9 αγαπημένες παλέτες μακιγιάζ!

 

 

 

Εκτός από όμορφες (ποια από μας θα πει όχι σε μια παλέτα),  ιδιαίτερα χρηστικές (one does it all) και ιδανικές για ταξίδια ή long weekends,  οι παλέτες μακιγιάζ είναι επίσης ένα από τα πιο ευπρόσδεκτα δώρα.

 

Και επειδή είμαστε πλέον «επικίνδυνα» κοντά στο Πάσχα ακολουθούν κάποιες παλέτες τις επιλεκτικής αλλά της ευρείας αγοράς,  που είδαμε, χρησιμοποιήσαμε και αγαπήσαμε.

 

Ένα δώρο στον εαυτό σας, σε αγαπημένες  φίλες ή όσο αφορά εμένα,  το τέλειο δώρο για την βαφτιστήρα μου που έφτασε πλέον σε ηλικία για παλέτα μακιγιάζ και μπορεί να την τυλίξω γύρω από την απλή της λαμπάδα,  αντί για παιγνίδι.

 

 

Here you are:

 

Maybelline City Kit Palette, Pink Edge

 

Με σκιές σε universally flattering αποχρώσεις , σε υφή ματ για το πρωί αλλά και ιριδίζουσες για το βράδυ, με ενσωματωμένο και το ρουζ αλλά και το highlighter για full on strobing η City Kit Palette σε απόχρωση Pink Edge,  μας έκλεψε την καρδιά με το που την αντικρίσαμε.

 

 

 

 

Too Faced Chocolate Bar Eyeshadow Palette

Από τις πιο αγαπημένες μάρκες εδώ μέσα η Too Faced έχει γράψει τη δική της ιστορία στις παλέτες και την ακαταμάχητη σοκολατένια μυρωδιά τους, είναι ολιστική η προσέγγιση της μάρκας στην απόλαυση του μακιγιάζ. Δεκαέξι «σοκολατένιες» αποχρώσεις και υφές που αναμιγνύονται υπέροχα για άκρως κολακευτικό αποτέλεσμα με ονομασίες από αγαπημένα desserts όπως Creme Brulee, Marzipan και Haute Chocolate.

 

 

 

 

Givenchy Couture Atelier Palette

Η γαλλική  couture φινέτσα κλεισμένη σε μια παλέτα. Mε έμπνευση φυσικά από τις προτάσεις μόδας του οίκου και θυμίζοντας κατά κάποιο τρόπο τις γραμμές και τη «σιλουέτα» της γαλλικής σημαίας σε τέσσερις πολύ μοντέρνες αποχρώσεις που οίκος συμβουλεύει να φορεθούν ως εξής: καφέ για να τονίσετε τα φρύδια σας, πορτοκαλί για έντονο χρώμα στα βλέφαρα, σκούρο μπλε που μπορεί να χρησιμοποιεί και ως eyeliner και λευκό που τονίζει έντονα το βλέμμα και λειτουργεί και ως highlighter.

 

 

 

 

Erre Due Make Up Color Palette Punk Chic Lover No 621

 

Multi – use παλέτα με girly διάθεση που περιλαμβάνει  τέσσερις αποχρώσεις σκιών σε παστέλ κίτρινο, πράσινο, λιλά και φούξια και ένα απαλό ρουζ- highlighter  για πρόσωπο και ζυγωματικά. Λεπτή σύνθεση, εύκολη εφαρμογή και χρώμα με διάρκεια.

 

 

 

 

 

 

Kat Von D Metal Crush Extreme highlighter palette

Ένα trio από highlighters για όσες από εσάς αγαπάτε το glam rock στυλ της δημιουργού καθώς και οτιδήποτε λάμπει και αστράφτει. Metallic και glitter υφές ούτε αυτή θα την έλεγες ακριβώς για καθημερινές «απλές» εμφανίσεις αλλά αν θέλετε κάτι εντυπωσιακό αυτές οι κρεμώδεις υφές είναι ασυναγώνιστες για να μην περάσετε απαρατήρητες.

 

 

 

 

Mac Luck and Fortune eyeshadow palette

Την είχαμε ξαναδεί εδώ πριν λίγους μήνες και είναι μια τόσο ελκυστική παλέτα με ζεστές ροδί και ροζ αποχρώσεις ιδανική για τις μέρες που νιώθετε κουρασμένες και  θέλετε μια έξτρα λάμψη. Εννέα αποχρώσεις – μια μίξη απαλών παστέλ και ροζ χρωμάτων  και ένα powder blush duo που φωτίζει την επιδερμίδα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ρουζ και σαν πούδρα και σαν highlighter.

 

 

 

 

Urban Decay, Troublemaker Εyshadow Palette

Όλο «πονηριές» και «φασαρίες» και «μπελάδες»  είναι η UD και αυτή η παλέτα δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Δέκα  σκιές ματιών, από μια ματ ζεστή κόκκινη απόχρωση, μέχρι μια smoky μεταλλιζέ γκρι απόχρωση με κόκκινο-καφέ τόνο βάσης. Το καλύτερο το άφησα για το τέλος. Στη συσκευασία της παλέτας θα βρείτε και τη μάσκαρα Troublemaker σε travel size και είσαστε έτοιμες για το ταξιδάκι του Πάσχα.

 

 

 

 

 

Fenty Beauty by Rihanna Galaxy Eyeshadow Palette (link)

Δεκατέσσερις αποχρώσεις σκιών με τα χρώματα που ουράνιου τόξου στην κυριολεξία και με λάμψη, ιριδισμούς, glitter, απίθανο λαμπερό packaging, για πολλά και τολμηρά looks μπορεί να μην είναι για καθημερινή χρήση, αλλά είναι  μια παλέτα αντάξια και του  ονόματος (Gallaxy) και της δημιουργού της (Rihanna).

 

 

 

 

Last but not least..

Tom Ford Soleil eye and cheek palette in Violet Argenté

 

Κάθε μια από μας πρέπει κάποια στιγμή να κάνει μια παλέτα TF δώρο στον εαυτό της. Εγώ έχω την Bronzing powder  και σας πληροφορώ ότι τον Ιούνιο κλείνω 2 χρόνια που την χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε μέρα και βλέπω να την κρατάω για άλλα δυο τουλάχιστον. Αυτή εδώ η all in one παλέτα, αντιπροσωπεύει την  απόλυτη πολυτέλεια στο μακιγιάζ και φυσικά δεν χρειάζεται να πω πολλά για την ποιότητά της. Τέσσερις σκιές σε κολακευτικές αποχρώσεις που «γράφουν» τέλεια, από  μια σέξι απόχρωση λεβάντας για βραδινές εμφανίσεις έως ένα χρυσαφί ροζ για μοναδικά πρωινά μακιγιάζ,  ένα ψυχρό στον τόνο της σαμπάνιας highlighter και ένα θερμό ροδί ρουζ. Τι να πω για το packaging; Λευκό, minimal με εκλεπτυσμένες χρυσές λεπτομέρειες, όταν την ανοίγεις το Tom έρχεται πάνω, το Ford μένει κάτω,  κλπ κλπ κλπ. Κόσμημα.

 

 

 

 

 

23 Σχόλια
  1. Τι καημός κι αυτές οι παλέττες. Ολες τις θέλεις, όλες τις λαχταράς κι έχουν και τον ατελείωτο για να νιώθεις τύψεις, κάθε φορά που αγοράζεις άλλη μια να προσθέσεις στη στοίβα των παλιών…. Ψηφίζω δαγκωτά Fenty Beauty by Rihanna Galaxy Eyeshadow Palette και φυσικά Tom Ford για να τη χαζεύω δέκα φορές τη μέρα τουλάχιστον 😉

  2. @Stella: Ωραίες επιλογές! Πως και έκανες “απιστία” στην αγαπημένη σου Too Faced?

  3. Καλέ αυτές δεν είναι παλέτες αυτά είναι έργα τέχνης ειδικά του Tom Ford φοβάσαι να τις χρησιμοποιήσεις!

  4. @Stella: Βάλε χρώμα στη ζωή σου λέμε!! Και εγώ αυτό θα κάνω- το αποφάσισα!

  5. @ΤΙΝΑ ΚΑΝ: Xαχαχχαχαχ!! Δεν έχεις και άδικο.. ειδικά 2-3 απο αυτές είναι περισσότερο για χάζι, παρά για χρήση!

  6. Το αποφάσισα. Το δώρο στον εαυτό μου για το Πάσχα θα είναι η παλέτα Tom Ford!

  7. Καλά, φανταστικές!!! Του Tom Ford είναι υπέροχη!!! Έχει όλα όσα θέλω!!!
    χχ

  8. Πολύ όμορφες όλες (μόνο του Givenchy δε μου κάνει τόσο κλικ, “δύσκολα” τα χρώματα μου φαίνονται), σούπερ βολικές και πρακτικές, που ποτέ δεν είναι αρκετές. Κυριολεκτικά, έχω άπειρες και τελικά χρησιμοποιώ μόνο eyeliner! Προσωπική αγαπημένη του Dior με τις πέντε αποχρώσεις. Του Tom Ford μπαίνει άμεσα στη wish list! Με ακούει η νονά μου?

  9. Δεν νομίζω να μπω σε πολλές σκέψεις! Tom Ford δαγκωτό!,

  10. @Sheena: Εχεις δίκιο. Είναι χρώματα για γυναίκες πολύ make up savvy, αλλά νομίζω αν χρησιμοποιηθούν σωστά πρέπει να δίνουν σούπερ ενδιαφέρον αποτέλεσμα. (νονά- Sheena ακούς;;)

  11. @SofiaT: Απλά, σωστά και νοικοκυρεμένα αγαπημένη!

  12. Εγώ ψηφίζω Mac. Απλά δεν μπορώ να αντισταθώ στη συγκεκριμένη μάρκα.

  13. Όλες είναι υπέροχες πραγματικά, ιδιαίτερα η παλέτα της αγαπημένης Mac και της Maybelline!!

  14. Δε ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις!Ξεχωρίζω fenty beauty και tomford αλλά έχω βάλει στο μάτι την τελευταία της urban decay!

  15. Μεγάλος καημός οι παλέτες. Τις αγοράζεις ως μανιακή συλλέκτης και μετά ψάχνεις την κατάλληλη περίσταση να τις χρησιμοποιήσεις για να ξεπεράσεις λιγάκι τις τύψεις σου. Έχω μια αγαπημένη Guerlain με παλέτα ανάμειξης και είναι θέμα αν την έχω χρησιμοποιήσει δυο φορές. Ωστόσο, ακόμα δεν έχω απεξαρτηθεί από τη συλλεκτική μανία… και μάλλον δεν θέλω κιόλας…

  16. …ψηφίζω erre due και μετά TOM FORD!! Καταπληκτικά χρώματα!!Σου φτιάχνουν και τη διάθεση!!

  17. Υπέροχες όλες!!!! 💚❤💜💙💛 είχα την τύχη να ήμουν μια από τις τυχερές που τους χάρισες την εκπληκτική παλέτα της maybelline με τα πιο ανοιχτόχρωμα χρώματα! Από τότε την έχω λατρέψει επειδη εκτός από τις σκιές έχει και το ρουζ και το highlighter!!! Ένα σε ολα!! 💚❤💜💙💛💚💜 Επίσης μου άρεσε πολύ η παλέτα της mac και της too faced!!!! Τέλος θα ήθελα να πω πως ξετρελαθηκα με την girly παλέτα της erre due!!!!💚💜💙❤💛 Απλά νομίζω πως αν την έπαιρνα δεν θα την χρησιμοποιούσα γιατί είναι σαν μικρό έργο τέχνης!!!

  18. Διάλεξα Rihanna πολύχρωμη για κάθε μέρα και Tom σικάτη για κάθε νύχτα.
    Μουτςς

  19. Πραγματικα ολες ειναι υπεροχες αλλα με ελκει περισοοτερο να δοκιμασω την παλετα της Rihanna !! Υπεροχες αποχρωσεις στις σκιες και πανεμορφη συσκευασια 💙💚💛💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.