Folli Follie: Τα πρώτα αρώματα της μάρκας.

 

Μέχρι τώρα την ξέραμε ως μάρκα lifestyle κοσμημάτων και αξεσουάρ. Πλέον η Folli Follie εισέρχεται και στον κόσμο της αρωματοποιίας λανσάροντας όχι ένα, αλλά τρία νέα αρώματα.

 

Ανάλογα με τη στιγμή και τη διάθεση το Fresh, τo Floral και το Spice δημιουργίες των διάσημων αρωματοποιών, Ilias Ermenidis, Elise Benat, και Nathalie Lorson, του Ελβετικού οίκου Firmenich.

 

Το Floral ανοίγει με φρουτώδεις νότες από φραγκοστάφυλο και βερίκοκο, δημιουργώντας μια εξαιρετική και μοντέρνα κορυφή. Ένας ισχυρός συνδυασμός αισθησιακού τριαντάφυλλου και ζεστής βανίλιας αφήνουν μια διαχρονική αίσθηση.

 

Το Fresh ανοίγει με φρουτώδεις νότες μανταρινιού, μήλου και φραγκοστάφυλου. Το λευκό ροδάκινο, η παιώνια και το κρίνο αποκαλύπτουν μια ντελικάτη θηλυκότητα, ενώ οι απαλές νότες του musk δημιουργούν ένα θηλυκό συνδυασμό.

 

Το Spice ανοίγει με αρώματα από περγαμόντο και μανταρίνι, ενώ η καρδιά του αποκαλύπτει νότες γιασεμιού, καρύδας και γαρύφαλλου. Οι ζεστές νότες της βενζόης εντείνονται από τον κίστο, χαρίζοντας στο άρωμα τον ανατολίτικο χαρακτήρα του.

 

 

 

 

 

 

«Η διανομή έχει ήδη ολοκληρωθεί στα καταστήματα λιανικής της Folli Follie, ενώ το επίσημο λανσάρισμα στις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης καλλυντικών είναι προγραμματισμένο για τον Απρίλιο του 2018» σύμφωνα με τον General Manager, Μίλτο Καλμαντή.

14 Σχόλια
  1. Καλήμερα & καλή εβδομάδα! Όμορφοι συνδυασμοί, που ανυπομονώ να δοκιμάσω τον Απρίλιο που θα είναι διαθέσιμα τα αρώματα στα καταστήματα καλλυντικών .Όμορφα και τα μπουκαλάκια τους! Το fresh & το spicy μου φαίνεται – από τα συστατικά τους- πως θα είναι πιο κοντά στα γούστα μου, αλλά και στο δέρμα μου. Οψόμεθα.
    xx

  2. Ωραία και καλά όλα αυτά αλλά η follie follie έρχεται δεύτερη και καταιδρωμενη αφού η πρώτη μάρκα κοσμημάτων που λάνσαρε τα δικά της αρώματα ήταν η swarovski. Για 3 χρονια το άρωμα υπογραφής μου ήταν το εξαιρετικό Aura eau de parfume στο υπεροχο μπουκαλι κομψοτέχνημα με τον αληθινό κρύσταλλο swarovski πανω στο καπάκι.Υπέροχο και το αφρολουτρο και η κρεμα σωματος της ιδιας σειρας. Και με τεραστια διαρκεια! Ολοι με ρωτουσαν ποιο αρωμα φοραω! Επίσης έβγαλε και κάποια lip gloss και σκιές ματιών σε εξίσου καταπληκτικές συσκευασίες που φοριοντουσαν και ως κοσμήματα στο λαιμό. Κρίμα που τα αρώματα της δεν υπαρχουν πλέον σε φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα και τα παραγγέλνω απο sites.

  3. Καλημέρα!!!
    ¨Εχω αγοράσει παλαιότερα απο την Folli Follie και να πω την αλήθεια ειχα και κάποια μανία για την συγκεκριμένη εταιρία,ήταν απέναντι απο το κατάστημα που εργαζόμουν και μπορώ να πω οτι την
    επισκεπτομουνα πολυ συχνά και ολο κάτι αγόραζα!Εξυπνη κίνηση να βγάλει αρώματα! Το spicy λογο
    της γαρδένιες ,καρυδας ειναι περισσότερο του γούστου μου!
    Θα συμφωνήσω και εγω με την @Μαρια Ζ για την Swarovski ,μου είχαν κανει δωρο το συγκεκριμένο αρωμα
    με το πολυ ιδιαίτερο μπουκάλι!

  4. Nαι φυσικά πολλές μάρκες κοσμημάτων έχουν τα δικά τους αρώματα. Tiffany’s, Van Cleef & Arpels, Swarovski, η λίστα είναι μεγάλη. Νομίζω το νέο είναι ότι το brand είναι ελληνικό με παγκόσμια παρουσία, άρα ας πούμε ότι μιλάμε για ελληνικά international αρώματα.

  5. @Julia Μην ξεχνάμε και την Cartier με αρώματα – σταθμούς. Νομίζω πως με την Van Cleef & Arpels πρέπει να ηταν οι πρώτες διδάξασες. Ωστόσο η Folli Follie όχι απλά πέρασε τα σύνορα, αλλά από το 2001 ή 02 αν δεν κάνω λάθος βρίσκεται ανάμεσα στα πιο αγαπημένα brands των fashion addicted Ιαπώνων. Κι αν έχουν επιλογές στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου…

  6. Καλη εβδομάδα!! Από τις νότες των παραπάνω αρωμάτων το Spice με προσελκύει να το δοκιμάσω..

  7. Καλή εβδομάδα κορίτσια!Δεν είναι άσχημο να επεκτείνεται μια εταρία και σε άλλα πράγματα.Το έχει το brandname άλλωστε,οπότε γιατί όχι;

  8. @Stella: Στα 21 πήρε δώρο ένα συλλεκτικό Panthere de Cartier και φυσικά έχω από τότε το κόκκινο δερμάτινο κουτί του packaging. Αριστούργημα.

  9. Δεν ξερω τι ειναι πιο ενδιαφερον τα αρωματα που σιγουρα θα παω να τα μυρίσω ή τα σχολια….

  10. …την lalique και την bvlgari ξεχάσατε,κορίτσαι!!!

  11. Ελπίζω τα αρώματα να είναι αντάξια των κοσμημάτων τους.
    Μουτςς

  12. Folli follie αρωματα;;; 🤔🤔🤔🤔ενδιαφέρον ακουγεται!!! Για να δούμε για να δούμε!!! 💚💛💜💙💙💜💛💚❤❤Πάντα λατρεύω τα κοσμήματα!!!!💜💙💛💚❤

  13. Λατρεύω τις τσάντες της Folli follie. Ωστόσο, έχω την αίσθηση ότι, καλώς ή κακώς, τα τελευταία χρόνια απευθύνεται περισσότερο στο κοινό του εξωτερικού παρά στο ελληνικό και σχεδιαστικά και τιμολογιακά. Πάντως, κάθε άνοιγμα είναι για καλό.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.