Stella’s Recipy: Tα νέα scrub “Baby Skin” για βελούδινο δέρμα!

 

 

 

Ακολουθώντας την τελευταία τάση της κοσμετολογίας για απολέπιση που δεν τραυματίζει το δέρμα, τα Stella’s Recipy δημιούργησαν τα φυσικά scrubs για πρόσωπο και σώμα Baby Skin στη σειρά Hair & Body Bliss.

 

 

Δυο scrub νέας γενιάς, δύο φυσικά spa προϊόντα προσώπου και σώματος, με ενισχυμένες δράσεις 3 σε 1. Είναι φτιαγμένα από απαλούς, στρογγυλεμένους, φυσικούς σπόρους, για ήπια απολέπιση, χωρίς να προκαλούν εκδορές.

 

 

 

 

 

Η κρεμώδης υφή τους, όχι μόνο βοηθά σε αυτό, αλλά λειτουργεί ως ενυδατικό και αντιγηραντικό προϊόν μεταφέροντας με τη διαδικασία της απολέπισης όλα τα ωφέλιμα, φυσικά συστατικά στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας.  Η κρεμώδης σύνθεση των Baby Skin αφήνει το δέρμα απαλό, ενυδατωμένο και ενισχυμένο με αντιγηραντικούς παράγοντες, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον η χρήση κρέμας.

 

 

 

 

 

 

 

Κάντε δικό σας το spa της φύσης, με όλη την αγνότητα και την εγγυημένη δράση των πολύτιμων συστατικών της!

 

 

Baby Skin Body Scrub & Butter

Ένα πολύ μελετημένο κρεμώδες απολεπιστικό προϊόν για το σώμα.  Χρησιμοποιείται μετά το μπάνιο σε στεγνό ή ελάχιστα νωπό δέρμα (σε περίπτωση πολύ ευαίσθητης επιδερμίδας).  Καταπολεμά την κυτταρίτιδα, τις ραγάδες, τα σημάδια του χρόνου. Προσφέρει ευεξία, αντιγήρανση, σύσφιξη, βαθιά ενυδάτωση. Περιέχει κόκκους καφέ και ελιάς που είναι απαλοί και δεν τραυματίζουν το δέρμα, ενώ κατά τη διαδικασία απολέπισης βοηθούν παράλληλα με την αποβολή των νεκρών κυττάρων, να εισχωρήσουν βαθιά τα πολύτιμα και ενεργά συστατικά όπως τα βούτυρα, οι βιταμίνες, τα φυσικά και αιθέρια έλαια όπως το σανδαλόξυλο, η λεβάντα, το υλάγκ υλάγκ, το τζίντζερ.   Εμπλουτισμένο με αλόη για φρεσκάδα, καταπράυνση και βαθιά ενυδάτωση.

 

Ξεπλένεται με χλιαρό νερό και δεν χρειάζεται στη συνέχεια κάποιο body lotion, γιατί το δέρμα μένει απαλό κι ενυδατωμένο, σφριγηλό νεανικό και λαμπερό σαν μωρού! Τέλειο για μανικιούρ και πεντικιούρ.

 

3 δράσεις σε 1 προϊόν

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

ΑΝΤΙΚΥΤΤΑΡΙΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ – ΣΥΣΦΙΞΗ – ΡΑΓΑΔΕΣ

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

 

 

Baby Skin Face Scrub & Cream  

 

Πολύτιμα φυσικά συστατικά που καθαρίζουν βαθιά τους πόρους, ενυδατώνουν, θρέφουν, προστατεύουν το ευαίσθητο δέρμα του προσώπου. Κρεμώδες και απαλό, προσφέρει παράλληλα σύσφιξη, μοναδική λάμψη, αντιγήρανση, βαθιά ενυδάτωση.  Σπόροι raspberry και κόκκοι μπαμπού για ουσιαστική φροντίδα, σε συνδυασμό με αντιρυτιδικά φυτικά κι αιθέρια έλαια, βιταμίνες κι ενεργά συστατικά.  Εμπλουτισμένο με αλόη για καταπράυνση, φρεσκάδα, ενυδάτωση.

Ξεπλένεται με χλιαρό νερό και δεν χρειάζεται στη συνέχεια κάποια κρέμα (εκτός ίσως από 2-3 σταγόνες σέρουμ Stella’s Recipy σε ξηρά, ευαίσθητα, κουρασμένα ή αφυδατωμένα δέρματα), γιατί το δέρμα μένει απίστευτα βελούδινο, λαμπερό, σφριγηλό, νεανικό και φρέσκο σαν μωρουδιακό.

 

 

 

 

 

 

 

3 δράσεις σε 1 προϊόν

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ  – ΛΑΜΨΗ – ΣΥΣΦΙΞΗ

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

 

 

Δεν χρειάζονται ψυγείο, (εκτός ίσως από τους πολύ ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες) αλλά προστασία από υγρασία, θερμότητα και υδρατμούς.

 

 

 

 

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Κορίτσια, είναι τέλεια! Τα δοκίμασα και τα δύο (ευχαριστώ Στέλλα!!) και τα συνιστώ ανεπιφύλακτα. Είναι σαν να έχετε βάλει βούτυρο στο δέρμα σας! Μπράβο….

  2. Τι να κάνω που πριν λίγο στις εκπτώσεις πήγα και στόκαρα τα πάντα; Για πρόσωπο, για σώμα, όλα τα πήρα! Άντε να αδειάσουν λίγο τα μπουκάλια και θέλω οπωσδήποτε να δοκιμάσω αυτά τα scrubs! Μου άνοιξαν την όρεξη!

  3. To scrub προσώπου είναι by far το ωραιότερο scrub που έχω δοκιμάσει. Τόσο πολύ που κάποιες φορές δεν απλώνω από πάνω την Golden μου, γιατί νιώθω ότι δεν την χρειάζομαι!! (καλά, καλά μη φωνάξεις, θα τη βάζω…)

  4. Το scrub προσώπου είναι μαγικό! Είναι ένα πολυπροϊόν που μετατρέπει το χώρο σου σε προσωπικό spa.

  5. @Julia Οχι δεν θα σου φωνάξω αυτή τη φορά, γιατί αυτα τα scrubs ειναι έτσι φτιαγμένα, ώστε να μην χρειάζεσαι μετά ούτε κρέμα σώματος, ούτε κρέμα προσώπου. Ακόμα κι αν είναι να παραλείψεις την Golden….. 😉

  6. @stella φαινοντε τελεια νομξζω οτι θα ειναι τα επομενα scrub μου!

  7. Αγαπητή @STELLA, πού μπορούμε εμείς οι ξενιτεμένες (9 μηνες το χρόνο) να βρούμε αυτά τα υπέροχα προϊόντα?
    Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω και θα είμαι στην Ελλάδα σε 2 μήνες!

  8. Και μόνο η ονομασία baby με παραπέμπει σε κάτι βελουδινο,αγνό, απαλό, μωρουδιακα ευωδιαστο και η παρουσίαση εκπληκτική!!

  9. @Stella μας τι μαγικα εκανες παλι??? Το οτι μετα κιολας δεν χρειαζεται κρεμα εε αυτο καποια στιγμη πρεπει να τα δοκιμασω!!!

  10. Δεν έχω λόγια.Μπράβο Μαγισσούλα μου.
    Μουτςς

  11. Σοβαρά δεν χρειάζεται κρέμα από πάνω;Στέλλα,τι να πω;

  12. @MARIANNA Ναι! Αλήθεια Μαριάννα μου. Εκτός αν μιλαμε για πολύ ξηρά ή αφυσατωμένα δέρματα, όπου εκεί αρκούν 2-3 σταγόνες από τα σέρουμ νύχτας Stella’s Recipy. Στο μεταξύ εκτός από απολεπιση και ενυδάτωση έχει γίνει κι η δουλειά της αντιγήρανσης γιατί όλα τα βούτηρα και τα αιθέρια και φυσικά έλαια κ.λ.π συστατικά εχουν εισχωρησει σε βάθος με την τριβή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.