Ημερίδα 31 Μαρτίου: H Νεότητα στη μέση ηλικία.

 

 

 

Η Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης διοργανώνει την ενημερωτική ημερίδα «Η Νεότητα στη μέση ηλικία» και υπόσχεται γνώση, εμπειρία, αρμονία και δημιουργικότητα.

 

 

Για πρώτη φορά διακεκριμένοι επιστήμονες και ειδικοί στους τομείς που σχετίζονται με την ΥΓΕΙΑ, την ΟΜΟΡΦΙΑ, τη ΔΙΑΤΡΟΦΗ, την ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ και το ΣΕΞ ενώνουν τις δυνάμεις, τις γνώσεις και την εμπειρία τους και εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στους άνδρες και τις γυναίκες της μέσης ηλικίας.

 

 

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018, συγκεντρώνονται στο ξενοδοχείο N.J.V. Athens Plaza, στη πλατεία Συντάγματος για να μεταδώσουν το αισιόδοξο μήνυμα ότι η μέση ηλικία αποτελεί μια δεύτερη νεότητα. Είναι στο χέρι μας να την βιώσουμε αρμονικά και να την ζήσουμε δημιουργικά.

 

 

Με το σκεπτικό ότι η ποιότητα ζωής είναι ανάγκη και η ενημέρωση δικαίωμα, οι ομιλητές της Ημερίδας θα αποκαλύψουν στο κοινό όλα τα μέσα που διαθέτει σήμερα η επιστήμη για να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε πρόβλημα που απασχολεί τους άνδρες και τις γυναίκες της μέσης ηλικίας.

 

Καθώς σημαντικές αλλαγές πραγματοποιούνται στο σώμα, στον οργανισμό και στον ψυχισμό ανδρών και γυναικών που διανύουν τη μέση ηλικία, επηρεάζοντας δραματικά την καθημερινότητά τους, η επιστήμη έρχεται αρωγός στη σωστή διαχείρισή τους, με αποτέλεσμα την ομαλή μετάβαση και την ήπια προσαρμογή στα νέα δεδομένα της μέσης ηλικίας.

 

 

Η Ημερίδα περιλαμβάνει ομιλίες, προβολές, διαδραστικές παρουσιάσεις εξελιγμένων και αποτελεσματικών αντιγηραντικών θεραπειών για το πρόσωπο το σώμα τα μαλλιά, και είναι έτσι διαμορφωμένη ώστε να υπάρχει ελεύθερος χρόνος για διάλογο του κοινού με τους ειδικούς, καθώς και για επίσκεψη και ενημέρωση στα περίπτερα των χορηγών.

 

Τέλος σημειώστε ότι πολλά δώρα premium εταιρειών ομορφιάς και υγείας θα δοθούν  σε όλους όσοι παρακολουθήσουν την ημερίδα.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες στο site Ι love my life

 

 

 

5 Σχόλια
  1. Τι ωραίες εκδηλώσεις γίνονται, εύχομαι να είχα τη δυνατότητα και το χρόνο να λαμβάνω μέρος σε όλα αυτά…

  2. Μου τράβηξε αμεσως το ενδιαφέρον.Θα μπω και στο σάιτ να μάθω περισσότερα.

  3. Είναι δύσκολη η εφηβεία μετά τα 40.
    Μουτςς

  4. Οι συναντήσεις αυτές μεταφέρουν τις εξελίξεις στο ευρύ κοινό, αλλά ωθούν και τους επιστήμονες στο επόμενο βήμα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.