κάνεις χωρίς αυτό;

 

Nude χείλη και smoky eyes σε μαύρες γκρι αποχρώσεις. Δε φοράω makeup, πολύ σπάνια, οπότε με εξυπηρετεί τέλεια η αντηλιακή μου επειδή  έχει ένα διακριτικό χρώμα. Είναι της Frezyderm η Velvet skin.

 

 

 

 

 

 

Ποιο θεωρείς, ότι είναι το πιο όμορφο χαρακτηριστικό σου και πως το τονίζεις;

Τι ξεχωρίζω; Τα μάτια μου….. Αγαπώ το smoky style  ή τις μπρονζέ αποχρώσεις.

 

Ποιο είναι το άρωμά σου αυτή την εποχή;

 

Οι μυρωδιές είναι οι αναμνήσεις μας. Μας ταξιδεύουν και δημιουργούν συναισθήματα. Αγαπημένες μυρωδιές πολλές: καρύδα, κανέλα, ροδάκινο, μαστίχα, τριαντάφυλλο, ορχιδέα. Αγαπημένο μου άρωμα το Flowerbomb από Victor & Rolf.

 

 

 

 

 

 

Σχετικά με τη διατροφή σου, προσέχεις; τι κάνεις για να διατηρείς τη γραμμή και τη φόρμα σου;

 

Όσο μπορώ προσέχω. Δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα, απλά τρώω υγιεινά και προσπαθώ να πίνω αρκετό νερό. Στον ελεύθερο μου χρόνο κάνω χορό και λίγο τρέξιμο.

 

 

Ξέρω, ότι αγαπάς τα ζώα, σ΄έχω δει με το «μωρό» σου το σκυλάκι σου. Τι σημαίνουν για σένα;

 

Τα ζώα υπάρχουν για να μας μαθαίνουν τι σημαίνει αγάπη και αληθινή πίστη. Απόλυτο συναίσθημα, ουσιαστικό, στόχος ζωής. Έχω κι εγώ ένα μικρό φίλο, ένα υπέροχο πλάσμα, τον Πάρη. Είμαστε πολύ δεμένοι, τον λατρεύω!

 

 

 

 

Τι πιστεύεις ότι είσαι; Eνα κορίτσι που αγαπά τη φύση ή ένα urban girl που αγαπά τη ζωή στην πόλη;

Είμαι ένα κορίτσι της πόλης που αγαπά πολύ τη φύση! Μου αρέσουν οι διαφορετικές επιλογές που σου προσφέρει η ζωή στην πόλη και δε νομίζω, ότι θα μπορούσα αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, να ζήσω στην επαρχία ή σε κάποιο νησί (σε μεγαλύτερη ηλικία σίγουρα θα το σκεφτόμουν).  Η δουλειά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, όπως καταλαβαίνεις. Από την άλλη πλευρά αγαπώ τη φύση και την ηρεμία, γι’ αυτό κ επέλεξα να ζω μακριά από τη φασαρία στα Βόρεια προάστεια.  Ξυπνάω με το κελάϊδισμα των πουλιών, ανοίγω το παράθυρο και ακούω το ποτάμι που ρέει…Απόλαυση και γαλήνη!

 

 

Φαντάζομαι, ότι αγαπάς τα ταξίδια.  Ποιο θα ήθελες να είναι το επόμενο ταξίδι σου και με ποιόν;

Τρελαίνομαι για ταξίδια και φροντίζω, όσο μπορώ να φεύγω. Μικρές ή μεγάλες αποδράσεις, πάντα μας γεμίζουν με ενέργεια, χαρά, καινούργιες εικόνες, όμορφες στιγμές. Επόμενο ταξίδι: Αμερική ή Κούβα. Με ποιον; Με τον αγαπημένο μου φυσικά 🙂

 

 

 

 

Και η δουλειά σου, τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;

Η δουλειά μου αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Νιώθω μεγάλη αγάπη γι’ αυτό που κάνω…Έκφραση, ελευθερία, δημιουργικότητα, παιδικότητα, πάθος, τρέλα, ζωή. Με αυτές τις λέξεις θα την περιέγραφα.

 

 

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σου, που θα σε θαυμάσουμε;

 

Φέτος έκανα γυρίσματα για το «Κόκκινο Νυφικό» στον Alpha, όπου υποδύθηκα τη Μαγκυ, το οποίο τελείωσε.  Οπότε, προς το παρόν ξεκουράζομαι και συζητώ διάφορα πράγματα για την επόμενη σεζόν! Να είμαστε καλά και κάπου θα συναντηθούμε!

 

Κατερίνα μου σ΄ευχαριστώ πολύ γι΄αυτή την απολαυστική συζήτηση. Είμαι σίγουρη, ότι και τα bb grils θα την χαρούν πολύ! Σου εύχομαι κάθε επιτυχία και ευτυχία σε όλα τα επίπεδα!

 

Εγώ ευχαριστώ Stella! Τα φιλιά μου στα bb girls.

 

 

24 Σχόλια
  1. Μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα άρθρα!! Περιμένω και άλλα! Κούκλα η Κατερίνα και γνήσιο bb girl με γνώσεις!!!

  2. Κούκλα και υπέροχο κορίτσι! Μέσα κι έξω!

  3. Πολύ όμορφη κοπέλα & απίστευτα ενημερωμένη!!! Γνήσια bbgirl!!!
    xx

  4. Λοιπόν εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ τα μαλλιά της. Η απόχρωση υπέροχη και φαίνονται και πολύ λαμπερά και υγιή.. θα ήθελα να ήξερα τι προϊόντα χρησιμοποιεί.

  5. Πολύ όμορφη!💚💛💜💙❤ Πολύ φρέσκια! 💚💛💜💙❤Και γω κάθε πρωί πριν βγω από το σπίτι βάζω αντηλιακή…χειμώνα-καλοκαιρι! Πολύ χρήσιμες οι συμβουλές της! Ευχαριστούμε πολύ!

  6. Ω, τι ωραία συνέντευξη! Ομολογώ, βέβαια, ότι δεν τη γνωρίζω την Κατερίνα, καθότι δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι (ναι, ναι, αλήθεια είναι) και δεν ασχολούμαι γενικώς. Αλλά μου φάνηκε όμορφη και φυσική και μου άρεσαν πολύ οι ειλικρινείς απαντήσεις της και οι συμβουλές της!

  7. Πολύ μου άρεσε αυτή η συνέντευξη και θα πω και εγώ να γίνονται πιο συχνά τέτοιου είδους συνεντεύξεις! Κατερίνα και εγώ αγαπώ V&R!

  8. @Sheena: Για να μην πω ψέματα, έχω 4 τηλεοράσεις στο σπίτι (συν ένα monitor = κ. Ρωμανός) οι οποίες όμως ανοίγουν σπάνια και συνήθως βράδυ για κάποια ταινία. Τώρα όμως θα γίνω fan της Κατερίνας και θα την «ψαχνω» παντού εφόσον είναι και bb girl και Stella’s Recipy girl αλλά και ένα όμορφο girl με super beauty γνώσεις! Ευχαριστούμε Κατερίνα! Ευχαριστούμε Stella!

  9. @Julia Μπορείς πάντως να την δεις στις επαναλήψεις του MEGA που προβάλλει και την “Δικαίωση” αλλά και το “Μάλιστα σεφ”. Εγω την έβλεπα στο Μάλιστα σεφ προχθές το βράδυ και μου αρέσει πάρα πολύ, γιατί εκεί αναδεικνύει το ταλέντο της στην κωμωδία. Για να πω την αλήθεια αρέσει πολύ και στο ΒΒboy… οπότε…. 😉 Α, και κάτι που δεν ξέρετε και δεν το έγραψα και στην συνέντευξη… κακώς…. Η Κατερίνα έχει σπουδάσει ελληνική φιλολογία στο Καποδιστριακό και είναι και απόφοιτη της Ανώτερης Δραματικής Σχολής του Βασίλη Διαμαντόπουλου “Ίασμος”. Αλλα προπαντός, το τονίζω άλλη μια φορά, είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι με σπάνιο χαρακτήρα και γλυκύτητα!

  10. @Stella: Θα το ψάξω οπωσδήποτε γιατί ειδικά τώρα θέλω πολύ να δω τις ερμηνείες της.

  11. Όντως η Κατερίνα φαίνεται γλυκύτατη και πολύ – πολύ όμορφη και αυτό φαίνεται στις υπέροχες φωτογραφίες της!! Πραγματικά θα ήθελα να γνωρίσω καλύτερα τη δουλειά της. Είναι πάντως καταπληκτικό όταν διαπιστώνεις ότι έχεις κοινές Stella’s Recipy αγάπες!! Τέλος, ο Πάρης μου έκλεψε την καρδιά!!!

  12. Tη θυμάμαι πολύ καλά στο Κόκκινο Νυφικό στον ρόλο της Μάγκυ! Πάρα πολύ καλή! Και είναι και bb girl;;; Μπράβο, μπράβο!

  13. Καταπληκτική συνέντευξη!!! Μπράβο Στελλα μας βλέπω ξεδιπλώνει και αλλα ταλέντα!!!
    Βέβαια ήταν υπέροχη και κούκλα η Κατερίνα!!!Γνησιο bbgirl!!!

  14. Kατερίναααααα, πού είσαι;;;Αν διαβάζεις, να ξέρεις πως σε ζηλεύω που ήσουν ”ζευγάρι” με τον Αλέξανδρο Σταύρου …

  15. Η συνέντευξη μου άρεσε πολύ και ομολογώ, επειδή δε βλέπω πια καθόλου ελληνικές σειρές, ότι δε γνώριζα την Κατερίνα, αλλά διαβάζοντας όλα αυτά τα τόσο ενδιαφέροντα πράγματα μου κίνησε την περιέργεια να δω τη δουλειά της! Η ομορφιά της είναι ηλίου φαινοτερο, αλλά εισέπραξα ότι το ίδιο όμορφος είναι και ο χαρακτήρας της..Και βρήκα ότι ταυτιστηκα μαζί της όσο αφορά το μακιγιάζ που της αρέσει και για την αντιηλιακη Velvet Sunscreen της Frezyderm που δεν την αλλάζω με τίποτα!

  16. Συγχαρητήρια και στις δυο για την ωραία συνέντευξη. Μαγισσούλα μου ποια μπορεί να αντισταθεί στα θαυματουργά σου βαζάκια?Κούκλα η Κατερίνα μας.
    Μουτςς

  17. @Stella, ωραία συνέντευξη! Άλλο ένα ταλέντο σου ξεδιπλώνεται!
    Το ξέρουμε πια… Τα bbgirls είναι πολλά και είναι παντού! Κούκλα η Κατερίνα!

  18. @Amalia: Αχ ήθελα να το γράψω και εγώ αυτό Αμαλάκι “είμαστε πολλές και είμαστε παντού” αλλά ντράπηκα… Ευχαριστώ αγαπημένη που είσαι μέσα στο μυαλό μου!

  19. Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες μα όλες για τα όμορφα σχόλια 🙂
    @anastasia χρησιμοποιώ προϊόντα saryna key και φυσικά το hair&body bliss της Στέλλας.Ειναι υπέροχο κ μυρίζει γαρδενια!
    @Celia είναι εξαιρετικός ο Αλέξανδρος σε όλα τα επίπεδα!
    Ελπιζω να απολαύσατε την συνέντευξη,εγώ την απήλαυσα ιδιαιτέρως γιατί ήταν μια ειλικρινής συζήτηση χωρίς καμια διαφημιστική σκοπιμότητα επιτηδευμένη.Το να μιλάω για τα προϊόντα της Στέλλας είναι ευχαρίστηση μου γιατί είναι παρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει κ μοναδική.Οσες δε τα έχετε δοκιμάσει ακόμα τρέξτε!!Και να δοκιμάσετε οπωσδήποτε και τη νέα σειρα απολεπιστικων την baby skin,τη λάτρεψα!Τα Φιλια μου σε όλες σας και εδώ είμαι για οποια άλλη ερώτηση η απορία έχετε!Bye bye bb girls:-)

  20. @KATERINA: Ευχαριστούμε Κατερίνα για τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνειά σου, τα δυο κυριότερα συστατικά για μια ενδιαφέρουσα και απολαυστική συνέντευξη. Keep up the good work και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ό,τι επιλέξεις να κάνεις! We love to have you here, bb girl!

  21. Πολύ όμορφη!Κι εγώ θέλω κι άλλα τέτοια άρθρα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.