Η τόσο κολακευτική πράσινη σκιά.

View Gallery
9 Photos
Η τόσο κολακευτική πράσινη σκιά.

MUFE Artist Shadow Apple Green

Η τόσο κολακευτική πράσινη σκιά.
Green eyeshadow-1

Green Eyeshadow

Η τόσο κολακευτική πράσινη σκιά.

Giorgio Armani Eye Tint Emerald

Η τόσο κολακευτική πράσινη σκιά.
green-eyeshadow-3

Green Eyeshadow

Η τόσο κολακευτική πράσινη σκιά.

Kat Von D Metal Crush Iggy

Η τόσο κολακευτική πράσινη σκιά.
green-eyeshadow-2

Green Eyeshadow

Η τόσο κολακευτική πράσινη σκιά.

Mac Le Disco Try me On

Η τόσο κολακευτική πράσινη σκιά.

Green Eye Shadow

Η τόσο κολακευτική πράσινη σκιά.
UD-VERT

Urban Decay Vert

 

 

 

Κανονικά εμείς οι Μεσογειακές γυναίκες που στην πλειοψηφία μας έχουμε καστανά, μελί και πράσινα μάτια, δεν πρέπει να φοράμε καμία άλλη σκιά παρά μόνο μια έντονη πράσινη.

 

 

Καλά, καλά, μη φωνάζετε.. ok.. μπορεί να τα παραλέω, αλλά η πράσινη σκιά δείχνει υπέροχη  και τώρα πλέον με τις νέες φόρμουλες δεν φοβόμαστε  για το εφέ στόκος των 80’ς μια που υπάρχουν τόσες ωραίες διάφανες υφές που και τα μάτια μας μπορούμε να τονίσουμε και το αποτέλεσμα να είναι κολακευτικό.

 

 

Εγώ πέρασα τη φάση της πράσινης σκιάς τέλος Φθινοπώρου και αρχές Χειμώνα την οποία φορούσα σύριζα στις βλεφαρίδες ως eyeliner και νομίζω θα ξαναρχίσω να τη φοράω.

 

 

Αν τώρα δεν είσαστε σίγουρες για τις σκιές μπορείτε να επιλέξετε κάποιο πράσινο μολύβι ματιών ή ακόμα και μια μάσκαρα και αυτόματα το make up look σας θα απογειωθεί, trust me.

 

 

Eyeliners Από αριστερά προς τα δεξιά:

 

Urban Decay Mildew, Mac Tealo Powerpoint Eye Pencil, Make Up For Ever 161 Power Eyes

 

 

 

 

 

 

 

Mascara’s Από αριστερά προς τα δεξιά:

 

 

Make Up For Ever Smoky Lash Mascara in Green,  Chanel Inimitable Mascara Vert Profond, YSL Volume Effet Hippie Green.

 

 

 

 

 

 

 

 

Επίσης μάζεψα και κάποιες πράσινες σκιές και πάμε να τις δούμε στη gallery.

 

 

Τι λέτε; Είμαστε φουλ στην Άνοιξη πλέον. Δεν ήρθε η ώρα να βάλουμε και λίγη  Άνοιξη στο μακιγιάζ μας;

 

 

 

19 Σχόλια
  1. Ναι! Τη φοράω! Οπως και τη μπλέ. Υπάρχουν τόσες πολλες υπέροχες αποχρώσεις του πράσινου από γκρι, χακί ως πετρόλ που πάντα βρίσκεις μια υπέροχη για την εποχή και το δέρμα – μάτια σου.

  2. @Stella: Λοιπόν έχω καταλήξει όσο αφορά το μακιγιάζ. Προτιμώ ή το εντελώς nude με αψεγάδιαστη επιδερμίδα που δείχνεις υπέροχη αλλά κανείς δεν καταλαβαίνει τι έχεις κάνει (που θέλει πολλά και πολύ “έξυπνα” προιόντα) ή το fun μακιγιάζ, με πολλά και όμορφα συνδυασμένα χρωματα, γιατί αν δεν είναι παιγνίδι το μακιγιάζ για μας τα μεγάλα κορίτσια, τότε τι είναι;

  3. @Julia Για μένα είναι ξεκάθαρα παιχνίδι, γι΄αυτο δεν μπορώ να εγκαταλειψω το χρώμα. Ακόμα κι αν κάτι είναι σε Nude τόνους (χείλια ή μάτια) αντίστροφα το άλλο θα έχει χρώμα. Nομίζω πως μόνο στις διακοπές νιωθω, ότι δεν χρειάζομαι παρά μόνο λιγο shimmering bronzer και λιπ γκλος. Πάντως η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για επιστροφή στο χρώμα, σε ότι αφορά τα μάτια τουλάχιστον.

  4. Ναι! Συμφωνώ απόλυτα! Η πράσινη σκιά ταιριάζει στις καστανομάτες απίστευτα – άσε που αν βρεις την κατάλληλη απόχρωση μπορεί τα μάτια σου να δείξουν πιο ανοιχτόχρωμα! Αντιθέτως, η μπλε νομίζω ότι πάει περισσότερο στις πρασινομάτες. Επίσης, για καστανομάτες θα πω και τη μωβ, είναι πολύ κολακευτική! Μου άρεσαν πάρα πολύ εκείνες της MUFE και του Armani!

  5. @Sheena: Είμαι πολύ, πάρα πολύ περήφανη.. Ξεφτέρι έχεις γίνει μέσα στο bb! Για έπαινο σε προορίζω!! Ακριβώς έτσι είναι όπως τα έγραψες! Και ναι η πράσινη σκιά μπορεί να δείξει τα καστανά μάτια πιο ανοιχτά προς το μελί και ναι όντως η μοβ είναι ίσως η πιο κολακευτική για καστανά μάτια! Εύγε! Εύγε!

  6. Oh, mille merci! Μα άδικο έχω? Όσες φορές χρησιμοποίησα πράσινη σκιά μου έλεγαν όλοι ότι δεν είχαν προσέξει πως έχω πρασινωπά μάτια (και εγώ γελούσα, γιατί ήξερα το τρικ).
    Υ.Γ. Είμαι επιμελής μαθήτρια – δε χάνω την “παράδοση” καθημερινά και ας μη συμμετέχω στο μάθημα! Αλλά, όπως λέει και ο σοφός λαός, με όποιον δάσκαλο καθήσεις… Και βάζω και τις υπόλοιπες “συμμαθήτριες” στην εξίσωση, λειτουργούν και εκείνες εν είδει δασκάλου!

  7. @Sheena @Julia εγω πάντως με την μωβ σκιά (την οποία εξίσου λατρεύω σε όλες τις αποχρώσεις) εχω κάνει τα ωραιότερα smoky. Χώρια, ότι ενα μωβ eye liner ή μολύβι, χαρίζει κάτω από πολλές αποχρώσεις ακόμα και τις γήινες, που τις κάνει λιγότερο βαρετές.

  8. @Stella: Πόσο, μα πόσο συμφωνώ με τη μωβ σκιά δε φαντάζεσαι! Και για τα smoky ακόμα πιο πολύ! Είτε με διαφορετικές μωβ αποχρώσεις είτε με μωβ βάση στο βλέφαρο και το τελείωμα στη γωνία με μαύρη σκιά. Είπα να το πω, αλλά αφού πλέον το θέμα μας είναι οι ανοιξιάτικες τάσεις στο μακιγιάζ, λέω ας μη γίνω γραφική, χαχαχα!

  9. Ναι, μ’αρεσει ή ιδέα “άνοιξη στο μακιγιάζ” !Τη πράσινη σκιά, ειδικά σε μορφή μολύβι – στικ τη φορώ & την αγαπώ! Με τη χρωματιστή μασκαρα έχω τις επιφυλάξεις μου.
    χχ

  10. Νομίζω το έχω αναφέρει ξανά ότι λατρεύω την πράσινη σκιά και τη φοράω χειμώνα-καλοκαιρι και σε όλους τους τόνους του πράσινου, από λαδι μέχρι βεραμαν.. Τη βρίσκω απόλυτα κολακευτικη κυρίως για καστανα μάτια και για μελαχρινες ή καστανες..

  11. Mοβ σκιά με βουργουνδί μάσκαρα είναι αγαπημένος χειμωνιάτικος συνδυασμός….το καλοκαίρι φοράω και μπλε και πράσινη, με καφέ μάσκαρα…. συνδυασμένα με ανοιχτό γκρι μολύβι πάντα…αγαπημένη μου πράσινη είναι μια της lancome που στρώνει απίθανα στο βλέφαρο (tip…την ανακατεύω με λίίίίγο primer)

  12. Ως γαλανοπρασινοματα οφείλω να πω,πως δεν με κολακεύει η πράσινη σκιά…όσες φορές την δοκίμασα δεν μου άρεσε καθόλου . Αντιθέτως αυτήν που χρησιμοποιώ χειμώνα και καλοκαίρι είναι η μοβ σκια! Είναι φοβερή. 💚💛💜💙❤

  13. @Celia: Μας τρέλανες με όλα τα combinations! τρεις φορές το διάβασα το σχόλιο! Η σκιά της Lancome να φανταστώ ότι είναι powder η υφή της;(για να καταλάβω και το beauty tip..)

  14. Kαι ξαφνικά με βλέπω αύριο να αγοράζω πράσινη σκιά ή μολύβι! Συμφωνώ με την @Sofia Marga, δε νομίζω να αγοράσω mascara σε πράσινο χρώμα.

  15. Έχω μυστήριο πράσινο χρώμα ματιών και δεν μου αρέσει ιδιαίτερα η πράσινη και η μπλε σκια πάνω μου.Νομίζω πως με ξεθωριάζουν.Οι μωβ και οι ροζ (ως φούξια) σκιές όμως με απογειώνουν.Επίσης αγαπώ πολύ το κίτρινο και το πορτοκαλί.
    Μουτςς

  16. Ενώ το πράσινο μου αρέσει και έχω φορέσει από λαχανί έως κυπαρισσί και λαδί σκιές, το τελευταίο διάστημα δεν τις αισθάνομαι καλά. Θα ξαναπαλέψω το μολύβι σύρριζα στις βλεφαρίδες… Αν δεν τα καταφέρω, θα περιοριστώ στις αποχρώσεις του μωβ, του ροζ και του πορτοκαλί για την άνοιξη.

  17. @JULIA…Τρεις φορές;;;Χαχαχα… Ναι, η σκιά είναι σε powder υφή!!

  18. Δεν θα έβαζα ποτέ πράσινη σκιά αν δεν διάβαζα αυτό το άρθρο!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.