Κόκκινα Χείλη την Άνοιξη!

 

 

Και αφού χθες συμφωνήσαμε ότι μια έντονη πράσινη σκιά είναι ό,τι πρέπει για να φέρουμε την Άνοιξη στο νεσεσέρ μας, σήμερα λέω να δούμε κάποια κόκκινα κραγιόν τα οποία θα ταιριάξουν υπέροχα και μέσα στα γιορτινά μας νεσεσέρ, αλλά και πάνω στα χείλη μας.

 

Και είναι αλήθεια, όσα χρόνια και να περάσουν δυο με τρεις φορές το χρόνο το σίγουρο είναι ότι κάποιο post θα υπάρχει με κόκκινα κραγιόν  μια το  κόκκινο κραγιόν δεν είναι απλά ένα ακόμα προϊόν μακιγιάζ, είναι μια ολόκληρη κατηγορία από μόνο του.

 

Ας δούμε κάποια που έχω δοκιμάσει και που μου έχουν αρέσει πολύ

 

 

Maybelline New York Color Sensational Vivid Matte Liquid σε απόχρωση Rebel Red

 

 

 

 

 

 

Urban Decay Vice Lipstick σε απόχρωση  Sheer F-Bomb

 

 

 

 

 

 

YSL Rouge Pur Couture Le Rouge Lipstick σε απόχρωση No.1

 

 

 

 

 

 

 

Laura Mercier Velour Extreme Matte Lipstick σε απόχρωση  Fire

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Estée Lauder Pure Color Envy Paint-On Liquid Lipcolor σε απόχρωση Juiced Up

 

 

 

 

 

 

Tom Ford Lip Slick σε απόχρωση Red Nectarείναι περισσότερο balm με χρώμα παρά κραγιόν, αλλά είναι προιόν φετίχ μέσα στο νεσεσέρ μου, οπότε δεν γινόταν να μη σας το δείξω.

 

 

 

 

 

 

 

 

Για το τέλος άφησα ένα πολύ αγαπημένο κραγιόν, που από τότε που το δοκίμασα δεν έχει φύγει ποτέ από το νεσεσέρ μου.

 

Και αυτό δεν ισχύει μόνο για μένα, διότι γνωρίζω και αρκετές από εσάς που σας έχει συμβεί το ίδιο και όταν το δοκιμάσετε δεν το αλλάζετε.

 

 

 

 

 

Μιλάω φυσικά για το Matt Lasting Lipstick της Radiant Professional που φέτος την άνοιξη θα το βρούμε σε δυο νέες σέξι κόκκινες αποχρώσεις Νο 50 και Νο 51

 

 

 

 

 

 

 

 

Λοιπόν ίσως έχει έρθει ώρα για το Πασχαλινό σας δωράκι για να το παραλάβετε μέσα στη Μεγ. Εβδομάδα και να είσαστε έτοιμες για υπέροχες ανοιξιάτικες, γιορτινές εμφανίσεις.

 

 

 

24 Σχόλια
  1. Βαλτή είσαι σήμερα? Θα προσπεράσω τον πειρασμό, σφυρίζοτας αδιάφορα (τάχα μου… τάχα μου) και θα υπογραμμίσω με ζήλο και σθένος, ότι ΝΑΙΙΙΙΙ!!!!! Απαξ και δοκιμάσεις τα κραγιόν της Radiant σβήνουν απ΄τα μάτια σου ακόμα και high end brands!!!! Ακούγεται υπερβολικό? Κι όμως δεν είναι!!!!

  2. @Έλα! Είναι ωραία μέρα για shopping σήμερα! Μια ανάσα από το Πάσχα. Και είναι και τόσο καλή η τιμή τους… (είπε και γέλασε σατανικά η bb Βελζεβούλα…….)

  3. @βελζεβούλα…. “Ηπαγε οπίσω μου” είπε η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα ΒBgirl…… 😉

  4. Καλημέρα! Είμαι φαν του κόκκινου κραγιόν! (κριαρακι! ) Έχω δοκιμάσει του YSL, και ναι, είναι το απόλυτο κόκκινο στα χείλη μου…άσε που μυρίζει και φανταστικά! Επειδή όμως μ’αρεσουν οι δοκιμές, τρέχω για Radiant!
    xx

  5. Πράσινη σκιά και κατακόκκινο κραγιόν νομίζω είναι super συνδυασμός..Ξεχώρισα τη maybelline k τη Radiant,οι δύο από τις top αγαπημένες μου μάρκες που το κόκκινο τους είναι τέλειο!!

  6. @Τζουλια δεν σταματάς να μας βάζεις σε πειρασμούς!!Και θελω να νηστεψω χαχαχαχαχαχα

  7. ΝΑΙ σε όλα! Εμμονή με τα κόκκινα κραγιόν, καθώς ένα δεν είναι ποτέ αρκετό! Το Radiant τόσο καλό? Έχω δοκιμάσει διάφορα προϊόντα τους (σκιές, ρουζ, μολύβια) και είναι πολύ-πολύ ικανοποιητικά (ειδικά τα ρουζ), αλλά τα κραγιόν μου έχουν ξεφύγει για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

  8. @SofiaT: Όπως είπα και στη STELLA τα τροπάρια και τα κόκκινα κραγιόν είναι και εποχιακά και νηστίσιμα!! Χαχαχαχα!!

  9. …μυρίζομαι giveaway….κάνω λάθος;;;;
    Έλιωσα με τα σχόλια για τα εποχικά νηστίσιμα ,τη Βελζεβούλα και τα αμαρτωλά bb girls…
    Δε το συζητώ….Radiant ΔΑΓΚΩΤΟ!!!

  10. @Celia: Καλά τα λες. Η μύτη σου δεν σε πρόδωσε!!

  11. @JULIA, αν κερδίσω, θέλω και σοκολατένιο αυγό στο πακέτο μου…χαχαχα….από δω και πέρα (και για τις γιορτινές μέρες που έρχονται) θα σε φωνάζω @Νονά 💜💜💜💜💜💜💜💜

  12. @Noνά , γάλακτος να είναι η σοκολάτα…δεν τρώω μαύρη…ούτε κάνω διατροφή…. ούτε νηστεύω…είμαι αμαρτωλό bb βαφτιστήρι 😝😜😛🤣 ή αλλιώς Βελζεβούλα….χοχοχο….

  13. @Celia: Ε, φυσικά γάλακτος!! Ή να τη φας, ή μη τη φας καθόλου!!🍫🍫🍫

  14. Φαίνονται υπέροχα!Κόλλησα με το tom ford!Στο άρθρο για την πράσινη σκιά,έγραψες JULIA για ένα look με αψεγάδιαστο αποτέλεσμα με έξυπνα προϊόντα.Για λέγε…

  15. @julia mas bazeis se pirasmo…
    to Radiant 51 k to 50 tora pou to skeytome os pio kalokairino…. ta latrepsa!!

  16. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Στέλλα κι αύριο το πρωί πάω να τσεκάρω τα νέα χρωματάκια.
    Μουτςς

  17. Εξαιρετικά τα Radiant, αλλά το φετίχ Tom Ford με συνεπήρε. Θέλω να το αποκτήσω τώρα!!! Κι ας καώ στα καζάνια της bb-κόλασης!

  18. αργησα πολυ να φορεσω κοκκινο κραγιον… μετα α 25 και μετα απο πιεση του συζυγου! απο τοτε ομως δεν σταματησα ποτε!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.