On line make up gaming με την Cartice!

 

 

Η CATRICE πήγε ένα βήμα παρακάτω και πλέον είναι η πρώτη γερμανική μάρκα καλλυντικών που ανεβάζει live στην επίσημη ιστοσελίδα της ένα διαδραστικό βίντεο.

 

Ο χρήστης που παρακολουθεί το βίντεο μετατρέπεται σε σκηνοθέτη και αποφασίζει ο ίδιος για το πώς θα εξελιχθεί η ιστορία. Βυθίζεται σε συναρπαστικούς κόσμους και έρχεται αντιμέτωπος με καταστάσεις που ίσως να του φανούν οικείες, καθώς είναι εμπνευσμένες από διάσημες ταινίες.

 

 

 

 

 

“Εστιάζουμε στη διασκέδαση και είμαστε η πρώτη γερμανική μάρκα ομορφιάς που προσφέρει την εμπειρία ενός διαδραστικού βίντεο και βασικός μας στόχος είναι να σας διασκεδάσουμε. Παράλληλα πιστεύουμε ότι αυτό είναι το μέλλον του Μάρκετινγκ Περιεχομένου καθώς πετυχαίνει δύο σημαντικούς στόχους: Αναγνωρισιμότητα της Μάρκας και Εμπλοκή του Κοινού.” δήλωσε η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της CATRICE, Meike Ipsen

 

 

Για να διαρκέσει ακόμη περισσότερο η διασκέδαση δημιουργήθηκαν 16 διαφορετικές διαδρομές με αμέτρητες εκπλήξεις – ταξίδια πίσω στη δεκαετία του ’80 ή ακόμη και σε άλλους γαλαξίες.

 

 

Τι λέτε; Θα παίξουμε με την Catrice;  Λοιπόν να σας πω ότι εγώ το έπαιξα ήδη το παιγνίδι είναι αρκετά fun ουσιαστικά σου ζητάει να επιλέξεις,  πχ Galactic Flash ή Color Splash και ανάλογα με το τι διαλέξεις,  σου δείχνει κάποια ευφάνταστα μακιγιάζ που ταιριάζουν με την επιλογή σου για το παιγνίδι.

 

 

 

 

 

Αν το παίξετε, ενημερώστε με τι διαλέξατε -εγώ όπου έβλεπα rock, glam rock, rock it baby, πάταγα αλλά γενικά τα πάτησα όλα και διασκέδασα αρκετά.

 

Πατήστε και το Coco Loco – ο χιμπατζής έχει μεγάλη πλάκα.

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Τέλειο!!Στην αρχή μου θυμίζει και λίγο Matrix με τα χαπάκια πιο θα διαλέξεις χαχαχχα
    Περιπλανήθηκα περισσότερο στον κόσμο του Star Wars!!!Κυριως οταν διαλέγεις να πάρεις τηλέφωνο στην άλλη πλευρά ….και λέει I am your father ….μια ανατριχίλα την παίρνεις!!!

  2. @SofiaT: Ναι, ναι επίτηδες για να θυμίζει Matrix και άλλες ταινίες. Μα δεν είναι απίθανο; Εχω κάνει πολύ παιγνίδι και πάλι δεν τα έχω δει όλα, γιατί ανάλογα με τα χαπάκια, μετά ποιά από τις δυο κατηγορίες θα διαλέξεις, μετά έχει άλλα, είναι ατελείωτο!! Πολύ το ευχαριστήθηκα! Fun! (μπαίνω να δω αυτό με Star Wars!!)

  3. @Τζουλια μπες και στο sporty θα γελάσεις πολυ οταν δεις το μοντέλο να μεταμορφώνεται αλλα Τζειν Φόντα
    κυρίως όμως οταν θα σηκώσει τα βαράκια θα καταλάβεις τι λέω !!!

  4. Πολύ έξυπνη & διασκεδαστική ιδέα! Αύριο που θα το παίξω θα δω τι θα μου βγάλει!

  5. Η προώθηση σε άλλο επίπεδο! Να μη θες να σταματήσεις…

  6. Θα το παίξω και γω!!! Ακουγεται αρκετά διασκεδαστικό… Για να δούμε…💚❤💙💜💛💚❤💜💙💛💚

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.