15 Διπλές προσκλήσεις για το Lifeme event!

 

 

 

Είχαμε γράψει τις προάλλες για το Lifeme event ένα ψυχαγωγικό αλλά και ενημερωτικό workshop που θα λάβει χώρα   στις 15 Απριλίου στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ.

 

 

Ένα event το οποίο θα διαρκέσει όλη μέρα από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και το οποίο θα περιλαμβάνει πολλά και ενδιαφέροντα όπως συναντήσεις με διατροφολόγους για υγιεινή, αθλητική, παιδική και vegan διατροφή, συμβουλές από διαιτολόγους, γευστικές δοκιμές προϊόντων, μαθήματα μαγειρικής, αθλητικές δραστηριότητες, αθλητική μόδα για κάθε ηλικία και φυσικά πολύ μουσική.

 

 

 

 

 

 

Εμείς φυσικά θα είμαστε εκεί θεωρώ ότι είναι ένας πολύ ευχάριστος αλλά και διδακτικός  τρόπος για να περάσεις την Κυριακή σου και αν το ίδιο ισχύει και για κάποιες από εσάς, τότε 15 διπλές προσκλήσεις σας περιμένουν που θα σας εξασφαλίσουν Δωρεάν Είσοδο στο event.

 

Το beautyblog.gr είναι ένας από τους χορηγούς επικοινωνίας του event, οπότε να και μια καλή ευκαιρία να γνωριστούμε και από κοντά!

 

Σχολιάστε και οι 15 τυχερές/ οι όπως πάντα μετά από κλήρωση θα λάβετε τις προσκλήσεις σας και τα ονόματά σας θα ανακοινωθούν σε αυτό το post την Δευτέρα 2 Απριλίου.

 

 

42 Σχόλια
  1. Μου αρέσουν πολύ αυτά τα event! Περνάς ωραία και μαθαίνεις και πράγματα! Ευψχαριστούμε!

  2. Οτι πρέπει για βόλτα με το βαφτιστήρι

  3. Θέλω πολύ να πάω,σας ευχαριστώ!!

  4. Ευχαριστούμε πολύ! Πρέπει να έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτό το event!

  5. Δηλώνω συμμετοχή και εγώ για μια διπλή πρόσκληση παρακαλώ!

  6. Πολύ θετικό και ελπιδοφόρο που πλέον αναζητούμε όλοι ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής για εμάς και τα παιδιά μας! Εξαιρετική πρωτοβουλία, beautyblog!

  7. Πολυ θα ηθελα να ει, αι εκει κ μονπ για να γνωριστουμε απο κοντα αλλα δουλευω κ ει, αι κ μακρια οποτε δεν θελω να δηλωσω συμετοχη απλα να πω οτι θα ειναι ενα υπεροχο evend κ περιμενω bbfotos! Φιλακια

  8. Να περάσετε καλά!(Δεν δηλώνω συμμετοχή)
    Μουτςς

  9. Kαι για μένα και για τα παιδιά μου! Ευχαριστούμε!

  10. Nαι θα ήθελα πολύ. Όλα αυτά τα events μου αρέσουν!

  11. Οπωσδήποτε θα είμαι εκεί είτε κερδίσω, είτε όχι!

  12. Διάβαζα και αλλού γι αυτό το event και θα ήθελα πάρα πολύ να δηλώσω συμμετοχή!

  13. Μπράβο για την πρωτοβουλία σας. Μακάρι να γίνονταν και περισσότερα τέτοια events

  14. Εσείς Αθήνα και εμείς Θεσσαλονίκη(αγαπάμε Αργυρό)!!!!!Να περασετε τελεια κορίτσια της Αθήνας!💚💛💜💙❤ Εμείς τα bbgirls της Θεσσαλονίκης σας ζηλεύουμε να ξέρετε(πάντα με αγαπη)💚💜!!! Καλή επιτυχία σε όλες συμμετέχουν και φυσικά περιμένουμε πολλεεεες φωτός! 💚💛💜💙❤ Δεν συμμετέχω γιατί είμαι 475 χιλιόμετρα μακρυά!!!

  15. Θα ήθελα μια διπλή πρόσκληση παρακαλώ

  16. Καταπληκτική ιδέα και αν βοηθήσει και ο καιρός φαντάζομαι θα είναι μια υπεροχη μέρα διασκέδασης και γνώσης!

  17. Εχοντας υπαρξει για πολλά χρονια παχύσαρκη και πια δινοντας εμφαση στο wellness οποιαδηποτε τετοια ecents τα κυνηγαω.
    Εφη Β.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.